Search

miercuri, 15 februarie 2012

Serviciile secrete americane se implică in răsturnarea... cui? Despre dezvăluirile "Anonymous"

Cititi si:

ŞOCANT: Fața nevăzută a noului premier Mihai Răzvan Ungureanu

ŞOCANT: Fața nevăzută a noului premier Mihai Răzvan Ungureanu ( II )

Pe cine slujeste Mihai Răzvan Ungureanu?

ANONYMOUS: La miezul nopţii vom publica informaţii secrete despre SIE şi SRI ANONYMOUS: Informaţii secrete despre SIE şi SRI (traducerea mesajului original)
 Anonymus sau... Leone Storlato? Care e mesajul real?

Exista o implicare a unor forte straine in schimbarea Guvernului Boc? Tot mai multe siteuri publica azi articole pe aceasta tema. Am ales sa preluam urmatorul material de pe Surse.org si sa-l supunem atentiei dvs:

Gruparea Anonymus a explicat motivele pentru care nu s- ţinut de cuvânt în legătură cu divulgarea informaţiilor despre România. Aceştia susţin că au decis să mai amâne divulgarea de informaţiilor, dar promit că vor reveni "dacă situaţia degenerează".

Iată mesajul transmis de Anonymus:

"Dupa multe dezbateri, am decis sa mai tinem putin de aceasta arhiva, pentru cazul in care situatia degenereaza, nu vrem sa fim transformati in tradatori ai statului, chiar daca noi stim deja cine sunt adevaratii tradatori.
Totul va fi arhivat si stocat in locuri sigure. Dar nu va ingrijorati, daca se intampla ceva, vom da drumul 'accidental' cel putin listei cu mai mult de 2.500 de agenti care nu sunt activi acum, pastrand Asul cu cei peste 700 (ofiteri, locotenenti, maiori si colonei - n.red)", se arata intr-unul dintre cele mai recente mesaje ale hackerilor, postate pe site-ul Pastebin, cu intrarea numarul 101.
AnonOpsRomania a postat luni un anunţ pe internet prin care anunţa că după miezul nopţii va posta informaţii secrete despre premierul Mihai Răzvan Ungureanu.
Totusi pe net a inceput sa circule un mesaj semnat de "Leone Storlato" ( despre care s-a mai amintit aici) care ar contine mesajul real ce trebuia sa fie difuzat. Exista mai multe siteuri care l-au publicat, va prezentam un exemplu. De asemenea va prezentam un link catre primul mesaj de pe internet lansat de persoana in cauza CILCK AICI

Cititi aici mesajul original trimis de "Leone Storlato":

"For Romanian President Traian Basescu, Bok Government was extremely useful in total obedience. The determining factor in replacing government were American Administration repeated pressure.There were several conversations between President Obama and President Basescu, some of them reported in the Romanian press. Rose Gottemoeller, U.S. Assistant Secretary of State  had such a conversation on the day of February 4, 2012, requesting  strongly the dismissal or resignation of the Bok Government, who became the view of the disturbing factor in economic and social stability in the region need U.S.Administration.
In conversation the evening of February 4, Gottemoeller insisted on the name of M R Ungureanu, just as in the discussion on the February 1, - reports the source. Mihai Ungureanu is a very agreeable person, in American opinion makers because he has strong conncections with U.S. intelligence. Ungureanu's ties with some very powerful non governmental organisation led U.S. administration decision, - reports the source."

Din cate am putut sa aflam, acest al doilea mesaj ar fi aparut intai in editia online a cotidianului Washington Post
Traducerea:
"Pentru Presedintele român, Traian Basescu, guvernul Bok a fost extrem de util prin ascultarea sa  totala.Factorul determinant în înlocuirea guvernului  au fost presiunile repetate ale americanilor. Au fost mai multe convorbiri intre presedintele Obama si presedintele Basescu, unele dintre ele au aparut si în presa româneasca. Rose Gottemoeller, SUA, Asistentul Secretarului de Stat a avut o astfel de conversatie in ziua de 4 februarie 2012, solicitând puternic demiterea sau demisia guvernului Bok, care a devenit, din punctul lor de vedere un factor perturbator în stabilitatea economica si sociala din regiune, de care au nevoie SUA. Conversatia din seara zilei de 4 februarie: Gottemoeller a insistat pentru numirea lui MR Ungureanu, la fel ca în discutia pe 1 februarie, - a raportat sursa. Mihai Ungureanu este o persoana foarte agreabila, pentru formatorii de opinie americani, deoarece el are conexiuni puternice cu serviciile SUA. Legaturile lui Ungureanu, cu  anumite organizatii neguvernamentale foarte puternice, au  condus la aceasta decizie a administratiei SUA - scrie sursa."
Cititi si:

