Search

vineri, 21 ianuarie 2011

Starea lui Băsescu se înrăutățeşte: urmează o nouă operatie?

Patriotul Roman spunea...

Pentru a nu stiu cata oara in ultimii doi ani, Presedintia se face de rusine din cauza secretomaniei stupide manifestate in legatura cu problemele de sanatate ale lui Basescu. Si, tot pentru a "n"-a oara, presedintele se confrunta cu dificultati medicale majore...
De ce credeti ca de la inceputul lui 2011 Basescu a aparut o singura data in public, la ultima conferinta de presa referitoare la tema reducerii pensiilor militarilor?
De ce credeti ca in aceasta perioada a aparut o singura data la TV, intr-o emisiune inregistrata in prealabil dar prezentata ca fiind "in direct", la Televiziunea de stat? Adevarul este ca presedintele se simte tot mai rau, cancerul face ravagii si este tot mai greu de ascuns pentru opinia publica adevarata sa stare de sanatate. Basescu apare machiat, aranjat, dupa ce i s-au administrat calmante puternice... vorbeste greu, are in permanenta acel sunet "mmmm-mmmm" pe care il rosteste intre cuvintele pe care si le alege cu greu.

In timpul scurs de la operatia de la Viena s-a aflat, pe numeroase canale informationale, adevarul gol-golut, diferit de varianta oficiala: Basescu a fost dus in Austria semiparalizat, starea sa fiind mult mai grava decat s-a vrut a se comunica. Acum, lucrurile par trase la indigo. In 20 iunie, Basescu si-a facut o serie de investigatii la Spitalul Militar, ulterior pretextand ba ca isi repara dintii la directorul spitalului, generalul stomatolog Sarbu, ba ca avea nevoie de analize pentru prelungirea brevetului de comandant. In realitate, conform unor surse bine informate, in seara cand presedintele a fost investigat, spitalul, care are statut de unitate militara, a fost evacuat partial si pazit strasnic, ca sa nu rasufle problemele presedintelui. (Abia acum aflam ca investigatia realizata in iunie a identificat aparitia unui nodul autonom la nivelul lobului tiroidian drept, dupa cel identificat anterior la lobul stang). Mai apoi, in presa s-au vehiculat informatii ca presedintele se resimte puternic de pe urma operatiei de la Viena, ca nu prea a respectat tratamentul postoperator si ca a ajuns dependent de analgezice care ii alina durerea. 

Cam in aceeasi perioada, in PDL s-a vehiculat ca presedintele are probleme cu tiroida si chiar un inceput de Parkinson. Acum, dintr-o data, se pune problema unei noi operatii urgente la glanda tiroida, dupa ce Cotrocenii au incercat sa lanseze pista falsa a unei noi interventii la coloana. Sa fie chiar atat de grava situatia sefului statului pe cat o sustin unele informatii? Vadim Tudor, cel putin, a dovedit ca are surse bune, el fiind primul care a anuntat operatia presedintelui, inca din vreme. Tot el spune categoric ca Basescu are cancer. Semi-oficial, presedintele ar urma sa fie operat iarasi, la Spitalul Militar ( sau din nou la Viena?) in cursul saptamanilor urmatoare....Alte surse spun ca operatia urma sa aiba loc aseara, pe 20 ianuarie. Si ca, initial, trebuia facuta cu 2-3 zile inainte, dar s-a decis sa astepte sosirea unei echipe medicale din Austria. Pentru a cata oara? 

Medici specialisti in endocrinologie au declarat, pentru surse bine informate, ca esecul unei noi interventii chirurgicale asupra glandei tiroide poate determina, in cazul sectionarii coardelor vocale, pierderea glasului, iar al sacrificarii glandelor paratiroide, spasmofilie sau tetanie. In opinia medicului Bogdan S., operatia asupra glandei tiroide este una de rutina, dar nu este lipsita de riscuri, mai ales ca este a doua... 

In mod normal, astazi, cel mai tarziu maine, ar trebui sa stim daca presedintele are cancer. La cat de transparenta e Presedintia, insa, probabil vom afla dupa alegerile din 2014. Asta daca Basescu mai "apuca" anul 2014... Sa-l fi ajuns blestemele romanilor pe care i-a nenorocit cu guvernarea sa absolut mizerabila?

