Search

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Materiale si comentarii de la cititori

Bun venit, stimaţi utilizatori! Vă mulţumim pentru vizita dumneavoastră şi vă aşteptăm să reveniţi. Vă rugăm să ţineţi cont şi de faptul că avem  nevoie de încurajările dumneavoastră, aşa că luaţi-vă câteva secunde şi pentru a posta comentarii în dreptul articolelor pe care îi apreciaţi, precum si aici, pe sectiunea generala dedicata comentariilor.
De asemenea va rugam sa contribuiti  cu materiale la Baza noastra de Date.
Materialele cele mai importante vor fi publicate pe site, cu pastrarea anonimatului dumneavoastra.
Wikileaks Romania este un site web care publică documente sensibile ale guvernelor sau corporatiilor, trimise anonim sau din diverse surse.
Wikileaks Romania ia măsuri pentru a păstra anonimatul surselor și a face cît mai grea găsirea lor.
Aveţi documente pe care vreţi sa le faceţi publice?
Nu trebuie decat sa dati click pe "Trimiteti un comentariu ", dedesubtul acestei postari şi să ne scrieţi.
 Vă mulţumim!


WikiLeaks.ro documente

244 de comentarii:

  1. Datoria REALA a Romaniei: 140 miliarde Euro!
    De mai bine de 20 de ani, de cînd România a intrat pe mîna străinilor care au regizat şi susţinut (împreună cu alogenii şi “cozile de topor” româneşti) lovitura de Stat din decembrie 1989, se aplică un program diabolic, care pentru unii pare incredibil, vizînd lichidarea Poporului Român, precum si a României ca Stat...
    Preşedinţii alogeni ai României, toti afiliati ma Masonerie si alte organizatii oculte, împreună cu eternul guvernator al BNR, Mugurel Constantin Isărescu, membru de vaza al Ordinului Illuminati, - asa cum am mai aratat si in alte articole, cu guvernele şi majorităţile parlamentare pe care le-au format şi cu care i-au păcălit pe români, au pus în aplicare numeroasele etape ale acestui plan diabolic de terorizare şi exterminare a Poporului Român.
    Manipulările făcute de profesionişti, numeroasele scenarii, stratageme şi diversiuni şi-au atins scopurile şi majoritatea populaţiei nu a înţeles ce se urmăreşte şi de ce de către cei care, prin fraudarea alegerilor, au fost aleşi să conducă România. Niciodată, Poporul Român nu a fost consultat prin Referendum Naţional şi nu a decis în legătură cu prezentul şi viitorul său, respectiv pe următoarele teme: orînduirea socială; valorificarea bogăţiilor naturale; privatizarea; programul de dezvoltarea economică şi socială; aderarea la Uniunea Europeană; împrumuturile externe. În locul şi împotriva Poporului Român au decis mulţi alogeni care s-au aflat sau se află în funcţiile de preşedinte al României, prim-miniştri, miniştri, conducători ai Parlamentului, senatori şi deputaţi, membri ai Consililului de Administraţie al Băncii Naţionale a României, şefii altor instituţii centrale de Stat. Pe baza unor comenzi externe, alogenii din fruntea României au făcut praf şi pulbere toate ramurile economiei naţionale existente la începutul anului 1990, au desfiinţat peste 5 milioane locuri de muncă, au alungat din ţară peste 4 milioane cetăţeni români şi continuă depopularea ţării, au facilitat jefuirea societăţilor comerciale privatizate şi a bogăţiilor naturale, au înrobit Poporul Român, luînd credite de peste 200 miliarde euro, din care s-au rambursat 60 miliarde de euro. La toate acestea se adaugă genocidul pus la cale şi aplicat împotriva cetăţenilor români. Niciodată, în ultimii aproape 21 de ani, preşedinţii României nu au prezentat Starea reala a Naţiunii!
    Cat despre preşedintele Băsescu , acesta evita să-i informeze pe senatori şi deputaţi, respectiv Poporul Român şi să răspundă la următoarele întrebări:(va urma)

    RăspundețiȘtergere
  2. 1) De ce din valoarea de 700 miliarde euro a societăţilor comerciale privatizate nu au intrat sume în Bugetul de Stat?
