Search

miercuri, 5 ianuarie 2011

Starea lui Băsescu se înrăutățeşte

Anonim spunea…
Traian Basescu asteapta cu nerabdare sosirea de la clinica oncologica din Bolzano – Italia a doi medici specialisti în cancerul ficatului. Am aflat ca în noaptea de marti spre miercuri, presedintele a acuzat puternice dureri în zona ficatului, combinate cu migrenele neîntrerupte si cu puternice hemoragii nazale. Desi incearca sa-si ascunda starea reala, apare în conferinta de presa si s-a dus la bilantul CSM cu presa dupa el, urmele bolilor se vad cu usurinta.

Cei ce au privit cu atentie discursul de la CSM au putut observa ca ochiul stîng era tumefiat si aproape închis, iar sub nas avea o urma rosie, probabil o iritatie capatata în urma încercarilor de a opri hemoragia nazala, care îsi face aparitia ori de cîte ori se enerveaza. Precizam ca avea trei straturi de fard. Pentru a-si putea face numarul în direct la televizor, toata ziua de marti nu a baut absolut nimic.
De altfel, acestuia i-a promis, în preajma anului nou, doamnei Maria Basescu ca nu va mai bea în 2011. Momentan, sursele noastre spun ca lipsa alcoolului i-a dat o stare de nervozitate crescuta. Conform informatiilor noastre, medicii italieni sînt asteptati sa soseasca în Bucuresti joi, dupa orele 18, si vor fi adusi cu acelasi avion tip charter ce apartine unui partener cipriot al lui Adriean Videanu si care este folosit constant pentru a face servicii de transport discrete, necesare “locatarului” de la Cotroceni.
5 ianuarie 2011, 23:24

(pentru a accesa toate documentele privitoare la starea de sanatate a lui T. Băsescu, dati click pe "etichetele" aflate dedesubtul articolului)
WikiLeaks.ro documente




4 comentarii:

  1. ce ar mai fi de comentat ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt un sustinator, e o mare deziluzie pentru mine, dar daca este adevart, sa-i dea domnul Dumnezeu sanatate si putere sa se puna pe picioare.
    E om, era un om de gasca in tinerete, dar puterea l-a facut sa paraseasca linia dreapta ...
    Sincer, pacat de omul Traian Basescu, daca este adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  3. MAI, ASTA CARE A SCRIS INAINTE, E SANATOS LA CAP ???

    RăspundețiȘtergere
  4. drac mort si rata inecata.ti-ai gasit.daca era asa bolnav macar pe ultima suta de metri facea ceva pt tara asta.o sa cred cind o sa-l vad rece si pe masa...ca berea...daca-mi pare rau? NU..imi pare rau pt cei care n-au bani de medicamente si mor cu zile....pt copii cu boli grave pt. care nimeni nu face nimic,pt tinerii care pleaca din tara in cautarea unei vieti mai bune in alte parti.,pentru cei care se injosesc muncind pt o bucata de piine in tari straine..pentru toate stea si mai multe imi pare sincer rau...dar pentru el/ si ei?politicienii nostri? le doresc boli grele si chin mult.sa-si doreasca sa moara si sa nu poata

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source