Search

joi, 24 martie 2011

Washingtonul preocupat de aventurile lui Băsescu cu Elena Udrea si Monica Ridzi

Traian Basescu primeste doua lovituri intr-o singura zi, una e legata de fratele sau care ar fi urmat sa primeasca mita de la Bercea Mondial ca sa-l scoata bazma curata, iar a doua e legata de telegramele Wikileaks.

A aparut cablograma prin care Ambasada SUA de la Bucuresti trimitea informatia picanta ca Elena Udrea si Monica Iacob Ridzi ar fi iubitele presedintelui Romaniei,
ceea ce e pe cale sa iste un nou scandal, de data asta foarte spumos, de presa, care ar putea pune in umbra cele doua mari telenovele, divorturile cuplurilor Monica - Irinel Columneanu si Oana - Pepe. Trebuie sa recunoasteam ca o astfel de informatie transoceanica bate orice idila locala.

Pe de alta parte, se pare ca cele doua scandaluri vor fi speculate de adversarii presedintelui, cei carora Basescu le pregatea noi scandaluri, prin desecretizarea unor dosare ale SRI, care au fost trimise la CNSAS. 

Elena Udrea a acuzat, pe contul sau de Facebook, "aplecarea spre barfe si placerea de a denigra tara". "Povestea WikiLeaks continua. Eu cred ca diplomatii acreditati la Bucuresti se ocupa cu lucruri serioase, nu de colectionarea si transmiterea de barfe la nivel de colt de cartier, de la diverse personaje pline de penibil", a scris ministrul, joi dimineata, pe reteaua de socializare, vizibil iritata. Monica Ridzi nu i-a urmat, insa exemplul.
sursa
WikiLeaks.ro documente

88 de comentarii:

  1. Ce buna e putoarea asta! I-a sucit mintile chiorului de joaca cum canta asta! L-a timpit detot! Eu cred ca-i da sa bea ciclone in whisky altfel nu se explica! ii stoarce tampoanele in pahar si chiorul e terminat!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa va spun ceva in legatura cu loviturile pe care le poate primi un sef.Daca e genul lui Basescu,loviturile nu-l afecteaza indiferent de adevarul lor,atata vreme cat seful ramane sef nu e afectat de nimic.Cand nu mai e sef,atunci devine si el afectat.

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa apara si stenograme si chiar inregistrari audio.... si incet incet o sa vedem ca e edevarat si zvonul ala [ e si un articol aici dar lumea nu prea crede!] despre orgiile lui Basescu cu femei si barbati la vila Lac si la Cotroceni! Stati sa vedeti ce apare...........

    RăspundețiȘtergere
  4. Este asa de trist....Ne platim niste pacate? Clar este ca suntem departe de ceea ce inseamna onoare, demnitate, morala si mu mai are rost sa enumar concepte care sunt alungate din constiinta noastra! Inclusiv conceptul de constiinta.Tara trista ,plina de umor!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. se stia sau se banuia ca dorin cocos este pescarul udrei , asa ca nu ma mira aceasta informatie... mai bine sa ne zica ce au facut cu banii care tot ii imprumutam de la fmi !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. baiat "destept".cum s-o imparti intre mafie,bautura si (sa le spunem) femei?

    RăspundețiȘtergere
  7. la cat bea,mai poate si la ...alea(nu stiu cum sa le spun,ca m-arata a femei). sau le mai vede? ca la cum arata(el) iti dai seama ca nu mai poate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vaiii ce bucurie pe capu meuu ma gandeam ca doar eu sunt paranoic dar se pare ca nu si adevaru inseamna ca iese usor usor usor :)) felicitari wiki" merita din plin ....voi va dati seama ce orgigariii au facut astia ?? voi va dati seama ce o sa iasa?? cel putin la TV?....om trai si om vedea...

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie unul îmi vine sa vomit cand il vad pe la tv pe nenorocitu asta.Noroc ca nu am fost printre cei ce l au votat ca nu îmi iertam asta niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu cred ca basescu mai poate ceva cu alea sau cu altele. De aia e asa de agitat si trece de la ras la enervare si uneori plange... e cu probleme de andropauza! Normal la cat bea el. Poate ca le face cunilingus, aia da... dar de putut sa fff nu mai cred

    RăspundețiȘtergere
  11. zicea cineva mai sus de Basescu homosexual si de articolele de aici despre asta. Nu sunt de acord. Deci daca ii place si femeile si barbatii este bi-sexual nu homosexual.va rog sa corectati informatia.

