Search

marți, 7 decembrie 2010

Uniunea Europeana a Regiunilor, planul Noii Ordini Mondiale

Ocupati cu problemele zilnice, cu scaderea alarmanta a nivelului de trai, cu tema zilei de maine, cu "CRIZA" care ... nu se mai termina ( pentru ca abia a inceput! Iar asta nu se spune...), cetatenii nu iau seama ca li se pregateste .... desfiintarea Statului!
Exista o adevarata "Conspiratie a Tacerii" la nivel oficial, dar ( iar asta e cu adevarat surprinzator!) si la nivelul mass-media care critica actuala putere PDL-UDMR-UNPR-Minoritati....
Intr-adevar, cu toate ca din ianuarie 2009 evenimentele ce vor culmina cu disparitia practica a statului, se precipita, - in Romania ... se tace, pe aceasta tema.

Trocul politic al guvernului Boc:

UDMR a inceput sa carteasca fata de masurile de austeritate si suprataxarea populatiei * Uniunea risca sa isi piarda electoratul * In schimbul voturilor formatiunii, Guvernul Boc da la schimb regionalizarea Romaniei * Boc a afirmat ca Romania trebuie urgent regionalizata * Legea regiunilor, propusa de UDMR a trecut de Parlament in februarie prin acord tacit si lipsa de cvorum ....

Partenerii la guvernare incearca tot felul de solutii sa detensioneze situatia interna. Cei de la UDMR nu mai par atat de dispusi sa treaca prin parlament orice furnizeaza Guvernul Boc, prin legile de austeritate, deoarece maghiarii risca sa-si piarda popularitatea in propriul electorat. Cei de la UDMR, ca si cei de la UNPR au declarat ca au votat masurile doar pentru acest an.

Numai ca intentia guvernului este sa prelungeasca taierea pensiilor si salariilor si in 2011, masura camuflata in noul buget, dar si prin reglementarile Legiilor Pensiilor si Salarizarii, ce vor fi propuse de la 1 ianuarie 2011.

Peste toate, nu este exclus ca in toamna sa se intervina cu alte masuri de suprataxare a populatiei, dar si ample disponibilizari. PDL incearca, asadar, sa imbuneze UDMR, propunand un troc. Iar acesta este bazat pe regionalizarea Romaniei.

Premierul Emil Boc a declarat , dupa discutii cu partenerii la guvernare, ca este nevoie de o reorganizarea administrativ-teritoriala a României, impusa de calitatea de stat membru al UE, în perspectiva utilizarii fondurilor europene, având în vedere ca bugetul comunitar este structurat pe o dezvoltare regionala. Primul ministru a precizat însa ca orice discutie privind reorganizarea trebuie sa aiba în vedere Constitutia României.

"Este nevoie - în opinia premierului Boc - de un acord politic în acest sens. Un astfel de demers are nevoie de votul a doua treimi în parlament."

 Este exact ce am comentat mai devreme. UDMR va vota masurile de austeritate, primind la schimb euroregiunile, intre care si Haghita - Covasna - Mures (Tinutul Secuiesc / Székelyföld), regiunile devenind, conform cerintelor UE autonome, cu un soi de "parlament propriu", administrare proprie, care se bazeaza in principal pe sistemul etnic, si care poate da socoteala direct Parlamentului European in privinta accesarii de fonduri europene, cum este precizat in statutul de dezvoltare al euroregiunilor.

De altfel, cei de la UDMR au si castigat pe jumatate, printr-un proiect de lege al euroregiunilor din Romania, care a trecut de Parlament prin "tradarea PDL", cum a fost comentata la acea vreme in presa.