    2) De ce reprezentanţii Statului Român au cerut celor care s-au privatizat să accepte să fie încheiate numeroase contracte de privatizare cu clauze secrete sau confidenţiale?
    3) Ce sume s-au încasat la Bugetul de Stat în urma concesionării sau vînzării bogăţiilor naturale ale Poporului Român, a căror valoare este de peste 1.000 miliarde de euro?
    4) Care a fost destinaţia celor peste 200 miliarde de euro, care au fost împrumutate de la băncile străine în ultimii 21 de ani?
    5) De ce nu au fost atrase fondurile europene de circa 30 miliarde euro cuvenite României, cine sînt vinovaţii şi cîţi au fost condamnaţi penal sau măcar arestaţi pentru 29 de zile?
    6) De ce nu există un Program Naţional de Dezvoltare Economică şi Socială a României pe termen mediu şi lung?
    7) De ce şi în ce scop, în timpul Guvernelor Boc I-V, au fost lichidate peste 400.000 IMM-uri?
    8 ) De ce se acţionează sistematic pentru demolarea “stîlpilor” societăţii româneşti: Şcoala, Biserica, Sănătatea şi Cultura?
    9) Cine a pus la cale şi ce urmăreşte prin genocidul împotriva Poporului Român?
    Românii nu pot înţelege şi nici unul dintre cei care au condus sau conduc România nu încearcă să-i lămurească de ce, după ce s-au vîndut societăţile comerciale cu o valoare de peste 700 miliarde euro, s-au concesionat bogăţiile naturale cu o valoare de 1000 miliarde euro, s-au luat credite externe de peste 200 miliarde euro, ei au ajuns cei mai săraci cetăţeni ai Europei? România condusă de Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu împreună guvernatorul Isărescu a ajuns să ofere locuitorilor săi cele mai mici salarii şi pensii din Europa, iar cetăţenii români găsesc în ţară alimentele de bază la cele mai mari preţuri din Uniunea Europeană. Românii cheltuiesc peste 50% din salariu sau din pensie pentru mîncare, în timp ce, în majoritatea ţărilor în Uniunea Europeană, sumele cu această destinaţie reprezintă 10-15% din veniturile lunare. Puterea de cumpărare a cetăţenilor români este în continuă scădere.
    Chiar şi în această situaţie cînd România a fost adusă pe ultimul loc din Europa în ceea ce priveşte sănătatea populaţiei, Regimul Băsescu-Boc anunţă noi măsuri de austeritate, de fapt, de terorizare şi exterminare a Poporului Român.
    La cererea FMI, reprezentat de catre diabolicul Maestru Illuminati, Jeffrey Franks, Regimul Băsescu-Boc a tăiat 30-50% din salarii şi a micşorat pensiile. Premierul Emil Boc, în ziua de 15 septembrie ac, a precizat în Parlament că se va tăia din pensii în anul 2011 şi în anii următori pentru a se asigura fondurile necesare pentru cofinanţarea proiectelor europene. Ce om normal poate crede că dezvoltarea României se bazează pe tăierea şi impozitarea pensiilor de mizerie? Acelaşi premier a spus că există un deficit de 4-6 miliarde euro la Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat, care are tendinţa să crească. Premierul-filozof Emil Boc insultă inteligenţa românilor. Deficitul respectiv va scădea sigur ca urmare a genocidului la care sînt supuşi pensionarii, a micşorării pensiilor şi a impozitării tuturor pensiilor.