    RăspundețiȘtergere
  12. Hai ca ati descoperit si voi ceva senzational cu stirea de mai sus.Pai VADIM TUDOR scrie de vreo 10 ani de aventurile TIRANULUI cu Gabita,trcuta prin anii 90-2000 prin paturile arabilor de la INTERCONTINENTAL,apoi parasutata in PD,apoi de ministra de la transporturi cu care are si un copil,si daca o sa cititi atent arhiva ziarului TRICOLORUL,o sa intocmiti o lista intreaga de parasute care au trecut prin ....ciclopului,si care toate sunt in guvern,parlament etc,

    RăspundețiȘtergere
  13. in primul rand invata sa faci acorduri corecte intr-o fraza si dupa corecteaza pe altii baiiiii...inteligentule!

    RăspundețiȘtergere
  14. bai ala de la inceput cu tampoanele lui doamna Udrea.... sa-i sugi tampoanele lui mata obsedatule!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. vadim e catalogat nebun extremist. eu as zice ca e doar o curva ordinara, care a facut trotoarul comunist si amu ia face pe tafnosul! ete fleosc! insa in ceea ce priveste relatia cu baselu poate chiar are dreptate! :)

    RăspundețiȘtergere
  16. ia auzi-l si pe ala, cica "doamna Udrea"...! da-ti-ai foc si tu si (ne)doamna udrea si ciclopul!

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamna Udrea e o DOAMNA bah! sa-i pupi picioarele pesedistule!

    RăspundețiȘtergere
  18. ba da fraier mai esti, ti-a dat si tie in wisky de ii vezi pe toti pesedei? :))

    RăspundețiȘtergere
  19. suge MULA pedelistii astia.

    RăspundețiȘtergere
  20. Am ceva pentru doamna respectiva click pe linkul numelui

    RăspundețiȘtergere
  21. nu mai votez in viata mea toti sint niste hoti si niste terchea berchea nu avem pe cine sa votam,pe base in nici un caz,pe dl Ponta nici daca ma taie cineva la git,pe Vadim nu,poate un strain sa vina....propun ceva un negru

    RăspundețiȘtergere
  22. Adevarul e ca-i buna blonda vopsita in privinta caroseriei si a dotarilor! Ca betia cu ciclopu' cand au fost la Moscova si cele ce s-au mai intamplat pe acolo - pot sa fiu doar invidios pe cel ce a intrat intre cele doua degete mari de la picioarele buuuuuuuuune zau...

    RăspundețiȘtergere
  23. Bai da prosti mai sunteti astea care ziceti aici ca parasuta asta tiganeasca este bunaciune,inseamna ca voi nu ati mai vazut femei la viata voastra,sunteti mai prosti ca ciclopul asta betiv,care ia pus pizda pe gura aia spurcata a lui.luaiar drac pe toti pedelistii astea retardati!

    RăspundețiȘtergere
  24. VOI NU VEDETI UNDEESTE FACATURA ?
    Chiriac se ducea la ambasada Americana si ducea
    acele zvonuri care spera apoi sa apara intr-un
    ziar american sau sa-l discrediteze pe basescu,
    bazandu-se pe comoditatea americanilor de a mai verifica.
    ATENTIE !
    In cablograma se zice :
    ZIARISTL ROMAN CHIRIAC AFIRMA CA BASESCU ARE PROBLEME CU BAURURA ,
    SI NU CA ASTA ESTE O CONSTATARE A AMERICANILOR.
    La fele despre cele doua femei:
    Ziaristul Chiriac afirma ce cele doua sunt
    amantele lui basescu si nu ca au ei dovezi

    RăspundețiȘtergere
  25. o tara de cacat toti sunteti o apa si-un pamint.Tot in tara asta e efacut pe hotie,curvarie si minciunaDe cind se stie din istorie aici au fost numai hoti, tradatori si prosti la gramada e din singe curvaria si tradarea si nu se va schimba nimic inca o mie de ani cu mintile astea stricate si needucate Ce nu a reusit HITLER a facuto comunitatea europeana a facut EUROPOA fara granita SOMN USOR POPOR ROMAN

    RăspundețiȘtergere
  26. daca americanii aduna si apoi arunca pe piata ,stiri incomode ,inseamna ca individul de la cotroceni in irita foarte tare, si asta este modul lor de a-i cere sa plece sau sa faca ce ii cer ei . dar acest individ nu se lasa si va alege calea"fac ce vor ei" SI CU ASTA PUNCT........

