Search

marți, 7 decembrie 2010

WikiLeaks: Divulgarea unui Secret extrem de important....

Suprimarea adresei WikiLeaks. org de catre firma californiana (EveryDNS.net) care gazduia siteul, vineri, a “oficializat” razboiul dintre australianul Julian Assange si autoritatile americane. Cel împotriva caruia Washintonul pregateste inculparea pentru spionaj a amenintat cu divulgarea parolei unui “fisier-asigurare” cu o noua serie de dezvaluiri-bomba, potrivit The Sunday Times.
“Am distribuit de mai mult timp materiale de rezerva criptate, pe care nu le-am publicat. Tot ce trebuie sa facem este sa divulgam parola, si vor fi disponibile”, a fost avertizmentul lui Assange. El nu a precizat situatia anume în care va trece la aceasta razbunare, dar probabil ca actiunile depind de cele ale actiunile luate în SUA, unde WikiLeaks si Assange au devenit “inamici publici”.
De altfel, actiunea Everydns – explicata prin necesitatea de a proteja alte sute de mii de clienti de atacuri de “blocare a distribuita a serviciului” – a survenit cererii senatorului Joseph Lieberman, presedintele comisiei pentru Securitatea Interna din Senatul SUA. El le-a cerut tuturor organizatiilor (firme sau ONG-uri) din SUA care sustin siteul sa “încheie imediat relatia” cu acesta.
“Parintele” WikiLeaks, australianul Julian Assange (39 de ani), pare decis sa nu accepte aceste exemple de “cenzura privata”, în spatele carora ar stat presiunile Washingtonului. “Aceste atacuri nu vor opri misiunea noastra, dar ar trebui sa fie un semnal de alarma privind dominia legii în Statele Unite”, a declarat Assange, vineri dimineata, potrivit cotidianul britanic The Guardian.
În practica, el ameninta cu dezvaluirea mai timpurie a unor informatii pe care voia oricum sa le divulge anul viitor. Dezvaluirile s-ar referi la detalii despre închisoarea din baza navala a SUA de la Guantanamo (Cuba), la un atac asupra civililor al militarilor americani din Afganistan, la situatia bancii Bank of America si la British Petroleum – compania a carei platforma petroliera, explodata la 20 aprilie, a creat un dezastru ecologic în Golful Mexic.

“Fisierul-asigurare”
Drept garantie pentru situatia în care el personal, colaboratorii sai ori siteul în sine – acum mutat pe alte servere, din Elvetia, Germania si alte tari – ar pati ceva, Assange a pregatit din vreme un “fisier-asigurare”. Înca din luna iulie, circa 100.000 de oameni din toate colturile lumii au descarcat fisierul.
Denumit “insurance.aes256?, fisierul de 1,4 GB nu poate fi accesat decât dupa tastarea unei parole compuse din 256 de caractere, fiind considerata imposibil de “spart” de catre specialisti. Datele continute nu provin doar din cele sustrase de Bradley Manning de la o baza a SUA din Irak (precum cele 251.000 de mesaje diplomatice), ci si din alte surse, inclusiv din sectorul financiar.
Indiferent de noile dezvaluiri-bomba, Washingtonul se gaseste în aceeasi tabara cu guverne aliate, cu Moscova si Beijingul în “razboiul” contra WikiLeaks. Cu ajutorul Partidului Piratilor din Suedia (care militeaza pentru libertatea tortala a internetului), siteul este acum accesibil în Elvetia, dar Assange – presupus a se ascunde în Marea Britanie – ramâne cautat de Interpol.
Împotriva sa au fost formulate acuzatii de viol în Suedia, reduse ulterior la fapte pasibile doar de amenda, dar mandatul de arestare prin Interpol ramâne înca valabil. În paralel, de la fosta candidata la vicepresedentia SUA, Sarah Palin, care a cerut “vânarea” lui, pâna la un consilier al premierului canadian, care a spus ca, daca ar fi în locul lui Barack Obama ar comanda “asasinarea”, Assange îsi acumuleaza tot mai multi dusmani în toata lumea.

