Search

joi, 10 februarie 2011

Băsescu, la un pas de inculpare pentru trafic de arme si crima organizata

WikiLeaks.ro a prezentat de-a lungul timpului o serie de documente care dovedesc fara nici un dubiu implicarea presedintelui Basescu in traficul de arme la nivel mondial, precum si preocuparea tot mai asidua a autoritatilor americane pentru acest fenomen.
Cele mai multe dintre materialele prezentate de noi pot fi gasite si pe internet in ultima vreme, iar altele provin din diverse surse de informare a caror identitate este protejata.
Ne facem datoria fata de cititori sa reluam cele mai importante dintre documentele prezentate pana acum, materiale grupate de noi sub etichetele terorism basescu (19).

De asemenea, WikilLeaks.ro v-a prezentat pe larg si documente referitoare la implicarea lui Traian Basescu si a Regimului sau in amplele operatiuni efectuate de Mafia de partid si de stat pe teritoriul Romaniei dar si in afara acestuia, operatiuni care au ca scop colectarea unor sume colosale de care sa beneficieze potentatii acestui regim.

Intr-adevar, coruptia, crima organizata si alte activitati ale acestei adevarate Mafii nu sunt noi, insa in ultimii ani ( cu precadere in ultimii doi ani, de cand PDL conduce practic singur Romania), fenomenul a capatat proportii incredibile, necunoscute pana in prezent. Intr-adevar, asa cum pe vremea comunistilor, Statul nu era decat o anexa a Partidului, acesta din urma folosindu-se de parghiile administrative ale statului pentru a-si pune in aplicare planurile politico-economice, tot asa si acum, Statul Roman nu este decat o anexa a PDL. Acest partid nu este altceva decat un paravan pentru Mafia politico-economica ce penetreaza, conduce si sustine Regimul actual, Romania devenind un stat mafiot similar din multe puncte de vedere cu unele regimuri sud-americane sau africane.
Materialele publicate pana acum pe acesta tema au fost grupate in principal sub etichetele “wikileaks romania basescu mafia (33)” .

Se pune pe buna dreptate intrebarea: Romania este totusi un stat membru UE si NATO…. ce fac aceste autoritati civile si militare referitor la fenomenele descrise mai sus? Oare chiar nu stiu acestia despre ceea ce se petrece in Romania? Numai naivii cred ca forurile internationale nu cunosc implicarea regimului in traficul de arme ce alimenteaza terorismul international sau in activitatile economice ilicite…. Referiri la acestea apar aproape saptamanal in presa internationala, daca ar fi sa ne bazam numai pe investigatiile de presa, insa stim foarte bine ca Serviciile Speciale ale diverselor state monitorizeaza atent si in amanunt aceste probleme. Si atunci? De ce nu … “se face ceva”? Asa cum am mai spus, pana in prezent Mafia politico-economica din Romania a fost cu adevarat PROTEJATA de regimurile europene si cel american. Un raspuns dur, insa adevarat. Regimul Basescu a fost extrem de util acestora pentru implementarea rapida a Planurilor acestei adevarate “Oculte Mondiale” , in zona noastra, cu extindere spre Rusia si Orientul Apropiat.