    RăspundețiȘtergere
  27. Despre futingurile lui Basescu si problemele REALE!25 martie 2011 la 00:40

    Problema e ca s-au prezentat in decursul anilor nenumarate probe ( documente, filmari, sunt chiar procese pe rol) despre afacerile necurate ale lui Basescu ( flota, trafic de arme, mita, spagi), despre aventurile sale, despre tot felul de lucruri care il leaga de mafia PDL si nu numai de ea. Si aici am vazut multe materiale unele preluate de pe alte siteuri, altele din presa scrisa a anilor '90 , altele chiar de la wikileaks.org..... dar ROMANII NU CRED ADEVARUL! nu inteleg de ce romanii nu-si dau seama pe cine au votat si nu fac ceva sa-l schimbe! Este cu mult mai corupt si mai malefic decat alti politicieni si afaceristi! IATA CA APARE WIKILEAKS.ORG ACUM CU MATERIALE DESPRE AMANTELE LUI BASESCU SI LUMEA INCLINA SA CREADA MAI MULT DECAT DESPRE AFACERILE LUI NECURATE. De ce? Am vazut de ieri sunte de mesaje pe aici si alte situri despre asta. Ma intreb: Chiar romanii nu-i intereseaza decat povestile de futai?!

    RăspundețiȘtergere
  28. E uşor să critici, să condamni!
    Nu am văzut nici o idee constructivă, cum s-ar putea rezolva (măcar) o problemă, la care guvrnanţii nu găsesc soluţie!
    Banii noştrii obţinuţi prin muncă cinstită ajung la străini (prin Mall-uri), înloc să-i ajutăm pe producătorii interni. De noi depinde, unde ne facem cumpărăturile. De noi depinde tot cea ce se întâmplă, dar trebuie să GÂNDIM, în loc să ne pierdem timpul cu bârfe.

    RăspundețiȘtergere
  29. Ne plac barfele. "Barfoteca de aur" este locul nostru preferat de relaxare si distractie.... de aia ne-am dus dracului ca neam.

    RăspundețiȘtergere
  30. Pentru obsedatii sexual care scriu aici25 martie 2011 la 03:28

    Uitati ce e aici! Acum vreo 2-3 zile blogul asta abia daca avea vreo 10-20 useri online in acelasi timp ( prin ianuarie avea mai multi) si nu cred ca facea un rating mai mare de vreo 3000-4000 vizite pe zi. De cand cu Udrea si Basescu sunt aproape mereu permanent online vreo 40-50 de insi care citesc mereu stirea asta de cacao.... suntem un neam ce CACAO si ne place barfa si cleveteala! Mi-e scarba! Doamna Udrea a ajuns bataia de joc a unor obsedati sexual ( am vazut ieri seara mesaje incredibil de murdare ale unor forumisti de aici!). Mi-e scarba! Sa facem ceva pentru popor, nu rahaturi de 2 lei prelaute de le Pipileaks!

    RăspundețiȘtergere
  31. Ce este Romania? O tara cu moravuri indoielnice, cu drepturi pe hartie, unde poporul zace in ignoranta, unde arbitrajul administrativ si guvernamental isi continua nederanjat existenta si sunt expresia samavolniciei desavarsite.

    RăspundețiȘtergere
  32. borfetul asta e numa bun s-o iei pe la spate, ca sa nu-i vezi moojea de cioara ...........dar oare chiorul nu putea s-o foota fara s-o faca ministreasa, fara sa ne ingroape ca tara in datorii???

    RăspundețiȘtergere
  33. Ba eu i-as da-o la mwuie! Asa, din greu! Sa-i curga pe buze! Acum vreo 4 ani cand a aparut prima data ca ministra parca recunosc ca am avut niste fantezii cu ea! foarte ciudate! aveam un fetish cu cracii ei goi cum ca-mi dau drumul pe degetele ei sa mor daca mint! si altele dar nu pot sa le spun aici chiar daca e anonim. Ma gandesc ca daca eu am chestii din astea va dati seama ce-l pune panarama asta sa faca pe Chior?! Asta e vrajitoare nene! Iti vine sa faci tot ca sa o pastrezi zau asa de aia betivul ala e in limba dupa ea si i-a dat atatea ministere si bani pe mana!

