Search

duminică, 26 decembrie 2010

Băsescu si gaşca de homosexuali de la SPP

Surse diverse aruncau acum ceva vreme o stire bomba care la prima vedere nu are dovezi prea solide în a o sustine: în ultima perioada, a crescut numarul „informatiilor despre existenta anumitor filmulete cu orgii homosexuale ai caror protagonisti ar fi nimeni altii decât membrii ai Serviciului de Protectie si Paza."
Vor fi facute „dezvaluiri socante despre deconturile "deocheate" care se faceau din bani publici, povesti cu epilat, tatuat, tanga roz si prezervativele cu gust de capsuni", se noteaza în materialul „Nationalului" dar si in alte publicatii...
În plus se mai adauga faptul ca, în curând, vor iesi la vedere mai multe „capturi" care ar urma sa bulverseze serviciile secrete din România.
Se vorbeste despre un duel între vechea garda SPP si actuala formatie care-l pazeste pe Basescu.
Despre cei care apar în aceste filmulete facute cu telefonul mobil, se precizeaza ca ar fi din vechiul corp de paza „ACVILA". Acestia sunt principalii rivali ai celor din Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.

„Baietii de la ACVILA nu faceau decît sa se epileze, tatueze, sa dea banii pe prezervative si lenjerie intima roz", a precizat Gheorghe Rizea, comandantul BSIJ, pentru National.
În replica, conducerea ACVILA a raspuns: „Fals. Toate afirmatiile sunt menite doar sa denigreze unitatea."
Conflictul între cele doua parti ar fi mai vechi, din vremea în care Adrian Nastase era premier, principalul punct al disputei fiind legat de încrederea si dotarea superioara acordata celor de la ACVILA.
În prezent, ACVILA apartine de Jandarmeria Româna. La vremea în care s-a luat aceasta decizie, elita din ACVILA au plecat catre SPP pentru a nu ajunge sub comanda jandarmilor.

Ceea ce nu s-a spus in presa, dar a "transpirat" pe surse, este faptul ca orgiile respective erau cunoscute de conducerea Ministerului de Interne si chiar de Traian Basescu.
Aceleasi surse bine informate sustin ca "baietii veseli" organizau uneori veritabile orgii si in incinta unitatii din Palatul Cotroceni!
"M.N" , - ofiter sub acoperire si lucrator la Serviciul de Intretinere sustine ca: "Sefu' stia de toate astea. Cand i s-a atras atentia de catre P. E. ( nota noastra: sa fie vorba de Péter Eckstein-Kovács consilier prezidential?) a replicat: Lasa baietii sa se distreze! Ce? La voi ( adica la maghiari) nu sunt poponari? Sunt destui. Lasa-mi baietii in pace sa faca ce vor. Atata vreme cat sunt bine antrenati si ma pazesc zi si noapte, nu ma priveste ce fac. Ba, unii dintre ei chiar sunt simpatici foc. Mai ales ala care face bine pe gagica... imi place si mie!"
Acelasi "M.N" a declarat ca "Sefu' " insusi a participat la cateva "chiolhanuri" stropite cu mult alcool, in compania acelorasi "baieti veseli", dar nu in incinta Palatului Cotroceni, ci la o vila de protocol la Snagov. Se sustine ca si "E.U." ar fi participat la o astfel de petrecere "bisexuala", - cum o catalogheaza sursa respectiva.
Dar lucrurile nu se opesc aici...
----------
Când toata tara strânge cureaua....
SPP, armata foarte bine tratata a lui Traian Basescu....
Medicamente gratuite în cantitati îndestulatoare, salarii suficient de bune ca sa nu fie afisate pe pagina proprie de Internet, desi cererea prezidentiala a fost una expresa, decorarea întregului aparat cu ordine si medalii nationale si optiunea presedintelui României în defavoarea Politiei: acesta este Serviciul de Protectie si Paza - "Armata" Bine Tratata la dispozitia lui Traian Basescu. Cea care e pe cale sa înlocuiasca Politia si într-o oarecare masura Jandarmeria. Si, de ce nu, chiar Armata. Nimic nu mai e exclus. Totul devine interesant cu aceasta Coloana a Cincea în curs de devenire.