“Ruptura” intre puterile occidentale si regim s-a produs treptat, pe parcursul anului 2010 si s-a accentuat in 2011. Intr-adevar, regimul a devenit periculos pentru punerea in aplicare a planurilor respective, tocmai prin rapacitatea sa si prin faptul ca nu-si mai ascunde in nici un fel “manevrele” politico-economice. Toata lumea isi da seama ca democratia nu functioneaza in Romania, exercitiul parlamentar este o mascarada care nu mai pacaleste nici pe cei neavizati, coruptia extinsa la toate nivelurile face imposibila functionarea cat de cat eficienta a statului si a economiei “albe”, iar economia “subterana” , nefiscalizata si mafiota depaseste cu mult 50% din PIB.
Romania a fost un experiment, asa cum bine s-a spus in presa. Acest experiment trebuia oricum sa duca la prabusirea statului ( cazuri similare: Grecia, Irlanda, Egipt, Argentina, etc)… insa prabusirea a devenit incontrolabila si periculoasa pentru “Oculta Mondiala” prin factorii perturbatori ce nu pot fi cuantificati si previzionati, iar Regimul atrage prea mult atentia asupra sa si implicit asupra “Stapanilor din Umbra”, asa cum am amintit mai sus.
In plus, opinia publica de peste ocean trebuie “adormita” cumva, deoarece este tot mai “agitata” vis-a-vis de fenomenul terorismului international ( Cazul Bout de exemplu), iar Romania este implicata pana dincolo de orice limita tolerabila in acest fenomen….

Cineva TREBUIE sa plateasca, pentru ca lucrurile sa se “linisteasca”…. astfel a inceput “numaratoarea inversa” pentru Regimul Basescu.
Ultimele evenimente din Romania dovedesc acest lucru. Potentatii regimului cunosc ce ii asteapta si acum cauta sa minimizeze pierderile si sa-si asigure scaparea, sacrificand pionii mai marunti.
In “cheia” celor expuse mai sus, trebuie sa citim ultimele evolutii de pe scena romaneasca:

Operaţiunea “Vămile”, – sfârşitul Regimului Băsescu?
Razboiul Basescu-PDL si scandalul arestarilor din vami ar putea avea un substrat cu adevarat spectaculos, care, in rezumat, ar suna asa:
Operatiunea “Vamile” a fost pornita nu de Basescu contra lui Blaga, ci de Blaga (sau mai corect, de gruparea Blaga-Videanu-Berceanu), ca sa-l termine pe Basescu si mai ales sa reteze sursa de finantare a gruparii Falca-Udrea.
Fapte:
Anchetele din vami au pornit inca din mai 2010, adica atunci cand Vasile Blaga era ministru de Interne. Au fost derulate cu ajutorul DGA, condus atunci de actualul sef al Politiei, Liviu Popa, si ofiteri ai serviciului au fost infiltrati la Politia de Frontiera.
Povestea venea si in contextul conditiilor puse pentru aderarea la Schengen, stiut fiind ca una din cele mai mari probleme ale Romaniei, in ochii celor de la Bruxelles, era faptul ca are frontiere prin care orice retea de trafic de orice fel trece ca prin branza. La operatiune au participat si structuri informative din afara tarii, cu logistica si informatii, deci era cumva o “impusa”, care, chiar daca se stia la nivel inalt ca va avea implicatii politice, nu prea putea fi oprita.
Dar a fost “un context de imprejurari favorabile” pentru a transforma aceasta operatiune intr-o lovitura mortala la adresa unei anumite tabere din PDL.
Potrivit informatiilor “realitateamea.ro”, greii PDL-ului, adversari ai lui Basescu, mai cunoscuti sub initialele BVB, pornind de la premisa ca s-au saturat sa tot auda cat sunt ei de corupti, ar fi luat decizia “sa arate cat de corupti sunt altii”, chiar cu riscul sacrificarii unor pioni de pe tabla lor de sah, tocmai in ideea credibilizarii intregii actiuni.
Asa se face ca operatiunea “Vamile”, care face inconjurul tarii, a atins si doua judete legate de doi dintre ei, Bihor (Vasile Blaga), si Caras Severin (Sorin frunzaverde), dar a atins reteaua de la Suceava, judet controlat de Flutur, si, conform informatiilor, se va opri la Arad.
Aradul este judetul celebrului fin prezidential, Gheorghe Falca, amicul doamnei Udrea. Gheorghe Falca este cel care l-a trimis la Bucuresti sa fie sef al ANAF pe Sorin Blejnar. Seful ANAF este ultima veriga in lantul colectarii de bani in reteaua vamilor, el fiind cel care semna si pentru numirea unui simplu sef de tura de la o regionala din teritoriu.
Iata ce scriu judecatorii Tribunalului Satu Mare in incheierea penala emis astazi pentru arestarea omului de afaceri clujean Liviu Florian:
“Totodata solicitarea unor sume atat de mari, 130.000 de euro respectiv 300.000 de euro, in numele si pentru un PARTID POLITIC si un sef de institutie, lasand sa se inteleaga ca delegarea si numirea intr-o functie publica se face doar pe criterii politice si nu de competenta este de asemenea in masura sa provoace in randul opiniei publice un sentiment de insecuritate si neincredere in institutiile publice”.
Deci, dupa cum spun chiar magistratii, spagile imense din vami ajungeau la un partid politic. Cum nu poate fi unul de Opozitie, este clar vorba de PDL.
Pe acea tabla de sah a vamilor, facuta publica de unul dintre liderii de sindicat, in varful schemei stateau regina si regele, destinatiile finale ale milioanelor de euro.
Prin deductie logica, pe linie ierahica, regina ar fi Sorin Blejnar, regele ar fi Gheorghe Falca.
Sorin Blejnar se afla in aceste momente la Palatul Victoria, unde a fost chemat sa dea explicatii (de parca nu ar fi stiut cu totii, de sus pana jos, cum stau lucrurile), si de unde este putin probabil sa plece cu functia neatinsa.
Informatiile spun ca tavalugul va ajunge si la PDL Arad. Daca se vor confirma cu o descindere la finul prezidential, ar putea fi sfarsitul regimului Basescu.
sursa