    RăspundețiȘtergere
  34. eu o iubesc pe elena udrea. nu dorm cu poza ei sub perna k altii dar ma masturbez des la calculator unde am filme cu ea clipuri adica. e super!!!!! o ador!!!! e divina!!!! puteti sa ma injurati cit vreti dar e ca o sfanta!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Bla!bla!bla! Cu o cultura formata prin efortul ziarelor click, canacan si libertatea si cu idei novatoare plantate in subcinstient de diaconescu si zerotv, nu suntem altceva decat un neam de latrai. Toata ziua ne vaitam ca nu avem, ca nu putem, ca nu stim, dar nu facem nimic concret pentru a trai mai bine.Basecsu si toti politiecienii din romania fac ceeace fac pentru ca POT!Nimeni nu-i impiedica, ei stiu ca neamul romanesc nu va reactiona nicodata, stiu si cum va reactiona lumea la o stire ca cea de mai de sus, stiu cum sa o contreze, stiu sa manipuleze masele, iar romanul idiot si incult pune botul pentru un kil de zahar.Vai noua!!!!!!!Inca nu am ajuns la pragul minim de indobitocire, de umilinta, de boala si de lipsa de demnitate, mai este loc. Atat timp cat spartul semintelor, barfa si manelele sunt in topul preferintelor acestui neam, ne meritam cu varf si indesat soarta!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. Daca cunoasteti psihologia multimilor, veti sti ca o multime poate fi si lasa,, ca si acum dar si curajoasa, daca trebuie.S a produs schimbarea de mult,,si multimea de atunci a devenit una foarte lasa !!!Se duc la alegeri, aleg la intamplare, dupa care,,,Adio,,,Nu le mai pasa nimic, nu mai controleaza nimic,asteapta urmatoarele alegeri la care au dreptul. Si aleg din nou ca o multime de boi care nu stiu ,numai cu ce sunt obisnuiti.Acum deja eu nu ma astept la altceva,sunt f convins ca asa este!De la alegerea lui Basescu, sunt f dezamagit.Oare cei care l au ales, cati mai stiu in ce data au fost la alegere?Si tot asa va fi ptr ca poporul roman nu mai are absolut,,,,,,,NIMIC!!! Raman cu cei pe care i au ales! Basescu,Udrea, etc,etc, etc si etc!Sunt dezolat !

    RăspundețiȘtergere
  37. lin-bi, lim-bi, li-nbi! ahhhhhh!

    RăspundețiȘtergere
  38. @Pentru obsedatii sexual care scriu aici
    bai lake buretzaru' da-te-n caru' nostru de obosit, ti-am mai zis si aseara ca esti deservit lu' "doamna udrea" pupincuristul dreq. hai lasa-ne ca pe toate blogurile antisistem se gasesc 2-3 ca tine care sa apere onoarea tarfelor din parlament. imi vine sa borasc.

    RăspundețiȘtergere
  39. Washinghtonul s-ar ocupa mai bine de situatia sociala si economica a Romaniei.Ca si ei sunt cota parte la situatia in care ne aflam.La revolutia din 89 au stiut sa iscodeasca totul pt a-l da jos cu rusii si altii pe Ceausecu.Acuma sunt relaxati.Ne-au adus noua fericirea pe pamant si se ocupa de telenovele.Se pare ca le plac mai mult telenovelele decat lucrurile serioase.E primul semn al decaderii si pt americani.

    RăspundețiȘtergere
  40. Fereasca Sfantu': mama proshtilor e permanent gravida....De unde stiu? Din comentariile unora ...care iubesc...Mai tineti minte Tantza si Costel (cu regretatii Octavian Cotescu si Coca Andronescu?)...Mi s-a parut cea mai inteligenta satira "la vedere" in perioada comunista ..care a scapat de cenzura pentru ca la Cutiura era si atunci politruci la fel cei care este(...azi) . Analfabeti ,amorali s.a.m.d. Nu intzeleg pasiunea obsedatului de mai sus pentru tzatza de Pleshcoa (Pleshcoi citit in franceza),eu unul as prefera una gonflabila,cu care si "marineru" se iubea in lungile curse pe marile lumii (cu o conditie: sa aiba temperatura optima),caci unii sunt oameni si nu practica stilul "incaleca si ...,descaleca si du-te",mai schimba o vorba ,da cu tztza asta credeti-ma as lua-o la fuga imediat ce ar deschide gura....S-a vazut la TV ce limbaj limitat (care ilustreaza si un intelect pe masura) foloseste zana cea buna de .....
    Iertati-ma nu m-as culca cue nici macar din politetze...

    RăspundețiȘtergere
  41. Recunosc că sunt membru pd-l şi vă admir din punct de vedere politic, pentru că sunteţi înaltă, aveţi atâtea calităţi de expus încât nu ştiu ce să mai spun... Vă respect şi prostia dumneavoastră imensă, intensă si întreagă. Vă respect şi incultura dumneavoastra care mi se pare vasta, si ciorapii rosii care se asorteaza minunat cu prostia dumneavoastra elevata. Imi place si cum calareste iapa calul in peisaj turistic, rustic, ministerial si vamal. Imi place foarte mult cum va plimbati prin parlamentul Romaniei, de parca ati face centura, oricum eu va respect pentru ca sunteti o haimana nesimtita cu bilete si biletele fel de fel, cu casuta voastra cuibusor de nebunii de prin Mihaileanu si atatea alte jocuri si jucarii pentru care eu va raspect ca membru pd-l. Eu varespect foatre mult pentru ca sunteti regina kaka maka din Plescoi cu un coin… nimeni n-are atatia bani ca dumneavoastra… un adevarat sistem monetar… asa ca dai ’nainte cu tupeu si tine aparentele de mironosita ca noi asa te vrem, sa-l imbrobodesti cu esarfele m.a.t.a.le scumpe pe chiorul asta de basescu, ca si asa nu vede prea bine, si sa le-aratam noi ce-nseamna urdea, zer si alte produse etnobotanice… asa ca vorba matale inteleapta daca avem presedintele avem tot ce vrem noi… si presedintele jucator va este l a l.a.t.u.r.i. Este jucator pe la toate chermezele cu bercea mondialul, cu interlopii si cu altii de teapa lui, dar nu prea joaca pe plan international, pentru ca n-are cu cine. Sarkozy nu vrea, se vede, nu-l acceptă, pentru ca n-are nevoie de tainul dumnealui, Berlusconi nu vrea nici el, si-i face un semn la cap, pesemne că este dus cu pluta…că flotă nu mai are…Angela Merkel nu vrea nici ea sa se compromita cu un asemenea jeg...doar Bercea mondialul, cumatru ministru Igas, cumatru Falcă, cumatru Nicolaiciuc… planeta rade de noi…n-a vazut asa gunoi…

