Search

luni, 6 decembrie 2010

Surse anonime: Basescu este extrem de grav bolnav

Nota: WikiLeaks Romania va prezinta aceste documente, fara sa-si asume in nici un fel vreo ideologie, partizanat politic. Raspunderea apartine autorilor articolelor, daca acestia au ales sa-si faca public numele.

TRAIAN BĂSESCU - ZILELE ACESTUIA SÎNT NUMĂRATE!
Începutul acestei săptămîni nu a fost unul de bun augur pentru Traian Băsescu. Conform informaţiilor noastre, starea de sănătate a presedintelui s-a agravat. Marţi el a avut una dintre cele mai grele zile. Conform agendei personale, marţi el ar fi trebuit să convoace şedinţa CSAT pentru elaborarea unei serii de trei hotărîri secrete
privind proiectele de înzestrare a Armatei Române. Nu a fost în stare nici măcar să coboare din pat, în marea majoritate a timpului fiind într-o stare de somnolenţă, indusă de sedativele administrate de medicii SPP. Abia după orele 16, a avut un dialog, în biroul amenajat la vila de protocol în care locuieşte, cu şeful cancelariei prezidenţiale, Cătălin Avramescu.

Ca şi în cazul precedentei şedinţe a CSAT, şi momentul în care se va ţine următoarea va fi o surpriză, chiar şi pentru membrii acestui organism fantomatic. Întrunirea nu va fi anunţată înainte de desfăşurarea ei, pentru că, din cauza crizelor tot mai frecvente de boală pe care Matrozul le are, este riscant să fie anunţată o anumită dată, iar aceasta să nu poată fi respectată. Pentru că nu se simţea în stare nici măcar să vorbească la telefon, l-a pus pe Avramescu să-l sune pe Adriean Videanu, căruia i-a ordonat să finalizeze hotărîrea CSAT cu privire la Roşia Montană, pentru ca aceasta să fie adoptată la prima şedinţă. Probabil şi scandalul Monica Iacob Ridzi a constituit un important subiect al discuţiei între Bolnavul Naţional şi şeful cancelariei prezidenţiale, pentru că, după plecarea acestuia, Băsescu a făcut un efort şi a sunat-o, personal, pe Ridzi, căreia i-a spus să stea liniştită, că nu va păţi nimic.
Restul serii, pînă la orele 21, în jurul canapelei prezidenţiale, din cabinetul privat, au fost prezenţi medicii SPP cu care se sfătuieşte în privinţa limitării efectelor bolii, Aliodor Manolea, precum şi fiica sa mai mare, Ioana Băsescu. Conform informaţiilor scurse din spatele uşilor închise, Băsescu a cerut un pahar de whisky, de care nu s-a atins ("spunea că îi e rău numai cînd îl priveşte") şi a cerut SPP-iştilor să grăbească demersurile pentru aducerea din Indonezia a echipei medicale a doctorului Abid Nazir, de la clinica "Global Doctor International Medical Center". Din cel puţin 3 surse bine informate (printre care şi un general SPP), am aflat că Traian Băsescu mai are de trăit cel mult 2 luni.
Update in timp ce scriam acest comentariu:
Surse din Serviciile Secrete ne-au informat că, ieri după-amiază, s-ar fi produs inevitabilul: Traian Băsescu ar fi paralizat în întregime şi ar fi fost transportat, de urgenţă, la Spitalul Militar din Bucureşti. Tot ceea ce ştim este că prognoza referitoare la viaţa lui este sumbră!

WikiLeaks.ro documente

84 de comentarii:

  1. Nu am vazut in viata mea o aberatie mai mare. In speranta ca acest site nu devine un loc unde toti tampitii fac presupuneri, va rog sa luati masuri ca astfel de porcarii sa nu mai apara. Vrei sa fii credibil...pune ceva credibil sau incredibil dar nu de domeniul SF...

    RăspundețiȘtergere
  2. Stirea e credibila intrucat a fost redactata de CVT intr-o pauza de la sedinta parlamentului european.