Proiectul UDMR de formare a regiunilor din Romania si reducerea lor de la 16 la 8 a trecut de Parlament prin aprobare tacita, datorita lipsei de cvorum. Senatorii PSD au acuzat imediat PDL ca proiectul a trecut printr-o manevra a grupului si ca este pretul intrarii UDMR la guvernare, dar si pentru votul maghiarimii acordat lui Traian Basescu in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

Ca reactie, destul de slaba, insa, la intentia lui Emil Boc, presedintele Senatului, Mircea Geoana, a subliniat ca dubla subordonare, asa cum este în prezent, ar trebui eliminata si ar trebui stabilite foarte clar relatiile dintre structurile nationale de decizie si cele regionale. Numai ca orice ar vrea Mircea Geoana, dupa ce legea regiunilor, aprobata tacit, va intra in vigoare, regiunile trebuie structurate dupa cerintele UE.

Deci declaratiile pe care le-au dat liderii UDMR in ziarele maghiare imediat dupa ce legea a trecut de Parlament, ca o victorie a maghiarilor si un prim pas spre autonomie teritoriala bazata pe criterii etnice, incep sa capete contur.

Si cum mortul de la groapa nu se mai poate intoarce, macar sa fie folosit ca troc politic
Liderii europeni s-au pronuntat la Madrid, in favoarea unei strategii economice comune care sa ajute la crearea de noi locuri de munca si care sa duca, in cele din urma, la revenirea statelor membre ale Uniunii Europene din criza economica.

Primul ministru spaniol, presedintele Consiliului European si presedintele Comisiei Europene au subliniat insa ca elaborarea strategiei "Europa 2020", care presupune crearea unui model economic bazat pe competitivitate, depinde in mod direct de o buna cooperare intre toti liderii tarilor aflate in UE si de consensul acestora, crucial pentru ca aceasta strategie sa fie aprobata pana in iunie 2010.


Proiectul presupune si accelerarea implementarii la nivel de politica si a relatiilor economice a euroregiunilor. Acestea vor avea autonomie locala, administratie locala proprie (un soi de consilii locale ca un mini-parlament), dar se vor supune deciziilor luate de Comisia Europeana si de Parlamentul European, prin coordonarea directa a parlamentelor nationale si guvernelor tarilor, care vor deveni un fel de “executiv” al celor doua organisme de varf ale UE.

Proiectul “Europa 2020”, care prevede pe langa strategiile economice si politice la nivel general in intreaga UE si o strategie pentru implementarea comuna a energiilor alternative, eoliene, nucleare, posibilitatea pilelor de combustie cu hidrogen sulfurat din Marea Neagra etc. In fapt, o autonomie totala fata de agentii externi, pe motivul “prin noi insine”.

Noua Europa prevede ca euroregiunile sa devina motorul economiilor si o federalizare a acestora dupa modelul american. Pasul cel mai important este ca prioritatile in formarea euroreginilor vor fi pe criterii de limba comuna. La mai multe euroregiuni va corespunde, ierarhic, un organism executiv pe cat posibil, format pe aceleasi criterii de limba si etnie.


Conceptul va conduce intr-un viitor pe termen mediu la reformarea statelor fata de principiile pe care le cunoastem azi.

In acest caz, de pilda, prin formarea unei euroregiuni din Harghita, Mures si Covasna, aceasta ar putea depinde de Budapesta si nu de Bucuresti.



Bineinteles, Constitutiile statelor membre vor fi armonizate cu aceasta idee, iar tara care va decide prin referendum ca nu este de acord va avea posibilitatea de a iesi din UE.

Dar cu pericolul izolarii totale.

Ca atare, masura din 9 ianuarie 2010 este favorabila principiilor politice ale UDMR, dar si initiativei de formare a Tinutului Secuiesc. Ca un fapt de semnalat este ca  Itszak Balasz, promotorul ideii de Tinut Secuiesc a avut o declaratie ce a starnit scandal.

Acesta a sustinut ca in cadrul noului proiect European, Romania nu va avea incotro si va trebui sa implementeze euroregiunile dupa criterii etnice, ceea ce va determina mult mai rapid decat se asteapta infiintarea Tinutului Secuiesc.