Interesant este ca, asa cum arata lista intrata în posesia cotidianul.ro a medicamentelor gratuite achizitionate în acest an, în SPP - desi e o institutie unde sanatatea militarilor este una de fier -, bolile de inima par pe primul loc. O pondere impresionanta dintre medicamentele necesare SPP este reprezentata de cele pentru tratarea hipertensiunii arteriale si a bolilor de inima, asa cum sunt betablocantele, ori de cele prescrise dupa infarctul miocardic, iar nu în ultimul rând, de cele care scad nivelul grasimilor din sânge.
"Inimosii"
Dar cum arata o parte din "reteta" în cantitati de tablete validata de la bugetul de stat pentru SPP, pentru care s-au achitat deja din alocatia de la bugetul de stat 224.410,19 lei, adica 53.743,22 euro la data cumpararii stocului:
Bisoprolol 5 mg - 3000, Carvedilol 25 mg - 900, Enalapril 10 mg - 8000, Enalapril 20 mg - 5000, Metoprolol succinat 50 mg - 2100, Metoprolol succinat 100 mg - 3000, Metroprolol tartrat 100 mg - 5000, Fosinopril 20 mg - 900, Quinapril 10 mg - 900, Ramipril 5 mg - 800, Perindopril 5 mg - 7500, Perindopril 10 mg - 3000, Trimetazidina 35 mg - 15.000, Noliprel - 1350, Noliprel forte - 1200, Simvastatina 20 mg - 2400, Rosuvastatina 10 mg - 5600, Atrovastatina 20 mg - 10.500, Silibina (protector hepatic) 150 mg - 8000, Fenofibrat 160 mg - 6000, Indapamida (diuretic) 1,5 mg - 12.000, Rowachol (destinat patologiei hepatobiliare).
Leacuri pentru vezici umflate, arsuri de stomac, probleme de "sezut".
Mai mult, în SPP exista si serioase probleme cu aparatul urinar, având în vedere comanda de Rowatinex - 1500, Uro - Vaxom 6 mg - 300, Uricol - 5 g - 300, Urinex - 720.
Demn de remarcat este faptul ca în SPP s-a impus tratarea nici mai mult, nici mai putin decât a hemoroizilor de gradele I si II, a eruptiilor anale, precum si a proceselor inflamatorii din jurul anusului si rectului, drept care s-a dat comanda de Proctosan (200).
Pentru SPP-istii nervosi s-a lansat si comanda de Extraveral - 1000, pentru cei cu tulburari de somn si alte probleme din domeniul neuropsihiatric, un hipnotic si sedativ - Zolpidem 10 mg - 100.
Arsurile gastrice sunt tratate de SPP cu Dicarbocalm - 4000, iar balonarile, cu Colebil - 6000.
Raciti, dar si vitaminizati
Daca racesc, SPP-istii au la dispozitie Asipirina - 18.000, Oscillococcinum - 600 sau Nurofen Raceala si Gripa - 8640, Fervex - 4000.
Pentru ca trebuie sa fie tot timpul serviciului vioi, SPP-istii sunt serviti si cu VITAMAX - 900, Supradyn - 2100, Magne B6 - 4000.
În plus, SPP-istii îsi pot întari oasele cu Calciu + Vitamina D 3 - Vitamina D 3 comprimate masticabile - 1000, Calciu lactic - 600 si Calciu Sandoz Forte 500 mg comprimate efervescente - 600.
Cei constipati pot apela cu încredere la Bisacodil 5 mg - 300.

SPP, o mare armata secreta la dispozitia presedintelui
Presedintele României, Traian Basescu, si-a asigurat fidelitatea deplina din partea Serviciului de Protectie si Paza. Pentru sine si pentru fidelii sai aflati în functii de demnitate publica. Fostul cancelar al Ordinelor si Medaliilor de la Palatul Cotroceni, istoricul Floricel Marinescu, spulbera gestul garantului constitutional al statului român si dezvaluie, în premiera, pentru cotidianul.ro, ca împotrivirea sa fata de manierele decorationsite ale lui Traian Basescu au determinat îndepartarea sa din functie. Basescu a secretizat tot, inclusiv lista cu civilii din SPP pe care i-a decorat.
Surse din Administratia Prezidentiala au declarat pentru cotidianul.ro ca, în urma cu o luna, seful statului român a decorat tot serviciul guvernamental însarcinat cu paza si protectia demnitarilor. Lista decoratilor sepepisti a fost dosita bine, fiind secretizata, în premiera absoluta!, pe baza Legii secretului de stat. Gestul militarilor SPP care i-au violentat pe jurnalistii de la Camera Deputatilor - cu ocazia venirii lui Emil Boc, marti, la dezbaterea si votarea în Parlamentul României a motiunii de cenzura la adresa guvernarii pedeliste - pare sa aiba o explicatie.
Decoratii la tot SPP-ul
Poate au scapat de furia decorationista a presedintelui tarii, conform acelorasi surse din Administratia Prezidentiala, doar balamalele si clantele de la usile sediilor SPP. Nu se stie - pâna la desecretizarea listelor - daca au scapat nedecorati si câinii de serviciu, folositi la detectarea posibililor explozibili din locurile pe unde merg înaltii demnitari. SPP nu este un serviciu secret, având în vedere ca lucreaza cu peste 90 la suta dintre salariati „la vedere", cum se spune. Cei mai multi dintre „lucratori" apar în public si pot fi identificati ca apartinând SPP, pentru ca poarta uniforma acestei institutii din sistemul de siguranta nationala si ordine publica, aidoma, de exemplu, Jandarmeriei.