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca esti tampit . boule !

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ca pe siteul asta sunt numai bazaconii. Niste aberatii mai mari nu am mai vazut nicaieri; cel putin sa se stie sursele pentru a fi analizate: oneste sau politolizate

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca basescu e GRAV BOLNAV. alfel n-ar face numai tampenii si nu l-ar tine pe boul de boc in brate si pe parashuta aia de udrea! sai dau MUMU lui UDREA!

    RăspundețiȘtergere
  6. base e : betiv, mafiot, mincinos, furacios, homosexual, curvar, traficant, violent cu femeile si alte calitati de astea. problema e ca l-au votat vreo 5 milioane si prima si a 2 oara. Deci aia care se IDENTIFICA cu el! concluzia? jumatate din alegatorii din Romania sunt ca base! si cam 1/4 din populatia Romaniei! ca tot ne zicea el ca 20% din romani sunt curisti! pai astia sunt!!! AIA CARE L-AU VOTAT!!!!!!
    MUIE BASE!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt de acord cu tine dar nu cred aceasta aberatie.sincer m-as bucura 100% ...cine citeste aceste stiri le face cunoscute altor persoane...apoi toti asteapta ziua inmormantarii pt a dansa si a bea in cinstea lui....poporul asteapta sa-l judece..asa va avea o moarte f usoara.

      Ștergere
  7. Nu stim daca ce scrie mai sus este si adevarat.Eu cred ca ca ar trebui sa mai traiasca pina il vom lua cu totii pe sus si ii vom arata ce a vazut si Ceausescu ultima data in fata ochilor :un glont.Trebuie sa moara ingrozit,acest "diavol",cum il caracteriza un primar din sudul tarii cu naduf.Pacat ca metodele aplicate de Vlad Tepes nu mai sint actuale si pentru aceasta javra.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca ar fi normal ca institutia prezidentiala ca prezinte oficial starea sanatii presedintelui. Astfel nu ar mai exista suspiciuni legate de acest subiect. Nu presedintele trebuie sa-si prezinte starea de sanatate cu comentariile in maniera stiuta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sincer, dupa cat a baut la viata lui si dupa cum arata, eu sunt convins ca are ficatul si/sau pancreasul in pioneze. In alta ordine de idei, desi imi doresc enorm sa scapam de el, mi-e teama de momentul acela pentru ca, dupa cum s-a vazut, noi romanii am dus-o mereu din rau in mai rau. Si intotdeauna e loc de mai rau, credeti-ma...

    RăspundețiȘtergere
  10. Ei da,este cazul sa se duca,ne-a plictisit destul.Mitocanul are o karma foarte proasta si un IQ de cit pisica mea,de unde si rezultatele dezastruoase in 6 ani de "aranjamente".Nu este nici smecher cum se pretinde,cei de linga el sint prosti,el fiind foarte usor de "citit" la minciunile pe care le arunca:de orice ar acuza pe cineva,sa stiti ca el a facut-o si o arunca peste gard la idiotii care ii raspund.Unui asemenea tembel nu i se raspunde,i se da o palma peste bot (atit cit mai este printre noi).Duca-se !

    RăspundețiȘtergere
  11. .... deci.. este un SF incredibil.. iar dimensiunea lui imi da 2 puncte de :1.asta care a scris este dus cu capul rau de tot; ori 2. asta ne face orbi si prosti.. in puii mei..

    RăspundețiȘtergere
  12. Ştiam de mult că este bolnav şi de multe ori m-am întrebat dacă atitudinea lui nu se datorează şi bolii. Pentru că este neîndoielnic că numai un bolnav grav ar putea să se comporte asemenea lui. Ne-a făcut de ruşine în toată lumea.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ori citesc "Povesti de adormit copiii" ori articolele voastre,tot una este. Priviti comentariile si vedeti ce jalnici sunt cei care cred in tampeniile voastre...la fel ca si voi-autorii-de altfel. Gasiti-va o ocupatie pe masura voastra,eu stiu...poate pe la vidanje ,pe undeva.

