Search

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Datoria REALA a Romaniei: 140 miliarde Euro!

De mai bine de 20 de ani, de cînd România a intrat pe mîna străinilor care au regizat şi susţinut (împreună cu alogenii şi “cozile de topor” româneşti) lovitura de Stat din decembrie 1989, se aplică un program diabolic, care pentru unii pare incredibil, vizînd lichidarea Poporului Român, precum si a României ca Stat...

Preşedinţii alogeni ai României, toti afiliati ma Masonerie si alte organizatii oculte, împreună cu eternul guvernator al BNR, Mugurel Constantin Isărescu, membru de vaza al Ordinului Illuminati, - asa cum am mai aratat si in alte articole, cu guvernele şi majorităţile parlamentare pe care le-au format şi cu care i-au păcălit pe români, au pus în aplicare numeroasele etape ale acestui plan diabolic de terorizare şi exterminare a Poporului Român.
Manipulările făcute de profesionişti, numeroasele scenarii, stratageme şi diversiuni şi-au atins scopurile şi majoritatea populaţiei nu a înţeles ce se urmăreşte şi de ce de către cei care, prin fraudarea alegerilor, au fost aleşi să conducă România. Niciodată, Poporul Român nu a fost consultat prin Referendum Naţional şi nu a decis în legătură cu prezentul şi viitorul său, respectiv pe următoarele teme: orînduirea socială; valorificarea bogăţiilor naturale; privatizarea; programul de dezvoltarea economică şi socială; aderarea la Uniunea Europeană; împrumuturile externe. În locul şi împotriva Poporului Român au decis mulţi alogeni care s-au aflat sau se află în funcţiile de preşedinte al României, prim-miniştri, miniştri, conducători ai Parlamentului, senatori şi deputaţi, membri ai Consililului de Administraţie al Băncii Naţionale a României, şefii altor instituţii centrale de Stat. Pe baza unor comenzi externe, alogenii din fruntea României au făcut praf şi pulbere toate ramurile economiei naţionale existente la începutul anului 1990, au desfiinţat peste 5 milioane locuri de muncă, au alungat din ţară peste 4 milioane cetăţeni români şi continuă depopularea ţării, au facilitat jefuirea societăţilor comerciale privatizate şi a bogăţiilor naturale, au înrobit Poporul Român, luînd credite de peste 200 miliarde euro, din care s-au rambursat 60 miliarde de euro. La toate acestea se adaugă genocidul pus la cale şi aplicat împotriva cetăţenilor români. Niciodată, în ultimii aproape 21 de ani, preşedinţii României nu au prezentat Starea reala a Naţiunii!

Cat despre  preşedintele Băsescu , acesta evita să-i informeze pe senatori şi deputaţi, respectiv Poporul Român şi să răspundă la următoarele întrebări:
1) De ce din valoarea de 700 miliarde euro a societăţilor comerciale privatizate nu au intrat sume în Bugetul de Stat?
2) De ce reprezentanţii Statului Român au cerut celor care s-au privatizat să accepte să fie încheiate numeroase contracte de privatizare cu clauze secrete sau confidenţiale?
3) Ce sume s-au încasat la Bugetul de Stat în urma concesionării sau vînzării bogăţiilor naturale ale Poporului Român, a căror valoare este de peste 1.000 miliarde de euro?
4) Care a fost destinaţia celor peste 200 miliarde de euro, care au fost împrumutate de la băncile străine în ultimii 21 de ani?
5) De ce nu au fost atrase fondurile europene de circa 30 miliarde euro cuvenite României, cine sînt vinovaţii şi cîţi au fost condamnaţi penal sau măcar arestaţi pentru 29 de zile?
6) De ce nu există un Program Naţional de Dezvoltare Economică şi Socială a României pe termen mediu şi lung?
7) De ce şi în ce scop, în timpul Guvernelor Boc I-V, au fost lichidate peste 400.000 IMM-uri?
 8 ) De ce se acţionează sistematic pentru demolarea “stîlpilor” societăţii româneşti: Şcoala, Biserica, Sănătatea şi Cultura?
9) Cine a pus la cale şi ce urmăreşte prin genocidul împotriva Poporului Român?
Românii nu pot înţelege şi nici unul dintre cei care au condus sau conduc România nu încearcă să-i lămurească de ce, după ce s-au vîndut societăţile comerciale cu o valoare de peste 700 miliarde euro, s-au concesionat bogăţiile naturale cu o valoare de 1000 miliarde euro, s-au luat credite externe de peste 200 miliarde euro, ei au ajuns cei mai săraci cetăţeni ai Europei? România condusă de Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu împreună guvernatorul Isărescu a ajuns să ofere locuitorilor săi cele mai mici salarii şi pensii din Europa, iar cetăţenii români găsesc în ţară alimentele de bază la cele mai mari preţuri din Uniunea Europeană. Românii cheltuiesc peste 50% din salariu sau din pensie pentru mîncare, în timp ce, în majoritatea ţărilor în Uniunea Europeană, sumele cu această destinaţie reprezintă 10-15% din veniturile lunare. Puterea de cumpărare a cetăţenilor români este în continuă scădere.

Chiar şi în această situaţie cînd România a fost adusă pe ultimul loc din Europa în ceea ce priveşte sănătatea populaţiei, Regimul Băsescu-Boc anunţă noi măsuri de austeritate, de fapt, de terorizare şi exterminare a Poporului Român.

 La cererea FMI, reprezentat de catre diabolicul Maestru Illuminati, Jeffrey Franks, Regimul Băsescu-Boc a tăiat 30-50% din salarii şi a micşorat pensiile. Premierul Emil Boc, în ziua de 15 septembrie ac, a precizat în Parlament că se va tăia din pensii în anul 2011 şi în anii următori pentru a se asigura fondurile necesare pentru cofinanţarea proiectelor europene. Ce om normal poate crede că dezvoltarea României se bazează pe tăierea şi impozitarea pensiilor de mizerie? Acelaşi premier a spus că există un deficit de 4-6 miliarde euro la Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat, care are tendinţa să crească. Premierul-filozof Emil Boc insultă inteligenţa românilor. Deficitul respectiv va scădea sigur ca urmare a genocidului la care sînt supuşi pensionarii, a micşorării pensiilor şi a impozitării tuturor pensiilor.

