Search

duminică, 2 ianuarie 2011

Wikileaks.ro : 2011

UPDATE:
Azi, la orele 19.30, am inregistrat un total de 10.000 vizite pe site-ul nostru, Wikileaks.ro !
----------------
Echipa Wikileaks.ro / romanialeaks, -  va ureaza un sincer "La multi ani" pentru anul 2011.
Multumim calduros tuturor celor care prin mesaje pe site, sau pe email la adresa wikileaks_romania@yahoo.com ne-au incurajat si ne-au sustinut in activitatea noastra.

Multumim tuturor acelora care au trimis documente si reamintim cititorilor ca materialele sunt publicate numai dupa verificarea lor.
Suntem profund recunoscatori tuturor acelora care au dat curs apelului nostru si au facut copii ale acestui site, pentru eventualitatea ca accesarea sa nu ar mai fi posibila in cazul unui atac informatic.
Datorita efortului echipei noastre si a partenerilor amintiti, am reusit un trafic impresionant pentru un blog lipsit de resurse, cum este al nostru si o pozitie de top in cautarile pe Google pentru "wikileaks.ro" si "wikileaks romania", ajungand in mai putin de o luna de cand ne desfasuram activitatea, la o medie de aproximativ 370 accesari zilnice si aproape 10.000 accesari totale, - in prima luna de activitate.
Anuntam cititorii ca in anul 2011 vom continua seria dezvaluirilor si va invitam sa vizitati zilnic WikiLeaks Romania.

Un comentariu:

  1. Apreciez informatiile transmise de echipa dv. si spre sa faceti in continuare acelasi lucru.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source