Search

luni, 3 ianuarie 2011

România a fost distrusă cu bună ştiinţă

In Romania, bancile austriece au amenintat ca vor falimenta piata bancara europeana daca nu primesc fonduri de la statul roman. In consecinta politicienii autohtoni, au fost chemati la Bruxelles, unde li s-a cerut ca Romania sa angajeze acest imprumut. Acesti politicieni corupti, multi fiind pe statele de plata ale masoneriei mondiale, au elaborat rapid un plan de aservire a Romaniei printr-un imprumut debilitant, CEL MAI MARE IMPRUMUT FACUT DE ROMANIA VREODATA!
Ca sa va fie foarte clar ca e o conspiratie, iata argumentele: 1. SECRETISM (aflam din UE, prima oare, ce bani luam noi). 2. GRABA (repede, repede, au si venit sacalii FMI). 3. NU SE DAU JUSTIFICARI CLARE PENTRU UTILIZAREA SUMEI. 4. Nu s-au organizat intruniri mediatizate, cu participarea cremei economistilor romani, unde sa se dezbata clar, pe fata, daca avem sau nu, nevoie de imprumut. 5. Se evita declararea sumei totale! Asta va permite marinea ulterioara a sumei, la oridecit e “nevoie”. Unii afirma, 20 miliarde, dar e putin probabil, deoarece o tara, mai mica, ca UNGARIA, imprumuta 25 MLRD, iar noi numai 20? 6. Nu s-a indicat un organism clar de control, un sistem de indicatori de verificare a sumelor date. 7. Dat fiind marimea sumei si conditiile globale deosebit de grave, precum si faptul ca in final, poporul roman va returna imprumutul, ar fi trebuit sa fie tratat cu o transparenta TOTALA, in mass media; de asemenea, sa se publice o lista cu ce bani se dau si cui? Deci, acestea sint definitorii unei FRAUDE DE PROPORTII, care i se pregateste poporului roman. Sa vedem, in continuare, ce se va face in mod real cu banii. Banii vor intra "virtual" in BNR, iar de aici vor fi dati in proportie de 80%, bancilor straine. Acesti bani, impreuna cu banii strinsi de la populatie, prin dobanzile mari oferite (atentie romani!) vor fi transferati in strainatate, la bancile mama. Dupa care vor declara falimentul aici, local. Intre timp se vor stradui sa reduca si limita minima de siguranta in BNR, ca impactul sa fie si mai devastator (cum a fost si facut, de curind, cu o variatie mica, e drept, dar s-a facut ca sa se testeze reactia publicului). Cu restul de bani, dupa cum era de asteptat: avem campanii electorale, politicieni care nu au prea avut de furat in ultimul timp. Vor fi abonati la borcanul cu miere! Deci romanii, se vor alege cu PLATA IMPRUMUTULUI + DOBINZI. Cine sustine cel mai vehement acest imprumut? Dl. Guvernator Mugur Isarescu, care face parte din Comitetul executiv al Comisiei Trilaterale, unul din organele importante ale conspiratiei mondiale: Lista cu membrii Comisiei Trilaterale 2008. 
Nu numai aceasta, caci imprumutul e conditionat de acceptarea de catre guvern a urmatoarelor conditii: - banii trebuie sa “AJUTE” bancile austrice in dificultate in Romania, - cresterea taxelor, TVA, impozit profit, - reducearea bugetlui sanatatii si invatamintului, - obligativitatea CHIP-arii (la inceput pasaport, dupa aceea buletine si permise auto,gradual, si in final in corpul uman), - obligativitatea montarii camerelor de luat vederi peste tot, - implementarea statului politienesc absolut, cum a fost arat in romanul orwelian “1984? si in care romanii au trait timp de 50 de ani, - obligativitatea vaccinurilor (vedeti HPV si acum vedeti contaminarea cu Gripa aviara in Cehia, Austria si Germania)...
Ca urmare, va rezulta imediat o devalorizare accentuata a leului, la cca 7-8 RON/EURO, se vor mari de cca 8 ori a impozitelor pe proprietati, se va mari TVA si in general toate taxele, cu scopul de a plati datoria. In urma procedurii de Asasinat Economic, tara va fi la dispozitia “firmelor prietene” FMI, care vor veni ca hienele sa se infrupte din ce a mai ramas din tara noastra. Vedeti aici cum actioneaza FMI: Daca nu credeti, aduceti-va aminte de anii ‘90, ce s-a intimplat in Romania. Cine sustine cel mai vehement acest imprumut? Dl. Guvernator Mugur Isarescu, care face parte din Comitetul executiv al Comisiei Trilaterale, unul din organele importante ale conspiratiei mondiale: Lista cu membrii Comisiei Trilaterale 2008.
Daca domnia sa a afirmat acum doua luni ca totul e OK, ca avem suficiente rezerve, cum s-a schimbat atit de radical situatia, incit va fi nevoie sa imprumutam asa o suma mare, CEA MAI MARE DIN ISTORIA ROMANIEI?
Ideea este ca acesti tradatori, vor aduce diverse date, diverse calcule si statistici contrafacute, sa-si ascunda hotia. Trebuie ca poporul roman sa fie ferm: daca actualul guvernator nu se pricepe sa administreze Banca Nationala, cu ce avem in acele conturi, sa plece! Guvernatorul Bancii din Islanda care A FALIMENTAT VOIT ISLANDA a fost fortat de popor sa plece... la noi Isarescu este considerat un "guru" in fata caruia trebuie sa ne prosternam!
Trebuie sa ne trezim inainte ca sa ne falimenteze!Atentie foarte mare romani. Situatia nu e similara cu a anilor ‘90.
Acum lumea se afla intr-o acuta recesiune. TOATA LUMEA! Exista un indicator real (nu poate fi manipulat), Baltic Dry Index, care arata cite tone marfa, se transporta intre porturi in lume. Acest indice a scazut de la 10,000 la 700, acum cu criza. Asta inseamna ca nu se mai transporta marfa de la producatori inspre consumatori, Se va consuma ce este in depozitele en-gros si dupa aceea , gata.
Col. (r) Vasile Banceanu
Alte AICI

