Search

joi, 27 ianuarie 2011

Conducerea României este mână în mână cu crima organizată!

Ref.: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a motivat, vineri 21 ianuarie 2011, decizia din 7 ianuarie şi a suspendat practic „operaţiunile” de recalculare a pensiilor militare.  Pentru guvern, asta nu înseamnă nimic! Iar dimeniunea mafiotă a statului român mai este arătată şi de către ministrul francez al afacerilor europene, Laurent Wauquiez!
„Domnule hoţ, te rog frumos să respecţi legile!”
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a motivat decizia din 7 ianuarie şi a suspendat practic „operaţiunile” de recalculare a pensiilor militare.

Şi?
Guvernul a declarat că va continua tăierea pensiilor.
Instituţiile de stat funcţionează normal într-un stat care există! Dar în noaptea de 6 decembrie 2009 (turul doi al alegerilor prezidenţiale) a avut loc o lovitura de stat! De atunci nu mai exită lege şi ordine în statul român.
Furtul din Parlament la Legea Pensiilor şi minciuna permanentă promovată pe toate liniile de stat, de la preşedinte până la ultimul reprezentant al PDL într-o emisiune televizată, au distrus statul şi odată cu el drepturile cetăţenilor.
Domnilor generali şi ofiţeri!
Hoţului nu-i poţi spune „Domnule hoţ te rog frumos să respecţi legile!”. Hoţului trebuie să-i dai una peste bot şi să-l trimiţi unde-i e locul! Roboţii lor, trimişi în emisiunile TV au aceleaşi clişee repetate la nesfârşit! Nu mai încercaţi să le justificaţi unor dobitoci ca Tălmăceanu ce-nseamnă onoare, onoarea militară şi onoarea statului! Nici lui şi nici celorlalţi! Prezenţa unor dobitoci de acest calibru are unicul scop de a vă discredita.
Dictatura este deja instalată în România iar legăturile ei cu crima organizată au fost exprimate clar de către ministrul francez pentru Afaceri Europene, Laurent Wauquiez, care a explodat într-un comunicat de presă privind securitatea Spaţiului Schengen declarând „punem în pericol bazele noastre de date privind crima organizată”! Asta se traduce prin „conducerea de stat a României este mână în mână cu crima organizată!”. Niciodată nu a existat un comunicat mai dur la adresa României.
Lege nu mai există, militarii sunt umiliţi, poliţia este desfiinţată! Aşa zisa reformă a statului român este de fapt desfiinţarea statului de drept şi punerea lui la dispoziţia altcuiva! Al cui este acest stat care nu mai reprezintă populaţia? Cui foloseşte războiul româno-român?
Într-o vreme în care exista onoare, aceasta se apăra prin duel.
Onoarea militară înseamnă să arunci mânuşa!
Numai aşa mai poate fi salvată România!

8 comentarii:

  1. Consider ca toti domnii portocalii care apar pe la televizor sunt santajabili, au dosare. Daca cunoasteti fapte de-ale lor punetile pe internt sa cunosca lumea de cine este condusa.

    RăspundețiȘtergere
  2. cand preluati articolele mele respectati-mi si drepturile de autor!
    V-am mai cerut asta!

    RăspundețiȘtergere
  3. exista legea dreptului de autor... ce mai atepti... sunt contra acestui site

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru anonimul de mai sus: Ai zi zau! Pedelistii sa citeasca altceva daca nu le convine! Ati distrus tara asta! HUO!

    RăspundețiȘtergere
  5. PDL-isti au incercat sa mai fure si ei dar nu au mai avut ce din cauza PSD-istilor care au furat din 90' pana acuma si saitul asta ii pupa in fund... asta vad... asta spun
    si nu se scrie "PEDELISTII" ci "PDL-istii"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,in aceasta buna dimineata am virat 3 milioane de euro in contul tau!Vreau "Schimbarea la fata a Romaniei!"Continua sa prezinti spectacole care contribuie la Trezirea Constiintei Nationale a Poporului Roman aflat in hibernare de multa vreme!

      Ștergere
  6. S-o pupi tu in FUND pe Udrea, bai pedelache!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source