Alte documente:
WikiLeaks.ro documente

43 de comentarii:

  1. Nu ma misca deloc acest articol!Ce e Romania? O adunatura de politicieni corupti. Poate e mai bine pentru populatie ca aceasta tara sa nu mai existe. Daca se intampla asta, emigrez in Harghita! Ungurii o duc mai bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ACTORUL VASILE BUTNARU: Romania a cedat Basarabia -rusilor! Romania a cedat Bucovina-rusilor! Romania prigateste cedatrea Transilvaniei de Nord-ungurilor! Romania pregateste cedarea Cadrilaterului-bulgarilor! /Mihai Eminescu si azi mai umbla prin Cernauti cu capul spart.../Si tot intreaba de trecatori:/Unde-i Tara Mea?/Unde-i Romania?/Unde-i dulcea mea Bucovina?/Si trecatorii raspund intru-n glas:/NE ZNAIU!

      Ștergere
  2. Subscriu... chiar daca cu parere de rau! Sa-si faca secuii regiune autonoma in Mures-Covasna si Harghita unde sunt majoritari si m-as duce si eu acolo, invat si ungureste.... chiar daca o sa-mi fie greu la inceput! Imi schimb si numele daca e nevoie! O sa-mi zic Levente, sau Kelemen! Ma doare in cot! Sa-si faca si ardelenii ailalti regiuni in Crisana, cum le zice transfrontaliere cu regiunile din Ungaria si sa terminam cu tara asta de cacao! Coruptia si incompetenta conducatorilor ne-a mancat! Si noi suntem de vina, ca i-am votat mereu pe nenorocitii astia! Sa vina si rusii si ucrainienii... poate gestioneaza mai bine Moldova, ca noi nu suntem in stare. Sunt prea vehement? NU! Asta e adevarul. TOTI vecinii nostri sunt mai capabili decat noi, pana si bulgarii. Sa ia Dobrogea, e corect. De ce sa sufere oamenii din cauza unor conducatori nenorociti? Poate bulgarii o sa-i gestioneze mai bine! Romania trebuie sa ramana numai cu Muntenia... Bucurestiul asta CORUPT sa se descurce singur! Mi-e scarba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda... cam asa cred si eu. Insa acum o sa-mi sara extremistii in cap cu porcariile lor... (PS Nu sunt pedelist)

      Ștergere
    2. FRATILOOOOR, E GROASA PROBLEMA!! Totusi, eu unul, sincer, cred ca URSUL ISI VEDE DE TREABA LUI (DISTRUCTIVA DEALTFEL) SI CAINII LATRA IN PUSTIU (adica restul)... cum fac de 21 de ani si nu ii aude nimeni! Demonstratiile astea sunt o sursa de bani pentru media. intre doua,trei strigaturi, mai baga si eu o reclama la PROSTENAL...deh, POPORUL TREBUIE SA SE RIDICE LA LUPTA! Ati vrut capitalism? LUATI FRATE CIT CUPRINDE!!! e pe gratis...din pacate si tara asta bogata e DATA tot pe gratis...ce a mai ramas de DAT! AVEA DREPTATE BISMARCK (fostul cancela imperial)in privinta noastra : DOMNILOR, AVETI O TARA BOGATA SI FRUMOASA, PACAT CA ESTE LOCUITA!!!!!! TOT INAINTE, CA LA PIONIERI! NU PLECATI OGIVA, ca drapelul s-a gaurit de tot!

      Ștergere
  3. Incultura si prostia face casa buna cu cei care nu sunt si nu simt cu adevarat ROMANESTE.Rusine TRADATORILOR DE TARA SI DE NEAM!