13 comentarii:

  1. Nu îi iertaţi!

    o haită de borfaşi, mecanic colorată,
    supusă ritualic aceluiaşi consemn,
    îndepărtată crud de mamă şi de tată,
    ne-aduce existenţa în sapa lor de lemn...

    în fruntea ei, dementul, o javră ordinară
    care ne-a sechestrat şi dreptul de-a vorbi,
    descreieratul care a semănat în Ţară
    doar vrajba dintre noi, în dreptul de-a muri...

    nu ne-aţi iertat niciunul, ne-aţi pângărit pe toţi,
    pe medici şi pe dascăli i-aţi răstignit borând,
    adunătură oarbă de venetici şi hoţi
    fugiţi spre-a nu vă prinde răbdarea explodând...

    aţi umilit Ostaşul, tăcut, dar suveran,
    artistului i-aţi pus bir până şi pe scenă,
    justiţia aţi frânt-o în râvne de maidan,
    pe nimeni n-aţi cruţat de jeg şi anatemă...

    ne mor copiii arşi, în leagăne de îngeri,
    bătrânii tac şi plâng, în rezumate seci,
    guvernul ne dictează fatalele constrângeri,
    e semn că este vremea cu haita ta să pleci...

    pe poliţişti i-aţi dus mai jos de disperare,
    pe mame le-aţi distrus în fondul lor suprem,
    ai pus guvernul ţării elenei la picioare
    şi balele oranj în cale i se-aştern...

    din lege aţi făcut cheremul poftei chioare,
    iar din legislativ, un jaf şi-o mascaradă,
    simţind pe os cuţitul, nimic nu ne mai doare
    borfaşi înveşmântaţi în straie de paradă...

    ne-aţi asmuţit pe toţi în contra tuturora
    spre a vă aduna voi, haita, tot mai strâns,
    azi au sosit, istoric, secundele şi ora
    să vă-aruncăm din jilţuri, să ne oprim din plâns...

    nu bogăţia haitei, nici luxul sau huzurul,
    nu desfătarea oarbă-a lichelelor ne doare,
    ci aroganţa lor, cinismul şi sperjurul
    jucat naţional făr` nicio remuşcare...

    nu contrarelativa (!) noastră sărăcie
    ne judecă speranţa şi viaţa ne-o apasă,
    ci starea ei impusă, de gravă umilire,
    pe care-au strecurat-o în fiecare casă...

    pe-această-adunătură de hoţi şi de lichele
    doar disperarea noastră o va putea opri,
    să le-aruncăm cinismul în lanţuri şi zăbrele,
    stârpiţi-i fără milă, oriunde-i veţi găsi...

    nu îi iertaţi nicicum, revolta socială,
    e tot ce ne-a rămas ca şansă de a fi,
    lăsaţi blândeţii voastre dreptul la răscoală
    şi răsplătiţi borfaşii cu dreptul de-a pieri...