    RăspundețiȘtergere
  14. :)) hai ca se fac 2 luni ...crapa sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa-mi tarasc coaiele pe coliva masii si sa-i iau TOATA faqmilia'n pula de javra ordinara !

    RăspundețiȘtergere
  16. Parca sunt la latrinele motanului .

    RăspundețiȘtergere
  17. Să-i dea Dumnezeu multă sănătate şi multă minte! Dacă ar avea mai multă minte poate că ar gândi altfel faţă de traiul acestei populaţii care se zbate din greu.De ce au murit oameni în 1989?Dă Doamne gânduri bune conducătorului acestei ţări pentru ca acest biet popor să mai aibă credinţă în Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  18. sint convins ,daca ar mai avea inca 2 mandate sigur ar trece cu bine din punct de vedere al sanatatii fizice,din punct de vedere al sanatatii mintale ma indoiesc.oricum daca a cistigat si al doilea mandat l-a cistigat si cu votul prostimii pe care o reprezinta si il reprezinta .

    RăspundețiȘtergere
  19. Da. Cum e turcul si pistolul, cum e sacul asa si peticul. Avem presedintele pe care il meritam. E exact ca si cea mai mare parte dintre romani: marlan, betiv, curvar, fura, minte, faca glume proaste si isi bate joc de cei mai slabi, etc. Daca moare nici o paguba. El nu da doi bani pe noi, noi nu mai dam 2 bani pe el. In loc de "Dumnezeu sa-l ierte" o sa zicem "Bine ca s-a dus". Mai da-l dreacu' - o vorba romaneasca care ne defineste pe deplin.

    RăspundețiȘtergere
  20. Vorbiti prostii!Omul e bine mersi si-si bate joc de cei care acum ii canta prohodul si fac comentarii jalnice.Eu nu zic ca-i cel mai bun presedinte dar noi suntem de vina ca l-am lasat sa fie un jucator asa cum a si recunoscut.Si nu noi-vulgul-ci cei din conducerea tarii,care i-au cantat in struna. multi dintre voi comentatorii de pe net l-ati votat pentru 200-300 roni si acum .....

    RăspundețiȘtergere
  21. Sa-i dea D-zeu sanatate .Si noua sa ne dea rabdare. Sa ne dea rabdare sa-lputem judeca si pedepsi pentru tot ce a facut si face .Din pacate , asta o sa ne coste enorm!!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  23. si de ce nu le restrictionati pe cele obscene?

    RăspundețiȘtergere
  24. suntem in 05.02.2011 au trecut cele 2 luni,base a murit? Ops!! cineva joaca ruleta ruseasca!! este sau nu este?? Pina acum nu este iar sursa anonima este de fff mare 'incredere'!!!???????

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu il tin in viata pe Basescu! Zilnic ii dau sa SUGA LAPTE de (xxxx) si ii fac injectii cu muiomicina forte....

    RăspundețiȘtergere
  26. JxJ
    Ba baieti, daca toate sursele voastre sunt de acesta calitate, comunicndu-va fantasmele unui politician scelerat, pe care voi le luati de bune, ati pus-o de mamaliga!

    RăspundețiȘtergere
  27. Cred ca mai degraba are grave probleme cu alcoolul. Faptul ca a refuzat mult râvnitul pahar de whisky arată că are deja pancreatită cronică de etiologie etanolică. Inclusiv iritabilitatea pe care o manifestă în relaţie cu contestatarii domniei sale, indică că are complicaţii legate de consumul cronic de alcool. Ar fi bine să i se recomande abstinenţa la alcool.

    RăspundețiȘtergere
  28. Eu i-as recomanda niste Furadan.....