    Ca urmare a măririi de către PDL, UDMR şi UNPR a vîrstei de pensionare la 65 de ani pentru femei şi pentru bărbaţi, guvernanţii au luat în calcul că mulţi dintre angajaţii de acum nu vor mai ajunge să se bucure de statutul de pensionar. Însă, acelaşi premier Boc nu a răspuns şi nu răspunde la următoarele întrebări: de ce avem acest deficit; cum s-a ajuns în această situaţie şi cine răspunde; cine sînt vinovaţii pentru desfiinţarea a peste 5 milioane locuri de muncă şi de ce au fost ele lichidate; cine a luat peste 10 miliarde euro din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat şi i-a virat în Bugetul de Stat, de unde au fost cheltuiţi pentru clientele politică? (va urma)

    RăspundețiȘtergere
  3. Noua Lege a pensiilor, impusă de FMI, se va materializa printr-o nouă tăiere a acestora şi prin eliminarea pensiei minime de 350 lei, condamnîndu-i pe majoritatea pensionarilor la exterminare. Din păcate, mulţi militari care s-au pensionat au fost păcăliţi de către Guvernul Boc V şi au dat o declaraţie prin care au acceptat să le fie recalculate pensiile, de fapt să le fie micşorate. În paralel cu scăderea puterii de cumpărare a populaţiei, s-au scumpit foarte mult medicamentele. După datele statistice, cca. 2 milioane de cetăţeni români care suferă de boli grave sînt supuşi la holocaust. Un holocaust diferit de cel al evreilor din timpul celui de al II-lea război mondial. Milioane de români sînt supuşi unui genocid, sînt omorîţi cu zile, la ei acasă, de către cei care îi terorizează, îi batjocoresc şi îi otrăvesc cu aditivi alimentari cancerigeni, de aproape 21 de ani.
    După ce au luat, în condiţii înrobitoare pentru Poporul Român, o centură de siguranţă de 20 miliarde de euro pentru anii 2009-2010, acum Regimul Băsescu-Boc-Isărescu a stabilit că va fi încheiat un nou acord de tip preventiv cu FMI, şi noul împrumut, de 30-40 miliarde de euro, va ajunge numai la Banca Naţională pentru a plăti datoriile scadente şi dobînzile uriaşe către băncile străine. Probabil că din acest împrumut se vor achita şi cele 4-5 miliarde de euro pentru achiziţionarea sicrielor zburătoare F-16, în anii 2011-2012. În 2013, avioanele second-hand vor trebui casate. Un alt alogen, din fruntea Comisiei de Apărare din Parlament, îi amăgeşte pe români susţinînd că sicriele zburătoare se intenţionează a fi achiziţionate pe baza unui credit cu o perioada de graţie de 5 ani, adică Poporul Român va fi bun de plată doar după scoaterea din uz şi casarea sicrielor zburătoare americane.
    Intrebam inca odata: cine şi de ce au luat credite externe fără aprobarea Poporului Român prin Referendum Naţional sau prin legi, aşa cum prevede Constituţia; de ce nu s-au încheiat contracte de credit cu FMI şi nu s-au stabilit obligaţiile şi despăgubirile pentru FMI în cazul în care în urma “indicaţiilor” date nu se înregistrează o creştere economică şi a nivelului de trai a populaţiei; cine a decis şi care a fost destinaţia împrumuturilor externe; care au fost obiectivele de investiţii realizate din creditele externe; care este calendarul de rambrursare a împrumuturilor către băncile străine; din ce resurse se vor rambursa creditele externe şi în cîte decenii?
    Se ştie că, în Regimul Ceauşescu au fost negociate 17 împrumuturi de la FMI, care au fost folosite în Interes Naţional, pentru realizarea unor mari obiective de investiţii pentru dezvoltarea multilaterală a României şi creşterea nivelului de trai al populaţiei. În primăvara anului 1989, cu mari sacrificii, Poporul Român a plătit întreaga datorie externă. Ca urmare, după ce a lăsat ţara fără datorii externe, Ceauşescu şi soţia sa au fost împuşcaţi, în Sfînta zi de Crăciun a anului 1989, de către alogenii care au pus mîna pe Putere. (va urma)

    RăspundețiȘtergere
  4. Milioane de români se întreabă: cum vor plăti şi cînd cei care au îndatorat Poporul Român cu peste 140 miliarde de euro şi cei care au risipit aceste sume uriaşe pentru a asigura creşterea profiturilor băncilor străine, precum şi pentru clientela lor politică?