Ca urmare a măririi de către PDL, UDMR şi UNPR a vîrstei de pensionare la 65 de ani pentru femei şi pentru bărbaţi, guvernanţii au luat în calcul că mulţi dintre angajaţii de acum nu vor mai ajunge să se bucure de statutul de pensionar. Însă, acelaşi premier Boc nu a răspuns şi nu răspunde la următoarele întrebări: de ce avem acest deficit; cum s-a ajuns în această situaţie şi cine răspunde; cine sînt vinovaţii pentru desfiinţarea a peste 5 milioane locuri de muncă şi de ce au fost ele lichidate; cine a luat peste 10 miliarde euro din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat şi i-a virat în Bugetul de Stat, de unde au fost cheltuiţi pentru clientele politică?

Noua Lege a pensiilor, impusă de FMI, se va materializa printr-o nouă tăiere a acestora şi prin eliminarea pensiei minime de 350 lei, condamnîndu-i pe majoritatea pensionarilor la exterminare. Din păcate, mulţi militari care s-au pensionat au fost păcăliţi de către Guvernul Boc V şi au dat o declaraţie prin care au acceptat să le fie recalculate pensiile, de fapt să le fie micşorate. În paralel cu scăderea puterii de cumpărare a populaţiei, s-au scumpit foarte mult medicamentele. După datele statistice, cca. 2 milioane de cetăţeni români care suferă de boli grave sînt supuşi la holocaust. Un holocaust diferit de cel al evreilor din timpul celui de al II-lea război mondial. Milioane de români sînt supuşi unui genocid, sînt omorîţi cu zile, la ei acasă, de către cei care îi terorizează, îi batjocoresc şi îi otrăvesc cu aditivi alimentari cancerigeni, de aproape 21 de ani.
După ce au luat, în condiţii înrobitoare pentru Poporul Român, o centură de siguranţă de 20 miliarde de euro pentru anii 2009-2010, acum Regimul Băsescu-Boc-Isărescu a stabilit că va fi încheiat un nou acord de tip preventiv cu FMI, şi noul împrumut, de 30-40 miliarde de euro, va ajunge numai la Banca Naţională pentru a plăti datoriile scadente şi dobînzile uriaşe către băncile străine. Probabil că din acest împrumut se vor achita şi cele 4-5 miliarde de euro pentru achiziţionarea sicrielor zburătoare F-16, în anii 2011-2012. În 2013, avioanele second-hand vor trebui casate. Un alt alogen, din fruntea Comisiei de Apărare din Parlament, îi amăgeşte pe români susţinînd că sicriele zburătoare se intenţionează a fi achiziţionate pe baza unui credit cu o perioada de graţie de 5 ani, adică Poporul Român va fi bun de plată doar după scoaterea din uz şi casarea sicrielor zburătoare americane. 

Intrebam inca odata: cine şi de ce au luat credite externe fără aprobarea Poporului Român prin Referendum Naţional sau prin legi, aşa cum prevede Constituţia; de ce nu s-au încheiat contracte de credit cu FMI şi nu s-au stabilit obligaţiile şi despăgubirile pentru FMI în cazul în care în urma “indicaţiilor” date nu se înregistrează o creştere economică şi a nivelului de trai a populaţiei; cine a decis şi care a fost destinaţia împrumuturilor externe; care au fost obiectivele de investiţii realizate din creditele externe; care este calendarul de rambrursare a împrumuturilor către băncile străine; din ce resurse se vor rambursa creditele externe şi în cîte decenii?

Se ştie că, în Regimul Ceauşescu au fost negociate 17 împrumuturi de la FMI, care au fost folosite în Interes Naţional, pentru realizarea unor mari obiective de investiţii pentru dezvoltarea multilaterală a României şi creşterea nivelului de trai al populaţiei. În primăvara anului 1989, cu mari sacrificii, Poporul Român a plătit întreaga datorie externă. Ca urmare, după ce a lăsat ţara fără datorii externe, Ceauşescu şi soţia sa au fost împuşcaţi, în Sfînta zi de Crăciun a anului 1989, de către alogenii care au pus mîna pe Putere.

Milioane de români se întreabă: cum vor plăti şi cînd cei care au îndatorat Poporul Român cu peste 140 miliarde de euro şi cei care au risipit aceste sume uriaşe pentru a asigura creşterea profiturilor băncilor străine, precum şi pentru clientela lor politică?

 De  ce nu se spune că în acest an Banca Naţională are de plătit la băncile străine 16 miliarde de euro şi dobînzi de peste 2 miliarde de euro, iar în anul 2011 datoriile externe scadente sînt de 20 miliarde de euro şi dobînzi de cca.3 miliarde de euro. Nici guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, nu a informat Parlamentul despre datoria externă, cu ocazia citirii monotone a mesajelor anuale. Partidele politice parlamentare asistă la îndatorarea şi înrobirea Poporului Român făcută de alogenii din conducerea ţăii. Partidele de la Putere nu au interesul, iar cele din Opoziţie nu au voie să iniţieze Moţiuni simple sau de Cenzură pe tema datoriei externe.

În aproape 21 de ani, în Parlament nu s-a introdus nici o Moţiune simplă privind datoria externă a României, măcar pentru a se cunoaşte adevărul şi a se găsi soluţii pentru rambursarea ratelor scadente. Pe lîngă împrumutul de 20 milioane de euro luat de la FMI, Banca Mondială şi Uniunea Europeană, Guvernele Boc IV şi V au mărit datoria externă a României cu peste 1 miliard de euro în fiecare lună.

