Search

marți, 2 august 2011

Adevărul despre "Operaţiunea Sex cu Mircea Geoană" pusă la cale de oamenii lui Traian Băsescu

Citiţi si:

Dezvăluire de senzaţie, care arată adevarata faţa a „intelectualilor lui Basescu":

ÎNTRE CELE DOUĂ TURURI DE SCRUTIN ALE ALEGERILOR PREZIDENŢIALE (30 NOV. 2009), TRAIAN BĂSESCU A TRIMIS LA REŞEDINŢA AMBASADORULUI SUA O DELEGAŢIE (VLADIMIR TISMĂNEANU, GABRIEL LIICEANU, MIRCEA MIHĂEŞ, H.R. PATAPIEVICI), PENTRU A-I ÎNMÎNA „STĂPÎNULUI“ O CASETĂ PORNO (?!), ÎN CARE APĂREA, CHIPURILE, MIRCEA GEOANĂ, FĂCÎND SEX ORAL CU ANNA BIRCHAL (?!)

Informaţia este, sută la sută, adevărată. Avem şi o dovadă, în limba engleză, referitoare la accesul trupei portocalii în reşedinţa de pe Şos. Kiseleff. Ca să vedeţi cu ce se ocupă cei care pretind că sînt intelectuali de frunte ai României! Au executat o misiune murdară, dată de "Comandantul Suprem", care îi îndoapă  cu bani publici.
Ne şi imaginăm scena: Cei 4 Cavaleri ai Abjecţiei! Toţi pretind că sînt profesori universitari. Doi dintre ei (Patapievici şi Mihăeş) sînt directorii Institutului Cultural Român. Ce ruşine! Cele 4 ... "personalitati" au stat la ambasador 2 ore, mai exact între 17 şi 19. Au lăsat CD-ul (click pe link pentru imagini) şi au plecat. Nu înainte de a-i cere gazdei să se implice, fiindcă un asemenea personaj imoral, ca M. Geoană, nu trebuie să devină preşedintele României.

După plecarea intriganţilor, Mark Gitenstein s-a uitat la imagini: din păcate pentru denunţători, faţa bărbatului nu se vedea. De altfel, lumea a putut viziona imaginile, pe mai multe posturi de Televiziune. Era un nou rateu al Serviciilor Secrete care, mai mult ca sigur, instalaseră „tehnica“ în acea maşină, pentru a lovi în PSD. Dacă nu de la securiştii lui avea Băsescu înregistrarea, atunci de la cine? Iată cum se clarifică lucrurile...

A doua zi, ambasadorul SUA s-a plîns de cei 4 „intelectuali“ că au fost „plictisitori“ şi că nu ştiu nimic. Acţiunea mizerabilă a celor 4 pretinşi intelectuali va rămîne, cu siguranţă, ca o pagină neagră în cronica modernă a României. Ce alte sarcini  au mai avut ăştia, de la Traian Băsescu? Vom afla....

15 comentarii:

  1. Fasaiala si atat !! Dezvaluiri dupa 2 ani !

    RăspundețiȘtergere
  2. Rusine daca se pretind la asa ceva.Asemenea oameni nu sunt intelectuali, mai degraba oameni de cea mai joasa speta.

    RăspundețiȘtergere
  3. In fata banilor si intelectualii renunta la verticalitate?

    RăspundețiȘtergere
  4. Astia nu sunt intelectualii Romaniei !!!!!! Sunt doar papusile conducatorilor lor !!!
    Rusine lor !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. imagini irelevante atit timp cit fata personajului nu apare poate fi oricine.Chiar ORCINE deci fara cuvinte.Este o conducere care se preteaza la orice pina sa spuna raspicat tare si cu toata gura ca daca USL cistiga alegerile nu-i va lasa sa guverneze. Cu alte cuvinte :veniti prostilor la vot ca oricum votul vostru nu conteaza. IATA CE ATI VOTAT DE DOUA ORI PENTRU CA NU V_A FOST DEAJUNS 5 ANI.ASA POPOR asa conducatori HA HA

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu vreau un film cu Nutzy Urdea cand i-o zuge lui Chiorete! Aia chiar ca nu ar fi facatura!

    RăspundețiȘtergere
  7. basescu si-a gasit niste javre ordinare care se pliaza perfect pe caracterul lui jegos si profita de pe urma acetor lingai de meserie.

    RăspundețiȘtergere
  8. SCURSURILE PDLUI AU AJUNS PINA A SE MILOGI DE VOTURI SI LA AMBASADA AMERICANA DEFAIMIND OAMENII CARE NUI FAC PE PLAC.SI CINE NISTE COMUNISTI PROSCRISI ,SA LE FIE RUSINE .

    RăspundețiȘtergere
  9. SA NU UITI BASE CA AI IN GUVERN SI IN PARTID 99% NUMAI COMUNISTI CUM TE LAUZI CA ESTI DEMOCRAT ,CIND TU INSUTI ESTI COMUNIST CU ACTE.CHIAR PROSTESTI POPORUL ASA TARE ,O SA AJUNGI CA CEAUSESCU ,VEI FI DAT JOS IN ZI DE SARBATOARE PENTRU DISTRUGEREA NATIUNII ROMINE ,TU SI CLICA TA DE PEDELISTI (COMUNISTI).

    RăspundețiȘtergere
  10. BASE ,ZICEAI CA IUBESTI POPORUL -SE VEDE LA RECTIFICAREA BUGETULUI .IA-TI DAT NISTE FIRFIREI ACOLO LUI ATTILLA ,SI VOI 300.000 DE MIL.PAI E MAI FRUMOASA BLONDA DE CIT SANATATEA ,SI VIETILE OAMENILOR PE CARE SUSTII CA II IUBESTI.

    RăspundețiȘtergere
  11. In loc sa prezentati informatia intr-un mod obiectiv, aruncati cu mizerie pe aici ca niste propagandisti.

    Rusine - tinand cont ca asta ar trebui sa fie un site de informatie libera.

    RăspundețiȘtergere
  12. totusi...cine e fata si cand o vedem la tv la capatos?

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca Tismăneanu şi Patapievici sunt intelectuali, atunci eu sunt Ghinghis Han

    RăspundețiȘtergere
  14. Craescu Silviu - Ofiter de protocol si agent sub acoperire folosit de guvernul american pe cand lucra la Ambasada SUA.
    Silviu Craescu este un barbat frumos si carismatic, care a ajuns Consilier personal al Presedintelui Partidului Romania Mare - Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor. El se bucura de protectie la nivel inalt in cadrul serviciilor secrete, fiind scolit de generalul Danut Saulea si de vechea garda a securitatii statului sub regimul lui Ceausescu.
    Craescu Silviu - este membru acoperit al I.G.M.A.A.U. - Marea Loja Nationala dim Romania si membru activ al serviciilor secrete din Romania.
    Silviu Craescu se pare ca este bun prieten cu Marele Pro Maestru Florin Simion.

    RăspundețiȘtergere
  15. e tare pornaciunea.cine o suge cui? si ce cauta craiescu in chestia asta?e sex in trei?sau asta e cu filmatul?

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source