Search

joi, 27 ianuarie 2011

De ce face Băsescu greşeli?

Un Militar Roman spunea...



DE CE FACE BASESCU GRESELI?

Despre Traian Basecu poti spune orice . Aproape orice. 
Poti spune ca e parsiv, ca te înjunghie cu un ochi si cu celalalt plânge. Stolojan stie de ce.
Poti spune ca e diabolic. Geoana stie de ce. 
Poti spune ca e razbunator. Militarii stiu de ce. 
Poti spune ca e tiranic.Boc stie de ce. 
Poti spune ca e mitocan. “Tiganca imputita” stie de ce. 
Poti spune ca e rapid în miscari. Copii stiu de ce. 
Poti spune ca e iubitor de familie.Mircea Eba si Falca stiu de ce. 
Poti spune ca nu e uituc. Becali stie de ce. 
Poti spune ca e umil, Sarkozy stie de ce. 
Poti spune .. aproape orice vrei, e imposibil sa nu gasesti si dovezile. Un singur lucru nu poti spune : Nu poti spune ca e prost. Sub Nici o forma. Omul asta stie ce vrea , stie si cum sa obtina ceea ce vrea, stie cum sa manevreze nu un om , o tara întreaga si nu numai oameni simpli. A aburit si a avut consilieri oameni recunoscuti pâna atunci ca oameni doxati. Cum a reusit sa-i îmbrobodeasca pe unii oameni de cultura si sa-i ataraga? E clar ca are stil, stie ce sa faca. 

Si atunci, de unde toate greselile pe care le face în ultimul timp ? S-a prostit? Greu de crezut. Nu mai are consilieri priceputi? Chiar daca unii au plecat, nu si-a ales el oameni fara expertiza în domeniu, sunt sigur. Atunci cum se explica gafa cu anuntul din parcare si cu mesajul plin de venin lansat ieri seara? Nu e informat ? Doamne fereste ! Jar ar mânca cine ar îndrazni sa îl tina neinformat. Este clar ca modul în care si-a expus punctul de vedere cu privire la rezolvarea problemei pensiilor militare îi este propriu si îl repreznta 1000%. Nu are nimeni nici un dubiu ca este un document sau o conceptie Basescu si chiar si modul patimas, plin de venin cu care l-a prezentat, cu ironii si satisfactii neascunse acolo unde era cazul, îi sunt caracteristice, îl reprezinta fidel. 

Ei bine, care e problema? Ce se întâmpla de ce rateurile astea , pentru ca în nici un caz nu avea nevoie de ura concetatenilor mai ales în preajma unei iminente bai de multime ? Care este explicatia ? Apropiatii, serviciile secrete nu l-au informat cu simpatia de care se bucura din partea oamenilor? Eu cred ca îl informeaza. Eu cred ca i se spun pâna la amanunt toate punctele de vedere ale oamenilor, declaratiile din presa, de la tv , de pe strada. Si reactia lui arata ca stie. Si privind mai atent, încep sa cred chiar ca ura împotriva oamenilor îi este alimentata prin informarile acestea si nimeni nu îi mai spune ca nu e bine sa reactioneze dur sau sa îsi tempereze ura tot mai greu de disimulat. Ba eu cred chiar ca i se spune ca are dreptate si „ asa le trebuie tovarase comandant, spuneti-le de la obraz, cine sunt ei sa va traga la raspundere?” Îmi aduc aminte ca si Ceausescu a fost lasat de consilierii sai sa plece în Iran, când situatia cerea prezenta lui în tara. Inconstientza a securitatii ?

7 comentarii:

  1. auziti la militarul asta cica basescu face greseli ...oare acest militar in toata viata lui na facut greseli...al drakului greselile pe ale altuia le vede dar pe ale lui nu le vede ...deh asa e romanul se uita la altul dar la el nu ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Invata sa scrii, analfabetule, apoi da-i limbi marinelului!

      Ștergere
    2. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,sunt idragostit de Elena Udrea! Un om indragostit mai face greseli!

      Ștergere
  2. Sa MOARA toti bugetarii si pensionarii care mananca degeaba de pe urma noastra , PRIVATII!

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate mama ta este bugetar şi tatăl tău pensoinar. Ai grijă ce îţi doreşti!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Te rog restrictioneaza-l pe Pedelistul de serviciu.Doreste moartea altora.Nu e acesta un limbaj obscen?.Pt primul Anonim.Depinde fiecare cat de multe si cat de mari greseli are.

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am edificat de bunele voastre intentii!!
    Sa fiti sanatosi eu unul nu va mai citesc.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source