Civilii secreti
Decretul prezidential special numarul 472 din 6 mai 2010 contine nu mai putin de 25 de articole-anexa prin care Traian Basescu a decis sa confere un numar similar de ordine nationale, ordine, cruci nationale, medalii nationale si medalii pentru salaraitii Serviciului de Protectie si Paza.
De remarcat este faptul ca nu doar militarii, care alcatuiesc majoritatea covârsitoare a salariatilor SPP, au fost decorati. Cu decoratii au fost gratulati de acelasi Basescu si salariatii civili ai SPP. Cinci dintre cele 25 de categorii de decoratii le-au fost conferite unor civili. Civilii din unitatile militare sunt, de obicei, femeile de serviciu, lifitierele, bufetierele, gradinarii. Sau poate si altii.
Celor care ar avea de gând sa obtina listele si, mai mult, sa le si publice, Traian Basescu si suita sa de la Securitate nationala din Cotroceni le-au pregatit puscaria. Avertismentul cu pârnaia al Cotrocenilor e fara echivoc: „Anexele contin informatii clasificate si urmeaza regimul Legii 182 / 2002 privind protectia informatiilor clasificate, cu modificarile si completarile ulterioare".
Si pâna acum, dar numai si numai în cazul serviciilor secrete si mai cu seama în cazul SIE, se evita publicarea în Monitorul Oficial a decretelor de avansare în grad, de trecere în rezerva sau de decorare a acestora, printr-o gaselnita la limita legii. Din motive lesne de înteles. Atunci se publica decretul, pentru a-si exercita efectele, dar nominalizarea celor avansati în grad, trecuti în rezerva ori decorati era trecuta într-o anexa. Iar secretizarea era una eleganta, folosindu-se formularea: „Anexele se comunica institutiilor interesate".
Ce decoratii a distribuit Basescu pentru cei care îi asigura lui, printre altii, protectia zilnica. Si acasa, si pe strada si la serviciu.
Când a fost sa numere grevistii la protestele din vara, Jandarmeriei i-au dat mai putini manifestanti decât le dadeau organizatorilor. Acum, dupa ce a mimat pactizarea cu colegii politisti, a ajuns sa-i toarne la Parchet pe baza filajului. Târârea Jandarmeriei în astfel de jocuri nu pare a fi straina de Traian Basescu. Presedintele României, asa cum a scris cotidianul.ro, i-a avansat în grad pe sefii acestei institutii, cu o darinicie mai mult decât suspecta, exact în campania electorala de anul trecut.
Sa mai remarcam ca SPP nu a executat, la fel ca toate celelalte institutii bugetare, ordinul lui Traian Basescu de a afisa pe site salariile obtinute. Chiar Cotrocenii au facut acest lucru si, culmea!, serviciul secret al MAI. SPP, nu! Prietenii stiu de ce!
(...)
SPP, o mare armata secreta la dispozitia presedintelui

