Search

vineri, 28 ianuarie 2011

Revolutiile din Algeria, Tunisia, Egipt... urmeaza România!

Basescu a fost util puterilor occidentale si Ocultei Mondiale care conduce azi globul. Toata lumea cunoaste politica sa de "concesionare completa" a resurselor, a bazelor militare, a obiectivelor strategice, a interesului national chiar, - catre UE, USA, Banca Mondiala si FMI, in special a FMI in spatele caruia se gaseste Grupul Bilderberg al carui rezident permanent este Maestrul Illuminati Mugur Isarescu si care da socoteala "calaului Argentienei", Jeffrey Franks.

Traian Basescu , subordonat inca din tinerete acestor organizatii oculte a fost pionul perfect pentru inrobirea definitiva a Romaniei si pentru ducerea la bun sfarsit a "Planului pentru Romania", plan ce prevede intre altele si redesenarea hotarelor, precum si formarea unora noi, la interior, prin planul de reorganizare adminstrativ-teritoriala in "euro-regiuni", unele dintre ele transfrontaliere, - inscriindu-se perfect in procesul complex pornit din 1989 de la Malta, proces ce va duce la formarea Statelor Unite ale Europei bazate si controlate prin intermediul guvernelor locale ale regiunilor transfrontaliere care vor lua locul in decurs de maxim 10 ani, actualelor state nationale, care vor ramane din ce in ce mai lipsite de atributiuni efective, forme goale de continut, mentinute inca o perioada pentru a linisti opinia publica si pentru a nu da nastere unor miscari centrifuge nedorite....
Insa Regimul Basescu a facut cateva greseli extrem de grave si nu mai prezinta nici utilitate si nici credibilitate forurilor europene si mondiale. Nu voi enumera acum toate aceste greseli, le stim cu totii, ele s-au acumulat incet incet inca de prin 2006.
Politica agresiva la nivel de declaratii si actiuni politice fata de Rusia si fata de Ucraina, mai ales in problema Moldovei, acordarea de cetatenie pe "banda rulanta" unor moldoveni si ucrainiei care apoi au penetrat spatiul UE constituind un factor de perturbare a securitatii europene ( grupuri mafiote, trafic de arme, persoane, droguri), politica ineficienta fata de minoritatea romilor, conflictul cu Franta si Germania in problema Schengen ( exact pe tema securitatii europene, cum ziceam), neplata datoriilor fata de firmele germane si franceze si nu in ultimul rand CORUPTIA extraordinara din Romania.
Intr-adevar, in orice stat exista coruptie si crima organizata. Insa in ultimii ani, cu precadere in ultimii doi ani de cand Basescu si grupul de interese ce graviteaza in jurul sau, constituit in principal din PDL si UNPR, fenomenul coruptiei a atins cote infioaratoare, niciodata cunoscute in ultimii 20 de ani. Mafia de "partid si de stat" fura tot ce se poate, pune mana pe contracte finantate de UE, sustrage sume uriase din imprumuturile externe, etc.
Aceasta politica a devenit aproape transparenta. Guvernantii nu se tem de nimic, procuratura si DNA sunt instrumente politice impotriva opozantilor si a oamenilor de afaceri inca neinregimentati politic, presiunile la adresa Justitiei sunt enorme si mai ales la nivel local dau castig de cauza intotdeauna Puterii, administratiile centrala si cele locale sunt practic aproape total subordonate Puterii, controlul s-a extins pana la nivel de scoli si deconcentrate, la toate nivelurile.
