Search

miercuri, 16 februarie 2011

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale monitorizeaza Wikileaks.ro

Faptul ca Wikileaks.ro este un site destul de incomod pentru lumea politica si in special pentru Regim, datorita materialelor publicate, - este un fapt de notorietate. Multitudinea de documente care demasca diversele lucruri .. "mai putin curate" petrecute sub Regimul Băsescu nu au, desigur, - nicio legătură cu interesul pe care ni-l arată, mai nou, STS-ul, precum si alte institutii cu domeniu de activitate in informatica si comunicatii... mai "speciale".  Noroc că bugetul instituţiei pentru cheltuieli de personal a fost majorat cu 14,58% pe 2011, asta daca ar fi sa privim doar in ograda STS....
Trai pe vătrai.

Desigur, prima reacţie e să ne simtim onorati că niste reprezentanti ai unor instituţii cu sarcini aşa de importante în statul nostru găsesc timp să citească ce scriem noi pe aici. Vă daţi seama? Oameni încărcaţi de mari răspunderi, cu umerii împovăraţi de sarcinile grele care le revin pentru protejarea siguranţei comunicaţiilor oficiale, oameni care - mai ştii - contribuie la răsfăţul nostru aproape săptămânal cu stenograme scurse prin presă, în sfârşit, oameni cu greutate găsesc timp să citească " însemnările lipsite de importanţă de aici". Toate acestea desigur reglementar şi deplin legal, folosind tehnica aşa-zisă din dotare, nu de alta, dar dacă ar intra pe site de acasă, în halat şi papuci... n-ar mai avea niciun haz.

Ce institutii monitorizeaza asiduu Wikileaks.ro? Priviti imaginea din articol (click pe imagine pentru a vedea in detaliu):

-Serviciul de Telecomunicaţii Speciale;
-Cancelaria Primului Ministru;
-SC Telecomunicaţii CFR SA;
-Ministerul Justitiei;
-Agenţia de Administrare a Reţelei Naţionale pentru Educaţie şi Cercetare;
Si altele.
Va lasam dvs. placerea sa le vedeti pe toate.

Salutam cu respect Onoratele Institutii ale Guvernului (Big Brother!) si le asiguram ca si in continuare vom "scormoni Netul" (şi nu numai) spre a oferi cititorilor materiale si documente demne de interes.
Totuşi - mai răsfiraţi, băieţi, mai răsfiraţi!

7 comentarii:

  1. Securistul de serviciu16 februarie 2011 la 07:44

    am impresia ca va cam tzatzaie fundurile! mde... cine va pune sa criticati puterea? daca va salta zilele astea stiti de ce....

    RăspundețiȘtergere
  2. nu sunteti singurul site controlat de astfel de autoritati... daca stau bine si ma gandesc... telefonul meu a sost ascultat de cateva zeci de ori, este ilegal dar nu poti proba... sunt oameni plati ca sa faca astfel de veridicari iar in acte sunt trecuti ca operator PC sau in departamentul IT... am mai auzit ca mai au si alte meseri... om de intretinere si femeie de servici care verifica aproximativ toate site-urile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,situatia interna si externa este sub control total!Numai asa putem realiza "Scimbarea la fata a Romaniei!"

      Ștergere
  3. Poate vom afla adevarul despre....................

    RăspundețiȘtergere
  4. ANONIMULE, mai invata gramatica limbii romane si dupa aceea "indrazneste" sa iti exprimi parerea pe forumuri!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. S-a mai comentat o discutie asemanatoare si pe alte bloguri. De ce NU trebuie tu sa te ingrijorezi ? Acolo este o lista cu entitati ISP. Daca baietii de la STS au "tras" internet la o prefectura sau judecatorie de la Cuca Macaii, si eu au accesat acest mare blog, asta e raspunsul. Off... nu o sa intelegi niciodata treburile astea

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source