Search

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Wikileaks Romania

Wikileaks Romania este un site web care publică documente sensibile ale guvernelor sau corporatiilor, trimise anonim sau din diverse surse. 
Wikileaks ia măsuri pentru a păstra anonimatul surselor și a face cît mai grea găsirea lor.
Proiectul Wikileaks Romania este  initiat de un grup de intelectuali din Romania, fosti si actuali membrii ai "Agentiei Enigma",  pentru a va pune la curent cu cele mai credibile informatii despre Conspiratia Mondiala si pericolele care pandesc omenirea in aceasta perioada, precum si cu pericolele care pandesc Romania.
Wikileaks Romania este site partener WikiLeaks.uk si parte a Proiectului LUCID 666 fiind un portal de unde puteti accesa rapid linkurile celor mai importante siteuri care trateaza problema Conspiratiei Mondiale, un portal unde aveti cele mai noi informatii despre Conspiratia Satanica.
Aflati CINE sunt cei care ne conduc si mai ales CUI se subordoneaza acestia!
Urmând exemplul  site-ului Wikileaks  am deschis acest site pentru a promova transparenta si lupta impotriva crimei organizate si a coruptiei politice în Romania.
WikiLeaks Romania este o publicatie non-profit  ce aduce noutati si informatii importante pentru public. Noi oferim o modalitate inovatoare, sigura si anonima pentru sursele independente din Romania, ca si pentru publicul larg. Vom publica orice material cu semnificatie etica, politica si istorica cu pastrarea identitatii surselor noastre anonime, oferind astfel o modalitate universala pentru dezvaluirea  nedreptatilor si suprimarea cenzurii. Putem fi accesati si la URL http://www.romanialeaks.org/

Suntem profund convinsi ca nu suntem singuri în aceasta batalie.
Exista o multime de oameni  care doresc sa modifice in bine Romania, pentru totdeauna si sunt gata sa accepte provocarea.
Suntem aici, oferindu-le o mâna de ajutor.
Daca aveti orice alte documente confidentiale referitoare la subiecte politice, penale sau financiare si doriti sa le impartasiti cu presa intr-un mod sigur, anonim, puteti utiliza sistemul nostru securizat de criptate si încarcati pe server.  Vom analiza documentele si le publica, dupa verificarea informatiilor.
Pentru a trimite urmati acesti pasi simpli:
1. 1. Descarcati si instalati Tor Browser Bundle pentru sistemul dumneavoastra.
2. 2.  Lansarea browser-ul Tor si conectarea la Tor activat pentru  serverul nostru: http://r52mjuw7bkfbgtht.onion/upload/index.php , sau direct pe Wikileaks.ro.
3. 3. Asteptati!  Tor este sigur, dar lent ( Daca într-adevar dureaza prea mult sa se conecteze reîncarcati pagina de browser tor.
4. 4. Încarcati fisierele si deconectati.
Tor este configurat în asa fel încât nimeni, inclusiv administratorii site-ului nu pot ghici care este Submitter-ul real.
Tor ofera un nivel destul de ridicat de securitate si de anonimat, dar daca doriti sa o faceti chiar mai bine, urmati recomandarea:
 - Nu folositi calculatorul de lucru pentru incarcarea documentelor;
Utilizati unul public, fara parola punct WiFi;
- Utilizeaza o conexiune VPN la un server din afara tarii de domiciliu.
Va multumim pentru contributia dumneavoastra.

97 de comentarii:

  1. "Dovada ca "Seful" e homosexual?!"
    "Mafia Basescu-Udrea"
    "Amiralul G. Marin, schimbat pentru ca nu a fost de acord cu traficul de arme" - ghici al cui?
    "Dezvaluiri: Traian Basescu implicat in trafic de a..."
    "Ne pregatim de dictatura?"
    "Basescu si gasca de homosexuali de la SPP"
    "Basescu are cancer intr-un stadiu avansat"
    "Din nou despre afacerile cu arme ale lui Traian Basescu"
    "Afacerea "Voicu" si "Fetele Presedintelui"
    "Regimul Basescu vinovat pentru esecul Shengen!"
    "Mafia PDL si contrabanda pe Dunare"
    "Basescu si echipa terorista de la World Trade Center"
    "Musamalizarea dosarelor de spionaj si trafic de arm..."
    "Cable 09STATE15881: implicarea lui Basescu in acte ..."
    "Puterea Holocaustului impotriva..."
    "Basescu, alcoolic?"
    ...
    ...
    "Regimul Basescu criminal impotriva poporului roman..."