Cata vreme economia a mers binisor, nu s-a prea observat. Indiferent cat de mult furau cei de la Putere, ramanea destul pentru "prostime" si astfel lumea a stat linistita. Romanii sunt obisnuiti cu astfel de practici inca de pe vremea comunismului. Metodele puterii pedeliste nu sunt noi, asemenea fenomene s-au petrecut si in anii guvernarii PSD sau PNL-UDMR. Regimul actual insa a dus la perfectiune sistemul, implementandu-l de sus pana jos, la absolut toate nivelurile societatii. Practic, Romania este azi un stat mafiot cu o vaga aparenta de democratie. Puterea nu se mai teme de nimic, isi permite sa dea legi si ordonante oricat de aberante, neconstitutionale si ilegale, pe care le trece prin Parlament fara mari probleme deoarece a reusit sa cumpere suficienti deputati si senatori din Opozitie incat sa aiba 54-55% din voturi.
Cum spuneam, cata vreme economia a functioant, pentru omul de rand toate acestea nu au prea contat. Insa a venit criza... si incepand cu 2010 a lovit din ce in ce mai greu in buzunarele cetatenilor de rand. Treptat finantele s-au prabusit si Romania nu mai poate sa plateasca nici pensii, nici salarii si nici alte ajutoare si drepturi legale, - daca nu se imprumuta in fiecare luna. Cum se cunoaste bine ( exista nenumarate documente in presa scrisa si pe Net), datoria REALA si TOTALA a Romaniei in ansamblu este imensa. Aproximativ 140 miliarde de euro! Iar aceasta datorie insumata este in cea mai mare parte contractata in timpul si din cauza guvernarii actuale.
Neputand sa faca fata platilor scadente si a dobanzilor din ce in ce mai mari, guvernantii au trebuit ca in "numele crizei" sa TAIE din venituri, sa impuna noi taxe care de care mai aberante, sa creasca TVA si fiscalitatea care au dus la ruinarea firmelor private si a cetatenilor.
Pe parcursul anului 2009 si partial 2010 romanii au reusit sa faca fata situatiei, din multiple motive: fie au mai avut economii, fie venituri nedeclarate ( fenomenul muncii la negru si evaziunea sunt cunoscute).... insa odata cu toamna lui 2010 si la inceputul lui 2011 situatia s-a acutizat. Conform statisticilor recunoscute la nivel mondial, cetatenii romani sunt in proportie de peste 50% in situatia de a nu-si putea asigura un nivel MINIM de trai decent, nefiind capabili sa isi plateasca darile fata de stat si sa si supravietuiasca la un nivel minim.... Romania este pe primul loc in Europa in ceea ce priveste "riscul infometarii" si pe locul 12 in LUME, la acelasi nivel cu unele state subdezvoltate din Africa, dar in urma unora ca Tunisia, Algeria, Egipt sau chiar .... Namibia! In Europa, riscul de infometare este mai mic chiar si in Albania, Serbia, Bulgaria sau chiar Moldova! Intr-adevar, Republica Moldova se "salveaza" nefiind in UE si practicand preturi mult mai mici la unele alimente, carburanti, gaze si electricitate ( pe care le achizitioneaza din Rusia) si prin aportul de valuta adus de cei un milion de moldoveni care muncesc in tarile UE.
Romania nu beneficiaza de aceste... avantaje. Cei aproximativ 2 milioane de romani care lucreaza in Vest aduc din ce in ce mai putini bani in tara, preturile sunt tot mai mari.... iar Guvernantii fura din ce in ce mai mult! Astazi ineficienta guvernului Boc si modul cum Mafia "dijmuieste" resursele financiare sunt tot mai vizibile. Pe fondul crizei tot mai acute, Regimul nu a inteles sa-si reduca "pretentiile" , sufocand complet viata romanilor de rand.
Nu exista nici un semnal ca economia si-ar putea reveni, tocmai datorita unei guvernari extrem de ineficiente si corupte. Iar oamenii au ajuns la limita rabdarii si la fundul sacului. Ultimele masuri absolut aberante si ilegale prin care s-au redus salariile si pensiile au umplut paharul rabdarii. Injumatatirea complet ilegala a pensiilor militatilor si politistilor ( principiul neretroactivitatii legii) au pus pe jar Armata Romana in ansamblul ei, nu numai pe rezervisti.