Băsescu , martor in procesul lui Viktor Bout

Corneliu Vadim Tudor a trimis un comunicat de presa in care face referire la un proces de la New York in care este judecat traficantul international de arme Viktor Bout si unde ar fi fost citat ca martor Traian Basescu.

Reamintim ca Wikileaks a prezentat recent conform careia un om de afaceri strain spune ca o firma din Romania urma sa exporte arme in Liban. Sa mai spunem ca anul trecut, fratele presedintelui a fost implicat intr-un scandal de armament, in disparitia unor containere cu arme la Rm Valcea.

Comunicatul lui Vadim:

”Ambasadorul SUA in Romania confirma, involuntar, dezvaluirile noastre. In mod concret, dl. Mark Gitenstein i-a telefonat lui Traian Basescu, dindu-i o veste „buna”: s-a aprobat cererea lui insistenta de a vizita America – dar nu la Casa Alba, ci la un Tribunalul Federal din New York. Deocamdata, in calitate de martor in procesul faimosului traficant de arme Viktor Bout, care a livrat „ uneltele mortii” si gherilelor columbiene FARC. Mai mult ca sigur, calitatea de martor se va schimba in aceea de inculpat. Are ea, America, destule pacate – dar trebuie sa recunoastem ca Justitia isi face datoria ca la carte! N-avem decit sa ne amintim de maniera decisa in care „mina lunga a Legii” i-a zguduit pe mai multi presedinti ai Americii, intre care Richard Nixon si Bill Clinton. In nebunia lui paroxistica, s-ar putea ca Traian Basescu sa-si faca iluzii ca ii corupe, sau ii santajeaza pe magistratii de peste Ocean, asa cum face cu slugile din Romania. il duce mintea. Deocamdata, stiu ca telefonul primit, la sfirsitul acestei prime luni a anului si la inceputul saptaminii, de la reprezentantul Casei Albe la Bucuresti, i-au provocat raufacatorului de la Palatul Cotroceni mari dureri de cap. Ce facea el spume la gura din senin, dar ce-a dat in clocot dupa lovitura de maciuca pe care a primit-o in moalele capului sau mic si tuguiat, de la ambasadorul SUA! Auzi minune: sa-i faca, lui, atotputernicului santajist, un ambasador una ca asta! Sa-i pomeneasca, lui, MARK de FARC! Eu, unul, consider ca, abia acum, Traian Basescu e terminat politic. Definitiv. si-a inceput „presedintia” cu Dosarul Flota si si-o va termina tot la Tribunal, cu Dosarul Armamentul.

