Search

marți, 28 decembrie 2010

Concluziile Buletinului Medical: Cancer Celular Hepatic

Bine Informat spunea...

UPDATE: Basescu are CANCER
Diagnosticul bolii
Reproduc, în ghilimele, Concluziile Buletinului Medical întocmit de medicii germani dupa vizita lui Basescu la Clinica din Baden. Acest diagnostic are caracter de Secret de Stat (?!) si e foarte bine pazit de SPP, SIE si SRI. Si totusi, noi l-am aflat de la "surse":
“Ciroza hepatica-formatiune tumorala, segment 5-6, cu aspect de HCC. Multipli noduli cu dimensiuni mici (7-12 mm) la nivelul ambilor lobi hepatici, care corespund, mai probabil, unor noduli displastici de înalt grad HCC”.
Pentru necunoscatori, formula “HCC” înseamna Hepato Carcinom Cell (Cancer Celular Hepatic) iar expresia “multipli noduli … de înalt grad HCC” se refera la metastazele care au cuprins, efectiv, tot ficatul.

16 comentarii:

  1. Incalcind morala noastra cestina spun : nimic nu este intimplator,cum traiesti tot asa vei si sfirsi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Da doamne sa aiba cancer generalizat ca numai asa scapam de un psihopat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fiecare plăteşte cum poate!Dumnezeu să-i dea sănătate! Nu vă bucuraţi de răul altora! De,aşa suntem noi românii şi de aceea ne văd toţi aşa cum suntem şi ne dă Dumnezeu după sufletul nostru!Dumnezeu are grijă de toţi,după inima lor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pomana lui ar putea contribui la ameliorarea efectelor crizei alimentare. Cei drept, ar fi un mod ciudat al lui Dumnezeu de a avea grija de romanii flamanzi, insa nu pot sa zic decat un singur lucru: astept momentul precum un vultur lacom.

    RăspundețiȘtergere
  5. Coliva dusmanilor are gustul cel mai bun...

    RăspundețiȘtergere
  6. ok... are cancer... ii doresc sanatate... aproape 90% din din acest site il critica pe Basescu si PDL. vad ca acest site este condus de alianta PSD-PNL, concluzia: aceasta alianta nu a fost criticata

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne fereste sa aiba cancer. Daca moare de cancer, gardienii de la penitenciar vor suferi mult.

    RăspundețiȘtergere
  8. pt ca astia guverneaza,fac numai porcarii,asa ca sa auda de masa.mai mare destrabalare ca in guvernarea astora na mai fost.nici ailalti n-au fost buni.da macar au creat locuri de munca.astia ce au facut?au bagat in faliment zeci de firme au marit taxele,au taiat pensiile si culmea tot de la saraci.tot ce fac e sa se imbuibe ei,acu platesc.nu-ti poti bate joc de o tara si un popor fara sa platesti...astai plata lui.no sa se vindece..pt ca nu face nimic pentru tara asta.asa ca..vom minca coliva..

    RăspundețiȘtergere
  9. pai are cancer...e un cancerigen ce a adus cancerul lui asupara Romaniei...chiorbaliul asta nu mai pleaca de la putere decat daca ii vine cancerul de hac ca altcineva nu are ce sa ii faca...

    RăspundețiȘtergere
  10. ce le dorim politicienilor nostri indiferent de culoare?SA N-AIBA SANATATE NICI EI NICI FAMILIILE LOR ATITA TIMP CIT ISI BAT JOC DE POPORUL ASTA

    RăspundețiȘtergere
  11. da' nu mai moare dracului odata nemernicul asta?????

    RăspundețiȘtergere
  12. parese ca nu.si cred ca o face in ciuda noastra.asteapta sa crapam noi primii.si sanatate oricum nu are si sa dovedit ca toti care isi bat joc de poporul asta mai devreme sau mai tirziu o mierlesc si cu niste boli de-ti sta mintea. asa ca asteptam sa pice urmatorul.pina acu au picat femei;si asta pt ca ele trebuie sa dea viata ,sa aibe grije sa creasca sanatosi copii astui neam ,nu sa-si vada de interese proprii.si pt promisiuni desarte si minciuni au platit si platesc pina cind or intelege ca au fost puse acolo pt ca sa vegheze si sa respecte ce au fagaduit

    RăspundețiȘtergere
  13. Scapam de unul. Nu ma bucur ca moare.Preferam sa traiasca si sa ne fie bine. Dar cu ceilalti care sug tara asta??? Si cu cei care sug tara de 20 de ani...ce facem??? Ii lasam s-o suga in continuare???

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu mor caii cand vor cainii!

    RăspundețiȘtergere
  15. Pana la urma cainii tot mor!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source