    RăspundețiȘtergere
  42. probbil ca bsescu are si aasemnea slabiciuni penruca altfel nu se explica : dece le apara pe cele doua pe udrea sa nu o analizeze nicio comisie parlamentara sa nu se autosesizeze parchetul pentru costul ,,erunzei - si altele iar pe monica o tolereza cu taraganare procesului pana la prescriere.

    RăspundețiȘtergere
  43. frate ,-nu numai pentru protectie sexuala -------mai mult pentru :----------------------------------banii pentru campaniile electoraledati de udrea in teritoriu la toti portocalii pentru alegrile prezidentiale din 2009--------------------campania facuta de min.tineretului monica riti pentru alegerea ficei presed. base. pe nume electoral EBA ca europarlamentar.

    RăspundețiȘtergere
  44. Udrea este o tigaanca. E asta o propozitie mincinoasa sau necivilizata? Nu.
    Ea este cea care incepand cu noi. 2004 a adus toate vrajitoarele in jurul lui Traian, instaurand in Romania, Evul Mediu si obscurantismul. Daca o sa va faceti temele o sa vedeti ce nas de casatorie au avut Cocos-Udrea: 2 si 1/2. Femeia asta are in spate in acest moment toate crema serviciilor de informatii si nu sa se dea inapoi de la nimic.
    Cine crede ca exista cea mai mica sansa sa scapam de Basescu-Udrea este o persoana care nu realizeaza ce se intampla azi in Romania si in lume in general si traieste la stadiul de leguma manipulata.
    NUMAI O INTERVENTIE EXTERNA POATE INLATURA ACEST TANDEM DEMONIC DIN FRUNTEA TARII.

    RăspundețiȘtergere
  45. emmanuel!!! dragule tu n-ai auzit de PSL? stii ce sunt? te ajuta sa scapi de oricine!

    RăspundețiȘtergere
  46. De acord cu Emmanuel.Dar sa recunoastem ca sintem un popor de prosti,votind a doua oara la conducere o gasca de smintiti.
    Legatura puternica a curvetului cu basescu este pe baza de bani :
    1. Cine credeti ca a finantat vilele fetelor lui ? Udrea prin Cocos.
    2. Cine a luat 4 mil. de la ALRO ? Udrea si Cocos
    3. Cine stringe banii furati de la UE is cotizatiile din tara pentru lucrari ? Udrea.Cocos ii transfera in Elvetia,Belgia, Luxemburg si sint operati tot de Udrea si Cocos la indicatiile lui Basescu.
    Asa ca aia cu amantlicul este pentru prosti galagiosi (adica noi + Chiriac - pe care chiar nu-l duce mintea prea mult - vedeti inregistrarile cu "cirliontatul" ANI),totul fiind pe bani.Vadim nu este nebun,stie multe prin fostii securisti pe care ii are alaturi inca.
    Astia toti pot ajunge in puscarie,pentru ca banii lasa mereu urme,dar niciunul dintre ei nu vrea sa-l dea in git pe competitor.Fac doar circ,ca tot au cu cine.
    Cea mai "chinezeasca" pedeapsa este sa le iei TOTI banii si sa-i supraveghezi dupa aceea cum vor trai,iar din cind in cind sa le mai faci cite o invitatie la Parchet si Tribunal(pentru mentinerea conditiei fizice).

    RăspundețiȘtergere
  47. americanilor le plac cancanurile.au si ei paduchiosii lor.un presedinte de-al lor ia facut de ris in toata lumea. asa ca..si din trecut stim ca rominii au o fobie cind e vorba de elene..eu le prevad amidoua elenelor o cariera politica scurta

    RăspundețiȘtergere
  48. base , puiule ,ti-ai rupt coloana sarind gardul . mai bine-ti rupeai gatul sa ramai paralizat ca sa nu mai poti face sex.cat despre alte mitocanii-sa te pupe nea nicu pe amindoi obrajii la cununia cu nutik.