Cu toate acestea, Regimul Băsescu-Boc se plînge că nu sînt bani, fără să precizeze de ce s-a ajuns în această situaţie. S-a aflat că, în perioada 15-17 octombrie, la Bucureşti a avut loc  Reuniunea Regională Europeană a Comisiei Trilaterale, componentă a Clubului Bilderberg. Iniţiativa pentru locul de desfăşurare a acestei întîlniri anuale aparţine alogenului guvernator al BNR, Mugur Isărescu, singurul cetăţean român membru al Comisiei Trilaterale, membru al Ordinului Illuminati...

Guvernele vin şi pleacă, dar uriaşa datorie externă rămîne. După aproape 21 de ani de jaf, corupţie şi haos, de politici îndreptate împotriva Poporului Român, s-a ajuns ca România să aibă cea mai mare datorie externă din Istoria sa, datorie care este programată să crească în continuare. Această datorie externă uriaşă este cea mai grea moştenire lăsată Poporului Român de regimurile capitaliste post-decembriste. Unii dintre neprietenii Romaniei plănuiesc şi acţionează pentru ca datoria externă a României să ajungă la peste 200 miliarde de euro, şi atunci să pretindă, printr-un Tribunal internaţional (care se va înfiinţa), ca plata să reprezinte o parte din teritoriul naţional, respectiv Ardealul, unde să fie “mutat” un mic, cunoscut şi mult mediatizat stat străin.

 Pentru atingerea acestui scop, s-a acţionat sistematic împotriva Poporului Român şi a României, în ultimele două decenii.

Alte documente:
WikiLeaks.ro documente

52 de comentarii:

  1. Stilul dezlanat in care este redactata stirea, ma face sa cred ca are autor identic cu cel din Tricolorul. Daca WikiLeaks Romania a ajuns terenul de joaca a lui Vadim...am uitat de acest site !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TAMPITULE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
    2. anonim 07:54: Ai dreptate pana la cer. Tipul e un tampit cu pretentii de om destept si citit. Dar ce te faci ca romanii sunt asa in marea lor majoritate? Individul gandeste exact cat broasca aia care sta linistita in ibricul pus pe foc si va muri fiarta fara sa incerce sa se salveze din doua motive: nu vede ce-i sub curul ei si nu sesiseaza cum incet-incet temperatura apei creste. Daca pe broasca o inteleg (ca-i brosca) pe dobitocul asta nu-l inteleg. Si cand zic ca nu-l inteleg nu ma refer la faptul ca nu inteleg cum dracu de poate fi atat de prost, eu de fapt nu inteleg cum dracu de stie sa scrie si sa citesca si mai ales cum mama masii nu i s-a defectat tastatura de la balele care sigur ii curg din mestecau pe taste. Buna tastatura. Ce marca e?

      Ștergere
    3. Vadim face valuri pe la haznaua 3; si aici e acelasi damf puturos

      Ștergere
  2. site -urile wiki nu sunt pentru anonimi, aveti atata teren in Modrogan sa va ingropati de vii

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate dl Mina ( http://mariusmina.blogspot.com/ ) vrea sa fie mai explicit?

    RăspundețiȘtergere
  4. Curvele si derbedeii conduc astazi destinele tarii. Un "marinar betiv ce minte baga flota in maneca si devine presedinte" - SECURIST COMUNIST DOVEDIT, se da luptator impotriva comunismului - manaca cacat !
    O starpitura secretar UTC termina, numai el stie cum, facultatea de istorie, despre care habar nu are, mai isi face "rost de un titlu de "profesor" de drept constitutional si este PERFECT PARALEL CU ACESTA - lupta si prostovanul impotriva ..... comunismului, fara de care si astazi era TOT LA COASA. O curva de bordel ajunge ministru si este este "doctorand" in stiinte militare si exemplele POT CONTINUA.
    Sa nu uitam specimene ca (Ialo)militianu, Muis de la “munca”, cel cu greabanu’ ce trebuie “tratat” CU RANGA, muista prostovanca EBA, escroca mincinoasa Ritzi, curva excroca de la deputati – Delma sau cum pizda masii ocheama, prostovanul de Talmacu, un alt imbecil – Visan, etc, etc, etc, ca nu pot sa tin minte numele tuturor imbecililor PD.
    ASTIA sunt "plini de expertiza" si ne jefuiesc, urland pe unde mai pot, dar - important - si cat mai pot, ca opozitia, mogulii si comunistii sunt vinovati ca Romania este pe ULTIMUL LOC LA TOATE IN UE !
    HAI SICTIR GOLANILOR !

    RăspundețiȘtergere
  5. Banuiam eu ca Basescu si portocaliii au facut datoria asta ,au distrus invatamantul ,industria , agricultura ,padurile si tot ce se mai agonisise in timpul "dictaturii si a odioasei lui sotii".
    Apropo dar de unde sunt informatiile astea? Ca parca taticu,nu le-a dat drumul inca.

    RăspundețiȘtergere
  6. cata vreme suntem pe ultimul loc in europa cam la toate nu prea avem dreptul sa mai comentam...

    RăspundețiȘtergere
  7. Comentati sau nu comentati oricum sunteti degeaba. Vorbele nu au rezolvat niciodata nimic. Sunteti tari, si va simtiti bine cand aruncati cuvinte grele si invective din fata calculatorului? Lasilor, mie rusine ca traiesc pe langa romani fara sange in vene.

    RăspundețiȘtergere
  8. Suntem vanduti strainilor! Basescu nu a facut altceva decat sa desavarseasca ce au inceput altii inca de acum 20 de ani. Meritam sa disparem ca natie si stat deoarece suntem prea tampiti si ne alegem exact conducatorii pe care ii meritam!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana acum i-am ales pe cei care ii meritam! Suntem o natie de puturosi si jegosi .. asta ne este soarta.