    RăspundețiȘtergere
  4. In loc sa iesim in strada sa vada coruptii de la conducere ca inca existam, ca inca avem grai (asa cum procedeaza cei din alte tari) noi le dam aprobare tacita sa-si bata joc de tara asta in continuare si asteptam sa vina altii sa ne conduca. Sa stiti voi "romanilor" ca aia care vor veni sa va conduca fix la cum sa va mareasca voua leafa se vor gandi iar ungurii cu bratele deschise va vor primi. Scarba trebuie sa ne fie de lasitatea si ignoranta in care ne balacim nu de aia care isi bat joi de noi pt ca asta inseamna ca ei tot misca ceva. Asteptati sa lupte altul pt voi in timp ce voi stati ca beshnitele si dormitati. O sa vina dracu sa va faca dreptate. Treziti-va lesinatilor din adormire si iesiti in strada. De ce sa plecam noi? Sa plece ei!

    RăspundețiȘtergere
  5. E revoltator!!!UNDE ESTE NATIONALISMUL DIN VOI???Cei care vor sa plece din tara ca nu le convine sa plece daca n-au fost in stare sa-si exercite suzeranitatea ca doar suntem in democratie. Ati iesit vreodata oameni buni in strada sa va aratati nemultumirea cu privire la o lege care va discrimineaza? Normal ca nu pentru ca nu stiti sa fiti uniti! va ganditi cumva la cei din jurul vostru? Nu.. vreti sa va fie doar voua bine si va doriti sa ne guverneze adica sa ne stapaneasca alte tari decat voi! Va faceti de ras stramosii care au murit pentru tara in lupte si voi dati birt cu fugiti cand vedeti ca nu va e bine, stiti sa va contemplati in loc sa schimbati ceva in tara.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ungurii vor ceva ce nu este al lor! Au stapanit populatia romana din Transilvania prin 900 cand cu putin timp in urma nici nu existau ca popor,erau niste migratori veniti din Urali. Prin 1520 regatul lor a disparut pentru ca au fost zdrobiti in lupte...iar dupa ce ungaria s-a format dorea in Tratatele de pace si teritoriile pe care le cucerise intre care si Transilvania! Sunt niste nemernici pentru ca au trait cu ideea asta tampita in minte si s-au manifestat in aces sens! acum romanii din Transilvania sunt legati la ochi pentru ca-i aproba pe maghiari! Insa inca nu spun ca mi-e rusine ca sunt roman poate se trezesc la realitate candva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu: Noi nu suntem urmasii Romei!Vasile,vreau "Schimbarea la fata a Romaniei!" Suntem urmasii Traco-Geto-Dacilor! Am virat 3 milioane de euro pentru a continua sa prezenti spectacole care contribue la Trezirea Constiintei Nationale a DACILOR! DACIA LUI BUREBISTA SI DECEBAL NU A MURIT!

      Ștergere
  7. De ce sa plecam noi din tara noastra? Sa plece ei!!

    RăspundețiȘtergere
  8. De-i trimiti in alte parti pe unguri,ei vreau si acolo drepturi mai presus de populatia bastinasa.La ei ii ceva genetic,provin din huni razboinici,ca asa au ajuns aici in Europa .Agresivitatea pt ei e o predispozitie genetica.Iar agresivitatea are mai multe forme de manifestare de la cea verbala la cea fizica,mentala,spirituala mergand spre diverse forme reprobabile.

    RăspundețiȘtergere
  9. Fac apel al toti ce simt romaneste si se simt batjocoriti in tara lor sa facem fratilor ceva .
    adica orice numai sa nu mai existe aceste jigodii leproase in tara noastra m-am saturat de ,, sa traiti bine" si alte sloganuri ade,, adevarate .
    da adevarate dar pt ei si clanurile lor
    ne trebuie o unitate nationala dar ... nu in frunte cu acei lideri de sindicate care se lasa mituiti . au si ei interesul lor acolo unde sunt pusi . tre sa cotizeze pt a avea continuitate pe functia respectiva . LA LUPA BAIETI SA -I DAM JOS PE AHTIATII ASTIA DUPA PUTERE PE EI CU TOT CU NEAMURILOE LOR SA-I FACEM SA LE DIPARA NUMELE DIN POLITICA ROMANIEI