    De ce nu se spune că în acest an Banca Naţională are de plătit la băncile străine 16 miliarde de euro şi dobînzi de peste 2 miliarde de euro, iar în anul 2011 datoriile externe scadente sînt de 20 miliarde de euro şi dobînzi de cca.3 miliarde de euro. Nici guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, nu a informat Parlamentul despre datoria externă, cu ocazia citirii monotone a mesajelor anuale. Partidele politice parlamentare asistă la îndatorarea şi înrobirea Poporului Român făcută de alogenii din conducerea ţăii. Partidele de la Putere nu au interesul, iar cele din Opoziţie nu au voie să iniţieze Moţiuni simple sau de Cenzură pe tema datoriei externe.
    În aproape 21 de ani, în Parlament nu s-a introdus nici o Moţiune simplă privind datoria externă a României, măcar pentru a se cunoaşte adevărul şi a se găsi soluţii pentru rambursarea ratelor scadente. Pe lîngă împrumutul de 20 milioane de euro luat de la FMI, Banca Mondială şi Uniunea Europeană, Guvernele Boc IV şi V au mărit datoria externă a României cu peste 1 miliard de euro în fiecare lună.
    Cu toate acestea, Regimul Băsescu-Boc se plînge că nu sînt bani, fără să precizeze de ce s-a ajuns în această situaţie. S-a aflat că, în perioada 15-17 octombrie, la Bucureşti a avut loc Reuniunea Regională Europeană a Comisiei Trilaterale, componentă a Clubului Bilderberg. Iniţiativa pentru locul de desfăşurare a acestei întîlniri anuale aparţine alogenului guvernator al BNR, Mugur Isărescu, singurul cetăţean român membru al Comisiei Trilaterale, membru al Ordinului Illuminati...
    Guvernele vin şi pleacă, dar uriaşa datorie externă rămîne. După aproape 21 de ani de jaf, corupţie şi haos, de politici îndreptate împotriva Poporului Român, s-a ajuns ca România să aibă cea mai mare datorie externă din Istoria sa, datorie care este programată să crească în continuare. Această datorie externă uriaşă este cea mai grea moştenire lăsată Poporului Român de regimurile capitaliste post-decembriste. Unii dintre neprietenii Romaniei plănuiesc şi acţionează pentru ca datoria externă a României să ajungă la peste 200 miliarde de euro, şi atunci să pretindă, printr-un Tribunal internaţional (care se va înfiinţa), ca plata să reprezinte o parte din teritoriul naţional, respectiv Ardealul, unde să fie “mutat” un mic, cunoscut şi mult mediatizat stat străin.
    Pentru atingerea acestui scop, s-a acţionat sistematic împotriva Poporului Român şi a României, în ultimele două decenii.

    RăspundețiȘtergere
  5. TRAIAN BĂSESCU - ZILELE ACESTUIA SÎNT NUMĂRATE
    Începutul acestei săptămîni nu a fost unul de bun augur pentru Traian Băsescu. Conform informaţiilor noastre, starea de sănătate a presedintelui s-a agravat. Marţi el a avut una dintre cele mai grele zile. Conform agendei personale, marţi el ar fi trebuit să convoace şedinţa CSAT pentru elaborarea unei serii de trei hotărîri secrete privind proiectele de înzestrare a Armatei Române. Nu a fost în stare nici măcar să coboare din pat, în marea majoritate a timpului fiind într-o stare de somnolenţă, indusă de sedativele administrate de medicii SPP. Abia după orele 16, a avut un dialog, în biroul amenajat la vila de protocol în care locuieşte, cu şeful cancelariei prezidenţiale, Cătălin Avramescu.