      Ștergere
    2. Eu nu inteleg cum puteti voi crede ca noi i-am ales. Asa cum ceausescu era ales de catre 95%+ din poporul roman, asa is alesi si astia. Nu mai dati vina pe romani pentru ca nu ei is de vina. Toate alegerile au fost falsificate, nu romanii sunt de vina ca au iesit cei care sunt acuma.

      Ștergere
  9. Nu e nimeni vandut strainilor ci propriilor pofte.Bre Aline,bre Aline esti revolutionar anonim din februarie 2011 si-i faci pe ceilalati lasi.Si mai spui ca doar ceilalti arunca cuvinte grele.Dar tu ce arunci?,imbratisari calduroase?.Site-urile wiki sunt pt toti ca deaceea sunt wiki(libertate de expresie),pt d-nul Mina.Pt primul anonim,nu are importanta cine,ce posteaza ca deaceea e libertate de expresie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si aici se pot posta cate minciuni vrei, fara numar.Doar trebuie si noi sa-l copiem pe tatucul de peste ocean.Nu degeaba se zice:minte ca o gazeta americana.Chiar luati orice se scrie ca si adevar absolut?.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce-i cu prostia asta de articol. Asta numiti voi editorial. Cred ca am sa scriu la Wikipeaks sa vad ce parere au ei de situ asta. Din cate am inteles, au avocati destul de buni. Chiar asa sa patezi reputatia Wikileaks pentru niste porcarii de articole fara dovezi si pline de rautacisme. Imi pare rau de natia asta. O credeam mai rasarita.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ady e numele si vreau doar sa spun atat. Nu trebuie sa fii nu stiu ce filosof ca sa iti dai seama ca Romania va fi vanduta unor puteri ca de exemplu China care are nevoie de pamant. Romania e falimentara dar Basescu si-a cumparat recent o vila de 900milioane euro pe cea mai scumpa strada din Paris. Cum e posibil asa ceva? Le doare pe ei undeva de natie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adita draga , mai ai frati pe acasa ? ca tare esti sarac cu duhul. De aia nu poti tu dormi, ca si-a luat Base vila cu 900 de milioane de euro . poate pe Marte
      Mai du-te pe la scoala , ca imbatrinesti degeaba; auzi : ``Le doare pe ei undeva de natie`` ; e drept or fi sub 50 pe la voi la Dabuleni

      Ștergere
  13. Da! Cum e posibil? Pai la base-chiorul totul e posibil!

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce vrajeala.....asta-i manipulare...:)))

    RăspundețiȘtergere
  16. Stiti cum sa ajuns aici ? pt ca poporul ia lasat sa fure poporului roman i este frica nu constientizeaza ca impreuna este un intreg si ca nici un Politician fie el PDL-ist PSD-ist, PNL-ist nu poate sa fute daca populatia este unita cei ce vad ar trebuie sa se uneasca si sa protesteze , nici macar 1% din populatia romaniei nu a participat la nici un miting organizat ... si atunci va intreb eu ,un tanar de 27 de ani, de ce va plangeti daca nu aveti tupeul sa faceti nimik ? daca vedeti si nu luati atitudine ?Guvernele incearca sa fure peste tot in lume dar la noi se poate mai mult pt ca lumea se plange si nu face nimik .. de aceea suntem pe ultimul loc in toate ... pacat de tara asta si pacat ca v-ati nascunt aici si sunteti lasi vreti multi sa plecati in afara credeti ca asa se rezolva totul.. va inselati...

    RăspundețiȘtergere
  17. OAMENI BUNI ....CELELALTE GUVERNARI NU AU VANDALIZAT ROMANIA????????!!!!!!!! VAD CA NUMAI DE ACEST REGIM BASESCU....BOC VA 'LEGATI' DAR PE CEILALTI DE CE II DATI UITARII.....!!!!!! SI TOATE BOGATIILE ADUNATE NECINSTIT DE TOTI... FARA CULOARE POLITICA.....PUSI LA UN LOC SANTETI TOTI' ROSIORI'.....TOTI SANTETI O APA SI UN PAMANT...FURAT CA IN CONDRU .....TARA LUI 'PAPURA VODA"....traiasa KGB_UL ....

    RăspundețiȘtergere
  18. Este adevarat suntem o tara bogata si frumoasa condusa de niste tampiti care se gandesc numai la binele lor si cum sa extermine acest popor,icepand de la Iliescu pana la Basescu,s-a tot sperat ca poate se vor satura si vor avea si alte ganduri ptr acest neam. Toate privatizarile sau facut in secret,avem exemplu toate fabricile, uzine etc care au fost sau sunt dar conduse de nu stiu cine cu nu stiu ce interese, subjugand populatia cu niste salarii derizorii.Eu calatoresc foarte mult prin lume avand meseria de acest gen, si vreau sa va spun, cand le spun ce salarii medii avem in tara nu le vine sa creada ca o tara din europa se poate traii in ac conditii.Pe unde am fost eu numai in Indonezia sau tari din Africa au salarii ca ale noastre, incredibil nu? Imi aduc aminte ce jafuri s-au tras si pe timpul lui Constantinescu cu tigaretele, jaful din conductele de combustibil,cum toate informatiile cu privire la data si orele de pompare prin conducta veneau direct de sus de la baietii buni, pe timpul ala chiar am vrut sa strang anumite dovezi cu privire la aceste lucruri,cum un anumit senator de la bucuresti se vizita cu capul banditiilor din zona unde locuiesc livrandu-i acele informatii de care avea nevoie, si se fura mana in mana cu politia. Defapt astea se stiu la Bucuresti dar nu s-a facut nimic, tot jocul asta anticoruptie este defapt teatru ceva de genul sa vada si ascultatorii.Oare de ce sunt asa de lacomi chiar nu cred in legile acestui univers in care traim si ce rau poate izvora din aceasta stare care o au.V-ati pus intrebarea de ce UDMR-ul s-a aliat mereu cu puterea, cu ce scopuri, ciudat ca oamenii unguri de bine din romania se lasa pacaliti de aceasta banda de banditi, defapt ce sa mai vorbim ca toti cetatenii acestei tari ne lasam pacaliti, o fi o slabiciune al acestui popor pina ai ajunge cutitul la os.
    Din puntcul meu de vedere pentru binele omenirii ar trebuii sa se schimbe sistemul de conducere statal si sistemul de vot al oamenilor, dupa cum se vede acest sistem asa zis democratic nu a adus nimic bun decat libertatea cuvantului dar la ce bun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca se merge pe jaf de la mic la mare,cine sa se mai intereseze de lucru cinstit?Ce-i cu jaful si-au facut plinul,asa ca ce-i intereseaza de ce-i ce nu fura cat se poate.Spun despre ce-i cinstiti ca-s prosti.Ce s-ar intampla ca cei cinstiti sa devina si ei necinstiti si sa se apuce de furat de la cei necinstiti(ca de unde sa furi,ca acolo e bogatia)?.

