Search

marți, 4 ianuarie 2011

WikiLeaks: Presedintele Poloniei a fost ucis din ordinul Illuminati!

Nota: publicam acest articol chiar daca nu are o legatura directa cu România, datorita situatiei geo-politice si economice asemanatoare pentru România si Polonia

Cable 10STATE05812 semnaleaza un fapt cutremurator:
Lech Kaczynski a fost ucis pentru ca s-a impotrivit politicii ocultei financiare care controleaza lumea de azi! In cele cateva randuri ale "telegramei" se spune in mod explicit acest lucru.
Este de crezut asa ceva?
Teoria oficiala spune ca prabusirea avionului (ce a avut loc pe data de 10 aprilie 2010) s-a datorat unei “erori de pilotaj”, dar totusi…Ce-ar fi daca am privi lucrurile din alt puncte de vedere? Ce-ar fi daca am începe sa speculam putin si sa tragem concluzia ca n-a fost nimic accidental?
Moartea presedintelui Poloniei, Lech Kaczynski, si a altor oficialitati de rang înalt polonezi, ca urmare a prabusirii unui avion în Rusia, a fost, fara doar si poate, o tragedie foarte mare. 

Mai întâi sa citam un articol din cotidianul de business Wall Street Journal (data: 9 aprilie 2010), intitulat Polonia, apasa pe tragaci pentru a slabi zlotul:

Într-unul din rarele momente de unitate nationala, Banca Nationala a Poloniei si guvernul polonez au ajuns la un acord pentru a slabi zlotul polonez, care în ultimele saptamâni s-a apreciat mult, iar aceasta apreciere a monezii este vazuta ca o posibila amenintare la economia tarii. Dupa câteva interventii verbale de-a lungul a câtorva zile, banca centrala a intervenit cu bani adevarati, vineri 9 aprilie, pentru prima data în ultimul deceniu.

(Aici am de facut o mica observatie pentru cei ce nu înteleg prea bine mecanismul economic: o întarire mai puternica a zlotului polonez ar fi afectat exporturile nationale în dauna importurilor; o slabire a zlotului ar fi dus la cresterea exporturilor Poloniei, deci si o crestere economica a tarii, pe când importurile din alte tari ar fi avut de suferit).

Banca Nationala a Poloniei a avertizat joi, 8 aprilie, ca este pregatita “tehnologic si psihologic” pentru a intra pe piata financiara, în scopul prevenirii întaririi excesive a zlotului. Oficialii guvernamentali au declarat, de asemenea, în aceasta saptamâna, ca un zlot puternic zadarniceste cresterea economica si au declarat ca sprijina total interventia Bancii Centrale.

Zlotul polonez a fost foarte volatil în ultimii doi ani, atingând cel mai puternic nivel fata de moneda euro în iulie 2008, atunci când 1 euro valora 3,20 de zloti, si cel mai slab nivel în februarie 2009, când 1 euro se putea achizitiona cu 4,92 de zloti. Punctul de echilibru, acceptabil atât pentru exportatori, cât si pentru importatori, este considera a fi 1 euro = 3,8 zloti.

Asadar, liderii Poloniei au luat hotarârea de a pune interesele nationale deasupra intereselor colective ale Uniunii Europene, lucru absolut normal într-o tara condusa de politicieni responsabili. Apoi, a doua zi, o parte din oficialitatile ce au luat aceasta decizie, printre care si guvernatorul Bancii Nationale, Slawomir Skrzypek, au murit! O simpla coincidenta, ar spune multi, dar…sa ne amintim de faptul ca Polonia a fost invitata sa adere la moneda euro, dar ea a împins aceasta data dupa anul 2015. Se vede ca Polonia nu e un jucator de echipa, iar în Noua Ordine Mondiala lucruri rele se întâmpla celor care nu sunt jucatori de echipa.

Si asta pentru ca hotarârea conducerii Poloniei era una neobisnuita, care ar fi schimbat “regulile jocului” (reguli dorite de marea finanta oculta internationala). Acest lucru se poate vedea si din articolul “Polonia cumpara euro pentru a slabi zlotul, pentru prima data în ultimul deceniu”, aparut pe 9 aprilie 2010 în portalul de afaceri Bloomberg.com:

“Decizia Poloniei de a abandona, pentru prima data din anii ’90, cursul liber al monedei nationale, poate da un semnal si altor banci centrale din regiune de a-si reconsidera politicile sale anterioare în favoarea unei abordari mult mai interventioniste a statului, iar Banca Nationala a Poloniei este vazuta ca o institutie care schimba regulile jocului”.

Regulile jocului cui? Ale marii finantei oculte mondiale, pentru care decizia Bancii Nationale a Poloniei era vazuta ca o amenintare pentru tot sistemul financiar pe care îl controleaza. Asa ca o “lectie” aplicata acelor lideri care nu se supun regulilor, era necesara. Si a doua zi s-a întâmplat nenorocirea. Desigur, asta e doar o speculatie. Dar si speculatiile pot contine anumite urme de adevar, nu?

Existau inca din vremea prabusirii avionului prezidential polonez, speculatii privitoare la "conspiratia" din spatele acestui tragic eveniment.
Iata insa ca incet-incet adevarul iese la lumina.

WikiLeaks.ro documente

9 comentarii:

  1. asa este. Si cel care va fi numit ANTIHRIST este tot illuminati. Este nascut in 1982 si crescut (format) in sanul Illuminati din San Diego. Mai multe, vom trai in direct evenimentele!

    RăspundețiȘtergere
  2. mai adaug ca este american de origine evreiasca, are parul rosu, este gay si URASTE crestinismul, in special ortodocsii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Totul este verosimil! Oricum traim deja intr-o lume dominata de satana - o lume aservita banului, iar, asa cum se spune, banul este ochiul dracului!

    RăspundețiȘtergere
  4. un lucru care care poate fi cat se poate de adevarat tind cont de toate cele spuse mai sus..."elita" vede tot si nu tolereaza nimik nota 10 pt articol

    RăspundețiȘtergere
  5. prabusirea avionului sa datorat nu pilotilor, ci armei HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), locul a fost bine ales pe teritoriul Rusiei pt ca si ei au proiectul SURA, sa indus in mentalul colectiv ca rusii sunt vinovati pentru dezastru, cand de fapt oculta mondiala a orchestrat tot, iar scenariul a fost bine directionat principiului masonic al tablei de sah sau al branzei bune in burduf de caine...
    si sa nu uitam ca ii putem lovi si noi luptatorii GOG din tara lui MAGOG exact cu principiile lor:
    1. Rabdare,
    2. Sincronizare,
    3. Cunoasterea adversarului,
    4. Sa fim instare de orice cu orice scop si mijloace.

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. ...Si sa nu-mi spui ca gasesc pe youtube clipuri cu el............
    Asta ar fi si culmea.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source