    RăspundețiȘtergere
  10. daca nu iesim an strada osa ne scoata ei pe noi din tara

    RăspundețiȘtergere
  11. singura solutie inca o revolutie schimbarea tuturor celor din clasa politica si pedepsirea lor pentru faptul ca in 20 de ani ne au vindut la straini ne au distrus identitatea,valorile morale si spirituale ne ucid parintii ,copii,pe noi,ne pingaresc si ne insulta inteligenta,sint multe de spus dar un singur fapt de indeplinit

    RăspundețiȘtergere
  12. sunt de acord..sa iesim in strada..sa mergem candva la sfarsitul lui iulie..pe 28 in Bucuresti.Oamenii au concediu..si ar putea veni mai multi.M-am saturat sa ia altii decizii in locul meu.

    RăspundețiȘtergere
  13. ..da ar fi bine pe 28..sa fie macar o luna la dispozitie..sa afle mai multa lume.daca mai stam mult astia ne casapesc tara si ne dau la straini.

    RăspundețiȘtergere
  14. Singura solutie pentru toti nemernici astia de au condus tara asta ROMANIA este VADIM TUDOR PRESEDINTE,altfel o sa ajungem sclavi la portile EUROPEI,daca nu chiar suntem deja

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt de acord cu VADIM TUDOR presedinte,dar ne lasam condusi de americani, ei ne fura voturile prin tradatorii de romani(Biroul Electoral Central-BEC).Asa ca VADIM,ar trebui sa dea o lovitura de stat, sa lase ce zic UE,SUA,RUSIA,ca astia au fost dusmaniiROMANIEI, si sunt inca.

    RăspundețiȘtergere
  16. purice
    politicienii corupti pac pac
    cala chinezi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca facem asta ram^nem fsrs partide politice !
      Ram^nnem fara procurori !
      ram^nnem fara judecatoriu !
      Ramânem fara ... fara ... fara ... etc...!
      Nu stiu cum va fi pe urma, dar precis aerul va fimai curat !

      Ștergere
  17. tananaaa! N-o sa mai fie nicio organizare teritoriala! Ce mai e de zis acu?

    RăspundețiȘtergere
  18. Comisarul european Johannes Hahn a declarat, intr-un interviu in exclusivitate pentru Econtext.ro, ca Romania trebuie sa-si puna in aplicare programele de dezvoltare regionala pentru perioada 2007 - 2013 in structurile in care aceste programe au fost concepute si convenite cu CE.
    In plus, mai trebuie spus ca politicile de dezvoltare si finantare de la nivelul fiecarui stat din UE au fost realizate pentru perioara 2007 - 2013. Tocmai din acest motiv, Johannes Hahn precizeaza si ca o modificare a organizarii administrative inainte de expirarea acestei perioade are impact asupra fondurilor europene pe care le primim prin Programul de Coeziune.

    RăspundețiȘtergere
  19. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere
  20. Transilvania,Moldova,Valahia si Dobrogea sunt provinciile istorice care sunt cunoscute in toata lumea sub acest nume inca de la origini.La multi dintre noi nu le-ar pasa pre mult daca regiunea in care ar trai,oricare dintre cele amintite mai sus,ar fi prospera si ar avea o viata mai buna,nu ar conta prea mult sa fiu in loc de ruman transilvanean sau ardelean,sau moldovean ori valah sau oltean.Ceea ce nu mi-ar place si nu as fi de acord este sa fiu din "centru",din"sud","nord" sau alt"pt cardinal".Cred ca i se poate spune presedintelui Basescu"pana aici"si tuturor celorlalti uzurpadori de neam.In caz contrariu,sincer,prefer sa traiesc intr-o Transilvanie Ungara.Asa cum traiesc de 6 ani in Spania si nu am vreo problema sa vorbesc limba acestei tari,sunt sigur ca as reusi f bine sa traiesc intr-o Transilvanie,fie ea si Ungara.Sunt sigur ca daca provinciile Romane nu ar fi unite ar exista atunci unitatea spirituala cea care ne lipseste atat in ziua de azi.Nu a sosit momentul unei miscari de revolutie iar cand acesta va veni altii vor stii din pacate sa se folosesca de el pentru a-si atinge scopurile.Balada emblematica a poporului nostru este Miorita cu care ne identificam prea mult ca sa nu tinem seama cine suntem:"moldovanul,munteanul si ungureanul sau ardeleanul".Si inca ceva..."sunt de acolo de unde mananca copii mei"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai cap de p...a fara pic de creier, tu esti din p.z.a matii!