Serviciile secrete americane se implică in răsturnarea Regimului Băsescu?

marți, 31 ianuarie 2012

De câteva zile pe mai multe siteuri ale unor publicatii online, cât si pe diverse bloguri circulă următorul material, in forme aproape identice. Materialul este postat la comentarii si pe siteul nostru AICI. Vă prezenătm unul din exemple: Leone Storlato says: Serviciile secrete americane se implică in răsturnarea Regimului Băsescu?Intr-un comentariu din data de 16.01.2012 aparut pe siteul publicatiei...
Read more >>

23 de comentarii:

  1. Eu cred ca treaba asta cu Anonymous e o diversiune

    RăspundețiȘtergere
  2. Desigur cei ce au dorit punerea in functie a lui ungureanu doresc manipularea noastra totala,adica sa fim sclavi obedienti,si ducerea la indeplinire a proiectelor(rosia montana,exploatarea gazelor de sist,etc). Oricit s-ar fi ferit Basescu sa nu-si arate nemultumirea fata de aceasta numire,nu a reusit.Se citea pe fata lui.Oricum, acest individ cu noul guvern ne va da lovitura de gratie ,si va indeplinii planul de matrasire a noastra(dar nu inainte sa ne prosteasca cu o marire de pensii,de salarii ,scadere de preturi, pentru a ne distrage atentia de la lucrurile cu adevarat importante si dupa sa vezi iar taieri),pentru ca eu cred ca Basescu si-a dat seama de ce se urmareste si nu a mai marsat la comenzile celor de sus,atunci a devenit incomod.Oricum trebuie sa fim vigilenti si la cea mai mica gresala trebuie dat cu ei de pamint sa-i ia mama zmeilor,ca toti sunt niste tradatori.Nu ma incinta vocabularul academic si foarte atent al primului ministru actual.Pe mine nu ma pacaleste cu vocea-i mieroasa dar cu limba de sarpe.De nu suntem atenti si lasam garda jos ne ia mama dracu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Referitor la punerea in aplicare a planului Ungureanu contra Boc hai sa fim seriosi la fel ca si cel al Serviciile Secrete USA contra Guvern Basescu
      pai cum sa nu se doreasca schimbarea lor cu o noua forma de guvernamant in special Ponta Crin sau varianta USL deoarece Basescu si ai sai nu mai prea raspundeau la "comenzi" in ultima vreme au devenit un fel de "autonomi corupti" lucru care nu prea era pe placul celor din alte structuri de putere care dirijau in tara noastra.
      Sa nu uitam ca guv Iliescu si toti acoliti lui au fost sustinuti in toate mandatele de USA asa ca.............de ce ne mai miram cand cineva nu mai asculta de comanda stapanului schimbam cu alt exemplar mult mai docil, si oricum si unii si alti nu au facut decat sa distruga economia, si in special au doborat toate valorile morale ale soscietatii noastre in momentul de fata fiin o societate debusolata in care nu prea ne gasim sensul in actuala conjunctura macro sociala
      Vezi cati romani mai sunt in tara comparativ cu nr celor care traiesc "afara" Nu este normal asa ceva sa iti cauti viitorul si sensul intr-o societate in afara granitelor tarii cand defapt EA - TARA (prin cei alesi sa o guverneze) ar trebuii sa ofere sforile parghiile unei dezvoltari sociale profunde in special ptr a asigura o continuitate romaneasca in intreriorul EI al tarii si ptr cei de acum dar in special ptr generatiile urmatoare.

      Ștergere
  3. Cica ar fi un bisexual nenorocit la fel ca Basescu am citit asta pe mai multe siteuri. Nu e de mirare! Astia se aseamana si se aduna! Ptiu!