Iata un Raport pe care l-am primit pe filiera Serviciilor Secrete:

Traian Basescu va fi audiat oficial ca martor in procesul traficantului de arme Viktor Bout, care va incepe in septembrie 2011 la un Tribunal Federal din New York. Conform unor surse de la Palatul Cotroceni, luni dimineata, in jurul orelor 9, Basescu a fost instiintat telefonic de ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, ca in scurt timp autoritatile americane vor face demersuri oficiale pentru citarea sa ca martor in celebrul proces al «traficantului mortii». Convorbirea a durat cca. 3 minute. Rechizitoriul procurorilor americani contine probe si documente care atesta complicitatea unor inalti demnitari romani cu celebrul traficant. De altfel, conform informatiilor noastre, acesta este un prim rezultat al interviurilor discrete luate lui Traian Basescu anul trecut de catre directorul adjunct al FBI, Sean Joyce, care a venit de doua ori in Romania si a stat de vorba cu Chiriasul de la Cotroceni despre complicatul subiect al traficului de armament. Aceleasi surse ne-au mai dezvaluit ca autoritatile americane au informat periodic, incepind cu anul 2005, Ministerul Justitiei din Romania despre investigatiile lor, precum si despre personajele politice romanesti suspectate a avea legaturi cu afacerile cu armament ale lui Viktor Bout. Evident ca toate aceste schimburi de informatii au fost trecute sub tacere si ingropate adinc de catre organele corupte de la Bucuresti, cu atit mai mult cu cit in capul listei de complici este Traian Basescu, considerat de catre americani un personaj-cheie in activitatile ilegale ale lui Viktor Bout din 1998, cind se pare ca acesta a incarcat armamentul traficat chiar de pe Aeroportul Otopeni, iar «liberul» de decolare a aeronavei mortii a fost dat de autoritatile aeronautice romanesti, sub presiunea si la ordinul direct al Matrozului, aflat atunci la conducerea Ministerului Transporturilor. Acest transport era pentru gherilele FARC, ale traficantilor de droguri din Columbia. De altfel, in anul 2009, agentii americani care l-au arestat pe Viktor Bout la Bangkok s-au dat drept membrii ai gherilelor FARC. Este de asteptat ca americanii sa-l intrebe pe Basescu si despre vinzarea de armament si rachete catre Militiile Libaneze Hezbollah, pe care o patroneaza direct, impreuna cu fratele sau.
In aceasta situatie, ca membru supleant al Comisiei de Politica Externa a Parlamentului European si detinator al unor informatii pretioase pe tema implicarii lui Traian Basescu in aceste activitati criminale, ma ofer sa compar ca martor in procesul de la New York”. (Corneliu Vadim Tudor, europarlamentar)
Sursa
De asemenea, WikiLeaks.ro dezvaluie urmatoarele:
Informator spunea…
3 02 2011 TRAIAN BĂSESCU ÎI TRIMITE ÎN SUA, PE SECURISTUL FLORIAN COLDEA ŞI PE PROCURORUL MATEI LAZĂR
           AMERICA NU DOARME: BASESCU VINDE ARME!