    RăspundețiȘtergere
  20. Este suficient sa lasi un popor sa traiasca intr-o falsa democratie pentru a-l duce in HAOS! Spune un individ ca sa nu luam totul ca pe un adevar absolut.Bun cei ce spun lucrurile astea sunt o minciuna!!Nu uita ca in orice minciuna exista un sambure de adevar sau probabil sunt persoane care traiesc undeva in viitor !Planul iluminatilor nu este de ieri sau DECEMBRIE 89.Poporul ROMAN, cu ajutorul nemernicilor care l-au condus si il conduc,pare ca este condamnat la o continua suferinta.Dar parca niciodata nu a fost ca acum.Pare UN INFERN!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Stiti ce ii nasol aici la ce faceti voi???

    Nu aveti nici un document original care sa ateste faptele care le descrieti.
    Imi pare rau ca vad cum luati numele wikileaks in desert.
    Fabulatii poate da oricine. Trebuie numai sa vezi cateva filme si sa citesti cateva carti.

    Nu imi luati in nume de rau comentariul. as vrea sa vad documentele reale semnate, stampilate si parafate. Voi avti la documente, de fapt, arhiva la ce ati scris.... sau nu am gasit eu?

    Cred ca asta e spiritul wikileaks, nu? Headline-uri de scandal emite orice ziar care nu se mai respecta.

    Sper ca oamenii se vor trezi si vor incepe sa va trimita ceva HARD EVIDENCE... ca pana atunci, ce citesc aici citesc pe orice blog sau zir de scandal.

    Vorbiti cu ceva baietii sa caute dovezile, ca doar avem calculatoristi buni pe aici, nu???

    Haide mai, ca se poate.

    RăspundețiȘtergere
  22. Îmi pare rău dar trebuie să-ți spun că ori esti naiv,ori trăiesti în viitor !Vrei documente ,stampile, parafe !!! Cea mai elocventă dovadă este viața pe care o au romănii acum ,față de iluziile pe care si le-au făcut în 89.La nivelul celor care stăpănesc lumea nu există stampile,asa cum vrei tu.„Stampila” lor este „cuvăntul”!Ai dreptate mai trebuie să cauți si să citesti !Cei care stăpănesc lumea ,cei din „umbră”,nu au nevoie de apariții în public sau documente,de aceste lucruri se ocupă „DULĂII”lor.Sefi ai BĂNCII MONDIALE,FMI etc.Cu ajutorul unor persoane josnice dintr-o țară ,sefi de stat,guvernanți,curve ieftine,oameni ușor de compromis,dicteză propriile interese într-o țară.L-au asasinat pe CEAUȘESCU,pentru că era dictator.Fals,era incomod!Nu sunt nostalgic,dar,după 21 de ani,romănii locuiesc în aceleași case construite de el,călătoresc pe aceleași șosele iar datoria ROMĂNIEI este de 140 miliarde euro,iar țara este într-un dezastru.Esti probabil tănăr și mai ai multe de descoperit! Succes !

    RăspundețiȘtergere
  23. mai tinere care vrei documente in original;intreaba-.ti parintii,ei sint o istorie vie,tot ce vrei sa stii iti vor spune ei.daca suntem nostalgici;da sintem ,pt ca atunciorice problema era rezolvata.si-o sa-ti ai povestec ceva si parintii tai o sa-ti confirme.oriunde,in orice tara pleca ceausescu era primit cu onor.era iINVITATin multe tari printre care si sua,sa nu-ti mai spun ca aveam o prietenie aparte cu tarile arabe,iar in anglia a fost primit ca nici un alt presedinte la vremea lui.si noua nu ne-a fost rusine ca sintem romini.uita-te acum ce se intimpla.ce am ajuns,sa ne fie rusine sa spunem cine sintem.te intreb eu acum pe tine;ce tara iti doresti sa ai?esti mindru de cei ce conduc azi aceasta tara?din cauza lacomiei lor era cit pe ce sa fim groapa de deseuri chimice a europei.inca mai sint in tara asta deseuri toxice ingropate sau depozitate in niste pesteri.astai tara in care traiesti tu.noi am facut o revolutie,au murit oameni ,am avut vise idealuri care au fost calcate in picioare de cei ce au condus tara din 89 pina azi.voi ce aveti azi? nimic din ce a fost atuci si pt asta imi pare rau.noi ne-am dorit pentru voi altceva.in 89 datoria rominiei era 0.aveam de incasat bani grei de la arabi,nemti,aveam terenuri cu bogatii imense in alte tari.ude sintem azi? avem o datorie imensa,tot ce a fost de pret a fost furat sau instrainat cu buna stiinta intereselor altora.sau napustit ca ulii asupra cestei tari cu atitea bogatii.au distrus ce a avut mai de pret neamul asta.sufletul.am ajuns sa ne urim aproapele,sa fim invidiosi unii pe altii.din nefericire asta e mostenirea pe care o lasam urmasilor nostri.o tara pustiita ,furata,otravita,cu oameni alungati de saracie de pe paminturile lor,straini in tari straine,muncind din greu pt. o bucata de piine.imi doresc ca noi si voi sa schimbam ceva in bine pentru noi.,si pentru nepotii nostri.

