Search

miercuri, 12 ianuarie 2011

WikiLeaks.ro: 30.000 accesari in 38 de zile de activitate!

Echipa Wikileaks.ro / romanialeaks, -  va anunta ca azi la orele 13.05  am atins pragul de 30.000 accesari de site, in mai putin de o luna si jumatate de cand functioneaza WikiLeaks.ro!
Multumim calduros tuturor celor care prin mesaje pe site, sau pe email la adresa wikileaks_romania@yahoo.com ne-au incurajat si ne-au sustinut in activitatea noastra.
Multumim tuturor acelora care au trimis documente si reamintim cititorilor ca materialele sunt publicate numai dupa verificarea lor.
Suntem profund recunoscatori tuturor acelora care au dat curs apelului nostru si au facut copii ale acestui site, pentru eventualitatea ca accesarea sa nu ar mai fi posibila in cazul unui atac informatic.
Datorita efortului echipei noastre si a partenerilor amintiti, am reusit un trafic impresionant pentru un blog lipsit de resurse, cum este al nostru si o pozitie de top in cautarile pe Google pentru "wikileaks.ro" si "wikileaks romania", ajungand in mai putin de o luna si jumatate, de cand ne desfasuram activitatea, la o medie de aproximativ 1500-2000 accesari zilnice si 30.000 accesari totale.
Anuntam cititorii ca in anul 2011 vom continua seria dezvaluirilor si va invitam sa vizitati zilnic WikiLeaks Romania.

Un comentariu:

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Follow by Email