Search

joi, 29 martie 2012

Regimul Băsescu e vinovat de inaltă trădare! Zăcămintele naturale vândute pe nimic!

Cititi si:
17 Ianuarie 2012
Luna trecută guvernul Băsescu-Boc a hotărât să vândă pe nimic cuprul României. 46 milioane euro e prețul cerut de guvern pentru zăcământul de cupru de la Roșia Poieni, cea mai mare rezervă de cupru din Europa, ...
30 Ianuarie 2012
Inaltă trădare! Regimul Băsescu cedează gratis combinatele energetice. Cititi: Băsescu vinde zăcămintele de cupru in valoare de 5 miliarde Euro cu... 46 milioane.... conform Codului Penal este "subminare a economiei ...
Dacă ordinul dat de la Cotroceni pentru vinderea României ar fi fost executat de Cozmâncă sau Văcăroiu sau Stolojan, ar fi fost de înțeles, după atâția ani în care aceștia au executat ce le spunea partidul comunist și securitatea.
Dar cât de arivist, cât de însetat de putere să fii ca să semnezi o hotărâre de guvern pe șest prin care să concesionezi unei firme americane explorarea, dezvoltarea și exploatarea perimetrelor de gaz neconvențional de la Vama Veche, Adamclisi şi Costineşti? Cum să-ți permiți să secretizezi un acord atât de important pentru această țară, ca și când ar fi fost zăcământul din curtea părinților tăi de la Iași, cu care faci ce vrei tu, nu un zăcământ care aparține acestei țări? Cine te-a mandatat pe tine să faci astfel de contracte fără să anunți în prealabil și să discuți oportunitatea unui astfel de acord?
Toate astea sub privirea ambasadorului SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, care a participat la întâlnirea dintre Mihai Răzvan Ungureanu și firma Chevron, beneficiara acordului secret semnat de primul ministru al României.
Nu mai am decât o întrebare – în favoarea cui a încheiat Mihai Răzvan Ungureanu acest acord – în favoarea României sau a altui stat? Și care a fost trocul între președintele României, primul ministru al României și Ambasadorul SUA la București?
Pentru că dacă suntem vânduți la secret, măcar să știm și noi pentru ce. Că cine ne vinde este clar.
Firma Chevron a fost acuzată în mai multe rânduri că tehnica de forare pe care o folosește poate provoca cutremure. Putem sta însă liniștiți pentru că sunt absolut convinsă că Ambasada SUA la București va ajuta autoritățile statului român, pentru că le sunt prietene, să adune morții de pe străzi în cazul unui cutremur devastator. Iar Ambasadorul Mark Gitenstein, care ia lecții de justiție de la Monica Macovei, va da un comunicat în care să prezinte condoleanțe românilor.
Chevron poate începe exploatarea gazelor de şist în trei perimetre din zona Mării Negre. Este vorba despre Vama Veche, Adamclisi şi Costinesti. Guvernul a semnat acordul care permite exploatarea. Acordurile petroliere au fost aprobate după ce premierul Mihai Razvan Ungureanu s-a intalnit cu oficialii Chevron la sediul Guvernului, discuţie la care a participat şi ambasadorul Statelor Unite.
Pe lângă cele trei noi perimetre aprobate, Chevron mai detine si o exploatare a gazelor de şist la Barlad. Aici, oamenii ies de săptămâna trecută în stradă pentru a cere blocarea proiectului care prevede extragerea gazelor de sist in zona de sud a judetului Vaslui printr-o metoda pe care acestia o considera periculoasa.
Exploatarea acestor gaze prin fracturare a fost interzisă în mai multe ţări civilizate ale lumii. Specialiştii atrag atenţia că după un asemenea tip de exploatare urmează cutremure, deşertificare şi contaminarea chimică a zonelor respective  pentru perioade îndelungate.
De asemenea Romania si-a vandut ieri cea mai mare rezerva de cupru a tarii: "Cupru Min", din Abrud. O companie din Canada a dat 200 de milioane de euro, pentru un zacamant care, potrivit specialistilor, valoreaza intre 6 si 20 miliarde de euro!
Cititi si:

7 comentarii:

  1. sa le bagam pwla pe gat! la arme fratzilor! sa luam furci shi topoare shi pe ei!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La moarte cu trădătorii!
      Primul băsescu,apoi ungureanu,apoi ambasadorul s.u.a. ( am scris intenționat cu litere mici ) care se vede treaba, el conduce România.

      Ștergere
  2. eu propun sa le bagam gaz de sist pe fund ca sa ii trimitem observatori in spatiu ..celor vinovati pt acest contract..eu vreau sa merg la mare nu la baie de gaz.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un popor tolerant-prost este un popor care dispare !