Noi divulgari care încrimineaza China
Din seria de “cabluri” (mesaje diplomatice denumite astfel din vremea când erau transmise prin cabluri telegrafice) dezvaluite, în weekend au aparut si notele unor diplomati americani care banuiau autoritatile chineze de orchestrarea atacului informatic asupra serverelor Google din China. “Un contact bine plasat afirma ca Guvernul chinez a ordonat recentele intruziuni în sistemul Google”, se arata într-una dintre note, potrivit careia operatiunile erau conduse de la Biroul Politic al Partidului Comunist Chinez (BPCC).
Li Changchun, responsabil de propaganda în BPCC, si Zhou Yongkang, înalt oficial din domeniul securitatii, erau considerati de americani drept organizatorii acestui atac contra Google, conform The New York Times. Cei doi au ordonat spargerea conturilor de Gmail ale unor disidenti chinezi.
În urma incidentului, Google a anuntat ca nu mai respecta indicatiile Beijingului privind cenzurarea internetului. Ulterior, a decis retragerea de pe piata chineza. Secretarul de stat al SUA, Hillary Clinton, a acuzat Beijingul de “atacarea” serverelor firmei americane.
Guvernul de la Beijing a negat si atunci acuzatiile, iar acum a calificat toate referirile la China cuprinse în cele 251.000 de cabluri divulgate de WikiLeaks drept “absurde”, refuzând sa faca alte comentarii.
Sursa

Alte documente:
Fondatorul WikiLeaks arestat!

5 comentarii:

  1. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. _ Re: ...["In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), ....";
      ....................
      _ Ai uitat sa mentionezi "Previziunile indianului Sundar Singh, ~ 1920, ...despre Romania", ...pe care le gasesti, inclusiv pe cele ale bulgaroaicei Vanghelia Vanga, ...in pagina: ...
      _ http://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.ro/
      _ Intampin probleme deosebite in "a comunica", din partea celor de la RCS&RDS, implicit si inclusiv interzis accesul in "Google.com" ...si ...interzis in "google+" ;
      _ Daca aveti posibiitatea, popularizati pagina / blogul mentionat sus, ...-*Toate religiile / Toate popoarele chemate ...[fara bani si fara plata]* _ Isaia 55/1,6-9,[10],11,2012,2013.
      = Cu stima. -Mesia _ Cel fagaduit _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Romania 5/14; 10/14,17,[18],20; _ Romania 11/3; _ Ioan 4/[25],26, ...potrivit *Exodul[ui]* -talmacit = *Trimiterea* _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012,2013.

      Ștergere
  2. Conform notei clasificată "secret", din 30 noiembrie 2009, la raportul ambasadorului SUA la Bucureşti, Mark H. Gitenstein, trimis centralei de la Washington DC, a contribuit si Silviu Craescu, consilierul sau personal.
    Oricum, reprezentantul "Marelui licurici" are un tupeu fantastic, deoarece dupa ajutorul obtinut din surse deschise, in mod conspirativ , si-a concediat consilierul, acuzandu-l de spionaj in favoarea Partidului Social Democrat din Romania si a candidatului sau la alegerile prezidentiale din 2009, domnul Mircea Geoana !
    Halal, Ambasador American, vai de soarta lui !

    RăspundețiȘtergere
  3. _ Ioan 1/1,5,[11], 2012, 2013, 14; 10/8,11, 2012, 2013, 2014 _ *MIORITA*.

    _*Miorita* - Prorocia Pastorului Cel Bun, ...
    …pentru *aceasta vreme de stramtorare cum n-a mai fost …[niciodata]* _ Daniel 12/1, …”vremea de pe urma” _ Daniel 12/4,[9]; _ Isaia 6/[8],9-11, 2012, 2013.



    _ Daniel 11/14 _”Si o ceata de derbedei din poporul tau, se vor rascula, ca sa implineasca vedenia; Dar vor cadea”, …[potrivit] – “Vedeniei” *Pastorului cel Bun*, propovaduita ( pr)in “MIORITA”, …- Referitor la faptele “secrete / tainuite”, ale “jandarmilor palnetari”, in complicitate cu toti TOLERATII / “veneticii” _”Ce-au venit in TARA asta, si-au cerut, [si vor], pamant si apa”, …[si], despre care este scris: _ Psalmul 78/1-3: …

    -*Asculta Poporul Meu, invataturile Mele!…Ce am auzit, ce stim, ce ne-au povestit parintii nostri”, un *Popor de Ciobani / Pastori*/[ _ Luca 2/8],…[si], …prin “MIORITA”, [despre]: …

    =*Bacii, …cel Francian si cel Ungurean, …

    ...{ la care s-au alaturat in haita, si cei:
    Austro-Germano-Americano-PambucCIAn, ..._ Matei 24/[27],28},

    -La apus de SOARE, …[sfarsitul erei,
    astrale - Soarele in Constelatia PESTI _ 2 Cronici 18/34],

    -“Marii” se vorbira si se sfatuira,
    -Cum sa [Mi]-l omoare pe cel Moldo-Vlahian,
    -Ca-i mai Ortoman, are oi mai multe,
    -Mandre si cornute, si cai invatati,
    -Si caini mai barbati, …pe malurile ISTRULUI,
    -Pe un picior de PLAI, pe-o gura de RAI,
    -Unde Domnul Dumnezeu, inca de la FACERE,
    -A sadit o Gradina in EDEN, spre RASARIT,
    -Si a pus acolo omul pe care-l intocmise,
    -Ca s-o lucreze si s-o pazeasca* _ Facerea 2/8-[15]; …