Cum spuneam, Basescu si regimul sau au fost utili.... pana in prezent.
Rapoartele agentiilor de informatii sunt tot mai alarmante, cu privire la Romania, in ultimele luni si saptamani. Practic, "mamaliga" sta sa explodeze, insa nu o va face... FARA UN SEMNAL DIN EXTERIOR.
Intr-adevar, exact ca in decembrie 1989, romanii NU POT sa faca "ceva" fara acest "semnal". Pur si simplu asta e firea romanului....
Se PARE insa ca "Semnalul" a fost dat deja, iar consecintele se vor vedea in luna Februarie 2011.
Studiati cu atentie materialul urmator.

Ref.: În ţările mediteraneene se extind mişcările revoluţionare. După Grecia în 2010, anul acesta a început în forţă în nordul Africii. Tinerii din Algeria, Tunisia şi Egipt s-au revoltat. Se agită spiritele şi în Turcia iar Balcanii, ca în toată istoria, se apropie de fierbere!

Rebellionis spiritus. Siritul revoluţiei.
Se trezeşte lumea şi se revoltă. Piesă cu piesă, acest domino mondial se pune-n mişcare şi va da naştere noii lumi. Nu merge nimeni cu scrisori şi manifeste pentru a porni altă ţară, alt neam, pe drumul crezut a fi al dreptăţii.
Algeria, Tunisia, Egipt!
Unda nevăzută şi neştiută, aceea care poartă-n ea identitatea, îi atinge pe toţi pentru că omenirea e în criză! Criza mondială răscoleşte statele, măreşte sărăcia şi acutizează conflictele. Dar, pe fondul ei, apare şi se dezvoltă criza de identitate, iar criza de identitate e sâmburele revoluţiei!
În anul 2008 am scris în cartea Manifest-Va fi revoluţie!, în cap.13 Stăpânul şi comunionismul, pag.95:
Societatea spre care am făcut primii paşi, după al II-lea Razboi Mondial, este una în care ţările se unesc formând uniuni de ţări. Uniunea Europeana este un exemplu semnificativ iar Acordurile Nord Americane (NAFTA) vor forma a doua mare uniune de ţări. Urmează ţări din Asia, America de Sud şi Centrală, Oceania şi apoi Africa (probabil că Maghrebul va forma Uniunea Mediteraneană şi se va lipi Europei) .
Aceste revoluţii locale se vor extinde.
Ele nu rezolvă criza mondială, nu produc saltul spre noua societate mondială, nu aduc bunăstare dar rezolvă probleme locale de dreptate socială şi, nota bene, revoluţiile locale redau demnitatea şi odată cu ea identitatea!
În cele trei filme veţi remarca foarte mulţi tineri şi adolescenţi. Şi Revoluţia din 1989 din România a fost făcută de către tineri şi adolescenţi! Astăzi însă, manifestaţiile împotriva dictaturii  din România sunt făcute de către pensionari, mămici şi copii, handicapaţi şi oameni bolnavi, adică tocmai de cei care trebuie protejaţi! Probabil că „Rebellionis spiritus” n-a pătruns masiv în societatea românească. Dar evenimentele se precipită!

39 de comentarii:

  1. cam ciudat site-ul prea nu zice nimic de iliescovici...de ce oare ? hmmmm

    RăspundețiȘtergere
  2. Ilici nu mai conduce Romania de 6 ani. Chiorul e la putere si si face mendrele. La ce dracu sa scrie de mos kkt ala?

    RăspundețiȘtergere
  3. tara a fost dusa de rapa inca din decembrie 1989 iar base nu era la masa cand se discuta "viitorul"luminos..iar mos kkt stie sigur ca nu vreti decat desbinare

    RăspundețiȘtergere
  4. base a fost ministru al transporturilor inca din 1990 bai prostovane, vad ca nu cunosti istoria! a pus la dispozitie trenurile cu care au venit minerii si la 13 iunie 1990 si in septembrie 1991 cand l-a dat jos pe petre roman, - a colaborat bine cu iliescu atunci. asa ca nu-i mai luati apararea futu-va in gura de pedelisti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Rog frumos nu mai faceţi dezvăluiri penale, fiindcă nu se întâmplă nimic. Mai mult, unul ca mine care ma minunez că infractorul Igaş(potrivit celor spuse de dv.) mai e pe aici, a început să fie hărţuit şi ameninţat telefonic de necunoscuţi şi direct, de ţigani plătiţi.Dacă sunteţi în măsură să stârpiţi răul, bine, dacă nu, nu mai descrieţi fapte de care nu se ocupă nimeni!