    O sa iau legatura cu Wikileaks - ala adevarat! - sa le fac cunoscut cu ce va ocupati voi, care ziceti ca sunteti afiliati la Wikileaks.uk...

    Sa va fie rusine, colportori ordinari, voi sunteti platiti sa subminati adevaratul scop al Wikileaks! Sau - si mai si - profitati cu nerusinare de numele lor pentru a va perpetua ura pentru tot (toti!) ce (care) va impiedica sa furati ce a mai ramas de furat in Romania!

    RăspundețiȘtergere
  2. relule nu cumva esti basist? tu esti chior la fel ca basescu? tu nu vezi ca spune ca e site PARTENER la wikileaks.uk? si nu vezi ca publica documente ROMANESTI? esti chior? se refera la magariile din Romania, nu la altceva! cred ca esti platit de pedeleu asa e? sa va fie rusine! astia publica aici DOCUMENTE si dau si sursele, am citit bine! esti un bou.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bei sugaci psd voi sunteti pipileaks :) niste postaci de partid fara legatura cu wikileaks. Moarte lui Iliescu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sandu ALDEA col (rez)29 ianuarie 2011 la 14:10

    zi sa sugi puuulla la toti astia care ne-am dat seama ce hram poarta basescu si care vrem sa scapam ROMANIA de regimul asta CRIMINAL! futu-va in gura de portocalii care ati nenorocit ROMANIA!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt absolut de acord !

      Ștergere
    2. Romania a fost fututa bine inainte de alde' Iliescu, stai tu linistit..

      Ștergere
  5. mey daca il dati jos pe basescu ce dracu o sa faceti ...o sa puneti pe altul mai bun decat el poate o sa fie si mai al reakului ...sa nu ziceti ca nu v-am spus...oricine va fi la putere totdeauna va fi dictator ...pe bune ...macar studiati istoria romanie ...niciodata nu a fost bine romanie numai hotii si mincinosii au reusit la putere si apropo eu nu fac parte din nici un partid ...

    RăspundețiȘtergere
  6. am un intrebare care e rolul lui wikileaks ...cica el spune adevarul...poate asa este dar adevarul poate face rau...asa cum un parinte ascunde multe lucruri de copii lui cu scopul de a il proteja...unele adevar il le spune copiilor altele il ascunde pt a nu i face rau copiilor lui...dar wikileaks nu are discernamant ce e bine si e rau el le publica pe toate...oare ce va obtine cumva o lume mai buna...nu cred asta ...cred ca mai bine va aduce un al treilea razboi mondial cu publicarea unor documente secrete...poate el insusi el e cel care va provoca raul in lume si nu puterile din stat care sunt acum la putere...oare daca era la puterea statului fondatorul wikileaks...oare el nu proceda ca totii presedintii tarilor...mey de ce nu va dati seama care e scopul lui wikileaks sa distruga lumea...eu nu cred ca ne vrea binele tuturor

    RăspundețiȘtergere
  7. am tot citit pe aici pe acest site tot felul de documente ...va improscati unul pe altul de parca voi ati fi cine stie ce ...mey inainte de a face acuzatii uitativa intai dracului intai la voi ...de cand nu vati mai uitat in oglinda...cu ce sunteti mai buni voi ...ca nici voi nu sunteti usa de biserica vorba aia ...ca si voi sunteti cu totii al dracului de pacatosii si judecatii pe altii si la voi nu va uitatii ...care de mai care sa apucati ciolanul cel mai mare adica puterea ...