    = Da! …-Dar, …din pricina *tolerarii* ...“tradatorilor si vanzatorilor” de Tara si Neam / Poporul Roman – “o semintie aleasa” _ 1 Petru 2/9, -”Poporul Tau cel sfant, n-a stapanit TARA decat putina vreme; Vrasmasii nostri au calcat in picioare locasul Tau cel sfant.” _ Isaia 63/18;

    = Am ajuns ca un popor pe care nu l-ai carmuit Tu, si peste care niciodata nu s-a chemat Numele Tau.” _ Isaia 63/19.

    = Vai, cetatea aceea credincioasa, cum a ajuns ****! -Era plina de judecata, dreptatea locuia in ea, si acum e plina de ucigasi! Mai marii tai sunt razvratiti si partasi cu hotii, toti iubesc mita si alearga dupa plata; Orfanului nu-i fac dreptate, si pricina vaduvei n-ajunge pana la ei. _ Isaia 1/21,23;

    = Cei ce povatuiesc pe “Poporul Acesta” i-l duc in ratacire, si cei ce se lasa povatuiti de ei sunt pierduti. _ Isaia 3/12; 9/16.

    = Dar ce vor face la urma [?!] _ Ieremia 5/26-29,31, -*Caci in Poporul Meu sint oameni rai; Ei pandesc ca pasararul care intinde laturi, intind curse , si prind oameni; …Asa ajung ei puternici si bogati. …GROZAVE lucruri, URACIOASE lucruri se fac in TARA _ Ieremia 5/30;

    = Au limba intinsa ca un arc si arunca minciuna; Si, nu prin adevar sint ei puternici in Tara; Caci merg din rautate in rautate si nu Ma cunosc. _ Ieremia 9/3.

    = Daca poftesc ogoare, pun mana pe ele, daca doresc case le rapesc, asupresc pe om si casa lui, PE OM si MOSTENIREA LUI. De aceea: ..._ “Iata, am de gand sa aduc o nenorocire impotriva acestui leat de oameni, …si nu vor mai umbla cu capul atat de sus, caci vremile vor fi rele. _ Mica 2/1-4; 3/11.

    =*S-a dus omul de bine din Tara [?!], si nu mai este nici un om cinstit printre oameni;[?!]; …- Toti stau la panda…;
    -Mainile lor sint indreptate sa faca rau:

    …CARMUITORUL cere “daruri” / danii / taxe / impozite, JUDECATORUL cere PLATA, cel mare i-si arata pe fata ce doreste cu LACOMIE, si astfel MERG MANA-N MANA _ Mica 7/2,3.

    = Doamne, pe prorocii Tai i-au omorat, altarele Tale le-au surpat; Am ramas Eu singur(a), si cauta sa-Mi ia viata. _ Romania 11/3, …{Dar ce raspunde Dumnezeu ?/[vezi / cauta / citeste]}.

    = Nu te teme turma mica; Pentru ca Tatal vostru va da cu placere IMPARATIA. _ Luca 12/32.

    = Ziua vestita de toti prorocii Tai SE APROPIE! …Atunci va fi uluiala lor.” _ Mica 7/4,[5]; …{-*SALT in CONSTIINTA* _ 1 Petru 2/9}.

    = Cu stima. -Mesia, ...-Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela _ Ioan 4/[25],26; -Cercetati _ 1 Tesaloniceni 5/20-22; _ Ioan 5/39; _ Matei 13/[34,35],16,17; _ Ioan 16/25.

    RăspundețiȘtergere
  4. _*Semnul Legamantului – Noe*; _ Geneza 9/[8],9-11, 2012, [2013] _ Isaia 6/[8],9-11, 2012, [2013].

    =”Acum”/[actualmente], *In noaptea* _ Ioan 13/30, spre dimineta /*zorii zilei a 7-a* _ Geneza 1/31; 2/[1],2,3; _ Isaia 21/11, 2012, 2013, …dimineata [_ 2 Petru 1/19] zilei Sfarsitului Legii [Implinirii Facerii / Savarsirii Legii / Implinirii Legii Genezei] _ Romania 10/4, ”dupa chipul Nostru, dupa asemanarea Noastra” _ Geneza 1/[26,27],31, ...