    RăspundețiȘtergere
  6. Curand or sa cenzureze si internetul asa cum s-a intamplat in Egipt... si cu toate astea lumea a iesit in strada. Motorul schimbarii este FOAMEA si DISPERAREA, indiferent ce spun unii ANALISTI politici de 2 bani. Datele din articol sunt reale, le regasim INCA pe internet, inca nu ne-au taiat accesul la libera informare! VOM VEDEA CE VA FI IN ROMANIA. Eu sper sa nu fie nimic sangeros ca in alte tari, insa se vede clar ca ne-am cam saturat cu toti de coruptie, de ineficienta, de mafie, de regimul asta care ne duce incet-incet la dezastru din toate puncetele de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  7. mey daca il dati jos pe basescu ce dracu o sa faceti ...o sa puneti pe altul mai bun decat el poate o sa fie si mai al reakului ...sa nu ziceti ca nu v-am spus...oricine va fi la putere totdeauna va fi dictator ...pe bune ...macar studiati istoria romanie ...niciodata nu a fost bine romanie

    RăspundețiȘtergere
  8. Vad ca aici a postat cineva un comment in numele meu; sau e o coincidenta de nume desi nu cred in coincidente!
    Va rog sa postati, pe articolele mele, autor si link, asa cum am specificat pe blog!
    Succes in activitate!

    RăspundețiȘtergere
  9. In atentia Dlui. Mircea Batranu: Echipa Wikileaks.ro va posta intotdeauna linkuri catre sursa, daca vor fi folosite materiale publicate de Dvs. La fel am procedat si in trecut, chiar daca materialele veneau printr-o sursa intermediara. Referitor la userul care a postat sub numele "Mircea Batranu", cu cateva mesaje mai sus, tinem sa precizam ca nu-i cunoastem identitatea insa ne-a trimis pe mail, in trecut, cateva materiale, semnandu-se cu acest nume.
    Va multumim pentru urare.

    RăspundețiȘtergere
  10. am tot citit pe aici pe acest site tot felul de documente ...va improscati unul pe altul de parca voi ati fi cine stie ce ...mey inainte de a face acuzatii uitativa intai dracului intai la voi ...de cand nu vati mai uitat in oglinda...cu ce sunteti mai buni voi ...ca nici voi nu sunteti usa de biserica vorba aia ...ca si voi sunteti cu totii al dracului de pacatosii si judecatii pe altii si la voi nu va uitatii ...care de mai care sa apucati ciolanul cel mai mare adica puterea ...

    RăspundețiȘtergere
  11. am un intrebare care e rolul lui wikileaks ...cica el spune adevarul...poate asa este dar adevarul poate face rau...asa cum un parinte ascunde multe lucruri de copii lui cu scopul de a il proteja...unele adevar il le spune copiilor altele il ascunde pt a nu i face rau copiilor lui...dar wikileaks nu are discernamant ce e bine si e rau el le publica pe toate...oare ce va obtine cumva o lume mai buna...nu cred asta ...cred ca mai bine va aduce un al treilea razboi mondial cu publicarea unor documente secrete...poate el insusi el e cel care va provoca raul in lume si nu puterile din stat care sunt acum la putere...oare daca era la puterea statului fondatorul wikileaks...oare el nu proceda ca totii presedintii tarilor...mey de ce nu va dati seama care e scopul lui wikileaks sa distruga lumea...eu nu cred ca ne vrea binele tuturor

    RăspundețiȘtergere
  12. mey sa fie aici e un document scris de un militar ...ok il inteleg dar am o intrebare pt el ...unde dracul a fost atunci cand a inceput sa fie taiate pensiile unor pensionari care au lucrat in intreprinderi etc ...unde a fost cand a fost taiat alocatia mamelor si copiilor ...atata timp cat era bine lui il durea in cot de ceilaltii ...iar dupa ce a inceput si taerea pensiilor militarilor a inceput sa ti arate coltii... al drakului mey si acum se umfla in muschii tare si mare ...

    RăspundețiȘtergere
  13. New World Order are planificate 3 Razboaie Mondiale,nu doua.Incet ,incet "temperatura" incepe sa creasca nu? Nu vor castiga niciodata pt ca ce vor ei contravine Naturii,dar ne vor face viata grea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Traian Constantinescu Lt.Col (r)30 ianuarie 2011 la 09:19

    Domnilor, poate ca nu va dati seama in ce situatie este Romania azi! In loc sa va certati , mai bine ati face CEVA! Ce se poate face azi in Ro, pentru binele Natiunii si al fiecaruia dintre noi? Revolutie! ASTA E CALEA!