    RăspundețiȘtergere
  29. tot ce gasiti pe site-ul asta gasiti si in revista Romania mare,a omului caruia i sau terminat epitetele din cauza numeroaselor boli nervoase pe care le are.nu va lasati amagiti de vorbele acestui pupincurist ceausist de VADIM,lingau si mincinos.are pacate multe base,si isi va primi rasplata,la vremea potrivita si acea vreme nu e departe!traiasca Romania!(ce a mai ramas din ea,)

    RăspundețiȘtergere
  30. Majoritatea politicienii sunt niste lingai.Altfel nu ar face aliante impotriva naturii si nu ar face maratonul partidelor.Nu au coloana vertebrala.Banul le ia mintile.

    RăspundețiȘtergere
  31. Informatii vehiculate pe "scurtu" de la Spitalul Militar confirma faptul ca Base e pe duca...in cateva luni.

    RăspundețiȘtergere
  32. Ca J.O. este bolnav, asta o stie toata lumea.
    Ce nu inteleg, este de ce ii doriti moartea...
    Lasati-l fratilor sa traiasca, sa-l vedem macar o data coborand din duba, in fata la DNA. Legat de Nutzi cu aceleasi catuse.

    RăspundețiȘtergere
  33. Ala care esti administratorul acestui site se vede de la o posta ca esti cel putin "dezinformat mintal". Nimic din ceea ce se sustine aici nu poate fi crezut deoarece redactarea este vadit cea a unui impostor! Daca ma gandesc mai bine, totul pare insailat de "prezervativul ala resapat" cu nume de personaj de desene animate sau de "bardul aruncator de lichide". Jalnic! Stiu ca nu veti posta comentariul asta, dar macar l-ati citit pentru a-l refuza!

    RăspundețiȘtergere
  34. Ce rahat de site e asta? De unde dracu aberatiile astea???

    RăspundețiȘtergere
  35. traim intr-o tara de retardati si asta ne ia tot timpul... avem ce meritam....vom primi tot ce meritam...

    RăspundețiȘtergere
  36. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  37. Daca a fost bolnav, acuma nu se mai vede. Cred ca a baut CICLONE de la Udrea si s-a vindecat!!!!

    RăspundețiȘtergere
  38. Ma doare sufletul ca nu suntem uniti...Am putea sa repurtam performante nebanuite si sa devenim cei mai buni din lume...in orice domeniu...Nu pot sa cred ca suntem un neam de tradatori, prosti si inculti...Nu pot sa cred ca am uitat de sacrificiile supreme ale inaintasilor nostri...Nu pot sa cred ca romani de/ai nostri vor distrugerea acestei natiuni...Nu pot sa cred ca vom ramane la nesfarsit sclavii strainatatii...NU pot sa cred ca a murit patriotismul si iubirea de neam ...Nu pot sa cred ....
    OARE E VOIE SĂ Cred in RENASTEREA ROMANIEI? Cu respect, Mitică

    RăspundețiȘtergere
  39. Teapa....au trecut 2 luni. De toata jena si mai vreti sa fiti si credibili...in puii mei...

    RăspundețiȘtergere
  40. stiu ca vor mai fi unii care ma vor "blagoslovi" cu multe "invective" si "injectii" dar asta e-avind prieteni in mai multe "servicii" care mi-au confirmat ca "cumatru'" Base e rupt in 2 de boala,va rog sa nu mai tot injurati aiurea pe aici si sa va uitati mai atent la tot ce fac nesimtii de Base&comp in tara.vinovatii pt tot ce se intimpla acum sint de la Iliciu incoace,toti cei care au fost prin conducerea tarii(si nu numai) iar asta a pus capac la tot.cert e un lucru-in spatele acestor lepre sint Jidanii care vor ca acest loc sa le apartina (nu degeaba au cumparat multe terenuri si o gramada spatii,locatii,etc) si au si inceput sa-si trimita batrinii aici.va rog sa verificati cele spuse de mine inainte de a ma boscorodi cu spor si abia apoi sa-mi spune-ti de dulce sau sa-mi dati dreptate.multumesc

    Dan-un simplu si adevarat ROMAN(cel putin asa ma consider)

    RăspundețiȘtergere
  41. Anti-iliescu si Anti-basescu27 februarie 2011 la 05:36

    Dane te aprob 100%! Si Iliescu e vinovat si Basescu e si mai si! Noi Romanii adevarati trebuie sa facem ceva impotriva lor!