      Ștergere
  21. Romania este unde este nu datorita lui Boc ci datorita astora de mai sus care si-ar vinde tot , care se lamenteaza care nu nici-un pic de sange de roman adevarat !
    Vremea Muceniciei a sosit spunea Parintele Iustin Parvu ...pai fratilor : FACA-SE VOIA SA ! Eu unul din Romania nu plec si aici o sa mor cu voi de gat !

    RăspundețiȘtergere
  22. "Anonim spunea...

    Nu ma misca deloc acest articol!Ce e Romania? O adunatura de politicieni corupti. Poate e mai bine pentru populatie ca aceasta tara sa nu mai existe. Daca se intampla asta, emigrez in Harghita! Ungurii o duc mai bine
    7 martie 2011, 09:53
    Anonim spunea...

    Subscriu... chiar daca cu parere de rau! Sa-si faca secuii regiune autonoma in Mures-Covasna si Harghita unde sunt majoritari si m-as duce si eu acolo, invat si ungureste.... chiar daca o sa-mi fie greu la inceput! Imi schimb si numele daca e nevoie! O sa-mi zic Levente, sau Kelemen! Ma doare in cot! Sa-si faca si ardelenii ailalti regiuni in Crisana, cum le zice transfrontaliere cu regiunile din Ungaria si sa terminam cu tara asta de cacao! Coruptia si incompetenta conducatorilor ne-a mancat! Si noi suntem de vina, ca i-am votat mereu pe nenorocitii astia! Sa vina si rusii si ucrainienii... poate gestioneaza mai bine Moldova, ca noi nu suntem in stare. Sunt prea vehement? NU! Asta e adevarul. TOTI vecinii nostri sunt mai capabili decat noi, pana si bulgarii. Sa ia Dobrogea, e corect. De ce sa sufere oamenii din cauza unor conducatori nenorociti? Poate bulgarii o sa-i gestioneze mai bine! Romania trebuie sa ramana numai cu Muntenia... Bucurestiul asta CORUPT sa se descurce singur! Mi-e scarba!
    7 martie 2011, 11:08 "




    Aveti idee cum sunt tratati romanii intre unguri???????????
    Intrebati-i pe romanii ce traiesc in Ungaria .
    Nu au dreptul la limba materna,vorbesc doar in casa(nici macar pe strada) romaneste si daca il jigneste un bosgor ,nu riposteaza ca si-o ia in barba de ajunge la urgente unde nimeni nu-l baga in seama caci este roman.
    Asa ca mai ganditi-va inainte sa vorbiti.
    " Ai grija ce-ti doresti caci zeii ca sa-si bata joc de tine iti va indeplini dorinta" .

    RăspundețiȘtergere
  23. m a cutremurat cata prostie exista in primele doua comentariipostate...TRAIASCA ROMANIA MARE...urmeaza o revolutie reala...