    RăspundețiȘtergere
  15. ce draku sa mai facem auzi la el ...revolutie...poi ce ne va aduce revolutia ca de obicei va avea acelasi rezultat ca revolutia din 1989...lati dat jos pe regele apoi pe ceausescu acum il dati jos si pe basescu ...pe cine draku puneti in locul lui ...poate alt drak si mai rau si asa o sa o tine mereu romanii din revolutie in revolutie si la ce folos

    RăspundețiȘtergere
  16. prin revolutie au loc pierderi inutile de vieti si materiale ...voua romanilor va trebuie un presedinte care sa va bage degeaba in traista cam asta vor totii...asa ca degeaba faceti revolutie ca aduceti alt drak la putere ceea ce se intampla in egip acum o sa vedeti voi ca va veni alt drak la putere...si o sa zica ca era mai bine inainte ...

    RăspundețiȘtergere
  17. Da, corect. Cel mai bine e sa stam cuminti si sa ne uitam la Mynele Tv si sa bem bere. Daca avem bani. Daca nu, halim seminte si bem apa. Si stam linistiti si nu ne pasa de nimic. Mai facem o INVARTEALA, mai CIUGULIM ceva, mai vin alegerile si pedeleul NE DA POMENI... si e bine, traim BINE. Si stam CUMINTI si nu deranjam guvernul. Tov Basescu VEGHEAZA la BINELE poporului..... asta e tot. Vai de capul vostru de pedelisti CRETINI!
    Wiki, da-i ianinte! Ma bucur ca ai preluat articolul
    http://wikileaks-ro.blogspot.com/2011/01/traian-basescu-comis-un-viol-in-anul.html

    de pe Vuvuzela RO .

    RăspundețiȘtergere
  18. vuvuzela atunci daca te crezi asa de bun hai ca te punem pe tine presedinte sa vedem vei fii mai bun decat basescu ... ca si tu tot drak esti...

    RăspundețiȘtergere
  19. ce folos sa avem libera informare cand de fapt ramanem doar cu informarea. ceilalti isi fac de cap cum vor. poate sa fie oricine la conducere, atata vreme cat nu e vlad tepes, degeaba. si ma gandesc la chestii gen: pe vremea lu raposatu' daca spuneai asa ceva a doua zi erai vizitat de cativa baieti de la doi si-un sfert si te trezeai ca vorbesti cu doamne doamne fata-n-fata. dar acum s-a schimbat treaba: unii vorbesc, ceilalti asculta sau popularul cainii latra.... in fine. ce nu inteleg eu este urmatoarea faza: vorbim, dregem, zicem, facem, dar tot cu berea, semintele si manele tv suntem, chiar daca cativa dintre noi sunt altfel. tot grosul face treaba mare... puteti vorbi despre moguli (care a vazut vreodata un mogul si cum lucreaza el? sau legitimatia lui... ha ha) sau care a vazut vreodata la lucru un asasin economic? poate ca sunt realitati poate ca sunt basme transformate ulterior in realitate. ma gandesc asa: de unde stia jules verne despre calatoria pe luna la sfarsitul anilor 1800? sau despre tot ce a scris el? s-au adeverit? da. tot ceea ce nascoceste mintea umana intr-un final se adevereste. nu o spun eu, sunt faptele care vorbesc de la sine.
    see ya

    RăspundețiȘtergere
  20. ai dreptate mare bre asa este...

    RăspundețiȘtergere
  21. Da, cred ca romanul este deja satul de atata lupta cu viata. Nu avem nici putere si nici chef sa mai facem revolutii ca altii sa castige in continuare, iar amaratii tot amarati vor ramane.
    Cred ca mai bine stam cuminti si asteptam sa treaca criza, vazandu-ne de munca si viata noastra.
    Sa faca revolutii pensionarii astia militari care au ramas cu pensii normale omenesti asa cum sunt 90 la suta de pensionari. Mi se pare corect sa ai o pensie de 2000 de ron. Nu mai mult pentru ca nici nu te-ai zbatut prea tare cu munca, ba ai iesit la pensie si mai devreme. Si chiar ai avut timp si bani sa-ti faci o afacere.
    Un amarat care a muncit in fabrica pana la 63 de ani nu a avut aceasta sansa.A muncit sa plateasca pensia la militarii iesiti la pensie de la 35 40 de ani si pana la 65 ani a tot mancat gratis, fara munca suficienti bani.