    Costinel Petrache

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DE CE? MĂ-NTREB...

      De ce? mă-ntreb.Mă-ntreb de ce
      Tolerăm o lume crudă şi rapace
      De TIRANI,când o știm prea bine
      Că-n urma lor rămân doar ruine?

      De ce stăm supuşi, tăcuți deoparte
      Când totul între hoți se-mparte
      Călcând legi şi bunul simț sfidând?...
      De ce-i răbdăm? Şi până când?

      De ce ne ducem crucea în sclavie
      Făr-a vede că suntem COLONIE,
      Că TIRANII ce-au ajuns bogați
      Ne cer să fim la curtea lor argați?...

      De ce, azi, tăcem uitând ce-am fost,
      Că prin milenii ne găsisem rost
      Ducând destinul într-un Ev curat?
      De ce ,Române, toate le-ai uitat?

      De ce uitați că se putea, în fine,
      Să fim stăpânii veacului ce vine
      Să ne purtăm triumful împlinirii
      Şi să pornim pe drumul dezrobirii?

      De ce, NOI,ce-am fost cândva,odată
      O Ţară demnă, liberă, bogată
      Stăm aplecați cu fruntea în țarână
      Şi trăim din veșnică minciună.

      ROMÂNE! Dă glas pornirilor curate
      Şi, TU, fă-ţi în Ţara ta DREPTATE!
      Fi demn! Şi nu-ţi privi cu nepăsare
      ŢARA, ce-o ţin TIRANII sub teroare

      Ion Văcaru

      Ștergere
  2. Dle Colonel, aveti respectul nostru! Sunteti un adevarat patriot si asteptam contributia Dvs la lupta noastra impotriva regimului care a distrus Romania!

    RăspundețiȘtergere
  3. Isarescu e acesta:a lasat o gramada de oameni in procese civile interminabile cand a executat Credit Bank.Ei au obligat ca oamenii sa faca platile intre firme prin banci(prin lege) pe care apoi le-au terminat,blocandu-le conturile iar cei ce au facut plati prin banca pt alte firme i-au luat banii ei-Banca Nationala.Acuma oamenii se judeca de ani intregi stresandu-se oa pt ca desi au facut dovada ca platile au fost efectuate bancii,banii nu au ajuns la firmele unde trebuiau facute platile fiindca au fost opriti de Mugur Isarescu.Se lauda ca tine moneda sub control,dar o tine prin banii munciti cinstit de altii si pe care ii tine in aer de o gramada de ani.Acum pretind sa mai platesti inca o data desi ai dovada ca ai platit odata bancii.Daca faci contestatie fiindca stii ca nu e drept,judecatorii nu dau sentinta definitiva de ani de zile fiindca stiu ca Statul prin reprezentantii sai ar trebui sa plateasca.Dar Statul si reprezentantii sai nu au responsabilitatea actiunilor facute,dar cetatenii Statului trebuie sa aiba responsabilitate daca nu sunt mari sefi pe institutii ale Statului.Aceasta e dreptatea in Romania si asa se rezolva problemele.Cei mici platesc si daca nu sunt vinovati iar cei mari nu platesc niciodata.Asa e usor sa te lauzi,cand nu tii cont nici de morala nici de oameni.Se pare ca e un om foarte valoros deaceea a ramas atata timp pe functie.De aceea e asa de laudat de toate partidele,atat de la putere cat si din opozitie.Pe nenorocirea altora si pe tupeul personal,e usor sa te lauzi ca ai fi inteligent.Dar prin faptul ca nedreptateste pe atatia si le nenoroceste viata,dovedeste ca inteligenta sa e in rau si nu in bine.Degeaba pui un om inteligent in fata daca nu are morala.Asta e parerea mea despre Isarescu.Culmea e ca inca mai are o slujba.

    RăspundețiȘtergere
  4. Isarescu arata chiar faptul incompetentei intregii clase politice.Toti se asteapta ca el sa-i salveze de la toate prostiile pe care le fac.Deaceea,sustinera lui Mugur Isarescu in continuare,ma face sa nu votez nici o alianta sau partid fiindca i-si demonstreaza cu toti incompetenta.Pnl -istii il sustin,il tin in continuare in partid pe Tariceanu care a vandut resursele naturale castigate in procese pe nimic.De ce l-as sustine pe Crin Antonescu cata vreme nu-l da afara pe Tariceanu?.De ce as sustine alianta lor cata vreme nu-si fac curatenie in partide?Doar pt ca au facut o alianta si sunt mai multi la un loc?Nu ma intereseaza asta.De ce sa-i sustin pe cei ce sunt acuma la putere?.Au dovedit cinste si corectitudine si fac fapte bune pt popor?.NU.Nu va sustin pe niciunii fiindca nu meritati.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca totzi romanii ar avea macar o zecime din capacitatea si puterea de munca a omului asta,mai baietzi si fete,tzara ar iesi din rahat. E o capacitate.Nu-i mai trebuiesc recomandari:il recomanda activitatea de dupa'89.