    RăspundețiȘtergere
  49. Evident,basescu si-a luat-a obiceiuri turcesti, si-a facut un harem.

    RăspundețiȘtergere
  50. hmmm...eu cred ca este doar un inceput pentru ce va urma..lets see.....avem o sursa oarecum externa...deci oarecum credibila despre niste oligarhi care conduc romania si ca sa o facem si mai credibila inseram si o picanterie despre ,,noi" ( sic)...care de fapt nu mai e o picanterie ca udrea si base si poate si cu ritzi......deci oligarhilor pazea"....vi se pregateste ceva....oricum poporul e insetat de sangele celor care au supt tara...sa le dam ce au vrut...ca oricum cu altceva nu avem cum sa ne laudam....reteta e de la OTV....ceva senzational.....va urma

    RăspundețiȘtergere
  51. oricum semnalul a fost dat...a inceput...o sa fie o batalie lunga si murdara , cu multe victime ( intotdeauna colaterale , niciodata nu vor cadea capii...e o regula nescrisa la care au subscris de mult toti.....se rotesc odata la 4 ani , se injura , tipa unii la altii , isi infig cutitele pe la spate , dar niciodata , dar niciodata nu spun totul despre ceea ce stiu.....e doar spectacol)...si apropo de ridzi.....se aude ca au gasit un tap ispasitor...cica unul care vroia sa ajunga si el sef si a semnat ca prostu pe acolo niste acte.....deh viata-i grea in Romania

    RăspundețiȘtergere
  52. Ca sa vezi de ce e interesat Washingtonul! Mai sa crezi ca are radacini pe malul Dambovitei, ca doar la noi tigania a ajuns emblema nationala si e fluturata de "opozitia" de carton, in lipsa argumentelor reale si a unei minime educatii, a unei minime decante.

    RăspundețiȘtergere
  53. E vorba de vulnerabilitatea clasei conducatoare si in special la PDL.

    RăspundețiȘtergere
  54. e tare base.sa traiasca mult si biiine.ca morcovul in pamant.

    RăspundețiȘtergere
  55. la ce moaca are base zici ca toata ziua se uita numai dupa agatat parasute.ha,ha,ha,haahahaha...

    RăspundețiȘtergere
  56. eu cred ca base poate sa traga si cu pusca cu COT.HAHAHA.

    RăspundețiȘtergere
  57. Apreciez f.putine comentarii care ar fi sa zic asa la subiect...in REST ...nimicuri de semianalfabeti..ba mai mult unele nici nu au treaba cu subiectul.Mai romane calic si amarat ce treaba avem noi ce face pula lui Basescu...daca mai poate sau nu si tot felul de comentarii care bat campii.Satul arde si baba se piaptana.Altele sunt problemele noastre mai oameni buni...ia ghiciti.

    RăspundețiȘtergere
  58. toate telegramele astea nu sint decit praf in ochi la prosti.LUMEAasta hoata nustie ce sa mai inventeze din varii motive dar traiesc cu impresia ca se va intimpla ceva sa se duca toti dracului de escroci nerusinati si ticalosi

    RăspundețiȘtergere
  59. Nu cred ca mai au rost comentariile.....ne meritam soarta,noi am votat.

    RăspundețiȘtergere
  60. Dragi comentatori, nu uitati ce s-a intamplat de-a lungul istoriei cand o "Elena" si-a bagat coada in treburile unui stat.

    RăspundețiȘtergere
  61. Ne spune Vadim asta de atatia ani si toti spune-ti ca este nebun!
    Sa vedem ce o sa mai ziceti cand dupa prabusirea acestui regim absolut deement, cand o sa vedeti cati bani au astia doi in conturi afara?
    O sa fie vre-o 10 milioane de Postelnici: am fost niste tampiti ca l-am votat pe asta!
    VOI SUNTETI VINOVATII CARE ATI VOTAT CU GOLANUL CHIOR, EL A FOST DOAR UN SMECHER CARE A PROFITAT DE PROSTIA NATIONALA SI NU VA FII ULTIMUL.

    RăspundețiȘtergere
  62. Si eu care eram mai mult decat convinsa ca nimeni de pe planeta asta n-ar avea motive sa ne bage in seama!Ce bine ca e o chestieune atat de importanta!Daca se vorbea de autostrazi lipsa sau de incapacitatea oamenilor de a se hrani,sau de contractele aranjate cu statul de catre toate firmele detinute de politicieni...ar fi fost egal cu zero!Dar asa...alta viata...tara arde si baba se piaptana!