    Ca şi în cazul precedentei şedinţe a CSAT, şi momentul în care se va ţine următoarea va fi o surpriză, chiar şi pentru membrii acestui organism fantomatic. Întrunirea nu va fi anunţată înainte de desfăşurarea ei, pentru că, din cauza crizelor tot mai frecvente de boală pe care Matrozul le are, este riscant să fie anunţată o anumită dată, iar aceasta să nu poată fi respectată. Pentru că nu se simţea în stare nici măcar să vorbească la telefon, l-a pus pe Avramescu să-l sune pe Adriean Videanu, căruia i-a ordonat să finalizeze hotărîrea CSAT cu privire la Roşia Montană, pentru ca aceasta să fie adoptată la prima şedinţă. Probabil şi scandalul Monica Iacob Ridzi a constituit un important subiect al discuţiei între Bolnavul Naţional şi şeful cancelariei prezidenţiale, pentru că, după plecarea acestuia, Băsescu a făcut un efort şi a sunat-o, personal, pe Ridzi, căreia i-a spus să stea liniştită, că nu va păţi nimic.
    Restul serii, pînă la orele 21, în jurul canapelei prezidenţiale, din cabinetul privat, au fost prezenţi medicii SPP cu care se sfătuieşte în privinţa limitării efectelor bolii, Aliodor Manolea, precum şi fiica sa mai mare, Ioana Băsescu. Conform informaţiilor scurse din spatele uşilor închise, Băsescu a cerut un pahar de whisky, de care nu
    s-a atins ("spunea că îi e rău numai cînd îl priveşte") şi a cerut SPP-iştilor să grăbească demersurile pentru aducerea din Indonezia a echipei medicale a doctorului Abid Nazir, de la clinica "Global Doctor International Medical Center". Din cel puţin 3 surse bine informate (printre care şi un general SPP), am aflat că Traian Băsescu mai are de trăit cel mult 2 luni.
    Update in timp ce scriam acest comentariu:
    Surse din Serviciile Secrete ne-au informat că, ieri după-amiază, s-ar fi produs inevitabilul: Traian Băsescu ar fi paralizat în întregime şi ar fi fost transportat, de urgenţă, la Spitalul Militar din Bucureşti. Tot ceea ce ştim este că prognoza referitoare la viaţa lui este sumbră!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foametea ameninţă România!
    România se numără printre ţările în care există un risc mare de producere a unei crize alimentare. Aceasta este concluzia unui studiu japonez, confirmat de Organizaţia Naţiunilor Unite, studiu care a luat în calcul 24 de ţări. Între acestea, România se află pe primul loc în Europa şi pe penultimul în lume în ceea ce priveşte ameninţarea cu foametea.
    Creşterea preţurilor şi scăderea producţiei agricole au generat o astfel de situaţie, care ne-a adus aproape de una dintre cele mai sărace ţări africane, Angola. În Europa, foametea ar mai putea lovi ţări precum Bulgaria, Ucraina şi Letonia, dar nu la dimensiunile dramatice pe care le-ar cunoaşte România. Preţurile alimentelor nu numai că nu au scăzut o dată cu venirea crizei financiare, dar ele au luat-o, pur şi simplu, razna. Este imposibil de explicat cum o ţară ca a noastră, care dispune de o suprafaţă agricolă de circa 15 milioane hectare, să ajungă într-o asemenea situaţie. Importăm totul de afară. Niciodată, în Istoria modernă a României, n-a mai fost consemnată o asemenea situaţie. Marii bogătaşi români au provenit din rîndul moşierilor, care-şi trimiteau cea mai mare parte a producţiei agricole în străinătate. România era în măsură să asigure cereale pentru aproape întreg continentul european. Lucrurile n-au stat rău nici înainte de decembrie 1989, cînd s-a reuşit plata datoriilor externe pe seama agriculturii şi a industriei alimentare. Explicaţiile nu sînt greu de dat. În perioada lui Nicolae Ceauşescu, în România erau irigate 3 milioane de hectare, din care n-au mai rămas astăzi decît cca. 100.000. Străinii au pus mîna pe întinse suprafeţe agricole de pe teritoriul României, fără ca acest lucru să ducă la o ameliorare pentru populaţie. Tot ce produc străinii este vîndut în afară. Ţăranii care au mai rămas cu pămînt n-au nici un fel de mijloace să-l lucreze, lăsîndu-l în paragină. Probabil că în viitorul apropiat vor fi nevoiţi să-l dea pe degeaba, pentru că deja îl vînd acum la preţuri de nimic. Mafia terenurilor agricole pîndeşte la colţ, pentru a pune mîna pe ultima sursă de subzistenţă a ţăranului român. Ar fi cumplit să ajungem în situaţia unor ţări care se confruntă deja cu această mare criză a alimentelor. În Ciad, de exemplu, numărul celor care nu au ce mînca depăşeşte 2 milioane de suflete. În Niger, peste 7 milioane de oameni trec printr-o foamete de nedescris.