    -*Dumnezeu si-a adus aminte de Noe* _ Geneza 8/1-11,2012,2013; _ Isaia 6/[8],9-11, 2012, 2013, asa cum este scris: -*Era intuneric / noapte [“in Adevar”] cand Iuda a luat bucatica* _ Ioan 13/30; _ Isaia 9/1,2,[6]; _ Matei 4/16; _ Efeseni 5/14; _ Romania 5/14; _ Isaia 53/1-6;

    = *Dumnezeu a mai vorbit lui Noe, si a zis: -Iata, Eu fac un legamant cu voi* _ Geneza 9/[8],9-11,2012,[2013] -*Curcubeul Meu*; _ Geneza 9/17.

    = *Tot ce se vede, nu a fost facut din lucruri care se vad* _ Evrei 11/3, …-“Precum in Cer si pe Pamant” _ Matei 6/10; _ Isaia 6/[8],9, …-Vezi si “pecetluirea Genezei”, in /[prin] – *Semnul Legamantului* _ Geneza 9/9 -17 -*Curcubeul Meu*, … care “vorbeste” despre “mersul / deplasarea” luminii / lumii _ Matei 5/14 …adica, deplasarea *Spectrului Luminii*, ”spre Rosu” _ Matei 6/10 – “Spectrul Lumii, spre Rosu”, …aratand / reveland “Drumul Facerii / Drumul Creatorului /[Elohim]” : …

    ...-*Eu sint cel ce sint, …Cel ce voi fi, …Cel ce voi Deveni* / “divinitatea”, insumand …-“Devenirea Omului” _ Geneza 1/31 …-*Geneza* / Calea Strabatuta de Creator _ Matei 24/14, …adica, a Sfarsitului Legii, [implicit] sensul de “savarsire / implinire a Legii Facerii Omului” _ Romania 10/4; _ Geneza 1/31; 2/1-3.

    = Din numele Curcubeului /[Ro]: …-VIAVGOR / ROGVAIV, …in concordanta / conformitate cu prorocii _ Matei 19/30; _ Marcu 10/31; _ Luca 13/30, …[vedem]/ intelegem _ Matei 19/11, …[si] aflam ”directia deplasarii” Spectrului Luminii / Spectrul Lumii, spre ROSU” _ Matei 5/14; _ Daniel 12/[1,2],3,[13], …implicit, {“pecetluit” _ Daniel 8/26; 12/4,[9]}, … despre, cum, [ca] … “Facerea in 7 Zile”, …este corespunzatoare celor 7 “culori” ale Curcubeului, …incepand de la *Violet* … spre *Rosu*: ...

    …V…I…A…V…G…O…R…-…R…O…G…V…A…I….V, …
    …1…2…3….4….5….6….7…-…7….6….5….4….3…2….1, …

    …fara “bigbanguri”/ teoria “BIG-BANG”, este eronata _ Evrei 11/3; _ 1 Timotei 6/20.
    =”Privind si mai atent”, [_ Isaia 6/9], …se poate vedea, cum, “alegerea pe nume” …scrisa / “inscrisa in nume” / denumire, se regaseste si in “semnul” / [Steagul] TRICOLOR: …R _ rosu, …G _ galben, …A _ albastru, …care, deasemenea se regaseste in Curcubeu / ROGVAIV, …tot ca definire a *devenirii*, …[incifrata _ Isaia 6/9; _ Matei 13/13-15], …cu directia de deplasare spre Moldova, inclusiv si implicit BasaRABIa …-{implicita esoteric in numele / denumirea *ROMANIA*}, adica, “urmand / urmarind *drumul* _ Facerii / _ Geneza 1/29; 29/1,[2,3], …in-spre rasarit” / [_ Matei 2/2,4,9] / spre ROSU, …[adica] -“*drumul [de] urmat, spre rasarit*: …

    …-Romania / Basarabia, Rusia, China, Mongolia, Coreea de Nord / Sud, Japonia, [s.a.], ”context al deplasarii Spectrului Luminii / Lumii”, care se regaseste in “Profetiile [ ~ 1920] indianului Sundar Singh” pentru Romania – “Noul Ierusalim” _ Apocalipsa 3/11,12; 21/2; _ Matei 6/10, …

    ...in legatura cu care reamintesc [si] “Previziunile bulgaroaicei Vanghelia Vanga despre Romania”, despre care ati mai auzit _ Matei 24/34,35;

    = Vine dimineata _ Isaia 9/1,2,[6]; 21/11, 2012, 2013,14, …[si], …nu uitati _ 2 Petru 3/8; _ Isaia 55/[1], 6-9,[10],11, 2012, 2013; _ 1 Corinteni 2/6-9,14; 15/54-56; _ Osea 13/14; _ Ioan 5/[24],25.

    = Va rog sa nu va grabiti /[inca], “vorbesc in pilde” _ Matei 13/34,35,[13-15],16,17; _ Ioan 16/25.

    = Cu stima. –Mesia.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source