    RăspundețiȘtergere
  24. TREBUIE O ADEVARATA REVOLUTIE IN ROMANIA !!TREZESTE-TE ODATA POPOR INGRAT SI NU TE MAI LASA BATJOCORIT!!

    RăspundețiȘtergere
  25. De ani 20 de zile cei mai luminati cetateni ai Romaniei spun ca suntem condusi de aceeasi gloata de comunisti criminali si perversi care invoca democratia si o afiseaza vizibil doar cetatenilor redusi mintali ! Am avut noi o perioada prospera in cei 20 de ani ? Nu. De ce ? Pentru ca am fost manipulati si condusi cu acelasi tupeu de membrii unei singure grupari anti romanesti (FSN) formata din PSD, PD-L si PNL. Toti sunt o amestecatura de porci care isi impart puterea si banii dupa bunul plac. Singurul competent vorbind, pentru ca numai prin competenta se justifica cinstea si onoarea, este Vadim Tudor, iar impotriva acestuia sunt mobilizati toti Romanii manipulati de FSN sa il faca cu ou si cu otet pentru a nu castiga alegerile (Ex: Vadim e nebun). Cititi "Biografia secreta a candidatului manciurian" si acolo ii veti gasi pe tot porcii antiromani - de la Iliescu si pana astazi- care au pupat toate fundurile comuniste, au dat o lovitura de stat in 1989 si mai apoi s-au perindat pe rand pe la putere fara sa lase dreptul celor care apara neamul sa conduca. Asta e Romania si nu se va schimba decat prin revolta populara si asasinarea acestor criminali !

    RăspundețiȘtergere
  26. Toata populatia este mobilizata si manipulata puternic impotriva lui Vadim pentru ca e unul din putinii cu adevarat revoltati a Romaniei. Si nu vorbesc aiurea. Tineti minte: Veti ajunge in ziua in care va veti da seama ca ati fost manipulati si invrajbiti puternic de "antiromani" unul impotriva celuilalt. Ne uram intre noi si se vede. Sunt sigur ca multi iau in ras asta insa parintii mei mai in varsta ce e drept au trecut prin aceeasi situatie ca toti indoctrinatii politic si au votat pe rand cu Criminalii din PSD, PD-L si PNL, adica FSN intr-un cuvant, iar acum regreta acele zile si vor sa dea timpul inapoi. Specialistii in "spalarea creierelor" si "forme de creare a haosului" in frunte cu MASONERIA care au studiat la Moscowa si-au dovedit competenta, iar noi vom realiza mult prea tarziu!

    RăspundețiȘtergere
  27. Mihai ... Te rog sa lasi deoparte deontologia si mojicia. Cel mai vizibil si corect Document care dovedeste cele spuse mai sus este tot Rahatul in care se scalda Romania ! Uita-te in jurul tau ! Traverseaza localitatea in care stai de la un capat la altul,dupa dute la parintii tai si intreba-i cum era inainte, citeste toata istoria postdecembrista si dupa vei putea sa comentezi pe romanialeaks ca un om lucid si normal !

    RăspundețiȘtergere
  28. Lista neagra:

    Ion Iliescu
    Traian Basescu
    Petre Roman
    Theodor Stolojan
    Victor Atanasie Stanculescu
    Mircea Dinescu
    Sergiu Nicolaescu
    Lazlo Tokes
    Dan Iosif
    Radu Silaghi
    Adrian Nastase
    Miron Mitrea
    Dan Ioan Popescu
    Sorin Ovidiu Vantu
    Mihai Necolaiciuc
    Dinu Patriciu
    George Becali
    Viorel Catarama
    Radu Mazare
    Dan Voiculescu
    Adrian Severin
    Marko Bela
    Calin Popescu Tariceanu
    Radu Berceanu
    Elena Udrea
    Emil Boc
    Mugur Isarescu
    Nicolae Vacaroiu
    Frank Timis
    Radu Vasile
    Ioan Niculae
    George Padure
    Corneliu Iacubov
    Dumitru Sechelariu
    Costel Casuneanu
    Dorin Umbrarescu
    etc....


    Prindeti-i si casapiti-i pentru ca alta soarta nu merita !

    RăspundețiȘtergere
  29. eu si cativa nu zic cati dar destui vrem o revolta sau o revolutie si o sa facem daca mai avem sustinatori si atunci cand ii dam jos pe toti dar pe toti de la putere:deputati,senatori si cei care detin puterea si incarcerati pe 20 de ani si poate sa vina si tribunalul din cer sa zica ca nu e democratic ceea ce facem si dupa aia se instaureaza un singur guvern format din maxim 50 de oameni din oameni tineri cu abilitati care sa poata conduce o tara si daca vrea guvernul ceva sa schimbe fara voia poporului nu poate daca nu e benefica tarii si o lege unica pt toti care o sa incerce ceva adica:sa fure din banii statului,sa vanda ceva proprietati nationale,coruptia si altele acuma nu imi vin minte toate sa fie imediat impuscati si asa daca se face credeti-ma nici unul de la putere no sa mai indrazneasca sa mai faca ceva rau tarii si poporului roman.......asa ca va intreb cei care cititi sunteti de acord,va bagati daca da lasati mes sub forma de com