    Revenind la România, este condamnabil faptul că preţurile alimentelor nu au scăzut deloc, iar în unele privinţe sînt mai mari decît în urmă cu 2-3 ani. Valoarea importurilor a ajuns de ordinul miliardelor de dolari, fiind, în 2010, cu 15% mai mare decît anul trecut. Lucrurile sînt şi mai grave, în condiţiile în care România nu mai produce nimic şi, în consecinţă, nu mai are ce oferi la export. (urmeaza)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foametea ameninţă România! (2)
    Dialogul cu lumea este aproape inexistent, din moment ce singurul înalt demnitar care a trecut, de o bună bucată de vreme, pragul Palatului Victoria a fost cancelarul german Angela Merkel, care a venit mai mult să ne tragă de urechi decît să propună o relansare a colaborării bilaterale. Grăitoare pentru poziţia înjositoare în care se află astăzi România este scena de la Lisabona, în care preşedintele francez a refuzat să discute cu şeful Statului Român. Poate zice, oricine, ce-o vrea să zică, dar Nicolae Ceauşescu n-a fost pus niciodată într-o asemenea situaţie. Dimpotrivă, întîlnirile lui cu marii conducătorii de stat francezi – Charles de Gaulle, Georges Pompidou, Valéry Giscard d’Estaing, François Mitterrand sau Jacques Chirac – sînt consemnate ca evenimente memorabile. Despre dialogul neîntrerupt pe care l-a purtat România, înainte de decembrie ‘89, cu toate statele lumii nu se poate vorbi decît în termeni superlativi. Ceea ce se întîmplă în prezent era greu de imaginat atunci. Dacă n-ar fi reuniunile de la nivelul Uniunii Europene şi al NATO, România ar fi ca şi inexistentă pe harta diplomatică a lumii. Nu o spunem numai noi, o spune şi o prestigioasă publicaţie, cum este “The Economist”, care, vorbind despre România, îşi avertizează cititorii asupra felului în care nu trebuie să guvernezi o ţară. Cei care continuă să se scalde într-o stare de euforie sînt nişte inconştienţi. Obedienţa şi slugărnicia faţă de cei aflaţi acum, vremelnic, la Putere nu pot ţine loc de hrană pentru majoritatea românilor. Este posibil ca unora să nu le vină să creadă că românii au ajuns atît de rău. Nici Nicolae Ceauşescu nu putea accepta că, după căderea Zidului Berlinului, avea să-i vină şi lui rîndul. A rămas, însă, demn pînă în ultima clipă, nefiindu-i teamă să vorbească, şi în acel decembrie blestemat, chiar la Moscova, despre Basarabia şi despre Tezaur…

    RăspundețiȘtergere
  8. Acesta situatie nu poate sa mai dureze!
    Avem un presedinte si un Guvern care se ascund de popor. Pentru ca le e frica de romani, ei au inceput, in aceeasi masura, sa-l urasca.Avem un presedinte si un Guvern carora politistii si vamesii, pusi sa apere legea, le striga “Hotii”. Cu alte cuvinte, ca si armata in decembrie 1989, ei au intors armele: nu mai apara statul de eventualele agresiuni ale cetatenilor, ci se situeaza alaturi de cetateni in apararea lor de agresiunile statului si ale reprezentantilor sai.