    RăspundețiȘtergere
  24. Starea NATIUNII - Dezastrul economic, moral, social si politic

    http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  25. Chemare la judecata

    http://www.youtube.com/watch?v=AnPAXt6bPLU&feature=player_embedded#at=112



    S.O.S. !!! Genocidul NATIUNII a inceput !

    http://www.youtube.com/watch?v=W5MHtvGy2vc&feature=related


    DeBocratie !? Unde-s pistoalele? Unde-s pumnalele?

    http://www.youtube.com/watch?v=UwQQg9nHh-s&feature=related


    Soseste ziua Socotelilor !

    http://www.youtube.com/watch?v=rLOKT7qe-qY&feature=related


    E TIMPUL SA NE REVOLTAM, E TIMPUL PENTRU REVOLUTIE!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=pL0SrW5Yerk&feature=related


    No_Basescu_Day_Starea_NATIUNII

    http://www.youtube.com/watch?v=zM-hVRm1i5c&feature=related


    Starea NATIUNII - Dezastrul economic, moral, social si politic

    http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo&feature=related


    Avem o Tara ( o poveste a neamului romanesc) - varianta fara subtitrare-

    http://www.youtube.com/watch?v=cPoKySnTcFA


    Impotriva separatismului maghiar!

    http://www.youtube.com/watch?v=MDzt1UMm1AM&feature=related



    Gigi Becali catre Traian Basescu: " "ba, baiatule, baga-ti mintile în cap"

    http://www.youtube.com/watch?v=rlCvVTNkl0g




    Parerea mea despre serviciile secrete.

    http://www.youtube.com/watch?v=5FmbNOSuxwU&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  26. http://www.youtube.com/watch?v=VYqGpO8-RBM

    RăspundețiȘtergere
  27. Ceausescu - Rare
    http://www.youtube.com/watch?v=ruu3xbOeZCU&feature=related

    CEAUSESCU - CEHOSLOVACIA
    http://www.youtube.com/watch?v=2vREdWr00NY&feature=related


    Ceausescu discurs (speech) 1968 - Cehoslovacia
    http://www.youtube.com/watch?v=MpL8U-A_-lE&feature=related



    telejurnal - stirile de la ora 5 inainte de 89
    http://www.youtube.com/watch?v=xpEwKrwVYjo

    La multi ani, iubit conducator!
    http://www.youtube.com/watch?v=FOsX5nuOMGo&feature=related


    Festivitati in comunism
    http://www.youtube.com/watch?v=Kxxy0kfPlAE&feature=related


    Ceausescu - Fiu demn al tarii?
    http://www.youtube.com/watch?v=LgMmzdjVehY&feature=related

    Sarbatori in Epoca de aur - RSR - TVR Romania e
    http://www.youtube.com/watch?v=t0r4p4K_zig&feature=related


    Sarbatori in Epoca de aur - RSR
    http://www.youtube.com/watch?v=gPyW_EtjAHU&feature=related



    Sarbatori in Epoca de aur - RSR
    http://www.youtube.com/watch?v=HoJb_gAF__8&feature=related


    Sarbatori in Epoca de aur - RSR
    http://www.youtube.com/watch?v=-OV25qeDOVs&feature=related


    TVR - Epoca de Aur - Universiada
    http://www.youtube.com/watch?v=h7kYRQsKkMg&feature=related


    Noi in anul 2000
    http://www.youtube.com/watch?v=Zk-H3oRiuNg&feature=related


    lumea copiilor
    http://www.youtube.com/watch?v=5PS5Ui9TDx8&feature=related



    Epoca de Aur - TELEJURNAL - secventa
    http://www.youtube.com/watch?v=oVHmfAy35l4



    Epoca de Aur - Inaugurare - Canalul Dunare Marea Neagra - Magistrala Albastra
    http://www.youtube.com/watch?v=ADimuUJX3og&feature=related


    Epoca de Aur - Inaugurare - Casa Poporului - Bulevardul Victoria Socialismului - Bucuresti Romania
    http://www.youtube.com/watch?v=bfYuVQDccNA&feature=related


    Ceausescu - Realizari Grandioase
    http://www.youtube.com/watch?v=eCWzwlq59eo&feature=related