    RăspundețiȘtergere
  8. pentru cei care contraziceti si nu credeti ....nu va mai uitati fratilor...documentativa....sunteti prea inculti si vorbiti urat....uitativa la nivel mondial ce este WIKILEAKS si dupa aia vorbiti incultilor care nu v-a puteti exprima si vorbit doar urat....de asta Romania este unde este ca e plina de tigani si de oameni inculti cu orgoliu prostesc!

    Respectele mele pentru tot ce inseamna WIKILEAKS

    RăspundețiȘtergere
  9. redfox dute tu la revolutie ca noi suntem tigani si inculti ca fara noi nu vei putea face nimic ...dute tu ca esti foarte educat si da il jos pe basescu... sa vedem poti...

    RăspundețiȘtergere
  10. Sincere felicitari, domnilor! Dati-i inainte, pana la triumf! Obama

    RăspundețiȘtergere
  11. cum asa pana la triumf adica pana ne distrugem noi singurii...

    RăspundețiȘtergere
  12. dati dovada de inteligenta si nu de lipsa de control, furia fara discernamint este ceva ce duce la pierzanie, ce usor uita omul de Dumnezeu, nu uitati ca in acest moment apocaliptic exista fiinte asa zis umane care au o forta a mintii extrem de perversa, o capacitate de manipulare cum nu a mai existat, doar o asa zisa informatie pe net si oamenii reactioneaza ca si cum cineva a apasat pe un buton al creierului si iata starea de robot.Daca se vrea o rasturnare a situatiei este necesar un plan exigent pentru mai binele tuturor altfel daca se actioneaza doar prin prisma informatiilor manipulative este chiar ceea ce vor manipulatorii ciinii latra si ursul habar nu are

    RăspundețiȘtergere
  13. asta sunt prosti ..intrati pe http://afaceri-pentru-toti.blogspot.com/ ...sa faceti cativa dolari pe criza asta

    RăspundețiȘtergere
  14. You have a nice site here. Could you place a translate bar on this page?

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu exista tv. ziar, comentariu, program, sau ce vreti, carte, care sa nu manipuleze chiar daca poate nu a intentionat.Exista insa manipulare pozitiva si din pacate, negativa. Toti suntem manipulati, toti dorim sa manipulam.Constat ca exista, din pacate, creiere spalate de comunisti care are inca efecte !

    RăspundețiȘtergere
  16. eu vreau sa prin un basist pedelist din astia care apar pe aici si isi bat joc de romanii de rand asa cum ii invata marinarul chior.... sa-l dau cu capul de pereti si sa-mi bag ...... in tot neamul lui de nenorocit mafiot si in ma-sa si in fi-sa si asa mai departe! bai pedelistilor, sa-mi tarasc .... pe coliva voastra jigodiilor!

    RăspundețiȘtergere
  17. acest blog/site nu are nici o legatura cu WL
    sunt doar niste persoane din opozitie care il adminitreaza.

    pacat ca folosesc numele WL...

    RăspundețiȘtergere
  18. pt. Basarica: Nu unchiasule. nu... INCA!

    RăspundețiȘtergere
  19. Cu regret constat ca nu aveti deloc spiritul celor de la Wikileaks, nu se regaseste in paginile de fata. Se vede de la o posta ca este facut special in spiritul celor care vad "ROSU" in fata ochilor si au alergie puternica la numele Basescu.
    Eu nu zic ca sunt sfinti dar nici ca tot raul din Romania se datoreaza PDL-ului si lui Basescu, iar cei pe care acest blog ii aduleaza sunt nisteemielusei nevinovati.
    Enormitatile pe care le expuneti in articolele prezentate sunt asa de fanteziste incat din cauza exagerarilor au efectul opus la asteptarile celor ce scriu. Amintesc de ...."infierarea cu manie proletara'''si de vechilepratici bolsevice de demigrare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa-ti dea EBA niste m..e nea ilie??
      pup la tine tu nebunik!!!

      Ștergere
  20. Zau nea ilie? Pai de... daca esti pedelist, normal ca nu-ti convine!

    RăspundețiȘtergere
  21. Vaaaaaai, ce mai pute a Vadim acest site.....