Marţi seara, în jurul orelor 21, Traian Băsescu a avut, la Vila Lac 2, o întîlnire cu Florian Coldea. Individul e amestecat în aproape toate nelegiuirile presedintelui, începînd de la faimoasa răpire din Irak şi terminînd cu tentativa odioasă, din aceste zile, de modificare a pachetului de legi ale Siguranţei Naţionale. Am aflat că Florian Coldea a discutat cu Basescu, timp de mai bine de o oră, despre deplasarea pe care ar trebui să o facă în SUA, pentru a se pune la punct în problema citării presedintelui în Dosarul Penal Viktor Bout, a cărui judecare va începe în septembrie, la un tribunal federal din New York. Basescu se teme de faptul că, o dată citat ca martor în proces, americanii ar putea să-i întindă o capcană, prin schimbarea încadrării juridice, din martor în inculpat. La discuţie a mai participat şi un procuror, însărcinat de Laura Kodruţa Kövesi să îl însoţească pe Florian Coldea în SUA, cei doi avînd misiunea să pregătească un raport asupra situaţiei. Conform informaţiilor noastre, procurorul, care activează în unul din departamentele Parchetului General, se numeşte Matei Lazăr şi se spune despre el că, pînă să intre în Procuratură, s-a ocupat, în calitate de avocat, de mai multe speţe de drept internaţional, mai ales pe relaţia cu SUA. E cunoscut ca un bun vorbitor de limbă engleză. Sursele noastre ne-au mai informat că cei doi vor contacta la New York o casă de avocatură locală, Crieg & Samson, care va deschide uşile necesare documentării în amănunt asupra situaţiei. Firma de avocatură din New York a fost pusă la dispoziţia lui Basescu de George Sörös, care, în urma serviciului, îi va cere multe altele, legate, mai ales, de exploatarea aurului, argintului şi uraniului de la Roşia Montană.


23 de comentarii:

  1. Vreau sa-l vedem pe Basescu la puscarie!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. basescu?ar trebui cel putin 3000 de oameni bagati la temnita grea pentru ce fac zi de zi din tarisoara asta!incepand de la prefecti, presedinti de consilii judetene...etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. INCANTATIO pentru cel mai PROST "mafiot" ;basescu a inceput ca securist(KGB-ist) si va sfarsi ca TERORIST. DUMNEZEU PEDEPSESTE DIAVOLUL!

    RăspundețiȘtergere
  4. da este adevart ce scrie in acest articol si va mai dau un indiciu,pietele sint pline de tigari de contrabanda,ca sa scapam de contrabanda,cei care o sa vina la putere trebuie sa scada accizele in asa fel incit pachetul de tigari sa ajunga cit cel de pe piata neagra s-au mai ieftin si astfel contrabanda se elimina singura ne mai fiind rentabila si sa vedeti ca cei care au ousurare prin a cumpara tigari de contrabanda astfel multuminduse ca doar prin acest fel pot pedepsii intr-un fel acest stat corupt si hot,vor cumpara legal.asemenea ex. si la celelalte marfuri accizate,iar romanii ca sa poata sa demita un asemenea regim trebuie sa iasa singuri cu miile in stada si sa se revolte si nu citiva ci cu miile pentru ca noi ne-am invatat sa asteptam sa vina altcineva sa ne faca dreptate poate americanii,poate UE poate in 2012 Mesia...Deci ca o concluzie TREBUIE urgent sa facem ceva noi altfel v-om disparea si nimeni nu i-si va mai amintii de noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. BESESCU NU UITA
    PUSCARIA E CASA TA

    Cat va mai fi ROMANII - SCLAVII acestei EPOCI .......

    RăspundețiȘtergere
  6. Ginditi ca exista o tipologie a minciunii prezidentiale : promit salarii si pensii mai mari - poate eram beat cind am facut-o ; Seres ia o valiza cu bani - valiza era deja luata la Cotroceni ; Ioana B. isi ia casa de 580 mp din "vinzari anterioare niciodata dovedite ; Isi da singur o casa la care nu avera dreptul si tot neaga.Deciu cum face cite o paorcarie o si pune,dupa ce a facut-o,in spinarea altuia.Atentie la VAMA : idiotul a zgindarit musuroiul sperind ca ii face rau lui Blaga si va da bine la UE (aia chiar nu sint prosti si sint satui de mitocanul acesta),dar a uitat de unde a avut bani fara numar pentru campania lui si PDL,bani pentru fete (vila la Paris si in Baneasa,pe termen scurt),cei depusi in bancile elvetiene,a uitat ca trezorerita lui personala, zisa REGINA,inca traieste si va rasufla (deh,este femeie vanitoasa). Deci in general,in viata,cind nu ai par este bine sa nu-ti pui mina in cap.Eu cred ca in max. 1 luna rasufla toata povestea cu vamile si cu sursele de bani ale PDL.
    Acum a trecut la abureala cu sindicalistii ! Cine sa-l mai creada (chair de-ar fi asa) numai uitinde-se la ceea ce a agonisit el si neamul lui politic ! De unde atitaia bani daca nu furind fara mila zi de zi din bugetul statului (aduca de la noi) ?