    RăspundețiȘtergere
  22. Amice, poate ai dreptate ! O pensie de 2000 de roni este foarte mare!
    Nu inteleg insa de unde ai scos o astfel de informatie. Exista, pina in prezent numai 2 sau 3 militari care au pensii - atentie - numai de 4 ori mai mici decit cifra afisata de tine. Acestia sunt generalii pensionari fosti Sefi ai M.St.M. - iesiti la pensie de pe cele mai mari functii ale armatei. Pensii mai mari decit ei au magistratii militari care, in opinia mea sunt militari numai prin forta lucrurilor - ei sunt veniti din civilie si au fost pregatiti in aceleasi facultati cu magistratii civili. Armata i-a imbracat numai si le-a dat ministrul grade militare. Pensia lor este deciteva ori mai mare decit cele mai mari pensii ale militarilor adevarati.
    Nu vreau sa-ti analizez fiecare acuza traznita, vreau numai sa te intreb de ce nu ai ales cariera militara, daca este asa de profitabila ? Ti-a fost teama ca nu treci testele de sanatate sau la pregatirea si rezistenta fizica, ca nu poti trece examenele de intrare in institutiile militare, ca nu poti face fata programului nonstop din unitatile militare, ca vei fi repartizat intr-o garnizoana dupa nevoile armatei si nu dupa dorinta ta, ca trebuie sa stai permanent cu ochii pe valiza pentruca oricind poti fi mutat acolo unde este nevoie, chiar la un radiolocator din virf de munte de unde vezi numai paduri, poate in momente total nepotrivite cind deabia ai primit un apartament confort doi la marginea garnizoanei si te simteai bine in cuibul tau alaturi de sotie si doi copilasi de camin sau gradinita, sau poate te cheama la alarma intr-o noapte si te trimite la mii de km intr-o tara sa le bagi alora pe git democratia, sau poate ...dar ce stiu eu la ce te-ai gindit de n-ai ales cariera fericita, in opinia ta, de militar. Pacat, mare pacat ca esti asa de nefericit si sincer te compatimesc, eu, un altfel de pensionar, unul militar, dar tot nefericit. Nefericirea mea pleaca, amice, de la faptul ca Tara, pe care eu am jurat s-o apar cu pretul vietii, a ajuns de risul Europei si intregii umanitati si mi-as da viata alaturi de ceilati militari, asa cum am jurat, daca ar fi suficient sa cistige inapoi tot ce am pierdut in acesti ani - economia in general, care inseamna industria si pamintul pe care-l cumpara intr-o veselie toate natiile, mai nou arabii pe care natura i-a inzestrat cu dune de nisip si petrol, dar ce sa-ti mai spun ...le stii si tu pe toate. Daca e sa fie o revolutie ...eu nu cred ...ar trebui facuta o nationalizare si refacuta economia cu banii furati prin smecherii si depusi in bancile straine.
    Amice, iti urez multa sanatate, singura speranta, un vis placut ce-si mai permite romanul.
    FTJ