    Am stat 20 de ani si am permis distrugerea Romaniei . Acum sunt vandute RESURSELE STRATEGICE ! Nu mai avem cu ce să ne redresăm pentru că totul a fost dat străinilor .
    Romanii sunt transformati in sclavi ; Romania este subjugată !!!
    De la cine așteptăm dreptate ?! De la regimul anti-romanesc ?!

    Numai un popor Agresiv-Demn supravieţuiește !

    RăspundețiȘtergere
  4. bine, sa le bagam pe fund, mai ales ca lu„ chioru ii place dar cine sa le bage?

    RăspundețiȘtergere
  5. Destul domnule Basescu!
    Va cer sa desființați serviciile secrete si sa dati informațiile si tara direct pe mâna CIA!
    Astazi in Romania democrata a lui Traian Basescu, orice solicitare despre numarul de angajati ai serviciilor secrete este ignorata. Nici la Institutul National de Statistica nu exista nici o informatie. Serviciile secrete ignora orice control institutional si se p.. efectiv pe legile privind transparenta informatiilor de interes public. Iar putinele cifre pe care le stim, vin doar de la cateva persoane care au avut acces in sistem - unii sefi de servicii si cativa parlamentari din comisiile de specialitate (care de obicei tin cu dintii de anonimatul lor!).
    Ce va opreste domnule Basescu ca institutiile statului sa anunte in mod correct si public datele reale: care e salariul mediu; cati angajati sunt in realitate la STS, SPP, SRI, SIE, 0215, Ministerul Justitiei, spionaj military, s.a.m.d. Adica ofiteri activi + personal administrative + colaboratori externi! Ca sa stim exact cat ii platim si sa nu mai fie speculatii?
    De ce in SUA se poate sti si in Romania e secret?
    Neprimind nici un raspuns la aceste intrebari , ma intreb :Ce-i aia Parlament, guvern, Președinte, Constituție, servicii secrete? La ce bun toate astea? Vi se pare că România mai e o țară?
    Personal cred ca România e o firmuliță ajunsă în faliment. Și ca orice firmuliță, are nevoie de un director nou, care să o redreseze și să taie în carne vie. Adică de un guvernator străin. Iar aliații noștri americani acum (dusmanii dumneavoastra) se vor ocupa bucuroși de securitatea României – au mai făcut-o în destule țări, în ultimii 50 de ani la fel cum inainte de 89’ se ocupa de securitatea Romaniei si Rusia prin Tratatul de la Varsovia! Dar numai CIA fosta dumneavoastra prietena si sustinatoare a devenit expertă în vânarea comuniștilor!
    Astazi am putea sa facem economii enorme si să le plătim acestor agentii americane doar un sfert din banii pe care îi toacă azi serviciile secrete românești fara sa avem nici un rezultat deoarece chiar si U.E. considera ca numai „Străinii” sunt singurii care pot securiza frontiera Uniunii Europene – nu poliția și vameșii români, cei mai corupți din lume! Cu securiștii noștri șpăgari, nu prea văd șanse să fim admiși în Schengen.
    Nici chiar în UE nu mai suntem tolerați!
    De aceea domnule Traian Basescu va intreb :
    1) De ce să mai plătim instituții secrete care nu ne mai folosesc( sau poate va folosesc doar dumneavoastra pentru a va sustine la putere)?
    2)De ce să mai existe statul român?
    Oricum, pentru imensa majoritate a românilor, statul român deja a dispărut. Deja aproape 3 milioane de români au plecat din țară legal (conform Băncii Mondiale). Iar numărul celor ilegali (muncitori, cerșetori, hoți, curve), este cel puțin dublu.
    România a ajuns de pildă cel mai mare exportator de prostituate din Europa . Și din cei rămași în țară, 90% ar pleca și mâine dacă și-ar găsi ceva de lucru!
    In anul 2011 Romanul e ca si cainele caruia-i arunci batul, trebuie numai sa simulezi ca-l arunci, ca si a si luat-o la fuga…si se mai mira cineva ca avem 1 informator/securist la 40 de cetateni…
    Romania la ora asta nu mai e un stat guvernat de legi, asta e sigur, Se vede cu ochiul liber. Nu mai e valabila nici o lege. Nici un cuvant de azi pe maine, nu mai e valabil.
    Zilnic mereu vedem ca exista o prabusire controlata a Romaniei, prin faptul ca e un haos din lipsa de informatii sau uneori din prea multe si atent controlate, aruncate opiniei publice.
    Deci domnule Traian Basescu: ori imi raspundeti la intrebari , ori va dati in mod decent demisia!

    Silviu Craescu

    RăspundețiȘtergere
  6. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,eu sa-mi dau demisia binevol si pe cale pasnica? Incredibil! Pentru mine conteaza"Schimbarea la fata a Romaniei!"

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source