    S-au spus multe in ultimele zile despre greva spontana de la Ministerul Finantelor. Ca salariile erau premeditat lasate mai mici, ca sa fie compensate cu stimulente. Ca stimulentele erau prea mari. Ca atunci cand puteau sa introduca stimulentele in salariu, salariatii de la Finante n-au facut-o , ca sa beneficeze, in continuare, de un sistem care sa-i favorizeze. Ca, vorba presedintelui, la Ministerul Finantelor s-a spart “o buba clientelara ". Ca nu se tinea seama de performante. Etc.etc. Ca de obicei, tot felul de ocari pe care guvernantii le arunca in obrazul celor pe care nevoia ii scoate din rabdari, ca sunt medici, profesori, politisti, ori lucratori de la finante.
    Chestiunea de fond nu tine de raspunsul la vreuna din observatiile de mai sus. Poate ca unele sunt indreptatite. Cresterea spectaculoasa a veniturilor bugetare in perioada guvernarii liberale a fost o dovada ca breasla lucratorilor din Finante a meritat aprecierea de atunci si nu merita sudalmile de astazi.
    Tema de fond e alta. Lipsa de consideratie si nepasarea fata de romani, asta e problema. Daca stimulentele nu mai puteau fi platite la nivelul de pana acum ori daca sistemul trebuia inlocuit, se putea gasi o solutie. Sa tai, in acelasi timp, salariile cu 25%, sa cresti TVA cu 5%, sa tai stimulentele, reducand, in termeni reali, veniturile acestor oameni la un sfert din ce era cu cateva luni inainte, nu e reforma, ci barbarie. Presedintele si Guvernul sau considera poporul roman ca o multime de chipuri fara trasaturi, doar contururi de carton lipsite de nazuinte si de sensibilitate. Singura virtute a romanilor, in ochii guvernantilor, ar fi supunerea, fara sa icneasca, la toate buimacelile si stangaciile lor. Ori asa ceva nu se poate. Noi nu putem fi tratati ca magarul lui Buridan. Nici macar el n-a putut rezista pana la capat, si-a dat duhul tocmai cand stapanul sau il invatase sa traiasca fara sa manance.
    Din perioada pacii sociala pe care Romania o avusese cu ani inainte, opinia publica a trecut intr-o stare de neliniste care, in ultima vreme, a degenerat in dezordine sociala. Avem de-a face cu un popor care se rascoala. Nu cu furci si topoare, ci aruncand in guvernanti cu ghemotoace de hartie, cu sticle de plastic, cu oua, cu caschete fara insemne, nascand un folclor patimas al mitingurilor, adunandu-se pe strazi, prin piete, prin birouri, facand, cei mai inversunati, greva foamei. Cu fiecare zi care trece, nemultumirea se inteteste. Ca si inversunarea celor care guverneaza de a se razbuna pe tot ce le iese in cale. Nu poate sa iasa nimic bun din asta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ultimul raport Transparency International este inspaimantator. Daca e adevarat. Eu unul nu am nicio indoiala. In ultimii trei ani, coruptia a crescut de cateva ori. Inca o promisiune asumata si apoi incalcata de Presedintele Traian Basescu: combaterea coruptiei. Insa acum, efectele acestui fenomen sunt devastatoare. Atat asupra credibilitatii pe care o are statul, prin institutiile sale publice, atat asupra credibilitatii partidului care guverneaza, cat si in ceea ce priveste viata cetatenilor. Care sunt confruntati cu conditii cu adevarat insuportabile.
    50 la suta din populatia Romaniei are venituri sub pragul saraciei. O buna parte se plaseaza chiar sub nivelul minim de subzistenta. Un numar din ce in ce mai mare de cetateni, si ma refer nu numai la pensionari, sunt sacrificati. Ei vor muri de foame sau de frig. Si asta in timp ce rata natalitatii scade alarmant, in timp ce, la fel de alarmant, creste rata celor care parasesc Romania. In timp ce oamenii care nu mai pot sa munceasca mor cu prioritate, oamenii care pot sa munceasca pleaca cu prioritate. In cele patru zari. Si, din ce in ce mai multi dintre cei care pot sa munceasca si raman, nu au unde sa munceasca. Toate realitatile de mai sus, exacerbate pe fondul crizei imposibil de gestionat de catre un guvern incapabil, capata proportii halucinante, atunci cand si coruptia, in loc sa se diminueze, creste.