    RăspundețiȘtergere
  23. voi astia clarvazatorii care tot plangeti guvernul asta si pe cel anterior si ceilanti care probabil sunteti in acord cu mine ca suntem pe un drum ........ hai sa ne reamintim, REVOLUTIE 1989??? chiar nu ne mai maturizam ?avem impresia ca am schimbat noi ceva ? fiti seriosi si face-ti o adunare simpla , in 20 de ani cine a prosperat ?
    cine a avut de castigat ?
    eu muncesc de 21 de ani din 37 si nu am nimic comparabil cu nevertebratele care ne reprezinta in europa si prin calsa politica
    noi nu mai intelegem ce inseamna valoare ,nu mai stim ce este respect . toate asteanu le-am pierdut din cauza mediului in care am fost adusi suntem numai someri ,disponibilizati ,asistati si foarte invidiosi UNI pe pensionarii...
    deci ... se paote spune ca este un rezultat al REVOLUTIEI 89
    sunt multe de spus si crede ca INUTILE defapt sper sa se termine odata nicaieri in lume nu pare sa mai existe vreun echilibru
    este parerea mea de analfabet cu 4 clase facute pe timpul comunistilor ... intr-o familie daca-ti bati nevaste ( cel putin asta este parerea mea )nimic nu v-a mai fi la fel
    i-ti v-a pune masa .... nu v-a mai fi la fel ai batut-o . asa si cu lumea asta nici pe departe nu suntem cea mai inteligenta specie de pe planeta suntem praf poate or fi avut dreptate mayasi ( nu perea mai avem unde sa mergem)
    se inmulteste RAUL ,BASESCU ,BOC ,VIDEANU,OPREA , pt un popa de 90 de ani sunt bani sa mearga la viana la operati de inima ,la priveghii ,ceai cald ............... IN CE LUME TRAIM ??? COPII CARE AU NEVOIE DE TRATAMENT NU AU BANI, MOSI SI BABE SE ANGHIESUIE SI SE CALCA IN PICIOARE LA OASE SFINTE SI CHIELTUIE DIN PENSII PE LUMANARI DA ACOLO NU MAI SUNT CEAIURI .......................V-A CER SCUZE DAR ATITIA NERVI AM CA AM IMPRESIA CA NU MAI SCRIU COERENT DAR UITATI-VA IN CE LUME TRAIM SI DACA VOI CREDETI CA NE MAI FACEM BINE (AVETI OPTIMISM )

    RăspundețiȘtergere
  24. Singura revolutie de dorit e cu mintea ,spiritualitatea si moralitatea fiecaruia dintre noi.In traducere,sa fim mai destepti,mai idealisti si mai cinstiti.Alt fel de revolutii nu sunt de dorit.Revolutioneaza-te pe tine insuti si ai facut o revolutie.Sacrifica-ti prostia,materialismul si necinstea daca vrei revolutie.Nu incerca cu mizeria ta sa-i pui pe altii sa se omoare intre ei ca sa ajungi tu la putere si sa profiti.

    RăspundețiȘtergere
  25. Revolutia-lovitura de stat din Romania nu a fost facuta de tineri si adolescenti, ei au fost linia intai, masa de manevra. Revolutia a fost facut de nomenclaturistii PCR-ului pt a avea cat mai mult si de a avea cat mai multe privilegii, doar se vede acum, atat doar ca acum nu mai sunt comunisti, sunt democrati si indiferent de culoarea politica raman in continuare niste comunisti-oportunisti, nici macar socialisti nu sunt (cum se cred unii).
    Nici unul din conducatorii post-decembristi ai Romaniei nu a vrut ca Romania sa se dezvolte si sa creasca, nu aveau nici un interes privilegiile lor ar fi fost in pericol. Si nu cred ca noi romanii am fi in stare de o a doua revolutie, suntem prea blegii, lenesi, manipulati si mintiti din toate pozitiile.

    RăspundețiȘtergere
  26. Daca esti bleg,dezgheata-te.
    Daca esti lenes,fa-te harnic.
    Daca zici ca esti manipulat,nu te lasa manipulat decat de tine insuti.
    Daca esti mintit,pune adevarul ca valoare si cauta-l.

    RăspundețiȘtergere
  27. Razboiul este bunastarea celor putini.Pacea este bunastarea celor multi.

    RăspundețiȘtergere
  28. Cel mai nostim ar fi ca serviciile secrete:americane,franceze,unguresti,rusesti sa-si trimita oameni care sa faca pe romanii si sa faca proteste in locul romanilor,iar romanii sa-i lase in offsaid de data asta si sa nu se mai lase manipulati.Doar aceste servicii secrete au zis in 89 ca le trebuie transparenta(perestroika) si democratie(vesticii) in Romania.Acuma lor nu le este pe plac democratia din Romania?.Sau urmareau cu totul altceva in 89 si democratia si perestroika erau doar lozinci de aburit prostii.

    RăspundețiȘtergere
  29. Si cel mai nostim ar fi sa faca revolutie doar politicienii intre ei si poporul sa-i lase in pace sa se lupte intre ei.Oricum nici nu merita sa te obosesti sa pui botul la vorbele lor.