    RăspundețiȘtergere
  22. Fratilor,va rog nu va mai jigniti ca unui pdl-ist ca altul este psd-ist . Noi cei care traim in aceasta tara frumoasa ar trebui sa fim uniti ,sa gindim mai profund sa fim solodari umpotriva celor care isi bat joc de acest popor necajit si naiv .Ei profita de prostia pe care o facem certindu-ne intre noi in timp ce ei fura , mint ,duc de ripa aceasta tara . Noi trebuie sa gasim o cale de ai da jos de la conducerea tarii, pe acesti banditi .Ei trebuie sa raspunda penal pentru tot ceea ce au facut si fac. In Momentul de fata noi trebuie sa sprijnim Opozitia ,mai ales in alegerile viitoare . Nu cred orbeste in Opozitie ,dar pina una alta prin ea,putem shimba actuala conducere ,inclusiv pe acest presedinte, care in fiecare zi incalca cu nerusinare Constitutia. Si noi ce facem ? Noi ne certam intre noi. Ce viitor avem noi si copiii notri? . Haideti sa fim DESTEPTI si sa actiunam ,sa le demonstram acestor nemernici ca vor plati ,ei si copiii lor.

    RăspundețiȘtergere
  23. slab...f.slab situl...numai rahaturi...

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  25. Doar atata putetzi intelectualilor care zicetzi ca suntetzi Wikileaks Romania ? Sa injuratzi pe Basescu ?

    RăspundețiȘtergere
  26. Ghinion.Trebuie sa-ti cauti alti intelectuali ca aici nu se fac emisiuni de cultura.

    RăspundețiȘtergere
  27. Exprimarea libera e castigata-n revolutie,
    E dreptul nostru si e garantat de Constitutie.
    Institutiile bruiaza undele:
    Romania intra-n Europa doar cu numele.
    Promisiuni - minciuni
    Emisiuni - presiuni
    Televiziuni - sanctiuni:
    Showtime la romani! oare cati din voi n-ar face la fel....daca a-ti fii fost in locul lor.....marea majoritate....foame lunga

    RăspundețiȘtergere
  28. necazurile tarii asteia au inceput cu "domnia" tovarasului iliescu.

    RăspundețiȘtergere
  29. Si acuma sub a cui domnie suntem?.

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  31. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  32. Sunt Diaconescu pupama-ti in cwr!

    RăspundețiȘtergere
  33. sunt Vadim! pupati-ma VOI in... p....(nu spun ca se cenzureaza!!!!) . Catalin Striblea, ai legatura....

    RăspundețiȘtergere
  34. Cred ca ati inceput cu stangul, pentru ca incepeti cu aceeasi gogorita: comunismul! Ce legatura este intre banditismul clasei politice si faptul ca unii au fost membrii de partid. Cei mai membri de partid au fost cei din conducere care, iata, nu au averi. In loc sa faceti o analiza serioasa a perioadei comuniste, folositi criterii ideologice, precum cominternistii din anii`50/ schema e evidenta si, daca nu ascunde ceva interese, dovedeste ca v-ati asumat o sarcina care va depaseste. La fel si cu Amedeo Lazarescu- de ce nu-i "demascati" pe cei ce lucreaza in servicii speciale straine? Sunt multe de spus, dar se pare ca un dialog nu e posibil din lipsa de interlocutor. Le stie petoate, desi sunt "basnele" de dupa `89- mai ramane sa vorbiti despre faptul ca romanii sunt puturosi si hoti!

    RăspundețiȘtergere
  35. Deci asta e primul vostru post? din sâmbătă, 4 decembrie 2010.... domnilor, felicitari! In fix 3 luni 344.082 mesaje, cum zice la web counter! pentru un blog, asta e o performanta! Din cate stiu, nu vi s-a facut nici un fel de publicitate pe net sau pe mass media. E remarcabila performanta, sunt uimit. Va felicit si va urez succes! Cred si sper ca romanii sa va citeasca si cat mai multe publicatii online sa va ajute. Poate se trezesc si romanii in al 13 lea ceas!