    RăspundețiȘtergere
  6. Normal! Cand te MOTIVEAZA beneficiile de la Masonerie si Illuminati normal ca muncesti pe branci. Dar pentru interesele LOR, nu ale Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  7. MANIFEST
    Jos!Jos cu clica de samsari, de satrapi şi arendaș.
    Jos cu hoarda de tirani,mincinoși şi căpcăuni,
    De hiene şi vampiri, care ameţiţi de-un ceardaş
    Şi de-un gulaş otrăvit,ne cred casă de nebuni.

    Ne-au vândut pământ şi case,şi uzinele le-au dat
    Ca Băsescu demnitatea pe o salbă țigănească...
    Aurul din banca Tării în bănci străine l-au mutat
    Cu adresă, cum o cere "Trilaterala" isărească

    Iar bestia portocalie robi ne vrea, ne vrea argați,
    Sclavi tăcute, ca sub dictaturi carliste,
    Când legi păgâne şi barbare apărau pe cei bogați
    Când săracul lăcrima p-un răboj cu acatiste

    Jos Băsescu! Jos tiranii!Jos Guvernul de satrapi!
    Alungați-i din Cetate!N-aveți milă: îs gunoi!...
    Vor fura şi azi şi mâine. De ce-i rău, e greu să scapi
    La Jilava își au locul, căci stăpânii suntem Noi.

    RăspundețiȘtergere
  8. CU-ACELEAȘI MÂINI

    "Nici o pravilă nu oprește
    de a întâmpina răul cu rău"
    Tudor Vladimirescu
    Trecură hunii, turcii, goții
    Și-n goana calului trecură...
    Praf şi scrum lăsară-n urmă
    Şi codri înnegriri de ură.

    Pe ruguri mari de suferințe
    Au pârjolit pământ şi zare
    Şi mărturi ne stau în cale
    Mulțimi de semne funerare.

    Ne-au pângărit mame, fecioare,
    Cultură, limbă şi credință
    Trecându-ne prin foc şi spadă
    Neprihănita noastră ființă.

    Imperii ne-au căzut din spate
    Cu lancea-întinsă,spada scoasă
    Târându-ne în grea sclavie,
    Furând şi pâinea de pe masă.

    Astfel de vremuri iar veniră,
    Ca un blestem ce n-are leac
    Şi le răbdăm.De ce Români,
    Să fim sclavi și-n noul veac?

    Treziți-vă!Venită-i vremea
    La luptă să ieșim cu toți
    Să dăm jos cumplita hoardă
    De basiști,de hoți-despoți.

    Războaie multe ne-au călcat
    Pământul sfânt, însângerat
    Dar, crude lupte ce s-au dat,
    Atâtea ruine n-au lăsat.

    Ce-am clădit cu sârg şi trudă,
    Noi pe când eram stăpâni,
    Au distrus perfid Ciocoii
    Cu-aceleşi ticăloase mâini

    RăspundețiȘtergere
  9. Dintr-un " Băs" urmat de " escu"
    Îl fabricarăți pe Băsescu
    Si-lcocoţarăţi Domn pe Tron..
    Bun ar fi, de-ar fi... şi OM

    RăspundețiȘtergere
  10. CATREN,
    Slugilor basiste.

    Dintr-un "Băs" urmat de " escu"
    Ni-l dădurăți pe Băsescu
    Cocoțându-l chiar pe Tron.
    Bun ar fi, de-ar fi...şi Om

    RăspundețiȘtergere
  11. CATREN,
    slugilor băsiste

    Dintr-un " Bas" urmat de " escu"
    Născocirăţi pe Băsescu
    Şi-l urcarăţi Domn pe Tron.
    Bun ar fi, de-ar fi...şi OM

    RăspundețiȘtergere
  12. Actorul Vasile Butnaru:"Bogat si sarac" Bogatule,mana intinsa a saracului este de fapt Mana Lui Hristos care te Cheama la Mantuire.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source