Search

joi, 22 martie 2012

De la marea coruptie, la cea... "MICA"? Ce se intamplă in orasul Buftea? (II)

Cititi si:
De la marea coruptie, la cea... "MICA"? Ce se intamplă in orasul Buftea?
Continuam sa prezentam materiale din presa locala, articole si comentarii care se refera la afacerile extrem de dubioase ale unor potentati locali din judetul Ilfov si in special din orasul Buftea.
Fără suflet. Șantaj la ­afacerea finului
Pentru cei care încă mai cred că Ion Stoica are vreo fărâmă de suflet sau cea mai vagă urmă de umanitate în el, le dăm o veste tristă: actua­lul primar din Buftea a uitat demult ce înseamnă caracterul, omenia ...( pentru articolul original dati click pe titlul de mai sus).
Ce nu veți găsi pe site‑ul primăriei Buftea. Averea de neam prost a unui primar dăștept
După ce timp de aproape patru ani a tot umflat nota de plată locuitorilor din Buftea, chelnerul care face pe primarul a ajuns la ora când trebuie să i se adune bonurile și să i se facă inventarul. Cu ani în urmă... ...( pentru articolul original dati click pe titlul de mai sus).

Chelnerul care face pe primarul în Buftea s-a trezit în ultimele zile pe cap cu toate organele de control la care făceam noi apel atunci când publicam mânăriile lui Stoica. Astfel, după ce o echipă numeroasă de la Camera...( pentru articolul original dati click pe titlul de mai sus).
-------------
Cititi si:
După ce timp de aproape patru ani a tot umflat nota de plată locuitorilor din Buftea, chelnerul care face pe primarul a ajuns la ora când trebuie să i se adune bonurile și să i se facă inventarul. Cu ani în urmă vindea țuică de pufoaică zilierilor care treceau pe la birtul lui din Săbăreni. În aceeași locație Stoica își face acum motel. Dacă nu i-ați văzut încă pe nicăieri declarația de avere, aveți ce citi în cele ce urmează.

Primarul din Buftea este un om plin de calități: le-a adus oamenilor din oraș firmă nouă care să le dea apă potabilă mai limpede decât cea din izvoarele de munte, le-a angajat pe patru ani o firmă care să pună pavele și pe garduri, a făcut fântână arteziană ca să îi vină vara răcoare pe geamul de la birou, ce mai, un adevărat personaj dedicat 24 de ore din 24 oamenilor care l-au votat. Unde mai pui că, în mărinimia lui Ion ­Stoica a decis să nu își mai ridice indemnizația de primar, 2.818 lei lunar, dealtfel una dintre cele mai ­mici din țară. S-a ales și el în schimb cu mici atenții și recunoștințe de la cei care au știut cum de­curge treaba cu ­comisioanele: are peste 10 terenuri in Buftea (pe numele unor apropiați) și deține peste 15 locuri de casă în București și Prahova. Tot la capitolul imobile adăugăm: un apartament în București, una bucată vilă în celebra zonă Bran-Moeciu, imobil ce numără 14 camere și care a fost cumparată la ,,roșu”, cu gândul ca echipa de fotbal să fie cazată aici în perioada de cantonament, o altă vilă la Câmpina, locul natal al mărețului conducător, proprietar a altor două vile situate în Buftea, ca și două apartamente, zice lumea primite cadou, în aceeași localitate unde s-a consacrat. Grijuliu cu propriul viitor, Stoi­ca are în construcție un motel, de mărimea unei școli, în zona blocurilor Săbăreni (afacere aflată în vizorul DNA), plus un mic salon de SPA pentru doamna primar. Dacă vedeți prin Buftea un BMW X6 gonind fără jenă față de lucrătorii de la rutieră, să vă scoateți cușma: este marele primar care își etalează jucăria de 100.000 de euro primită în dar de la o firmă cu care edilul a lucrat în condiții extrem de avantajoase. Doamna primar s-a mulțumit cu un mult mai modest BMW X3. Asta nu îl împiedică pe Stoica să facă mici economii și să folosească mașina primăriei atunci când are mese de protocol la palat, la Stirbey, sau la Taverna Studioului.

În fine, dar nu în cele din urmă, Stoica este acționar sau asociat la mai multe societăți comerciale, dar numai la cele care i-au prezentat interes și pe care edilul le-a considerat ca având potențial. Răuvoitorii estimează că ­Stoica a strâns la teșcherea peste două milioane euro din contracte acordate fără licitații sau licitații trucate. Ceea ce până la urmă nici nu-i mult, un bacșiș relativ mic, pentru un chelner atât de mare.

În atenția ANI

SPA-ul doamnei primar ­realizat din banii de casnică, "Umila" reședință a ­primarului din Buftea
sursa
Cititi si:

2 comentarii:

  1. primarul ion stoica candideaza mai nou din partea PPDD Dan Diaconescu. La buftea a avut loc lansarea acestei candidaturi in direct la OTV si tot acolo stoica a semnat adeziunea la PPDD. In mod normal trebuia sa fie suspendat din functie pt ca a candidat pe lista unui partid si a trecut la altul. Insa de stoica nu se atinge nimeni docamdata pt ca e corupt si are pe multi la mana. politia locala e la mana lui si il pazeste ca sa nu-l bata lumea pe strada si daca il supara cineva vine politia locala la usa si ii da amenzi de sute de ron degeaba. politia nationala e si ea la mana lui Stoica pt ca sunt corupti si chefuiesc la stirbei si la calu balan pe banii lui stoica. DNA vad ca nu-l ancheteaza cu toate ca sunt zvonuri despre asta. garda de mediu nu vine sa vada cum masinile de vidanje ale lui stoica varsa rahatul colectat din Buftea si crevedia si mogosoaia direct in raul Colentina!!!!!! nu-l ia nimeni la intrebari cum din salarul se 2800 ron si-a facut in 4 ani de primarie si hotel si spa si 2 vile si terenuri la buftea si la butimanu si la sinaia!nu-l intreaba nimeni cum are din salariu 2 masini de lux jeep si un logan! HEIIII! Procuratura! sunteti la mana lui Stoica??????

    RăspundețiȘtergere
  2. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,continuam "Schimbarea la fata a Romaniei!"

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source