ULTIMA ORA: SPP vine cu precizari la solicitarea expresa a cotidianul.ro:
"La solicitarea dumneavoastra din data de 29 septembrie 2010, va comunicam urmatoarele :
Cantitatile de produse farmaceutice la care faceti referinta (betablocante, statine, trimetazidina), comandate si platite de catre Serviciul de Protectie si Paza, sunt considerabil mai mici decât cele mentionate de catre dumneavoastra; ele sunt destinate tratamentului pentru un an de zile, a tuturor categoriilor de pacienti care beneficiaza de asistenta medicala conform legislatiei prin Centrul Medical al S.P.P.
De mentionat ca produsul Noliprel (combinatia perindoprilum + indapamidum) nu face parte din combinatia de clasa farmaceutica a batablocantelor iar prevalenta afectiunilor mentionate (hipertensiunea arteriala si hipercolesterolemia) est redusa în rândul pacientilor nostri decât din cea din rândul populatiei generale unde se situeaza între 30-40% si respectiv 20-30%. Biroul Relatii Publice".
----------
Mai este ceva de comentat?
Cu siguranta... ca dezvaluirile vor urma...

13 comentarii:

  1. Si eu care'l futeam in gura pe chior !
    Acum cand am aflat ca-i place, ii iau TOATA familia'n pula !

    RăspundețiȘtergere
  2. Să vă fie ruşine şi să vă dea Dumnezeu după sufletul vostru de handicapaţi mintal!Ne rugăm pentru voi ce conduceţi acest biet neam românesc să vă mănânce buba neagră!În veci să fiţi blestemaţi cu tot neamul vostru!

    RăspundețiȘtergere
  3. sa arda an iad cu tot nemu lor

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte tare si io care voiam sa-i tragem in teapa...le faceam un bine..mama lor de poponari...

    RăspundețiȘtergere
  5. doamneee.gasca de nenorociti...daia nau respect intre si...daca se trag toti de maciuca....

    RăspundețiȘtergere
  6. Poponari vere! Ce vrei?! asta e! dupa revolutia din 1989 cine credeti ca a propus primul sa se scoata din Codul penal articolul 400 ala cu interzicera relatiilor homo? Basescu! era ministru la transporturi atunci. A propus in guvern si s-a votat in parlament. Deci asta e primul care a propus! nu credeti? cautati pe net si vedeti!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. bai frate ala de vrei sa-i iei famelia in maciuca,ia si un pumn de viagra... ca are familie mare si o gramada de prieteni.daca tot te apuci...o sa ma uit de curiozitate la codul penal..daca sa propus si votat e clar...si atunci de ce n-au aprobat legea lui prigoana cu prostitutia?sau e careva printre ei peste si ia profituri pe curve?poate ca banii de la curve merg la vreun partid.am ajuns sa vad conspiratii in toate alea...

    RăspundețiȘtergere
  8. banu-l ochiul dracului.pentru partid is in stare sa scoata bani din piatra seaca.au saracit tara si ne-au nenorocit ca natie si in loc sa remedieze porcariile pe care le-au facut se trag de .... gasca de nenorociti.astai preocupa ...cum sa si-o traga unul altuia...

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu sig e vb numai si mumai de JANDARMI. ...din spp-isti cei vechi mai sunt doar 5 la suta. Asa ca acesti NECALIFICATI, au facut acest serviciu de rusine. Oricum , numai numele a ramas de el...

    RăspundețiȘtergere
  10. iote al dracu.pai astai mai tare ca-n filme.vrei picanterii te uiti la astia.asteptam filme on line,ceva filmulete deocheate sa se mai bucure si ochiul nostru mincatas.daca tot si-o trag macar sa vedem si noi,nu de alta dar la viitoarele alegeri sa ;;vedem;;si noi pe cine votam si sa-,i votam nene dupa performanta.,dupa cit efort depun in satisfacerea nevoilor colaboratorilor.vrem sa-i vedem transpirind...

    RăspundețiȘtergere
  11. nebunaticilor,de aia v-ati facut voi stocuri de prezervative si chiloti..vo trageati ca dracii de ramineati in curu gol.si urcarile in functii pe ce ctiterii s-au dat?acu inteleg de ce aveati nevoi atit de mari si costisitoare, gasca de diavoli ce sinteti...n-am vazut alifii.sau poate n-aveti nevoie ca sunteti dati cu toate alifiile,mai draga,da ce grupare colorata sinteti voi..imi place ca sinteti apolitici.tot inainte ,la mai mare mai tare ;cum vreti voi.............o la naiba,nebunilor.................

    RăspundețiȘtergere
  12. sigur e vorba de jandarmi ca la altii i se apleaca.astai vocabularul,de bulangii.gaozari.astia ne conduc si ne apara;cu curu

    RăspundețiȘtergere
  13. he he ce tare.comenturile astea sint beeetoon.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source