    RăspundețiȘtergere
  36. Mai draga, voi sunteti cazuti in freza. Voi sunteti, probabil, cei care ati avut ochi albastri si erati obisnuiti cu din-astea. Acum sunteti precum Chaplin cu cele doua chei cu care in pauza de masa strangea suruburi inchipuite sau ca soldatul japonez care nu stia ca s-a sfarsit razboiul.
    Hai ma, ma lasi!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. numai prosti in tara asta

    RăspundețiȘtergere
  38. ´´Siguranta anonimat´´

    5. *Si cel mai important inainte de conectarea la wi-fi:
    5.1. obligatariu schimbare adresei mac a placii wireless a calculatorului.
    5.2. Sistemul de operare sa fie nou pus pe calculator si ne inregistrat ...
    5.3. Formatarea calculatorului dupa trimitere.
    5.4. Nu editati documentele... sa nu ramana pe ele semnatura digitala ...:D

    RăspundețiȘtergere
  39. Si o intrebare idioata... de ce ora server-ului corespunde continentului american???

    RăspundețiȘtergere
  40. cam mare diferentza intre http://wikileaks-ro.blogspot.com/ si http://wikileaks.ro :))) imi explica cineva de ce nu merge a 2??? sau nu sunt bani pt inchirierea unui domeniu=))

    RăspundețiȘtergere
  41. Da. Insa un domeniu platit, pe un server romanesc este extrem de usor de blocat de "baietii veseli", daca intelegi... pe cand platforma Blogspot sau cea Wordpress sunt cam greu de atacat...

    RăspundețiȘtergere
  42. Nu sinteti credibili pentru că v-ati plafonat pe Traian BăsescuO să apară o postare prin care si perigeul se datoreaza modului in care isi bea romul!Deja este plictisitor să mai asculti aceeasi placă veche,hodorogită si folosită perpetuu...

    RăspundețiȘtergere
  43. Pune tu despre alte subiecte.

    RăspundețiȘtergere
  44. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  45. Bla Bla Bla Cristian.Bine ai venit aici sa scormonesti prin gunoaie.Mai arunci cate o injuratura si cine stie cu ce te alegi.

    RăspundețiȘtergere
  46. Iar a inviat pedelimea? Bai nene, daca nu va place ce se scrie despre magariile facute de pdl si Basescu, cititi taica in alta parte!

    RăspundețiȘtergere
  47. Daca Julian Assange a fost tras la raspundere pt afirmatiile de pe site, cine poate fi tras la raspundere aici? Aveti curaj sa va dati nume, poze? Cine se ocupa de site? Demonstrati ca sunteti credibili ca altfel oricine poate sa posteze orice si oricat fara frica ca ar fi tras la raspundere. Cine iese in fata?

    RăspundețiȘtergere
  48. Ce e pedelistule? Nu-ti convine? Vrei sa sifonezi la servicii? Citeste mai bine articolele si vezi ca multe au surse puse ca link. Vrei sa stopezi libertatea de expresie?

    RăspundețiȘtergere
  49. Nu pot sa inteleg cum a ajuns politica sa murdareasca si un nume demn wiki trebuie stiut ca wikipage-urile au fost initiate de un hacker care nu are de a face cu asemenea uscaturi cum sunt politicieni cu hoti si dictatori! Suntem niste oameni care lucram pentru oameni creem noi site-uri web ajutam la dezvoltarea linux suntem oameni pasnici de ce trebuie murdarite inovatiile noastre cu politica nu stiu ce rau am facut noi policienilor lasati numele de "wiki" e un nume pur nepatat facut pentru populatia simpla si muncitoare nu va e rusine?
    Noi lucram pentru umanitate pentru ca poporul de pe internet sa primeasca informatii iar voi murdariti cu polica! Sa va fie rusine.

    RăspundețiȘtergere
  50. Draga nici wikileaksu original nu e un WIKI adevarat deoarece nu se pot modifica paginile de catre cititori! Asa ca las-o moarta ca MACANE

    RăspundețiȘtergere
  51. Wikileaksul original da tot felul de fapte in functie de oamenii care au actionat.Daca pe cei de la ambasada ii intereseaza chestii de astea,astea apar si in Wikileaks.Sunt niste treburi de le-ai putea spune telenovele.