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna seara.din lista postata mai sus putin de un anonim (tin sa specific ca este perfect adevarat ce scrie) multi din cei care-s acolo sint jidanei-evrei sionisti incriminati si de legislatia ONU.deci,cum vreti sa o ducem bine?nu ati observat ca daca spui ceva esti catalogat drept rasist sau instigator?cum adica,tu ca ROMAN in tara ta nu mai dreptul sa vorbesti liber si deschis?adica alte nationalitati sit cu mai multe drepturi ca mine?va ia mama dracului mei porcilor,sa stii ca,chiar daca ati gonit multi oameni din tara asta (se intorc repede daca e nevoie sa va rupa capetele) am ramas aici multi dintre cei mai rai.inca ceva,securitatea tarii de pe vremea lui ceasca tinea cu acest pamint,astia...ca fiecare roman,cunosc de peste tot si-i mai intreb---baip...ce draq faceti cu chioru' asta,de ce nu-i rupeti capul,ca avea un dosar imens la DIICOT?raspuns-nu avem ce-i face,vine ordin de sus.de unde de sus daca asta e corupt?de ce nu puneti mina pe javrele care va conduc si sa ii luati la pari fratilor?legea o facem noi,ROMANII nu jidanii care s-au urcat in fruntea tarii.unde-s bravii romani care au invins multe natii (exceptind curvele umane care,culmea,tot pe la noi sint o gramada).

    RăspundețiȘtergere
  31. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere
  32. O ducem foarte greu, asta este o certitudine, dar de la adevarata realitate si pana la exagerarile enumerate aici, este cale lunga, si "cineva", care reprezinta interesele nu stiu cui, se pare ca vrea cu tot interesul, si mai mult destabilizarea tarii, si "anarhie" (similar curentului nazist declansator al celui de-al Razboi mondial, apararut in Germania secolului trecut), facand din "tantar", "armasar".

    RăspundețiȘtergere
  33. Care este exagerarea măi băiatule ??Faptul că în 1989 CEAUȘESCU a fost linșat de niște nemernici -TRĂDĂTORI-de patrie,ROMĂNIA nemaiavănd la acea dată nici un leu datorie externă,sau „SCLAVIA” în care ne-a băgat „SCHILOZII MINTALI”care ne-au condus de 20 de ani și până astăzi ?? Dacă tot mergi cu gândul în istorie ,îți dau un sfat,nu încerca să înțelegi nostalgie în aceste cuvinte,încearcă să afli adevărul care a existat! Doar câteva exemple îți dau :Învățământ obligatoriu,și nu orice fel de învățământ,dreptul la asistență medicală gratuit, dreptul la muncă,lucruri care acum sunt doar AMINTIRI.Despre ce destabilizare vorbești, când țara este o RUINĂ??Să înțeleg că ești un mic „țânțar portocaliu ”care suge din sângele românilor !!!

    RăspundețiȘtergere
  34. De parca NU stiati ? Romania este condusa de maimutzoi cu (maini libere).Sunteti niste SCLAVI..A mai ramas doar sa vi se transmita si la tv si gata ..sclavi cu acte in regula..Mai sunt si HARFISTI cu aere de pupatori in_curatori care iam citit prin comenturi gen anonimi ..Vedem zilnic fraude voturi la doua maini hotii pensii taiate mita la cluj..SI ? Ati iesit si voi in strada ? Cersiti bani de parca banii inseamna totul pentru voi ..Dece nu ganditi altfel..Mergeti in directia opusa ..NU avem nevoie de bani ..avem agricultura HRANA NATIONALA.. CE VAU LUATO ? :)) sclavi+loor..Voi va autodistrugeti singuri ..doar de dragul BANILOR.Pacat sunteti disperati ..Dar hai sa incercam ceva..exercitiu national.Nu mai cumparam de la Supermarkete,nu mai platim taxe.cumparam doar de la tzarani,folosim hrana nationala ..nu mai tinem bani in banci si ne mutam banii la Uniuni..si veti vedea frumusete in romania..doar asa putem sa luptam impotriva sistemului asta de cacat..Basescu iliescu si toti astia..nu au nici o vina ..vina este a celor care le sufla in casca ce sa faca..si ei fac ca habar nu au ce fac..au fost platiti bine ..ca sa nu aibe nici o teama sau o suferinta..si asta este..Li sa impus ;)
    Treziti=va SCLAVILOR ! nu avem nevoie de niciunu dintre ei!
    TAUS

    RăspundețiȘtergere
  35. Cugetatoru'
    Pe cine mai mira faptul ca suntem datori vanduti...cand unul distruge economiile mai multora duce(exact,la sapa de lemn).Cand isi vinde sufletul pe promisiuni desarte fiind sustinut de o multime cu capul atarnat in cui,fara a se gandi macar o clipa de ce o face.Noi nu putem sa fim stapanii nostri ne trebuie idioti sa ne conduca(vom ajunge sa le cerem voie pana si la WC...cum si sa intampla)nu va dati seama ca am ajuns sa depindem de insi care nu au nici o legatura cu ce sa intampla(numai ce au)si tot fiecare dintre ei isi umpla sacii;iar noi ca chiorii ne prefacem ca vedem dar,nu actionam cand ar trebui asteptam sa soseasca si clipa noastra(intr-adevar va sosi...stati ca nimeni nu este nemuritor).Numai ca mai cutezam sa ne plangem de mila noastra cand prostilor asa va trebuie.Rabdati ca o sa primiti si voi o mata in sac!

    RăspundețiȘtergere
  36. mmmmmmmm, ne meritam soarta din plin ! nu avem curajul sa ne vedem, lenesi ,hoti de 2 centi prin europa, fara rusine si mai nou fara cultura...

