Search

miercuri, 15 decembrie 2010

Traian Băsescu, alcoolic?


Traian Basescu ar fi suferind de afectiunea Korsakoff....
De ce este nervos Traian Basescu? S-a vorbit mult despre altercatia dintre Traian Basescu si avocatul Dan Chitic. Toata lumea a analizat daca a venit palma si din ce parte a venit ea. Daca lovitura este contestata, starea de nervozitate si replicile agresive ale lui Traian Basescu nu sunt subiect de disputa. Pur si simplu, toata lumea a acceptat ca pe un fapt normal ca presedintele s-a enervat brusc si l-a facut dobitoc pe Chitic. Întrebarea nepusa, înca este de ce e atât de nervos presedintele?
Reactia sa a fost cea a unui om aflat cu nervii întinsi la maximum. Din câte stiu eu, Traian Basescu reactioneaza asa ori de câte ori se afla sub presiune sau este extrem de obosit.Când a dat cu levierul în genunchiul unui sindicalist, pe vremea când era ministru, iar greva ceferistilor bloca tara de zile bune, a facut-o pentru ca folosise deja si ultimul argument rational de negociere cu acestia.În campania din 2004, când a avut loc incidentul cu copilul, era foarte stresat. Îl înlocuise pe Stolojan în ultimul moment, era la final de turneu electoral si stia ca, dupa alegeri, daca nu câstiga, i se pregatise de catre PSD arestarea. Era deci o situatie care l-ar fi putut determina sa reactioneze cu gesturi scapate de sub control.
Când a înjurat o ziarista, putem sa-i gasim scuza ca era hartuit deja de o ora, cât timp îsi facuse cumparaturile.Când s-a repezit la sinistrati, poate ca era depasit de situatie si marcat de drama acelor oameni.Dar care sa fi fost motivul pentru care s-a înfipt în avocatul Chitic? În mod normal, Traian Basescu are pielea tabacita si trece peste injurii sau proteste gratie experientei sale de atâtia ani. Acum chiar nu avea niciun motiv sa-l faca `dobitoc` pe un necunoscut, decât daca în spate este altceva.Poate ca Traian Basescu are probleme cu PDL, sau poate ca ar vrea sa-l schimbe pe Boc dar nu stie cum. La fel de posibil este sa-i fie teama de noua majoritate care i-ar putea aduce suspendarea.Exista asadar un motiv necunoscut pentru care presedintele este atât de nervos. Cunoasterea acestuia ar fi mult mai interesanta decât incidentul de la Ciresica, pentra ca ar putea fi vorba de lucruri care vor influenta direct viata noastra.Mai exista o teorie aparuta prin diverse medii si pe care am regasit-o în niste comentarii de pe net, suspect de informate si la obiect.
14 DECEMBRIE 2010, 12:25


Herr Doktor spunea...
(urmare) Se spune ca Traian Basescu ar fi suferind de o afectiune numita Korsakoff, care-i da aceste stari imprevizibile. Ar putea fi si asa, cu toate ca, în nenumarate rânduri.Administratia prezidentiala si presedintele au dezmintit categoric orice boala, indiferent cum s-ar numi ea.Ca om care am trecut printr-o boala grea, mi-ar parea rau daca presedintele ar avea vreo afectiune medicala si nu pot decât sa sper ca nu-i asa, pentru ca nu as dori nimanui sa fie bolnav, nici macar de o gripa severa.Ca cetatean însa, am nevoie sa stiu ce este în spatele starii de nervozitate prezidentiale si, mai ales, as vrea ca presedintele sa-i prezinte scuze `dobitocului` pentru ca, într-o seara de vara, în concediu, a reactionat asa cum n-ar fi trebuit sa o faca.
14 DECEMBRIE 2010, 12:27


Nota:  WikiLeaks Romania va prezinta aceste documente, fara sa-si asume in nici un fel vreo ideologie, partizanat politic. Raspunderea apartine autorilor articolelor, daca acestia au ales sa-si faca public numele.

8 comentarii:

  1. auzi la el ca basescu e alcoolic sii ce-i cu asta ...hai ca ma faci sa razi ...esti jalnic mey ...lai vazut tu ca e alcoolic ...tu stii ce inseamna sa fii alcoolic ...adica dupa tine daca omul bea un pahar de ocazie gata e betiv ...daca e cum afirmi tu atunci filmeazal mai multe ile la rand sa vedem daca e alcoolic si pune o adresa ca sa luam filmul si o sa vedem daca e adevarat sau nu trucat

    RăspundețiȘtergere
  2. O fi no fi alcoolic, dar MUIST este sigur !

    RăspundețiȘtergere
  3. mai si mai!!Dupa toate info super anonime si clar super adevarate NOI il avem pe ANTICRIST!!!!!
    base le face pe toate este in toate arme,bautura,hotie,criminal,homo,violator,pervers,prost,mincinos,bolnav,dictator,mai este ceva???
    Alo fratilor pai daca el este asa NOI cum suntem?? eu ma intreb daca base este asa ILIEscu cum este? cred ca la patrat!!! asta asa ca sunt pe site-ul Dragi tovarasi nu ne-a fost usor 1,2,3 dar cu base ne este fff greu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pedelimea sa ne suga OSUL

    RăspundețiȘtergere
  5. da e alcoolic. si suge si pwla....

    RăspundețiȘtergere
  6. Sugeeeee! Dupa ce suge mULA, mai ia un gat de vodca.... si suc de rosii de la Wooodrea!

    RăspundețiȘtergere
  7. Base e betiv si pe surse se aude ca bea coniac din pasarica lui Elena ...!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source