    RăspundețiȘtergere
  63. Nu-i corect sa-l banuim pe dl presedintede astfel de comportamnete.
    Taota lumea stie ca este un barbat loial familiei; nu ar insela familia in ruptu` capului.
    Se zice ca ar fi frecventat bordelurile din porturile lumiii ? Eu nu cred ! Sa fie clar !
    Uitati-va la domnia sa ! Nu arata ca un om curvar si betiv, este ? Este !

    RăspundețiȘtergere
  64. Unde vedeti voi preocupare pentru aventurile presedintelui? Mai degraba noi vedem tradatori de neam ,care pentru avantaje enorme inclina balanta spre Russia. Nu? Aproape dovediti si sunt din PSD,PC, PNL. Nu trebuie ochelari seciali pentru a vedea asta !

    RăspundețiȘtergere
  65. ......si Vadim se chinuie de ani de zile si lumea il crede nebun...e uite ca asa a fost! sper sa cada pdl cat mai curand....

    RăspundețiȘtergere
  66. curva blonda la facut bine pe chiompaliu asta il are la mana cu inregistrari despre vapoare, ce au facut ei doi in pat sau picioare si alte infractiuni ale chiompaliului,deoarece tarfa are acces la bani nelimitat

    RăspundețiȘtergere
  67. WIKILEAKS ; BASESCU A TRIMIS TEHNOLOGIE PENTRU RACHETE CATRE IRAN. ELE AU AJUNS IN MANA TALIBANULUI. PRESEDINTELE ROMAN ESTE VINOVAT DE DOBORAREA A 5 HELICOPTERE NATO. SENATUL GERMAN A DESCHIS O ANCHETA, ZILELE IN LIBERTATE A LUI BASESCU SUNT NUMARATE !

    ANTENA 3
    Asistam in aceste zile la un scandal Wikileaks organizat de serviciile romanesti
    in favoarea presedintelui Basescu, Cablurile importanta sunt manipulate sau trecute cu tacerea, Pana in acest moment singura desvaluire importanta din miile de telegrame trimisa catre Departamentul de Stat SUA este fapftul ca BASESCU A TRIMIS TEHNOLOGIE CERMANA PENTRU IRAN. ACEASTA OPERATIUNE A FOST CORDONATA DE SERVICIUL ROMANESC, TEHNOLOGIA PENTRU RACHETELE IRANIENE A FOST TRIMISE PRIN INTERMEDIARI DE LA BUCURESTI. Am oferit in premiera mondiala nimele firmelor intermediare.
    Culmea este ca la insistentele serviciului italian membrii serviciului iranian au fost arestati iar LA INSISTENTA PRESEDINTELUI BASESCU TERORISTII IRANIENI
    AU FOST ELIBERATI.
    Ofer posibilitatea excelentilor colaboratori ai Antenei 3 sa deschida o ancheta intradevar terminala, Concluzile anchetei personale bazata pe desvaluirea WIKILEAKS va stau la dispozitie. Ele a fost trimisa in prealabil catre Fbi.
    Date opersonale si numarul de telefon pot fi gasite
    http://www.devagallery.com/
    Robert Horvath Nipon Press
    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  68. Basescu cel mai penal si cel mai de rahat chior cu onchii intorsi in cap,sti-lar draq cu cine seama,ca tare pute-a hoit cand te uiti la el,o fi fost facut de 2 homalai la cat de tampit poate fi
    nu l-am votat in nici un mandat datorita fetei pe care o are si de-ar candida inca 1.000 de ani 1 miliard de basesti m-ai bine m-as duce-n africa decat sa-i dau ordinarului votul meu,nici macar spanzurat sau impucat nu merita o banalitate ca asta,pentru ca i-ar face un bine,ar trebui inchis intr-un cotet 2/2 pe care sa-l imparta cu 2 scroafe de 200k (Udrea si Ritzi) asta ar fi soarta lui dupa mine....

    RăspundețiȘtergere
  69. Drgi romani, nu mai plingeti ca va meritati soarta,l-ati reales acum suferim dar ma intreb, pina cind? hai sa facem ceva...

    RăspundețiȘtergere
  70. totul este posibil in romania

    RăspundețiȘtergere
  71. Mai sufla Udrea putin la cinpoi la chior.

    RăspundețiȘtergere
  72. Romanii sunt niste putori. Toti ar vrea sa fure ca Ciclopu', sa aiba putere si s-o faca pe c...vistina de Udrea.
    Daca nu era jegurile astea imputite nu mai erau demult acolo.
    O tara de tampiti. Nu le mai trebuie filme porno ca au totul maniacul si obsedatul lor de presedinte, pe care l-au votat.