    Cântece pionere?ti- ?oimii patriei
    http://www.youtube.com/watch?v=JTIx1lIgYW4&feature=related

    Cantec Patriotic - Stima noastra si mandria
    http://www.youtube.com/watch?v=uyNTcWwFeiY&feature=related


    Ardeal noi te iubim-Cantec patriotic
    http://www.youtube.com/watch?v=brLSO8vjqio&feature=related


    Cenaclul Flacara - Tu Ardeal
    http://www.youtube.com/watch?v=Xf34jEDQYbs&feature=related


    cintece patriotice - pionieri soimii patriei - epoca de aur
    http://www.youtube.com/watch?v=zcC4PMbxhsE&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  28. unde esti tu tepes doamne?

    RăspundețiȘtergere
  29. s-ar putea ca astora sa le placa in teapa .trebe gasit altceva..

    RăspundețiȘtergere
  30. i-as aresta pe toti care-au avut vreo functie de la revolutie -ncoace,...consilier, primar,senator, deputat, parlamentar,presedinte, etc....toti cei care nu si-au facut datoria, si-au furat, si sint demonstrati ,ca au furat tara ,...le-as confisca averile la toti,....sa vedeti ce sume se string la bugetul statului, ca o sa avem bani la sanatate, pensii,invatamint,etc.,....si-n locul lor as pune un taran la agricultura,..ca ala stie ce are nevoie pamintul,...pensionari-tata, ca astia stiu si de la armata , politie, mineri, cercetatori ,doctori, profesori,...etc...oameni adevarati, si nu hoti ! salariu pt. ei ...- minim pe economie,mincare gratis ,cazare gratis pt.ei si familiile lor,plus ca le-as da si masina ,.....dar sa dea socoteala-n fata tarii de fiecare leu cheltuit,iar daca nu o fac,...la puscarie cu cel prins...! cui nu-i place-n Romania?....24 ore granita deschisa ,sa plece definitiv....ai furat in strainatate, si-ai ucis, sau alte magarii,...si ai facut tara ta de ris prin ziare, tv. ,etc,.......Declarat imediat persona non-grata ,...retrasa cetatenia,....indezirabil,...sa te duci dracului unde vrei,daca nu ti-a fost bine-n tara respectiva,.. sa te vedem cine te primeste,.....sa se spele pe cap cu tine.....daca ti-ai facut tara de ris ,...si sufera toti romanii pt.un hot, un bandit, si-un nemernic...!...sa nu mai ai dreptul sa calci niciodata-n ROMANIA.....!asta-s face,....dar din pacate ...nu putem nici unul....! va pup,....si va cer scuze , daca am jignit pe cineva.....!

    RăspundețiȘtergere
  31. Fara sa vrem intentionat vom ajunge etnii regionale exact cum s-a dorit dupa primul razboi mondial .

    RăspundețiȘtergere
  32. Domnilor, Ni se inculca IDEEA ca ROMANIA e CONDUSA de SUA -prin ACOLITII ei la NOI; cred ca ADEVARATUL - MANUITOR (si beneficiar) e UNDEVA MAI LA EST!!-inteles (probabil) cu SUA- CARE PRACTIC NU ARE MARE CASTIG MATERIAL DE LA NOI !!! In schimb- ESTICII -AU !!!...Energia -AFIRMATIV -o PLATIM CEL MAI SCUMP(DACA E ADEVARAT !)PUEREA- NUMAI ASA SE MENTINE !!...

    RăspundețiȘtergere
  33. Hmmmm..... in nici un caz nu e Rusia.

    RăspundețiȘtergere
  34. ceea ce pare a fi bun e de fapt rau.

    RăspundețiȘtergere
  35. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,NOUA ORDINE MONDIALA presupune SCHIMBAREA LA FATA A ROMANIEI!

    RăspundețiȘtergere
  36. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,Emil Cioran a visat... Eu am reusit in realitate "Schimbarea la fata a Romaniei!"

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source