Search

sâmbătă, 2 aprilie 2011

Wikileaks.ro iniţiază Proiectul "Surse" !

Wikileaks.ro doreste sa extinda colaborarea cu dvs. initiind Proiectul "Surse" la URL : http://scurse.blogspot.com/, un proiect Open Source.
Blogul poate fi accesat si la URL: http://www.surse.org/

Termenul „cu sursă deschisă” (en: open source) descrie practica de a produce sau dezvolta anumite produse finite, permițând accesul utilizatorilor să acționeze liber asupra procesului de producție sau dezvoltare. Unii specialiști definesc „sursa deschisă” ca un concept filozofic; alții consideră că este o metodologie pragmatică.
"Surse" este un exemplu tipic de aplicație a principiului „cu sursă deschisă”, prin faptul că permite accesul oricui să contribuie la elaborarea sau îmbunătățirea produsului final, care este Blogul   Surse.

Vă punem la dispozitie aceasta platformă, in speranta unei colaborări cu cat mai multi autori. Pentru selectarea acestora, trimiteti articole la wikileaks_romania@yahoo.com, iar cei mai buni colaboratori vor deveni autori cu drepturi depline!

Dacă acest proiect va da rezultatele scontate, autorii acceptati pe siteul Surse vor fi transferati si pe Wikileaks.ro! Vă anuntam de asemenea ca Wikileaks.ro poate fi accesat si la URL: http://www.romanialeaks.org/

5 comentarii:

  1. Adica cum? trimit dezvaluiri si daca va convine ma treceti la admin si pot sa scriu ce vreau pe blog????

    RăspundețiȘtergere
  2. DOMNILOR NU STIU DACA VA INTERESEAZA DAR eu va prezint probe ale politiie poliitice ordonate de PDLsi Basescu Traian,pe site-urile on-line romanesti.

    In caeasta seara pe ziare.com la articolul d-lui profesor Petre Tomegea a fost introdusa de catre ziare.com CLONA "ulivia" a carei "cpomenatrii sunt doar insulte vulgare si grobiene :

    http://www.ziare.com/emil-boc/stiri-emil-boc/de-la-boc-ul-domnului-paler-la-eroul-salvator-1085736#adaugare-comentariu

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant! Ma gandeam ca dvs sunteti dl Petru Tomegea... dar am vazut apoi commentul dvs. De ce nu va inscrieti in Proiectul Surse ? Aveti talent!

    RăspundețiȘtergere
  4. s-a inscris careva la proiectul asta?

    RăspundețiȘtergere
  5. Surse.org e tot un fel de wikileaks romania numai ca un pic mai //spiritualizat// ca sa zic asa. nici o mare smecherie deci

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source