    RăspundețiȘtergere
  37. ROMÂNI, CRED CĂ AJUNGE CÂT AM ÎNDURAT! PREGĂTIȚI-VĂ! PRIMĂVARA NEAMULUI ROMÂNESC ÎNCEPE-N MAI! SĂ LE ARĂTĂM TUTUROR CINE SUNTEM. NU VĂ MAI LĂSAȚI ÎNȘELAȚI! NU EXISTĂ DEMOCRAȚIE! NU A EXISTAT ȘI NICI NU VA EXISTA NICIODATĂ. TOTUL E O UTOPIE NĂSCUTĂ-N MINTEA UNOR ”DEȘTEPȚI”, O IDEE ÎN SLUJBA BUNĂSTĂRII LOR. HAIDEȚI SĂ ARĂTĂM LUMII ÎNTREGI CINE SUNTEM. CEEA CE-NCEPE-N MAI NU ARE PRECEDENT SI NICI NU VA MAI AVEA EGAL FIINDCĂ NU VA MAI FI NEVOIE! DEVIZA ESTE: ”ACUM ORI NICIODATĂ”! ÎN ”GRĂDINA MAICII DOMNULUI” DE LÂNGĂ GHERLA, ÎNTR-O DUMINICĂ, E ÎNCEPUTUL ÎNVIERII NOASTRE! TOTUL E PREGĂTIT. ADEVĂRATA REVOLUȚIE ACUM ÎNCEPE. VINE CEL CE-ȘI PUNE VIAȚA PENTRU POPORUL SĂU. MAI ARE CINEVA SÂNGE DE ROMÂN?! SE VOR CLĂTINA TEMELIILE LUMII ACESTEIA! EU VOI FI ACOLO! LA-NCEPUT DE MAI, ÎNCEPEM! NU UITAȚI ACEASTĂ ZI, ACEST MESAJ!!! SPUNEȚI-LE TUTUROR CĂ DUREREA A UMPLUT PAHARUL ȘI MÂNIA LUI DUMNEZEU SE VA REVĂRSA PRIN OAMENII SĂI PESTE TRĂDĂTORII NEAMULUI, PESTE SLUJITORII LUI BAAL! AM ZIS, EU: V.I.P. SI NIMENI NU NE MAI POATE OPRI! AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  38. NU VĂ AMĂGIȚI! POPORUL ROMÂN NU-I DATOR NIMĂNUI CU NIMIC! CEI CARE AU FĂCUT DATORIILE SĂ LE PLĂTEASCĂ! NOI NU AM VOTAT PE NIMENI SĂ NE FACĂ DATORI CUIVA. CINE A SEMNAT VREUN ACORD ÎN NUMELE POPORULUI ROMÂN ȘI S-A ÎNDATORAT; SĂ PLĂTEASCĂ! NOI SUNTEM LIBERI! ”SĂ ȚINĂ POTRIVNICII MINTE,/ CĂ-S VII CÂND E VORBA DE ȚARĂ/ ȘI MORȚI-N MORMINTE”! CIOCOI, VIPERE ȘI NĂPÂRCI; VA SOSIT CEASUL! DIN LUNA MAI, NU MAI...!AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  39. Din pacate se vede in fiecare zi ca asa stau lucrurile si ca ne indreptam spre dezastru. Trebuie sa facem ceva pana nu e prea tarziu! Sa iesim in strada! Ori noi, ori ei!

    RăspundețiȘtergere
  40. Ceausescu sa putrezeasca unde ii este locul,comunistii si cei care au venit dupa ei au distrus tara.Normal,ei find deja niste muritori de foame au vandut tot ce a avut tara mai bun si se-au aranjat toate neamurile cu banii furati.

    RăspundețiȘtergere
  41. Toate aberatiile care se intampla in Romania , sunt intentionate facute de niste oameni fara constiinta si dragoste de oameni , de tara , de popor , de cei apropiati lor .
    Ceausescu , a fost doar exponentul oranduirii respective , oricare alrul facea lafel ca asa era trendul atunci . Si totusi Ceausescu le asigura tuturor romanilor conditii decente de trai , acces gratuit la invatamant si sanatate , etc . Acum lucrurile sunt aberante , ti se iau toate drepturile , vizibil fiind dreptul la invatatura , sanatate , dreptul la un trai minim decent .
    Despre Ceausescu si epoca respectiva , s-a raspandit zvonul si teoria ca era iadul de pe pamant in Romania , oentru a se justifica lovitura din 89 si nenorocirea care a urmat si continua in Romania zilelor noastre . http://www.infernulbanilor.com/ Cei care au ocupat obiectivele Epocii de Aur au furat ca la balamuc ! Televizoarele color au fost la mare pret ! Sau furat toate , multi sau intersectat in fureaciuni , dar primul venit era primul servit

    RăspundețiȘtergere
  42. "Premierul Victor Ponta a declarat joi, la Palatul Victoria, în conferinţa de presă în care a prezentat "starea naţiunii" că datoria publică a României, din 1989 şi până acum, este de 51 de miliarde de euro"

    deci nu mai mintiti poporul roman cu astfel de aberatii, care seamana izbitor cu sloganul comunist al FSN-ului din anii '90 care spunea ca daca vin taranistii la putere se vor intoarce boierii ( de unde ??)si ca taranii vor muncii in livezi cu botnite la gura ca sa nu poata manca un mar din livada...!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bai desteptule, toti au spus pana acum ca datoria e mai mica decat in realitate, pt ca se tem ca lumea sa nu iasa in strada ca in Grecia.... ia mai citeste odata articolul si mai verifica si pe net pt ca exista multe surse alternative....

      Ștergere
  43. daca tu ai net gratis de la Usl si primesti informatii filtrate cu care te speli pe creier- asta daca ai .. ,eu nu am aceste beneficii fiindca am si eu demnitatea mea si nu ma pot asocia cu comunistii si ucigasii celor din Decembrie 1989 si 13-15 Iunie 1990...

    "Norocosule " !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,vreau "Schimbarea la fata a Romaniei!"

      Ștergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source