    RăspundețiȘtergere
  4. si daca ar fi asa ,viata sa sexuala nu ma intereseaza deloc.Este fix problema lui ce face cu gaurile ce ii apartin lui personal si sunt atasate organismului sau.Nu mai bateti cimpii cu prostii ce nu au legatura cu subiectul.Cred ca este o incercare a cuiva cu ochi frumosi sa nu spun altfel de a vedea reactia celor ce scriu pe aici.UA.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe siteul Inpolitics exista dezvaluirea asta despre faptul ca Ungureanu e GAY nu Bi. Mai apare stirea si pe Surse.org si cred ca si in alte parti asta din ce am vazut eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. acesti indivizi nu se gindesc ca peste ani aceasta tara nu va putea sa le ofere nimic nici copiilor si nepotilor lor si ai nostri daca o vind bucata cu bucata strainilor,iar urmasi nostri ii vor blestema,si probabil va fi prea tirziu

    RăspundețiȘtergere
  7. Dr.ec.Constantin Cojocaru

    Comunicatul Nr. 5/12.02.2012
    SALVAŢI ROMÂNIA!
    IZGONIŢI COZILE DE TOPOR!


    Iată ce spune Mihai Răzvan Ungureanu, proaspăt instalat la conducerea Guvernului României, la primul său contact, în direct, cu poporul român, în vizită mediatică prin ţara înzăpezită:
    „Este inadmisibil sa ajungi pe strazile unei localitati in Romania si sa-i vezi pe militari desfundand drumurile, in timp ce beneficiarii directi, care sunt si concentatenii nostri, stau in casa la caldura”.
    “Si am vazut cu totii, aceasta se intampla si la inundatii, si la nameti (…) Nu se poate asa ceva, nu putem plati lenea la nesfarsit”.
    Să ne înţelegem. Nu este treaba militarilor să desfunde drumurile, să deszăpezească străzile şi uliţele localităţilor ţării. Deşi, în cazuri extreme pot să dea şi militarii o mână de ajutor, ca şi alte categorii socio-profesionale.
    Întreţinerea străzilor şi uliţelor localitaţilor ţării nu este, însă, nici treaba “concetăţenilor” domnului Ungureanu. În primul rând, pentru că nu o pot face. Nu au cum. Nu au cu ce. Străzi şi uliţe acoperite cu 4-5 metri de zăpadă nu pot fi desfundate cu lopata. În al doilea rând, cetăţenii au plătit statului taxe şi impozite pentru ca statul, primăriile, consiliile judeţene, ministerul de interne să aibă CU CINE şi CU CE să desfunde , să deszăpezească străzile şi uliţele ţării.
    “Concetăţenii” domnului Ungureanu nu “stau în casă la căldură”, în timp ce le desfundă alţii drmurile. Stau în casă, nu la căldură, ci la frig. Dovada este faptul că aproape 100 din aceşti “concetăţeni” ai domnului Ungureanu au murit de frig. De frig. Nu de căldură.
    “Concetăţenii” domnului Ungureanu stau în casă, în firg, mor îngheţaţi, pentru că nu au cu ce să-şi încălzească locuinţele. Stau în casă, la frig, pentru că nu pot ieşi din case, pentru că nu au lopeţi, cu care să înlăture zăpada din faţa uşilor şi a ferestrelor. Nu au lopeţi pentru că sunt săraci, lipiţi.
    “Concetăţenii” domnului Ungureanu sunt săraci, nu petrucă sunt leneşi, aşa cum insinuează proaspătul şef al guvernului român, ci pentru că au fost furaţi. Au fost furaţi de către statul român, de către guvernele din care face parte, de peste 10 ani, şi domnul Ungureanu.
    “Concetăţenii” domnului Ungureanu sunt săraci, pentru că au fost furaţi, timp de 50 de ani, de către guvernele conduse de cominternişti. Ei sunt furaţi, de peste 22 de ani, de către guvernele instalate la conducerea ţării prin lovitura de stat din decembrie 1989, dată de urmaşii cominterniştilor.
    “Concetăţenii” domnului Ungureanu sunt săraci pentru că statul lor, trădător, le-a furat, distrus şi înstrăinat economia naţională, pentru că ce a mai rămas din acestă economie produce profituri de zeci de miliarde de euro pe an, care pleacă în afara ţării.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dr.ec.Constantin Cojocaru (partea II)