    RăspundețiȘtergere
  7. care din psd are acest site ? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa il bage la puscarie. Noi nu il mai iubim. Nu da autonomie reala, numai vorbe si minciuna. Autonomie la toate regiunile din Romania, nu numai la Tinutul Secuiesc. Pentru extremisti: Luati voi pe Basescu. Noi facem ceva pe el. Pentru extremisti: Autonomie locala si regionala NU inseamna secesiune, sa intre bine in cap. Szervusz.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu gandesti bine Zoltan.Nici nu se pune vreodata sa vi se acorde autonomie de nici un fel,nici locala nici regionala iar Tinutul Secuiesc e ceva fictiv.Se pune problema doar de descentralizare locala pt ca tot mai multa raspundere atat sociala cat si materiala din zona respectiva sa revina direct oamenilor din zona,cum voteaza localnicii asa le va merge in viata.Pe de alta parte centralizarea inscrisa si in Constitutie(Romania este un stat unitar) are rolul de a mentine coeziunea Statului.Regionalizarea poate fi aplicata mai mult ca ceva formal in scopul usurarii primirii si gestionarii de fonduri europene si atata tot.In rest e organizarea pe judete care e buna asa cum e acuma.Pe de alta vorbeai de prietenia intre cei de nationalitate maghiara si romani(in alta parte).Ei,pt ca aceasta prietenie sa fie si in realitate,ar trebui ca in cazul cand se face o regionalizare formala pt absorbtia de fonduri europene,judetele cu preponderenta maghiara sa fie in aceeasi regiune si cu cele cu preponderenta romaneasca pt ca dragostea sa fie cat mai mare.Pe de alta parte noi(romanii) mai avem populatii de limba si nationalitate romana peste tot in jurul nostru si ar trebui sa ducem o politica de cat mai mare integrare in aceeasi constiinta comuna a romanitatii.Deocamdata vad ca sunteti in aceeasi barca la guvernare cu portocalii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Patriot anti-basist21 februarie 2011 la 13:37

    Aiureli domnule anonim de mai sus. Regionalizarea vizeaza SI domeniul Administrativ-Teritorial, nu numai formal. Iar treaba cu "statul unitar national" nu sta in picioare. Spania e regionalizata demult, iar regiunile au o larga autonomie, se stie asta. La fel si Italia, de cativa ani incoace. Si nu ne referim la "landuri" sau "state" ca in Germania, Austria sau Regatul Unit al Marii Britanii, nu. Ne referim la o autonomie regionala reala. Stim ca judetele sunt unitati prea mici conform standardelor NUTS ale UE. Noua impartire administrativa ar trebui sa devina operationala in 2013, stim asta de la UE. Problema e alta! Ca cu regimul actual, autonomia asta nu va fi nimic bun, nici pt romani, nici pt unguri. Aici e buba! Dimpotriva, va intarii mafiile LOCALE ale PDL. Nasol. Si pentru romani, mai ales, nu numai pt unguri... care sunt oameni de treaba si muncitori, pe care PDL si UDMR ii trag pe sfoara!