    RăspundețiȘtergere
  42. CEAUSESCU, CEAUSESCU FA-I CHEMARE LUI basescu.SI LA TOATA GASCA LUI BANDITI SI MAFIOTI.udrea CAND AUZEA LUI base Ii SOPTEA ; TRAIANE AM BELIT BELANGHERU

    RăspundețiȘtergere
  43. ABERATII !!! Ati auzit si voi de wikileaks de pe discovery si gata ati bagat tot felul de ciudatenii fara sens. Sa nu va mire faptul ca o sa va dea cineva in judecata pentru calomnie si injurii...

    RăspundețiȘtergere
  44. Ai nu zau?! Te-ai uitat ca fiecare articol are dedesubt pusa SURSA de unde e luat? Sa-i dea in judecata pe aia de le-au scris! PEDELISTULE! HUOOOOOOO

    RăspundețiȘtergere
  45. speranta moare ultima!! sper din tot sufletul meu sa fie adevarat! daca se poate sa-l programati si pe dobiboc, plz! o sa fiu cel mai fericit dintre paminteni ! si , cu voia dvs :eba ,videanu,blaga,udrea,preda(both) OLTEAN-asta se poate de doo ori ?;anastase (with a huge dick in her ass/mouth)a! - boureanu, guzganu rozaliu cu miorita,tinel gh, si ultimul pe lista: 11 m de la piatra neamt cu familia! se poate?

    RăspundețiȘtergere
  46. de ce luati apararea kiorului? nu v-a durut aroganta lui cand anunta el scaderi salariale de 25% , reducerea aparatului bugetar? o sa primeasca ai lui 2.000 lei ajutor de deces si pe el o sa-l arunce in mare fiindca nu merita sa mai stea in pamint!! sau mai bine sa-l lase in grija coltilor cainilor maidanezi /comunitari pe care tot a vrut sa-i omoare!

    RăspundețiȘtergere
  47. OK...mi-a placut bancul...cam sec insa ...merge. Totusi, in afara de injuraturi, scursuri de latrina si aberatii...ceva adevarat..palpabil intr-un interval de timp onorabil...aveti? Altfel veti deveni un fel de A.C. dar mai proasta.

    RăspundețiȘtergere
  48. ar trebui tras in teapa pe care o promova in campanie.dar in lumina noilor stiri s-ar putea sa-i placa asa ca ginditiva la alte metode...stia el de ce voia sa -i traga in teapa pe uniii.....pe altiiii.....

    RăspundețiȘtergere
  49. Nu uitati :) si Ceausescu era grav bolnav .....

    RăspundețiȘtergere
  50. Moarte lui Basescu! Moarte lui Boc ! Sa eliminam odata pt. totdeauna Ciuma Portocalie!

    RăspundețiȘtergere
  51. HAHAHAH! LA OASE! HUOOOO!!!! JOS CHIORU!

    RăspundețiȘtergere
  52. E adevarat si specificat si C.V. Tudor ...pentru dobitoci a se citi Corneliu Vadim Tudor...o tot spune de vreo 3 ani...a spuso si pe tv cu ora si minut ....

    RăspundețiȘtergere
  53. Nu dori moarte nimanui...eu zic sa incepem sadeschidem mintile inchise ale cunoscutilor si sa ne apucam sa facem curat in tara, da asti mici , oamenii de rand,prostimea , plebea etc ,,,NOI SUNTEM ROMANIA , noi cei 20 de milioane de romani adevarati care au mai ramas in tara ....pana la 22 de miliaone sunt corciti sau inlocuiti direct dupa reteta ruseasca...intrebatil pe Ion Iliescu cum se face!