    Statul român, statul “concetăţenilor” domnului Ungureanu nu are cu ce să “desfunde” străzile şi uliţele înzăpezite ale localităţilor ţării pentru că veniturile bugetului de stat şi ale bugetelor locale sunt jefuite de ei, de guvernanţi, pentru îmbogăţirea lor, a guvernanţilor, a “regilor” asfalturilor, bordurilor, telegondolelor.
    Proaspătul şef al guvernului român încurcă borcanele, rău de tot.
    Cu tupeul characteristic activiştilor PCR şi UTC, Ungureanu afirmă că “nu putem plati lenea la nesfarsit”. Adică ei, guvernanţii, nu pot plăti lenea “concetăţenilor” lor la nesfârşit. Într-o ţară civilizată, un prim-ministru care face o astfel de afirmaţie, îşi dă, imediat, demisia. Este o jignire impardonabilă adusă poporului român.
    Nu domnule Ungureanu. Nu dumneata plăteşti lenea poporului român. Poporul român este acela care vă plăteşte, pe voi, cei instalaţi, prin manevre frauduloase, la conducerea statului român. Poporul român, din sărăcia lui, cauzată de voi, este cel care vă plăteşte pe voi guvernanţii, ca să-l furaţi, să-l minţiţi şi să-l jugniţi, cu neruşinare, aşa cum faci dumneata, prin acestă declaraţie.
    Noi, poporul român, suntem cei care nu mai putem plăti hoţia şi trădarea voastră, la nesfârşit. Noi vă spunem că ne-a ajuns cuţitul la os. Vă spunem să plecaţi. Să ne lăsaţi să ne reconstruim ţara. Cu mâinile şi cu minţile noastre. Cu hărnicia noastră.

    Dr. Constantin Cojocaru
    Preşedinte
    Partidul Poporului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. comentarii de mare exceptie.Sper sa nu se opreasca protestele pina ce papusarii ce conduc aceste marionete, nu vor intelege ca ne-am cam trezit si ar fii cazul sa ne ia in seama.Stiu ca ei mizeaza pe faptul ca suntem inculti ,prosti, lenesi si multe altele ,dar intotdeauna este bine sa nu subestimezi "o broasca testoasa sau un melc "pentru ca NU SE STIE NICIODATA.ASA SI CU MAMALIGA ROMANEASCA.POTI SA STII?

      Ștergere
  9. Boc chiar nu a realizat ca este primulministru al Romaniei de aceea a umblat in curul gol fara nici o jena!Acesta demonstreaza ca il doare in cot de publicul roman!

    RăspundețiȘtergere
  10. Boc era la un salon de masaj erotic din centrul Bucurestiului cand a fost filmat. Intrarea aia ( se vad acolo 2 barbati care intra pe o usa) este la sauna. Dupa sauna urmeaza masajul care poate sa fie si erotic. Acolo sunt niste mesauri bisexuali care ofera tot felul de masaje..... este un loc frecventat de gay si bisexuali se stie asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bai oameni buni, va doare rau de tot.SI CE DACA AR FI CUM SE SPUNE?CARE-I SMECHERIA? DACA ATI AVEA BANI DE N-ATI MAI AVEA CE FACE CU EI, CREDETI CA ATI REZISTA ISPITELOR ? VOI ASTIA CARE ARUNCATI CU NOROI RASPUNDETI.DACA STITI ATITEA DETALII DESPRE LOC INSEAMNA CA IL FRECVENTATI (in simpla mea intelegere,asta reiese)ASA CA INCHEIATI CU MIZERIILE,SI VEDETI REALITATEA SI CE SE POATE FACE CA SA NU MAI FIM CHINUITI.

      Ștergere
  11. Adica tu asa ai face ca Boc? Te-ai duce la salon de masaj cu gay???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Adica eu nu as face asa " pentru ca nu am cum sa frecventez astfel de locuri ,dar foarte multi ar proceda astfel.Niciodata nu stii care sunt ratiunile pentru care un om accepta sa-si pingareasca sufletul si trupul in orice forma,fie coruptie,fie decadere trupeasca,sau ce accepta fiecare pentru a fi "in clubul celor MARI'.Oricum este dovedit ca daca accepti prea multe ,crezind ca stapinesti situatia si ai fost acceptat intr-un anturaj "select" te arzi rau de tot,pentru ca daca nu esti mai bun ,si mai destept decit cel ce-ti" ofera " sansa de a fi in preajma sa ,iti taie craca de nu te vezi cind crezi ca esti tatoi si nu mai are ce sa-ti faca nimeni.SI DIN NOU REVIN. PINA LA URMA CE ESTE ATIT DE ARZATOR CA EL AR FI GAY? ESTE FIX PROBLEMA LUI . DATORITA FAPTULUI CA ESTE GAY SUNTEM NOI IN SITUATIA IN CARE SUNTEM? NU. SUNTEM AICI CA AM DORMIT IN CIZME MAI BINE DE 20 DE ANI, SI LE-AM DAT LOR TIMP SA-SI BATA JOC DE NOI SI SA SE IMBOGATEASCA ATIT DE MULT INCIT "SCUZATI NU PRODUCEM CIT FURATI" A INCEPUT SA-I DERANJEZE FOARTE TARE ,SI ISI DAU SEAMA CA NU MAI MERGE CUM MERGEA.DE FAPT ASTA ESTE PROBLEMA REALA NU CA X SAU Y ESTE GAY CI CA AM FOST SI SUNTEM NISTE PROSTI SI II LASAM SA SE URCE PE NOI.SI CA TOT SUNTEM AICI, NE-O TRAG CU SETE DE NU NE VEDEM.ASA CA LASATI PROSTIILE SI TEZITIVA CA-I GROASA RAU SITUATIA.DA-I IN MASA PASTIA.

