Search

joi, 18 octombrie 2012

Raport al Curţii de Conturi: Regimul Băsescu a cheltuit ilegal miliarde de euro!


În 2009, statul a cheltuit miliarde de euro în mod "nelegal"Documente ale Curţii de Conturi ce arată cazuri de nerespectare a legilor privind cheltuirea banului public, conform Antena3.ro. Dovezile sunt indubitabile:

Curtea de Conturi prezintă neregulile guvernărilor PDL.Ale lui Băsescu!
În 2009, statul a cheltuit miliarde de euro în mod

Foto: Antena 3
Luni seară, la "Sinteza Zilei", realizatorul Mihai Gâdea a prezentat documente ale Curţii de Conturi ce arată cazuri de nerespectare a legilor privind cheltuirea banului public, conform Antena3.ro.Raportul public pe anul 2009 al Curţii de Conturi, instituţie de control financiar, asupra modului de formare, administrare şi de întrebuinţare a resurselor financiare ale statului şi ale sectorului public, arată prejudicii grave ale bugetelor publice.
Suma rezultată din evaluarea abaterilor generatoare de venituri suplimentare datorate bugetelor publice aferentă anului 2009 este de 2,4 ori mai mare decât dea din anul 2008 şi de 7, 7 ori faţă de cea din anul 2007, se arată în raportul Curţii de Conturi.

Suma aferentă evaluării abaterilor generatoare de prejudicii rămâne în anul 2009 la o valoare apropiată de cea aferentă anului 2008 şi creşte cu 1,7 ori comparativ cu cea din anul 2007.
Este de menţionat că, într-un număr de 44 cazuri, s-a constatat existenţa unor fapte pentru care există indicii care au fost săvârşite cu încălcarea legii penale, motiv pentru care au fost sesizate organele în drept pentru asigurarea valorificării constatărilor, fiind informate şi conducerile entităţilor publice unde s-au constatat astfel de fapte.

În urma desfăşurării celor 1.808 acţiuni de audit financiar asupra conturilor de execuţie ale bugetelor entităţilor publice pe anul 2009 s-au formulat opinii fără rezerve şi s-au emis numai 126 de certificate de conformitate, reprezentând 7% din totalul conturilor auditate.
Restul conturilor auditate, respectiv 93%, NU au primit certificate de conformitate. Oare din ce cauză?

8 comentarii:

  1. Tradarea si vanzarea Romaniei

    SRI (prin deputatul Ion Stan): Presedintele, BNR si FMI au falsificat in minus datele economice cu 20 %, pentru a se justifica imprumuturile de la FMI .


    http://www.inpolitics.ro/efectul-mru-sri-rinjeste-coltii-catre-putere-art65968.aspx#

    RăspundețiȘtergere
  2. • Breaking News - Romania news, all the latest and breaking Romanian news ...

    AMBASADORUL AMERICAN FUGE DIN TARA, IAR BASESCU TRENURA !

    Adevarul despre TRADATORI si despre inchisorile CIA din Romania, mai aproape de Imunitatea Parlamentara!

    Fostul angajat special si personal al ambasadorilor Statelor Unite ale Americii in perioada (2006 -2010) la Bucureti, Dl. Silviu Craescu, a fost desemnat candidat la Senat din partea Partidul România Mare din România.
    Partidul România Mare a propus candidatura domnului Silviu Craescu (Economist , Cursant NATO - Analiist Militar si Dr.h.c. in Diplomație Internaționala) pentru demnitatea publică de Senator în cadrul Parlamentului Romaniei, cu ocazia alegerile parlamentare din data de 09.12 2012, in Circumscripție electorala nr. 31, Colegiul 1, Valea Prahovei (cel mai dinamic si select bazin electoral din România – care cuprinde trei colegii de deputaţi, asta însemnând localităţile: Azuga, Buşteni, Sinaia, Comarnic, Cornu, Breaza, Adunaţi, Talea, Câmpina, Băneşti, Proviţa de Jos, Proviţa de Sus, Poiana Câmpina, Secăria, Valea Doftanei, Brebu, Şotrile, Băicoi, Scorţeni, Cocorăştii Mislii, Telega, Floreşti, Măgureni şi Filipeştii de Pădure.).
    Candidatul Silviu Craescu din partea Partidul România Mare la demnitatea publica de Senator, a fost în perioada februarie 2010 si pana in prezent – Consilier principal și personalul al Excelentei sale domnul Corneliu Vadim Tudor, europarlamentar neafiliat in Parlamentul European – fondator și șeful celui mai vechi si mai mare partid național de centru – stanga din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  3. cind o sa-l intrebe dna-ul :CIND DATI BANII INAPOI DOMNUUUUUUUUUUU????????????? Oare va veni si ziua aia?Sau dasta vrea ca pdl sa fie iar in carti,ca sa-i stearga urmele definitiv.CE OM...............

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,"Schimbarea la fata a Romaniei"costa aur,diamante si foarte multi bani!

      Ștergere
  4. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,numai asa putem realiza SCHIMBAREA LA FATA A ROMANIEI!

    RăspundețiȘtergere
  5. vacaroiu impreuna cu isarel si gasca de politruci stiu bine unde s-au dus acei bani furati de la gura copiilor vostri si din buzunarele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  6. ce wikileaks asa ii vrajeala de la tv:))) gata cu vrajeaua

    RăspundețiȘtergere
  7. Acum dețin o afacere proprie cu ajutorul Elegantloanfirm cu un împrumut de 900.000,00 USD. la 2% tarife, la început, am învățat, a fost o glumă până când cererea mea de împrumut a fost procesată în cinci zile lucrătoare și fondurile solicitate mi-au fost transferate. acum sunt un mândru proprietar al unei afaceri mari, cu 15 personal care lucrează sub mine. Toate mulțumesc ofițerului de credite Russ Harry, el este un Dumnezeu trimis, îi puteți contacta pentru a vă îmbunătăți afacerea pe .. email-- Elegantloanfirm@hotmail.com.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source