    RăspundețiȘtergere
  54. Onorabil,din partea dumneavoastra,ar fi sa veniti cu ceva explicatii! Suntem la sfarsitul lunii a 3-a,domnilor! Deveniti extrem de penibili,sau aduceti noi amanunte,ADEVARATE,cu privire la acest articol!

    RăspundețiȘtergere
  55. ABIA ASTEPT SA MOARA ... O SA MA IMBAT DE FERICIRE SI SPER SA NU GASEASCA LUMINA, SA RATACEASCA ETERN INTRE LUMI ...

    RăspundețiȘtergere
  56. curios, inca mai traieste dracul...

    RăspundețiȘtergere
  57. Orice ar spune sustinatorii lui Basescu , si cei care il crediteaza cu inteligenta sau care au impresia ca e stapan pe situatie sau ca stie el ce face , trebuie sa recunoasca si sa vada ca nu a avut si nu va avea niciodata alura si demnitatea , figura si morga , discursul si carisma unui presedinte de tara . Mi-e rusine cu el , mi-e jena ca si roman , ca ma reprezinta in lume oriunde s-ar duce .

    RăspundețiȘtergere
  58. Cele doua luni au trecut de doua ori, de la aparitia stirii, si Base inca e bineeeeeeeeeeeee

    RăspundețiȘtergere
  59. Apropo drag Marinaru anti-curist, nu au fost in total 5 milioane de romani la vot, iar Base a castigat la 50% + 1 .Din pacate suntem un popor de prosti, suntem singurii din Europa , care nu au manifestat impotriva restrictiilor impuse de guvern.

    RăspundețiȘtergere
  60. SA VA FIE RUSINE CA PUBLICATI ASEMEANEA BALARII IN INCERCAREA FATALA DE A DEZINFORMA LUMEA DIN ROMANIA

    RăspundețiȘtergere
  61. Sunteti toti "stas'" adica in stilul sa-i miara capra vecinului, sau sa moara vecinul sa-i pot lua capra. Toti suntei penibili si nu a-ti scris nimic inteligent. A-ti uitat bunele maniere si cresterea cu maniere primita si intelegerea voastra a democratiei este gresita ... Nu poti face "ce vrei" decit daca nu deranjezi sau afectezi pe cei din jurul tau, dupa care nu mai ai voie ... Netotilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  62. uite cine vorbeste...ba manieratule,de ti greata citeste can-can sau uitate la o emisiune instructiva ca ''happy hour'' , sau la titele lu senzuala .si lasa-ne pa astia afectatii,ba democratule....

    RăspundețiȘtergere
  63. BAI ANONIM IDIOT SI TAMPIT ! PAI CE TREABA MAI AI TU, CRETINULE CU ILIESCU, CE TI-A FACUT ILIESCU BAI LOAZA IMPUTZITA, SE VEDE CA ESTI EMINAMENTE IDIOT, DACA, DUPA ATATA AMAR DE VREME,
    TU TE MAI LEGI SI ACUM DE ILIESCU! SI DE CE? PENTRU CA OMUL ESTE SI ACUM INTEGRU SI AR PUTEA
    SA CONDUCA TZARA ORICUM , DE 1000 DE ORI MAI BINE DECAT TZIGANU' DE BASHINA PUTUROASA ! VAI DE CAPUL TAU, DACA TU TE MAI LEGI SI ACUM DE ILIESCU, OM MODERAT, CU CAPUL LIMPEDE, CUMPATAT,
    N-A DUS TZARA DE-A BERBELEACUL CA IDIOTUL DE BASHINA ! MULTI TEMBELI IN TZARA ASTA, DE-AIA INTR-O SAPTAMANA, VA PUP....PAAA! DE LA TORONTO ! NU VREAU SA MAI AUD DE ROMANIA SI MAI ALES DE ROMANI !!! URA SI LA...AEROPORT !!!PAAA!