      Ștergere
  12. Dupa ce ne-au jefuit care cum au putut, acum e posibil sa ramanem si fara tara din moment ce suveranitatea ei se va ceda Statelor Unite ale Europei.
    Vezi pe youtube clipul Noua Ordine Mondiala - Declaratii fatise ca sa auzi ce zice Basescu cu gura lui:
    http://www.youtube.com/watch?v=2kDmDS_HNYU&feature=player_embedded
    sau citeste articolele de pe http://inforomania.org

    RăspundețiȘtergere
  13. VOM FACE CUM A ZIS UNGUREANU IESIM CU LOPETILE, DAR NU IMPOTRIVA ZAPEZII CI IMPOTRIVA LUI SI A CELOR DIN PDL,PDSR,USL, UNPR, SI CATE ALTELE OR MAI FI, CARE AU SARACIT SI SUBMINAT NATIA ROMANA IMBOGATINDU-SE. FARA NOI, EI SUNT NIMIC! TREBUIE SA FIM UNITI SI SA IESIM IN STRADA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce treaba are USL cu asta nene? Intre 2004 si 2008 cand a condus pnl a fost ok si am avut crestere economica masiva. Intre 2000 si 2004 psd cu toate bubele coruptiei guvernului nastase, am avut crestere si oricum coruptia pesedistilor a fost floare la ureche fata de ce e acuma cu pdl si basescu la putere. tu chiar nu vezi realitatea? Daca acuzam toata clasa politica in bloc, ce punem in loc? Treaba e sa nu judecam simplist: NU TOTI SUNT VINOVATI SI NU TOTI DIN CEI VINOVATI SUNT LA FEL DE VINOVATI. E adevarat ca la noi se fura dintotdeauna dar pana la regimul basescu se fura mai cu masura ca sa zic asa! Aveau un pic de bunsimt! Lasau sa functioneze si economia ca sa avem crestere economica. Insa decand cu Basescu s-a dus naibii tot. Vorba alora din strada, acum se fura de catre guvernanti mai mult decat putem noi sa producem! Basescu si regimul sau e devina! EI TREBUIE INLATURATI!

      Ștergere
  14. O URIASA DIVERSIUNE A SIE.
    ACEASTA PORTIUNE ESTE TOTAL INVENTATA !

    Conversatia din seara zilei de 4 februarie: Gottemoeller a insistat pentru numirea lui MR Ungureanu, la fel ca în discutia pe 1 februarie, - a raportat sursa. Mihai Ungureanu este o persoana foarte agreabila, pentru formatorii de opinie americani, deoarece el are conexiuni puternice cu serviciile SUA. Legaturile lui Ungureanu, cu anumite organizatii neguvernamentale foarte puternice, au condus la aceasta decizie a administratiei SUA - scrie sursa."

    RăspundețiȘtergere
  15. http://pastebin.com/realtime

    RăspundețiȘtergere
  16. Baaaaaaaaaaaa uite cine ne-a condus ... unu in curu gol si acu unu homosexual . Bagamias in g... voastra de ROMANI prosti . Iesiti in p.......la mea instrada de DOBITOCI . Astia ne vind cu tot .

    RăspundețiȘtergere
  17. HEHEHEHHEHEHEHEH 04.03.2012 ALEGERI IN RUSIA , VA CASTIGA Vladimir Putin... BASE CU AROGANTA TA DE DOBITOC , SCUT ANTI RACHETA LA DESEVEU , AI C-AM PUS-O . TRAIASCA RUSIA DEMOCRATA , Vladimir Putin PRESEDINTE ..... BASE , BASE , BASE ...HAHHAHAHAHHAAHHAHHAHAHHA ASTEPT...

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source