Search

marți, 10 ianuarie 2012

Regimului Băsescu-Boc distruge in mod voit România

Cititi si:

Guvernul Boc doreşte să-i îngroape definitiv pe amărîţii de cetăteni.... La sfîrşitul anului 2011, mai precis în ziua de 30 decembrie, cînd toată lumea se pregătea de Revelion, Guvernul Boc publică în Monitorul Oficial nr.938, Ordonanţa de urgenţă 125/2011 pentru modificarea şi completarea Legii 571/2003 privind Codul Fiscal.
              Ei bine prin acest act normativ milioane de ţărani vor trebui să plătească de la începutul acestui an un impozit de 16% pe veniturile obţinute din arendarea terenurilor. Toate contractele de arendă vor fi înregistrate la fisc, nu doar la primărie.
             Aşadar, după ce că ţăranii şi-au dat pămînturile în arendă pentru că mai puteau să le muncească, obţinînd, în funcţie de starea vremii, cîteva zeci de kg. de grîu, porumb, floarea-soarelui, sfeclă, etc, necesar pentru traiul zilnic, vine acum Boc şi acoliţii săi, după ce n-au fost în stare să le asigure sprijin pentru a-şi lucra pămîntul, şi mai pune un impozit pe spinarea bieţilor oameni.
             Modul de calcul al acestui nou impozit se stabileşte prin deducerea din venitul brut a chetuielilor determinate prin aplicarea cotei de 25% asupra venitului brut. Impozitul se reţine de către plătitorii de venit, arendaş (societatea comercială ), în momentul plăţii venitului. Mai simplu spus : cetăţéanul cere a dat pămîntul în arendă, după recoltare cînd i se face calculul cît i se cuvine, patronul îi va reţine 16 % din venit. Ai avut de luat 700 kg, grîu, patronul îţi reţine, impozit, pe care îl dă statului, cantitatea de 102 kg iar tu mai rămîi cu 598 kg. grîu.
               Exprimarea în lei a celor 102 kg. se face prin hotărîre a consiliului judeţean. Ţăranul poate opta pentru stabilirea şi plata impozitului şi la fisc iar el, ţăranul, este obligat să înregistreze la fisc în termen de 15 zile de la încheiere contractului de arendare.
              Aproape toţi ţăranii cred că vor lăsa pîrloagă suprafeţele de teren pentru care au luptat atîţia ani cu structurile comuniste. Atunci mai era cum mai era, acum însă Regimul Băsescu-Boc, vor să-i exaspereze pe ţărani, făcîndu-i să-şi lase pămîntul pentru camarila PDL. Domnul preşedinte Traian Băsescu putea foarte bine să oprească de la promulgare această Ordonanţă, dar nu a vrut. Culmea este că în preambulul Ordonanţei se scrie că acest impozit a fost stabilit în comun cu FMI...

9 comentarii:

  1. Trebuie s-a traiasca pe Marte aici nu are ce face a demonstrat Bula.

    RăspundețiȘtergere
  2. acest plan ocul si ssatanist sa fie de capul lui basescu si lui boc la tot partidul lui de nenorociti si lui masonul satanist fefrey francs oculta mondiala satanista reprezentata de francmasonerie , in care si basescu cu partidul lui de rahat lucreza cu satana prin masonerie SA FIE DE CAPUL TAU BASESCULE SI A FAMILIEI TALE DE SECURIST IMPUTIT

    RăspundețiȘtergere
  3. SA SE ALEAGA PRAFUL DE TINE BASESCULE SI DE BOC , DE PARTIDUL TAU SI DE TOATA CLASA POLITICA ROMANESCA ALCATUITA DIN MASONI CARE IL SLUJESC PE SATANA ,SA FIE DE CAPUL TAU BAI BASESCULE SI DE PROASTELE TALE DE FICE SA NU APUCI ZIUA DE MAINE HUAAAAAAAAAAAA JIGODIE SECURISTA BASISTA

    RăspundețiȘtergere
  4. La ce sa ma astept cand pe unul il chema boc adica in turca cacat si pe altul ce aduce izbitor cu basina ; deja pute urat de tot . si mai spui ca nu sunt oamenii insemnati ?Dansati cu satana dar nu uitati va veni ziua platii voastre . Ceusescu era cu mult mai tare ca voi ba paduchlor si hitler mai barosan si cate mari imperii si conducatori .Va.ti intrebat unde s.au dus bai zdretelor? Arzava.r focul ghenei

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa.mi suge.ti pwla ba basistilor si bocistilor afurisiti mie si la 22 de milioane de romani de care va bateti joc sa mancati sticla pisata si sa va cacati pioneze mancatori de handel care sunteti pe sistem sa va ia dracu satanistilorsi mwistilor

    RăspundețiȘtergere
  6. Romanii la arme,taranii la coase ,topoare ,furci,sa aratam acestor huligani ca Romania nu esta o tara ajunsa la cheremuljavrei ordinare, complice la terorism international, Traian Basescu.Justita europeana ,ne-a parasit, justitia romana este la randul ei inspaimantata,singuri trebuie sa ne facem dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, singura solutie este sa ii ajutam sa treaca brusc si in liniste pe lumea cealalta.Eu daca as avea o arma cu luneta le-as lua maul cel putin cacatilor alora doi: Basescu si Boc!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. http://ionpescarul.blogspot.com/2012/01/raed-arafat-candidat-la-presedintia.html

    http://georgevalah.wordpress.com/2012/01/11/raed-arafat-candidat-la-presedintia-romaniei/#comment-

    http://blogul-lui-ana.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  9. Dumnezeu e cu poporul nostru! Fratilor, Dumnezeu e Mare! Sa ne spovedim online pe situl http://spovada.blogspot.com/
    si pe urma sa iesim in strada impotriva slujitorului Satanei care e Basescu! Romania a Gradina Maicii Domnului, sa nu mai lasam sa fie pangarita de necredinciosii satanisti! Amin fratilor, Domnu e cu noi!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source