    RăspundețiȘtergere
  64. Pe vremea ultimului mandat al lui Iliescu ( 2000-2004) Romania a avut CRESTERE ECONOMICA. A intrat in Nato si apoi in UE ( ca urmare a masurilor luate pe vremea lui Iliescu)... asa ca, - cu toate nenorocirile din vremea PRIMULUI MANDAT (pana in 1996), guvernarea Iliescu 2 (II) a fost per ansamblu POZITIVA. Pe cand cea a lui Bashinescu aproape eminamente NEGATIVA. Boii de pedelisti pot sa zica ce vor, ADEVARUL E CEL DE MAI SUS!!!!

    RăspundețiȘtergere
  65. Uite ca a trecut un an si jumatate si nu am avut placerea sa participam la inmormantarea lui, in schimb asistam la asasinarea Romaniei impreuna cu cetatenii sai

    RăspundețiȘtergere
  66. Boala chiorului beţiv se poate trata numai cu plumb(dintr-un Colt 45)

    RăspundețiȘtergere
  67. Dupa ce am citit/comentat articolul acesta am apasat X si sper sa nu ma mai intorc pe site! PS: Stiam ca wikileaks este un site de incredere...dar s-a dovedit a ma insela!

    RăspundețiȘtergere
  68. un crestin adevarat nu doreste moartea pacatosului, cum a ajuns acest popor atat de degradant ?

    RăspundețiȘtergere
  69. se pare ca v-ati inselat,din pacate!

    RăspundețiȘtergere
  70. nu dorim moartea pacatosului..vrem filme porno cu ada in rol principal.vrem sa-i vedem in catuse la dna.ce-i degradant? ca vrem democratie? si crestini sintem...dupa ce ne uitam:zicem:doamne iarta-ne.ai vazut?degradant e sa-i lasam pe politicieni sa ne-o traga cum vor ei...

    RăspundețiȘtergere
  71. ce pacat ca nu ati avut dreptate, dar inca mai sper; sa crape odata

    RăspundețiȘtergere
  72. 23 dec.2011. Băse rezista....

    RăspundețiȘtergere
  73. Are sculament, de la udrea, dar ii trece.

    RăspundețiȘtergere
  74. Martie 2012. Băse rezistă...

    RăspundețiȘtergere
  75. Iunie 2012. Cel mai mare trădător din istoria României rezistă (un trădător latent dar sigur ). Este responsabil pentru tot ce se întâmplă azi.

    RăspundețiȘtergere
  76. Zilele lui ii sunt numarate...Aberatii...de cand s-a publicat stirea au trecut aproape 2 ani. Minciuni, porcarii. Cine crede rahaturile astea?

    RăspundețiȘtergere
  77. Unde este moartea anunțată a lui Băsescu? Au trecut mai bine de 2 ani și Băse e bine-mersi! Oameni buni, aveți grijă că riscați să depășiți Can-Can-ul în aberații!

    RăspundețiȘtergere
  78. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu: Vasile,eu sunt sanatos si ma simt foarte bine! Vreau sa vin in BASARABIA-FLOAREA DE FOC!

    RăspundețiȘtergere
  79. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,proiectul "Schimbarea la fata a Romaniei" este mai presus de toate!

    RăspundețiȘtergere
  80. articol din 2010, se spune ca mai are de trait 2 luni, acum suntem in 2013, iata dovada ca articolul e mincinos, site-ul este de cacat, promoveaza minciuni.....vomit

    RăspundețiȘtergere
  81. voi l ati votat, ...si nu numai pe el...!...si pe altii ca dea'l de base..!
    pe astia de acuma, recunosc ca le am dat votul si eu!
    dar asta pentru ca nu aveam alternativa..nu aveam mari sperante in legatura cu MAREA schimbare!
    TREBUIE SA NE TREZIM!...NU TREBUIE SA ASTEPTAM SA MOARA UNII SAU ALTIII....!!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source