    RăspundețiȘtergere
  73. va udreesez bine pe toti , acest cuplu demonic seamana la indigo cu adolf-eva ; ceausescu-elena

    RăspundețiȘtergere
  74. chioru si gasca lui dupa inca doi ani vor avea atatia bani ca pot sa-si cumpere alta Romanie. E cel mai ordinar presedinte pe care l-a avut tara asta. Si Ceausescu era mai bun, ca ala macar si-o tragea numai cu Elena lui. Betivul si curva, fruntea tarii! Bine a zis Boc, ca suntem o tara de hoti si de curve. S-o fi uitat si sus si jos.

    RăspundețiȘtergere
  75. decat sa ne tot vaicarim si sa ne plangem de ororile care se petrec aici mai bine ne-am uni din nou si am face o revolutie sa dam jos jigodiile si hotii care ne-au dus de rapa tara.de ce nu mai exista unire intre noi?de ce nu mai exista responsabilitate si asistam impasibili la ingroparea romaniei?vrem ca peste catva timp sa purtam cu totii buletine de ungaria sau de alta tara?nu ne putem apara tara de ticalosiile care se fac?ne-a luat golanul si prostituata si curajul si farama de speranta pe care o mai aveam?

    RăspundețiȘtergere
  76. Ce revolutie, romanii au fost lasi mereu, vezi istoria dupa "daci". Si cine sa o mai faca, au mai ramas batranii si copii.Iar de venit la conducerea tarii nu vad un personaj credibil in nici un partid.Toti sunt pusi pe furat. In afara de Coposu si Iliescu nu o sa vedem prea curand un om politic care sa nu se gandeasca la "cum sa fur pentru mine si ai mei". Cat despre asta de la Cotroceni, o sa vedem dupa cativa ani cine a pus-o in afara de nevasta, cat a furat si mai ales cui ne-a vandut.

    RăspundețiȘtergere
  77. gropi in carosabil, cratere imense in buzunarele romanilor, datorii platite de clasa de jos a tari pentru bunastarea dragi noastre tarisoare, muncim care mai mai avem un loc de munca precum sclavi pe plantatie pentru cativa banuti pe luna. ne mai ramane sa plecam toti din tara daca nu vrem sa fim exterminati in totalitate de catre aceste minti diabolice in ale furatului si tepuiri de catre dragul nostru conducator chior care ne-a lasat pe majoritatea in fundu gol. Cit despre Udrea nu am cuvinte, face ce doreste pe bani nostri ca toti de altfel, romani cotizam la bunastarea si nesimtirea crasa a guvernului nostru. Ar trebui saa ne schimbam imnul tari cu un sforait intrucat noi nu vrem sa ne desteptam nici o secunda ci ne multumim asa cum traim

    RăspundețiȘtergere
  78. NU VA DATI SEAMA CA AM FOST SI CA SUNTEM GUNOIUL EUROPEI? MAI BINE MA NASTEAM ALBANEZ...NU IN CACATUL ASTA DE TARA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,am transferat 3 milioane de euro in contul tau!Continua sa prezinti spectacole cu caracter profund social!Spectacole care contribuie la Trezirea Constiintei Nationale a Poporului Roman aflat in hibernare de multa vreme!

      Ștergere
  79. EU SUNT PREOCUPAT DE BULANENE LUI NUZZY! MMMMMM>>>>

    RăspundețiȘtergere
  80. ahhhh ce buna e nene ahhhh ce buna e !!!!
    Traian Bashinescu

    RăspundețiȘtergere
  81. Du-te bai baiatule si fa laba la baie si lasa-ne obsedatule! Alooo wikileaks.ro? Nu se mai modereaza mesajele tampite?

    RăspundețiȘtergere
  82. Elena ce facea? Sugea? Da Ridzi? Da Turcan Raluca slabanoaga aia? Da Boagioaica aia cu buzele suptiri de muiere rea???

    RăspundețiȘtergere
  83. poi da.ca parca ai lor is msi sfinti...nu clinton o punea pe aia sai suga trabucu?si ce daca ale noastre sug mustucu lu base?macar de ar sugeo sa-l las fara vlaga sa scapan de nerod...

    RăspundețiȘtergere
  84. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere
  85. Principalele brate ale caracatitei mafiote din Romania sunt justitia si politia care sunt roase de cancerul coruptiei. Romania este raiul clanurilor de interlopi autohtoni protejati de justitie si de politie.Inhaitarea politiei din Romania cu clanurile mafiote, cu interlopii, protectia, favorizarea si acoperirea lor este o realitate, este un fenomen de masa, in toata tara. Politisti, procurori, judecatori, sunt "cumparati" sistematic ca sa serveasca mafia

    RăspundețiȘtergere
  86. "aventurile lui Băsescu cu Elena Udrea si Monica Ridzi" ...nu cred ca exista asa ceva, e doar o inventie.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source