Search

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Nu le pasă de cetătenii acestei tări!

NU LE PASĂ de răvăşirea vieţii a zeci de mii de pensionari militari a căror existenţă se află la cheremul unor funcţionari îndobitociţi politic.
NU LE PASĂ pasă de protestele bătrânilor militari cărora le-au furat trecutul iar acum le distrug încrederea în ziua de mâine.
NU LE PASĂ de imensul scandal mass-media care scoate la iveală întreaga murdărie şi nemăsurata minciună cu care au tratat armata. Care arată adevărata lor faţă. Care ridică la suprafaţă, de sub zâmbetele lor încrezătoare, hidoşenia care-i caracterizează.
NU LE PASĂ de încălcarea Constituţiei, a tratatelor internaţionale la care România este parte, de legislaţia Uniunii Europene, de principiile de drept şi de hotărârile judecătoreşti definitive.
NU LE PASĂ de miile şi miile de procese care vor bloca sălile de judecată. Şi nici de banii acestui popor cu care vor trebui să plătească nemerniciile pe care astăzi le orhestrează.
NU LE PASĂ de reacţia presei internaţionale şi de pierderea pe zi ce trece a prestigiului internaţional al ţării.
NU LE PASĂ de starea de disperare la care au adus milioane de români.
NU LE PASĂ de viitorul armatei române şi nici de trecutul său.
NU LE PASĂ că peste 80% dintre romani mor de foame şi de frig.
NU LE PASĂ că am ajuns ţara cea mai săracă din Europa.
NU LE PASĂ că România este o ţară furată şi ascunsă în buzunarele câtorva politicieni aflaţi acum la cârmă, sub comanda acestui marinar.
EI VOR BANII! EI VOR BANII VOSTRI, MUNCITI SI OBTINUTI CU SACRIFICII, IN TIMP CE EI HUZUREAU SI ADUNAU BOGATII NEMASURATE !
EI VOR BANII ! CU O R I C E PRET!
Valul de nemulţumire apărut în aceste zile reprezintă pentru ei un risc asumat. Un risc pe deplin calculat. Ei ştiu că nu va dura o veşnicie. Ca şi în cazul profesorilor, medicilor, mamelor şi al celorlalţi pensionari, ei vor arunca în ghiarele nesătule ale presei alte subiecte de scandal. Peste câteva zile bătaia de joc la adresa militarilor va devein o amintire. Asumată ca atare de românul prea lovit de soartă ca să-i mai pese de durerea altuia.
DE ACEEA, ACUM EI STAU ASCUNSI. Au activat întreaga reţea informativă pentru a controla mişcările celor care protestează. Monitorizează evenimentele şi aşteaptă trecerea furtunii baricadaţi în adăposturi. DE ACEEA NU-I MAI VEDEM !
E tăcere adâncă la Cotroceni. După ce zile întregi a ocupat ecranele televizoarelor, tunând împotriva nedreptăţii cu care străinătatea ne tratează, PRESEDINTELE A DISPARUT. Nu vede şi nu-l interesează rezultatul nedreptăţii pe care el a făcut-o oştenilor ţării. Armatei ţării sale! ASTAZI NUMAI AVEM PRESEDINTE !!!
Nu se mai aude vocea răstită şi plină de pilde egalizatoare a premierului. A tăcut până şi zgomotosul Boc! Se tace, deci, şi la celălalt palat. Am rămas şi fără prim-ministru.
A DISPARUT încruntatul, demnul şi iubitorul de ţară MINISTRU AL APARARII. Nu mai bate el cu pumnul în microfon asigurând ţara că nimeni nu se va atinge vreodată de drepturile militarilor. Nu-şi mai pune viitorul politic chezaş pentru păstrarea valorii pensiei militare. Distinsul, uriaşul domn Oprea nu se mai vede! ARMATA NUMAI ARE MINISTRU, nu mai este printre noi acel general în rezervă care plângea cu sughiţuri pe umărul colegului său, pensionar şi el!
Astăzi, ei, ascunşi, aşteaptă liniştirea apelor. Şi vor apărea apoi ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, tot pe locurile lor, tot voioşi, tot minţind şi aparent mustind de dragoste de ţară, dar pregătind machiavelic alte lovituri.
DOMNILOR M I L I T A R I A C T I V I , daţi onorul cuvenit ministrului vostru! Salutaţi-l zilnic cu bine cunoscutul “SĂ TRĂIŢI!” Şi el va trăi, pentru că nu trăieşte din pensie!
Salutaţi-l pe domnul ministru! Pe generalul cu umerii grei de stele. stele cu miros de politică, aranjamente ascunse, trădări şi recompense dubioase.
Si sa nu va indoiti. Mâine veţi fi voi în locul celor care sunt azi umiliţi. Pentru că, având mâna la chipiu, domnul ministru nu vede în voi ostaşul, omul cu nevoi şi bucurii. Vede doar prezentele şi următoarele sale victime, pierderi colaterale ale viitorului său politic.
Voi va riscati viata, iar ei fac averi uriasi pe ccare le depun in bancile de afara.
IATA UN “MIC” EXEMPLU:
In bancile din Elvetia si Belgia au fost identificate pana acum conturile urmatoare: 
*ELENA UDREA - 1 MILIARD DE EURO
* TRAIAN BĂSESCU - 2,5 MILIARDE
* RADU BERCEANU - 4 MILIARDE
* ADRIEAN VIDEANU - 5 MILIARDE
* VASILE BLAGA - 4 MILIARDE

Judecatori, multumiti Guvernului pentru un nou val de dosare: pensiile recalculate ale militarilor!