    RăspundețiȘtergere
  30. Astea sunt aiureli. La noi nu seamana nici situatia si nici oamenii nu sunt la fel

    RăspundețiȘtergere
  31. Armata romana e un mare kkt! Asa a fost si secolul trecut si asa e si acum! Dupa razboiul balcanic din 1913 cand am cerut ca boii cadrilaterul de la bulgari, armata romana n-a mai speriat decat niste ciori! Nepotism si indulgenta! Nu se justifica nici pe departe pensiile militarilor frecatori de menta! Nici pe departe! Din pacate nu s-a facut nimic pentru intelectualitate tarii! Care in nici un caz nu a fost in armata in ultimii 70 de ani!
    Ultimul general de marca a fost Antonescu ce a mazilit 30.000 de tzigani. Altfel eram populatie minoritara acum!

    RăspundețiȘtergere
  32. CINEVA SCRIE: "Singura revolutie de dorit e cu mintea ,spiritualitatea si moralitatea fiecaruia dintre noi.In traducere,sa fim mai destepti,mai idealisti si mai cinstiti.Alt fel de revolutii nu sunt de dorit.Revolutioneaza-te pe tine insuti si ai facut o revolutie"...bla bla bla ...
    DRAGILOR GANDITI FOARTE CORECT!
    ...Dar din pacate nu a mai ramas nimeni in tara asta care sa poata sa evolueze (dk nu e nici Dzeu nu cere). Asa cum zicea Brucan au ramas doar prostii, lasii, betivii si bugetarii de lux din armata. Pana si capsunarii au plecat:)

    RăspundețiȘtergere
  33. Nu generaliza.Tu unde te incadrezi?.Brucan nu a fost demn de ascultat nici in timpul vietii si cu atat mai putin dupa moarte.Nu a fost decat un denigrator,negativist si manipulator plin de ego.Astfel de caractere negative nu duc la nimic bun.Dupa ce le asculti sfaturile binevoitoare si veninul,trebuie sa-ti faci o decontaminare.

    RăspundețiȘtergere
  34. Romanii se impart in doua categorii: cei care inteleg ceea ce nu conduc si cei care conduc ceea ce nu inteleg. Consecinta: doi romani fac trei partide. Al treilea partid este numeros si formeaza ”pulimea”... „Intr-o tară bine guvernata este rusine sa fii sarac. Intr-o tara prost guvernata este o rusine sa fii bogat.” (Confucius)

    RăspundețiȘtergere
  35. Intr-o tara normala,conform Constitutie trebuie sa traiesti decent,nici sarac si nici bogat ca sa te poti realiza atat in planul necesitatilor materiale cat si spirituale.Atata vreme cat unii sunt prea bogati si au o suta de case si bogatii iar altii traiesc in canale si nu au nici o casa,sau mananca mult sub necesarul sau sa se implineasca,e clar ca ceva e subred si atat bogatasii cat si saracii nu se pot implini.O societate prea polarizata social e la fel de nociva ca si o societate adusa la acelasi nivel.

    RăspundețiȘtergere
  36. GUVERNUL SCELERAT AL LUI BOC-PITIC-MIC SI BASHINA PUTUROASA DE LA COTROCENI, AU FACUT UN
    IMENS RAU ACESTEI TARI !!!DAR NU ESTE VORBA DE VREO GRESEALA...NUUU! ESTE TOTUL PROGRAMAT SA FIE ASA, ADICA SA NE EXTERMINE ! DAR DE CE SA
    MURIM NOI ? MAI BINE SA MOARA BASHINA CAT MAI
    REPEDE, VEDEA-LE-AS CU BANI PE OCHI!IAR BOC ESTE
    UN CRETINOID PERFECT,MONUMENT DE PROSTIE SI INFATUARE! ALTFEL, E PROST FACUT GRAMADA, BAGAL-AS IN P--DA MASII, CARE L-A CACAT NU UN BOU, CI O VACA PROASTA, CA SUNT SI VACI DESTEPTE, CU MULT MAI MULT CREIER DECAT IDIOTUL DE BOC-CACAREAZA !!!

    RăspundețiȘtergere
  37. (ACTORUL VASILE BUTNARU) Traian Basescu: Vasile,fac tot posibilul pentru a duce la bun sfarsit "Schimbarea la Fata a Romaniei!"

    RăspundețiȘtergere
  38. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,revolutiile fac parte integrala din "Scimbarea la fata a Romaniei!"

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source