Search

sâmbătă, 5 martie 2011

Surse: Băsescu încearcă să-şi salveze conturile din SUA

Materiale de la cititori:

Din ordinul lui Traian Băsescu, mîna sa dreaptă în Serviciile Secrete, generalul Florian Coldea, va efectua săptămîna viitoare o nouă deplasare secretă în SUA. Conform surselor noastre din interiorul Palatului Cotroceni, joi dimineaţă, în jurul orelor 8,30, Traian Băsescu l-a chemat pentru o nouă discuţie confidenţială pe Florian Coldea. Cei doi au stat împreună circa 30 de minute. Am aflat că, la începutul săptămînii viitoare, cel mai probabil luni, Coldea se va deplasa, din nou, în SUA pentru a lămuri,
cu ajutorul unor contacte din cadrul Departamentului de Stat, problema delicată a blocării conturilor. Coldea va încerca să convingă anumite structuri ale Serviciilor Secrete americane că respectivele conturi, în care se află circa 150 de milioane de dolari, nu au nici o legătură cu afacerile cu armament sau cu alte afaceri care ar fi putut prejudicia interesele americanilor. Interesant ar fi de văzut cum va reuşi Basescu, prin intermediul lui Coldea, să justifice provenienţa banilor – dintr-un salariu de bugetar – şi dacă diversiunea îi va convinge pe americani să-i lase conturile neatinse.


ZILNIC, ÎN PORTUL CONSTANŢA SOSESC ÎNTRE 800-1100 CONTAINERE
Dintre acestea 400 conţin produse agro-alimentare de import cu destinaţia Supermarketurile din România.De reţinut că „beneficiarii” tuturor containerelor plătesc o „taxă-şpagă” responsabililor principali ai vămii şi poliţiei de frontieră din Portul Constanţa pentru ca acestea să nu staţioneze prea mult şi să ajungă astfel cît mai repede la destinaţie.
Pentru cele 400 de containere se plăteşte 1.000 euro/bucată, iar pentru celelalte pînă la 5.000 euro/ bucată.
Se comentează faptul că în urma acestei activităţi se „procură” aproximativ 1.5 miliarde de euro pe an din „dijmuirea“ produselor alimentare – bani care, în cea mai mare parte a lor ajung la Fraţii Băsescu.

Cititi si:
Traian Băsescu se teme că F.B.I. ar putea să-i blocheze conturile din Bruxelles
Înainte a de efectua orice program oficial, în cadrul vizitei pe care a facut-o vineri la Bruxelles, Traian Basescu a fost, în jurul orelor 10, la sucursala locala a Bancii Credit Lyonnais. Aici, a avut, circa 30 de minute, o întrevedere între patru ochi  cu o persoana din conducerea bancii. Surse din preajma Presedintelui spun ca motivul vizitei îl constituie faptul ca Basescu doreste garantii din partea bancii ca datele sale de cont, unde a adunat o suma impresionanta de bani, nu vor fi divulgate FBI-iului, care a declansat o ancheta discreta cu privire la averea lui. Asa-zisul presedinte al României e suspectat ca a cîstigat-o din afaceri cu armament, vîndut unor puteri si factiuni militare ostile politicii SUA, atît columbiene, cît si libaneze si palestiniene. Zvonurile din anturajul prezidential spun ca, în cazul în care Traian Basescu nu va fi convins ca banca respectiva nu va rezista anchetei FBI, este decis sa mute conturile în anumite banci din Japonia, cu care colaboreaza înca de pe vremea în care era doar comandant de nava.

Cititi si:
Presedintele este considerat "un scut pentru retelele teroriste" * Obama a fost informat despre traficul de armament pe care-l face Romania cu tari arabe indizerabile * Reteaua pune in pericol integritatea viitorului scut antiracheta din Europa * Joe Biden catre Basescu: "Barack Obama va vorbi cu viitorul presedinte al Romaniei!" * Tradus din limbaj diplomatic asta inseamna: "Pa!" * In cele ce urmeaza - lista agentilor acoperiti arabi ce actioneaza nestingheriti pe teritoriul Romaniei, care a ridicat suspiciuni intre congresmenii SUA * O retea care colaboreaza strans cu agentii SRI si despre care Comunitatea de Informatii n-a facut vorbire niciodata * Filiera cu legaturi in zona Omar Hayssam, cap de pod al retelelor teroristeNota - Amintim ca informatiile despre traficul cu arme patronat prin... (continuarea aici.....)

9 comentarii:

  1. Nu ne mira nimic la acesti nemernici care ne conduc! Sa le iau neamul in pwwla!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. toti trebue sa plateasca ptjefuirea acestei tari

    RăspundețiȘtergere
  3. de ce marea democratie americana nu reactioneaza la faptul ca anumiti demnitari au cconturi asa mari in diferite banci straine?N-ar fi normal sa le blocheze/

    RăspundețiȘtergere
  4. Vasile Butnaru: Domnule Traian Basescu,grabiti-va. Mana intinsa a actorului basarabean este de fapt Mana Lui Hristos care Va Cheama la Mantuire.

    RăspundețiȘtergere
  5. Actorul Vasile Butnaru:"Bogat si sarac" Bogatule,mana intinsa a saracului este de fapt Mana Lui Hristos care te Cheama la Mantuire.

    RăspundețiȘtergere
  6. (ACTORUL VASILE BUTNARU) Traian Basescu: "Am facut multe lucruri frumoase in viata mea... Multumesc Basarabenilor pentru increderea acordata! Multumesc anticipat si pentru inalta distinctie: FLOAREA DE FOC - BASARABIA GOLGOTA ROMANIEI

    RăspundețiȘtergere
  7. (ACTORUL VASILE BUTNARU) Traian Basescu: Frati Basarabeni,Va promit ca am sa vin la Chisinau pe data de 1 februarie 2013!

    RăspundețiȘtergere
  8. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,imi place "Schimbarea la fata a Romaniei!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (CTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu: Vasile,orice om normal incearca sa-si salveze conturile bancare de pe cele cinci continente!

      Ștergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source