Search

luni, 8 octombrie 2012

Adevărata miză a numirii Procurorului General

Adevarata miza a numirii Prim Procurorului Romaniei:
Cele peste 200 000 de dosare ascunse in sertarele parchetelor din intreaga tara!
Pe langa traditionalele orgolii si „harjoana” dusa de taberele politice pentru controlul Justitiei, adevarata miza a numirii noului procuror general al Romaniei este cu totul alta.
Peste 200.000 de dosare penale dosite in sertarele Codrutei Kovesi!
Este vorba despre preluarea a peste 200.000 dosare care au fost dosite pur si simplu in sertarele prim-procurorilor de la Parchetele din toata tara. Desi unele dintre dosare ar fi trebuit date in lucru inca din 2007, dupa cum sustin sursele noastre, ele nu au fost nici acum trecute in Registrul penal. Si cum in aceasta arhiva secreta pe care Inspectia Judiciara nu a putut sau nu a vrut sa o scoata la iveala se regasesc si nume grele ale vietii politice, dezgroparea „mostenirii” lui Kovesi poate face ravagii.

Nu le-au dat drumul!
Prim-procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Giurgiu, Gheorghe Neagoe, a fost gasit in birou cu nu mai putin de 6.696 dosare...
Pana acum, temuta Inspectie Judiciara a Parchetului General nu a sapat indeajuns pe la Parchetele de pe langa instantele de judecata de la nivelul judetelor. Singura exceptie a fost in cazul  fostului prim-procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Giurgiu, Gheorghe Neagoe, care, in urma presiunii mediatice pe cazul uciderii baschetbalistului american  Hardy Chuancey, a fost gasit in birou cu nu mai putin de 6.696 dosare. Insa aceasta „descoperire” nu a tras logicul semnal de alarma pentru a se declansa controale similare peste tot in tara. Din contra, desi existau informatii clare ca nu se dau drumul la dosare, scandalul arhivei secrete a fost imediat musamalizat. Ceea ce nu a facut decat sa intareasca zvonurile privind ipoteza ca aceasta joaca de-a pititul dosarelor nu a fost accidentala, ci un fenomen organizat. Intins pe o perioada de peste cinci ani  si avand menirea sa ofere protectie in fata Justitiei pentru nume grele din lumea politica si nu numai.
Totul sau nimic!
Dupa cum sustin sursele noastre, numarul total al dosarelor ascunse in sertarele subalternilor Laurei Codruta Kovesi este aproximat la peste 200.000!
Reprezentand aproape o treime din totalul spetelor instrumentate in aceasta perioada de catre Parchetul General!
Este vorba de lucrari care, desi fusesera primite cu propuneri de incepere a urmaririi penale din partea diverselor structuri, nu au fost nici astazi repartizate procurorilor din subordine. Si nu figureaza, drept urmare, nici in Registrul penal. Iar eventuala preluare a acestora de catre viitorul procuror general poate inclina intr-o clipa soarta razboiului pentru Justitia romaneasca pentru ca este vorba de dosare gata facute, ce pot fi foarte rapid trimise in judecata sau cel putin date publicitatii. Iar dupa cum sustin sursele noastre, unii fosti inalti demnitari ar avea si cateva zeci de dosare pe cap, despre care nu s-a suflat insa nici o vorba pana acum. Performanta pentru care multi din magistratii sau sefii serviciilor secrete care au avut totusi cunostinta de aceasta protectoare arhiva secreta o felicita pe actuala principala candidata la sefia DNA…

Sursa: ENational.ro

4 comentarii:

  1. Economistul Constantin Cojocaru spune adevarul despre Dan Diaconescu

    Escrocheria si diversiunea OTV-PPDD !

    http://www.youtube.com/watch?v=Nn0iuNTSEuM

    http://www.variantacojocaru.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. ati vazut la antena 3 reportajul algeazira ???? statul securist a mafiei basescu,tradatorul tarii,un criminal cu unguientul mere ultimul utecist comunist ,spion si tradator ,macovei ,blaga,videanu,udrea gaina din plescoi,morar,kövesy ,zegrean,orbul bartimeu,aspazia,ciausescu petre ,motoc,haineala ,si altii fac politica de dreapta cu care jefuiesc tara si vand tot.

    RăspundețiȘtergere
  3. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,numai asa pot duce la bun sfarsit"Schimbarea la fata a Romaniei!"

    RăspundețiȘtergere
  4. dupa numirea asazisului procuror ,politrucii gen poanta si cacarau spera sa puna mina pe puterea absoluta, ca justitie si lege nu exista la noi, cu majoritatea justitiarilor corupti si complici ,acest meleag nu e un stat de drept ci un stat mafiot, ducase dracului toti.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source