Deranj mare in Tunisia. Dupa ce in 2010 economia a inregistrat o crestere economica, lucrurile sau deteriorat rapid,motivele sunt banale, lipsa locurilor de munca si cresterea preturilor. Explicabil intr-un fel, faptul ca pe hartie exista o crestere,nu inseamna ca ea se si vede, banii foarte posibil au fost furati de maimutele locale, asa incat, ca si cum n-ar fi. Numai ca tunisienii, “nu e ca romanii”, au declarat greve,au manifestat, s-au batut cu politia,au mai si murit si intr-un final presedintele ALI BEN, a luat avionul si dus a fost. Noi care ne temem ca dracu` de tamaie, nu care cumva sa ne grecizam, protestam subtire pe la benzinarii, cu presa cu interviuri, e o alta abordare, mai europeana, timp in care ALI BASE, ne f... pe toti, ca doar meritam !
Banceanu Vasile
Publicat de Costel Galateanu

6 comentarii:

  1. "In bancile din Elvetia si Belgia au fost identificate pana acum conturile urm"

    CINE si CUM le-a identificat? Haideti sa fim seriosi...

    Nu contest faptul ca orice "om normal la cap" are o rezerva pitita prin elvetia, dar tocmai de aia o are acolo: confidentialitatea este foarte PUTERNICA.

    Dar sa afirmi niste chestii populiste doar pentru a parea interesant...?

    "ASTAZI NUMAI AVEM PRESEDINTE !!!"
    NUMAI se scrie NU MAI

    RăspundețiȘtergere
  2. nu sunteti obiectivi, referitor la pensiile militarilor si politistilor, au lucrat-au primit salarii mai mari ca media(raportat la studiile multora din ei) de ce la iesirea la pensie sa fie privilegiati?
    au trecut prin razboaie si sunt eroi?
    este normal sa li se calculeze pensia ca si muncitorilor, inginerilor, profesorilor, medicilor etc.
    ce merit au ca pensionari sa li se calculeze privilegiat pensia.
    aceasta a fost o hiba transmisa din guvern in guvern de frica sa nu se produca vreo razmerita!
    cat priveste pensia magistratilor, este o hotie pe fata, pentru meseria avuta ai luat o retributie f.buna, dar ca pensionar cu ce esti mai diferit de un muncitor care a lucrat 40 ani si a iesit cu 800 lei pensie?
    au profitat de pozitia lor si au aplicat "cine imparte parte isi face"
    consider ca din acest pdv legea ar fi fost corecta, observ totusi ca tot "cei multi si prosti" au fost osanditi cu 65 ani pensie barbatii si 63 ani pensie femeile!
    pune un electrician la 64 ani sa se catere pe stalp sa schimbe becul...!
    nu poate? da-l afara sa moara ca un caine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar nu vrei tu anonimule sa ne sugi p? Bai castravete, cand EU si altii eram pe strada la Ordine Publica si dadeam amenzi si urmaream hotii tu dormeai langa nevasta cu botul la savarina, boule! Sa fiti voi ai dracu de prosti! Tu ai voie sa ai zece firme si servicii, NOI nu avem voie decat serviciul de jandarm sau politist sau militar, stiai asta desteptule? Nici sindicat nu ne da voie legea sa avem in armata, de exemplu. Bai nenorocitilor voi care nici n-ati facut armata nu vorbiti de ce inseamna viata in uniforma! SICTIR si pupati-l in cur pe basescu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Educatia nu se dezminte dl. NIcolae Enescu Adjutant, cu totii stim cum se rotunjesc veniturile celor din invatamant, sanatate, politie...(scuze, cate amenzi ai dat pe bune si cate ochiometric??? n-ai pus nimic de-o parte???)pe de alta parte pe asta au si mizat...ne-au invrajbit si suntem in stare sa sarim in beregata celor ce nu sunt de acord cu noi DAR "dusmanul" nu suntem noi oamenii obisnuiti. Acum toti o duc de la greu la foarte greu...de vina sunt viermii politici ce-au tocat vreme de 20 de ani...TOT...Poate sumele din bancile elvetiene nu sunt cele reale, dar sunt si cei nominalizati nu sunt singurii...daca strangem tot ce-au furat nemernicii astia atatia ani scapam de datorii...iar daca le confiscam averile din Romania relansam economia...Poate ca nu toata documentatia de pe site este cea reala DAR avem in Romania: mafie, coruptie la greu si la scara mare, nerusinare si indiferenta etc...HALAL ROMANIE !!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Lunetistul de serviciu27 ianuarie 2011 la 08:27

    Anonimule, ma numar printre cei care se pare ca iti ocupa tie timpul si ti se pare ca am fost mai mult decat privilegiati. Regretul meu astazi, este ca in 1989 am fost alaturi de popor si am refuzat sa executam ordinul de a trage. Daca atunci am fi reactionat conform legilor si regulamentelor militare in vigoare, astazi ai fi stat in genunchi si mi-ai fi pupat tocul cizmei. Este dreptul tau nemernicule sa ne injuri, dar imi doresc din tot sufletul, ca atunci cand lumea iti va fi mai frumoasa, matelotul si camarila al carui slugoi esti sa vina sa-ti spuna ca nu-i intereseaza dreptul tau de proprietate si sa-ti ia trei sferturi din ceea ce ai tu si familia ta. Numai bine ordinarule!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt perfect de acord cu LUNETISTUL de serviciu!Cu o completare insa:Matelotul si camarila cu curvele sa-i ia TOT ce are,el si familia lui,si ,neaparat sa-l aresteze preventiv pentru 29 de ANI si sa-l trimita la CANALUL fara inceput si fara sfarsit ce leaga ORADEA de VAMA-VECHE!DOBITOCUL!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source