    RăspundețiȘtergere
  52. HOW YOU FEEL USING SOMEONE ELSE'S NAME?...

    RăspundețiȘtergere
  53. HOW YOU FEEL USING SOMEONE ELSE'S NAME?...
    http://en.wikipedia.org/wiki/WikiLeaks
    Sign...someone from Australia

    RăspundețiȘtergere
  54. I AM GOING TO REPORT YOU!

    RăspundețiȘtergere
  55. ba australianule dute si raporteaz-o pe mata..poate-ti da vre-o prima..

    RăspundețiȘtergere
  56. O tara condusa de SECURISTI.In 1989 nu s-a schimbat nimic ca dovada si initialele SRI -"SECURITATEA RAMANE INTACTA"

    RăspundețiȘtergere
  57. pentru uni care se simt stresati sau poate nu au o prevoziune spre vitor ,incearca sa se agate de orice,pentru asi gsi o scuza .si asta find basescu=inrealizarile lor= inbecili

    RăspundețiȘtergere
  58. Nu se iese din nici o criza si nicio recesiune pana fiecare om apt de munca nu va avea un servici,o ocupatie din care sa castige decent prin mijloace cinstite.In rest toate discutiile despre orice sunt inutile.Daca politicienii nu sunt in stare sa asigure aceasta,sunt total inutili.

    RăspundețiȘtergere
  59. Atat de multa dezimformare si minciuna si parsivenie se gaseste in romania si in lume in zilele noastre, ca nimic parca nu mai are logica sau sens, totul devine foarte ciudat ! intr-adevar traim intr-o lume nebuna !

    RăspundețiȘtergere
  60. Tot ce face Basescu este sa le faca pe plac americanilor insa americanii incearca sa obtina profit prin imprumutul unor sume uriase pe care actuala putere nu este in stare(sau nu vrea) sa le gestioneze adecvat.Gaurile care apar in buget sant acoperite fie prin noi imprumuturi fie prin taieri bugetare si uite asa omul de rand ajunge fara voia lui sa sustina coruptia din Romania,si sa nu zica nimeni ca PDL e Alba-ca-Zapada ca nu-l cred.Documentele Wikileaks au spus multe lucruri printre care si felul cum a reusit sa vanda Basescu flota.Numai pentru asta ar fi trebuit daca nu inchis macar impiedicat sa ajunga la putere unde performantele lui ca leader a unei tara UE sant mai mult decat mediocre,fapt pentru care Franta si Germania s-au opus aderarii Romaniei la spatiul Shengen.

    RăspundețiȘtergere
  61. Poate daca nu aderam la U.E. nu-l aveam pe Basescu presedinte,ca lumea-l cunostea dar a refuzat sa vada adevarul.Toti s-au bazat ba pe Banca Nationala ca regleaza si nu se mai observa hotiile,ba pe imprumuturi externe care fac la fel(nu se mai vad hotiile).Lumea s-a comportat ca strutul si deacuma inainte vor traia si vor primi ce merita.In conditii de normalitatea gandirii nu se ajungea aici,dar se pare ca si mintea oamenilor s-a degradat.

    RăspundețiȘtergere
  62. VA ESTE FRICA DE TOT CE NU VA ESTE PE PLAC....RUSINE

    RăspundețiȘtergere
  63. Kominternisti nenorociti,faceti tot posibilul ca sa tineti tara asta in mocirla!Se vede de o posta ca site-ul asta nenorocit e o facatura a celor care incearca sa-si stearga urmele de distrugere a economiei tarii din '89 pana in prezent.
    Site-ul psd-isto pnl,adica a uniuni socialiste in frunte cu mai marele lor tatuc ilici iliescu!

    RăspundețiȘtergere
  64. Nu te agita atata ca o tine linistit Base in ruina pt cei mai multi.Voi politrucii de toate culorile aveti bani destui si nu-mi pasa de luptele voastre politice inclusiv de povestile lui asta de deasupra mea.