    RăspundețiȘtergere
  11. Aiureli domnule anonim de mai sus.La noi regionalizarea nu vizeaza asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  12. U.D.M.R. ul merge pana la capat cu P.D.L. ul in privinta asumarii codului muncii.Mai nou au mutat dezbaterea normala in parlament la televizor,sa nu li se reproseze ca nu au facut vreo dezbatere.De parca se poate face o dezbatere serioasa la televizor.Este inlocuit un lucru serios cu un lucru superficial sperand astfel ca vor scapa de raspundere.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru astfel de acte de terorism ar trebui sa fie reintroudusa pedeapsa cu moartea. Nu este nevoie de prea multe condamnari. Doar vreo 2-3, printre care Basescu desigur, si PDL-istii dau bir cu fugitii. Pedeapsa cu moartea si inchisoare pe viata cu confiscarea tuturor averilor, inclusiv a rudelor. Fara o astfel de masura dura nu scapam de mafie.

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Zoltan Covacs - De ce nu pana la urma ? De ce sa nu va dam autonomie. Cu reciprocitate in Ungaria pentru zonele locuite de romani majoritar. Corect ar fi ca pentru fiecare drept pe care voi il dati romanilor in Ungaria sa capatati un drept similar in Romania.
    Pana una alta UDMR este principalul vonivat de catastrofa economico-sociala din Romania pentru ca a fost aproape tot timpukl la putere si nu a urmarit decat avantaje pentru mafiotii care o conduc: Verestoy, Frunda, Borbely si toti ceilalti banditi unguri. Credeti ca le pasa de voi ? In zona ungureasca se traieste cvel mai prost, nu s-au facut niciun fel de investitii si voi ca fraierii ii votati disciplinat pe acesti hoti de buzunare. Treziti-va fratilor romani de etnie maghiara !!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Traiasca Traian Basescu !!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Traiasca Traian Basescu!!!Traisca cat mai mult cu coasa-nfipta-n gat sa simta si el ce simte romanu`!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Lui Basescu si multor altora cu aceleasi apucaturi ca el nu le poti dori decat doua lucruri la alegere:sa primeasca ce-a semanat sau sa devina sfinti daca vor sa-si spele pacatele desi ei se cred perfecti fara de pacat.

    RăspundețiȘtergere
  18. sa traiascaaaaaa...sa plateasca pt tot cu virf si indesat

    RăspundețiȘtergere
  19. Pai daca ii tot vreti capul lu Basescu cu cine il inlocuiti ??????cu dihorul acela de Voiculescu lacom dupa putere care cu trusturile de media si cu laboratoarele de facut e-mailuri false ca acesta de mai sus va intoxica si venineaza viata cu tot felu de minciuni sau colegii sai Antonescu si VC Tudor ....mari scirbe borite!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Are mare dreptate cel de mai sus constat si eu minciunile lui Voiculescu si nu cred in sondaje sint toate pe dos cu toti cu care vorbesc sustin guvernul si masurile unice ce a putut scoate tara cit de cit la liman Basescu cred ca daca ar mai putea sa candideze ar iesi din nou presedinte!

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu-ti face iluzii.Nimeni nu e de neanlocuit.

    RăspundețiȘtergere
  22. ce ziceti de un pic de umor negru? isi asuma boc o lege ca presedintele se alege din 10 in 10 ani si atunci sa te tii,sau ca se desfiinteaza parlamentul,sau ca nu mai avem nici un drept la nici un fel de saistenta?

    RăspundețiȘtergere
  23. un gunoi de "articol" (ghilimelele nu sunt intamplatoare), alcatuit exclusiv din minciuni, asa-zise informatii "pe surse" si teorii ale conspiratiei, in cel mai pur stil al dezinformarii de tip securist care i-a consacrat pe lingaii si latraii turnatorului Felix.
    si totul sub un paravan de asemenea mincinos, avand in vedere ca singura legatura dintre acest site si wikileaks e faptul ca are link-uri catre documentele publicate de organizatia lui Assange (pe care oricine le poate republica). bravo, baieti, ati ridicat minciuna la rang de principiu de viata :))

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source