21 ianuarie 2011, 06:04 




WikiLeaks.ro documente




14 comentarii:

  1. Dumnezeu nu bate cu paru,cred ca este aproape de judecata divina pentru toate relele pe care le-a facut si pentru juramintele false.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vedeate-as cu bani pe ochi basescule :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine doreste RAUL altuia de acel RAU va avea parte...Dragilor, de ce il urati atat de mult

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnul? vadim de ce esti atat de ticalos/////

    RăspundețiȘtergere
  5. DRAGILOR, DACA AI NODULI LA GLANDA TIROIDA , NU INSEAMNA CA AI CANCER

    RăspundețiȘtergere
  6. Basescu este un mare om cel mai competent presedinte de dupa '89 ca inainte a fost Ceausescu.Basescu ca si Ceausescu vrea binele poporului este un mare patriot si nu concepe coruptia in tara si vrea sa o eradice.Este un foaret bun familist si are grija de copii lui la un tata bun.Basescu nu accepta nici din partea membrilor pdl excese de minciuna,coruptie,ilegalitati si cu toate ocaziile a intervenit dur impotriva acelor care au dorit sa faca rau prin comportament inadecvat pdl-ului.Este un om curat ca lacrima din toate punctele de vedere un adevarat erou a vremurilor in care traim si care nu-si precupeteste viata pe care a puso in slujba poporului mult iubit.

    RăspundețiȘtergere
  7. ROMANI IN 2012 VOM VOTA CU TOTII PDL SINGURUL PARTID CARE A ARATAT CA VREA BINELE TARII SI POPORULUI

    RăspundețiȘtergere
  8. Singurul om ce poate scoate tara din impas si plati complet imprumutul FMI este CORNELIU VADIM TUDOR SA-I DEA DUMNEZEU SANATATE SI PUTERE DE MUNCA.
    El va confisca averile ilicite intr-un an si se vor strange peste 350 miliarde de euro cu care se va platii toate datoriile si se va trece la industrializarea tarii precum si la o noua era in agricultura care se va dezvolta in asa masura incat vom da de mancare din nou Europei si nu numai.
    Cine nu va vota PRM si presedinte CORNELIU VADIM TUDOR doreste sa traisca in saracie,mizerie,coruptie.

    RăspundețiȘtergere
  9. ii doresc multa sanatate lui BAsinescu, ca sa poata plati pentru flota romaneasca !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce s-a intamplat cu noi Romanii/Ne-au hipnotizat strainii smeicheri?Inainte de 89 Romania producea atata hrana ca plecau trenuri intregi cu salam de Sibiu,cu grau, porumb etc,etc in toate colturile lumii si acum nu mai producem nimic industrial, nimic alimentar. Am ajuns de rasul lumii!!!Ce a facut bravul nostru presedinte si supusul sau Boc?Ne-au promis ca o sa o ducem bine si ne imbrobodesc in continuare cu aceasta minciuna.Romanasilor ,hai sa ne alegem la anul alti conducatori mai tineri, mai priceputi , mai ambitiosi si mai PATRIOTI care sa ne scoata tara din aceasta stare FANARIOTA in care a fost bagata ,parca intentionat de regimul Base..

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce au facut bravii de psd-isti in toti anii cat au stat la guvernare? NIMIC BUN, dimpotriva, ne-au inglodat in datorii externe. Nu stiu ce s-ar fi facut daca ar fi primit dansii aceasta mostenire de la altii. Dl. Basescu, in schimb, le da clasa. Incearca sa ne scoata din "rahatul" in care ne-au bagat ei. Si, de ciuda ca nu l-a mers cu poporul roman, arunca cu pietre in presedinte. Presedintele Poporului, d-lor psd-isti. Un presedinte care v-a invins, in ciuda milioanelor de falsuri in voturi pe care le-ati facut. Toata activitatea acestei tari a incetat o data cu venirea la conducere a bravului vostru conducator iubit - Ion Iliescu. II puteti multumi pentru situatia in care va aflati.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mucles bai prtocaliule! macane pe blogul lui Udrea, nu aici! Rusine!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. am vazut ce a facut basescu si toti politicienii din 90 incoace.ne-au bagat in cacat pina in git si acu sar pe capil nostru poate ne-om ineca.ii bolnav ?nu-i cum trebe .la cum si-a batut joc de poporul asta,trebuia sa putrezeasca de viu,si de viu sa-l mince viermii.sa n-ui dea dumnezeu sanatate de ticalos.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source