    RăspundețiȘtergere
  65. Bai asta de la 10 aprilie 2011, 08:00.... ia sa ne SeUGI Secera si Ciocanu, daca astia care suntem anti-basescu suntem Cominternisti si Comunisti!
    Ia Ciocanu! Secera ia-o pe urma! in kwur!

    RăspundețiȘtergere
  66. Fratilor, si restul prostilor din Romania care nu observa niste lucruri evidente !
    Este primul site in care am putut observa acuzatii aduse asupra masonilor si a adevaratilor conducatori din Romania, deasemeni am observat si planul Illuminati cel de reducere a 80 - 90 % din populatie, lucruri citite separat de mine pe site-uri interzise, si acum le vad oficial aici. Din pacate multi sunt prea retardati ca sa accepte concepte precul Teoria Conspiratiei sau existenta lonjelor. Pacat, insa tineretul vinde in urma, este insetat dupa cunoastere si dupa deschiderea secretelor lumii. Pacat de acei incuiati, care nu accepta noul, care indeamna lumea la hotiei, valoare, si nespalare.

    RăspundețiȘtergere
  67. ft penibil site-ul, sunteti jenanti tare, nu va angajeaza sport.ro?

    RăspundețiȘtergere
  68. bai pedelistule du-te in..... aia ...-ti!

    RăspundețiȘtergere
  69. cea mai mare tragedie a acestei tari este ca nu mai are tineri care sa studieze, sa cerceteze, sa verifice, sa munceasca, sa construiasca - ci numai tineri care se uita dupa bani, sa aiba cat mai repede, intr-un an daca se poate, ceea ce noi, batranii, nu am avut nici dupa o viata de munca:casa, masina, posturi cu munca putina si salarii cat mai mari...
    Altfel, nu vad nici cu ochiul liber ca ce a construit nenorocitul de"socialism", (adica generatia parintilor mei si generatia mea) a fost vandut la "fier vechi", dar "minunatii" conducatori de dupa 90 nu au pus in loc decat conturile lor, vilele lor, functiile lor - in timp ce noi muncim ca sa le platim toate acestea...Si ma apuca disperarea cand vad ca voi, tinerii, nu stiti decat sa vorbiti urat - nu stiti nici macar sa purtati un dialog. Ce-am facut noi s-a vandut pe comisioane - voi ce veti construi? voi cum veti plati zecile de miliarde de euro pe care "conducatorii" nostri le-au imprumutat, le-au sifonat si v-au indatorat pe 50 de ani? ca tara nu mai are resurse de nici un fel, totul a fost dat, nu mai este nimic de vanzare pentru a plati datoriile. Doar voi mai sunteti de vanzare!

    RăspundețiȘtergere
  70. nu vad nici-un articol despre geoana si celelalte partide:PD-L,UDMR,PSD,PNG,PRM.....etc.
    sa inteleg ca numai basescu timp de 20 de ani a facut si inca face ravagii in nenorocita asta de tara
    ati luat ce va convenit de pe situl wikileaks.org

    RăspundețiȘtergere
  71. Iara altul care se plange ca nu vede articole despre altii.Da cine te opreste sa-l scrii tu?.Sau nu ai ce scrie despre Geoana si tot astepti,dade a gresi si el cumva sa apara aici.Poate ca nu-i e locul aici.La treaba asta te-ai gandit?.Despre P.D.L e plin aici,U.D.M.R. ul e amintit si el mai ales la News.Ro daca ai citi.P.N.G. ul si P.R.M. ul sunt ca si moarte,ce te astepti sa se scrie despre ele?.Despre P.S.D. scrie tot tu.E liber.

    RăspundețiȘtergere
  72. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  73. Am cititi News.ro Ştiri pe Blog: România e pe ultimul loc la libertatea presei! - Tuesday, May 03, 2011.... si VA FELICIT PENTRU CA EXISTATI SI SCRIETI IMPOTRIVA PUTERII!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  74. nu stiu cum e site-ul asta, dar zice doar de basescu, afiliat wikileaks my ass, scam de romania facut de frustrati

    RăspundețiȘtergere
  75. Esti un pedelist baiatu! Tu asta care ai scris mai sus. Daca citeai toate documentele vedeai ca e criticata toata PUTEREA indiferent cine e. Insa cum un pedelist slugoi lui basescu asa cum esti tu nu citeste decat primele pagini ca e greu cititul nu e asa? Mai usor e sa bei si sa asculti manele...... Pai cine pana mea conduce Romania de 7 ani? Nu chiorul? Ce vrei, sa zica mereu de iliescu ca sa fi tu multumit?! Hai mars d'aici portocaliule!

    RăspundețiȘtergere
  76. site de nota 0.Nimic de opozitie.....!tovarasi

    RăspundețiȘtergere
  77. citesc cometariile voastre si imi intaresc din ce in ce mai mult ideea sa plec dracu din mizeria asta ! Nici nu ma obosesc sa comentez mizeriile astea pe care am intrat din intamplare.HEEEEYY SRI-ul!?!?! voi vedeti astea

    RăspundețiȘtergere
  78. Afiliere ziceai ? cu cine psd sau prm ca nu cu wikileaks.us. Afiliere o sa fie si cand o sa fie articole contra lui Ilici, Nastase, Antonescu samd, va stiti voi din PSD mai bine. Pana una alta o sa mai pierdeti si urmatoarele alegeri.

    RăspundețiȘtergere
  79. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  80. @detinatorilor site-ului...daca 9 din 10 articole ne prezinta in ce fel e numai vina lui basescu si a partidului politic pdl ca ploua afara trebuie sa ma gandesc serios la obiectivitatea acestui site.Va rog nu mai mancati cacat si prezentati faptele fara a va exprima opinia personala asupra lor.Nu e nevoie sa injurati la fiecare propozitie pe responsabili ci doar sa-i demascati. De injuraturi ne putem ocupa si noi la sectiunea comentarii. Acestea fiind spuse sper ca pe viitor sa fiti mai profesionali ca pana acum

    RăspundețiȘtergere
  81. 'tuva'n gura de basisti nenorociti!

    RăspundețiȘtergere
  82. o adunatur5a de ratati =)) ma bufneste rasul...pdl ...psd ...vadim...sunteti indoctrinati spalati pe creier...imi fac un spliff in cinstea voastra

    RăspundețiȘtergere
  83. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  84. MAFIA
    ESTE ACEA ORGANIZATIE CARE APARA INFRACTORII ADICA STATUL INSTITUTII DE CONTROL CARE APARA FIRME PRIVATE INFRACTORI CA ACESTA DIN ORADEA Blvd. Stefan cel Mare nr.68, bl. D20, ap.8, Oradea 410437, BH, Romania
    Tel: 0359 808 531
    Fax: 0359 452 723
    Mobil: 0728 270 434
    Email: info@pachete.ro
    FURA PACHETELE LA OAMNENI

    RăspundețiȘtergere
  85. wikiliku de serviciu e turbat....oricine-i spune adevarul, injura ca un politruc disperat.
    una-doua, cu "basistii", o fi vreun dement de pesedist

    RăspundețiȘtergere
  86. Felicitari voua pentru ca existati, pentru tot ce faceti SI POATE ASTFEL SE VA FACE CURATENIE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.
    URMEAZA-TI CALEA este pasaj si in Biblie , iar eu cred ca acest mesaj este unul prin de indemn just si loial ca un bun credincios si iubitor de oameni.
    eU CRED CA Nu banii si averea conteaza ci OAMENII(CEI ADEVARATI CARE MERITA),PENTRU CA IN CAZ DE CALAMITATI NATURALE ,CRIZE SAU ALTE SITUATII EXTREME Doar ACESTIA CONTEAZA.

    RăspundețiȘtergere
  87. jeguri psd-iste.
    cei mari banditi sunt in psd care sunt scursura fostului pcr.
    nu mai este nimic de furat in romania.tot cc-ul lor psd are in spate 3000 de ani de puscarie.
    averea tuturor psd-istilor este egala cu 5 % din PIB.
    la glont cu voi jigodiilor.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source