    Ce este coruptia? Indiferent de interpretarile, deseori aberante, pe care le dau procurorii ori politicienii, uneori intemeindu-se, culmea, chiar pe acte normative batute in cuie de Parlament, coruptia este simplu de definit. Coruptia exista atunci cand un functionar public il ajuta pe un cetatean sau pe proprietarul unei firme sa obtina un avantaj in fata altor cetateni ori a altor proprietari de firme. Este traficul de influenta pe care il face functionarul public. Consecinta este, in ceea ce-i priveste pe cetateni, crearea unor nedreptati prin favorizarea celor care dau mita, in raport cu cei care nu dau mita - mita sau orice alte foloase, inclusiv cu conotatii politice - iar, in ceea ce priveste societatile comerciale, fie prin avantajarea unora in defavoarea altora, deci lezarea liberei concurente sau pur si simplu devalizarea statului. Devalizarea statului este fenomenul cel mai larg intalnit.
    Ei bine, in ultimii trei ani, numarul celor care sustin ca au fost siliti sa dea mita unor functionari publici este de trei ori mai mare. 85 la suta dintre romani au fost siliti sa dea mita. Si recunosc acest lucru. Numai 2 la suta dintre romani mai afirma ca a fost diminuata coruptia. Ceilalti sustin contrariul. Daca noi asa ne vedem pe noi - si ne vedem pentru ca aceasta este realitatea -, atunci cum ne pot vedea ceilalti? Nu este normal ca statele Uniunii Europene sa fie ingrijorate de ceea ce se intampla in Romania? Nu este normal ca investitorii sa plece?
    Pentru cetateanul aflat la limita subzistentei sau pentru cel aflat sub limita, coruptia poate fi fatala. Pentru ca i se fura, astfel, ultima gura de oxigen. Si ultima speranta. Ce s-a ales din angajamentele lui Traian Basescu? Ce s-a ales din marele DNA? Ce s-a ales din viteaza noastra Procuratura? Mai multa coruptie. Pe care, de data asta, nici macar nu o mai putem pune pe paine.

    RăspundețiȘtergere
  10. RomaniaLeaks: Bun venit!Bine ati venit!
    Dragi prieteni,Urmând exemplul site-ului Wikileaks am deschis acest site pentru a promova transparenta si lupta impotriva crimei organizate si a coruptiei politice în Romania.
    RomaniaLeaks este o publicatie non-profit ce aduce noutati si informatii importante pentru public. Noi oferim o modalitate inovatoare, sigura si anonima pentru sursele independente din Romania, ca si pentru publicul larg. Vom publica orice material cu semnificatie etica, politica si istorica cu pastrarea identitatii surselor noastre anonime, oferind astfel o modalitate universala pentru dezvaluirea nedreptatilor si suprimarea cenzurii.
    Suntem profund convinsi ca nu suntem singuri în aceasta batalie.Exista o multime de oameni care doresc sa modifice in bine Romania, pentru totdeauna si sunt gata sa accepte provocarea.
    Suntem aici, oferindu-le o mâna de ajutor.
    Daca aveti orice alte documente confidentiale referitoare la subiecte politice, penale sau financiare si doriti sa le partajati cu presa intr-un mod sigur, anonim, puteti utiliza nostru securizat criptate si încarcati server. Vom analiza documentele si le publica, dupa verificarea informatiilor. Pentru a trimite urmati acesti pasi simpli:
    1. 1. Descarcati si instalati Browser Bundle Tor pentru sistemul dumneavoastra.
    2. 2. Lansarea browser-ul Tor si conectarea la Tor activat pentru serverul nostru: http://r52mjuw7bkfbgtht.onion/upload/index.php
    3. 3. Asteptati! Tor este sigur, dar lent :-( Daca într-adevar dureaza prea mult sa se conecteze reîncarcati pagina de browser tor.
    4. 4. Încarcati fisierele si deconectati.
    Tor este configurat în asa fel încât nimeni, inclusiv administratorii site-ului nu poate ghici care este Submitter-ul real.
    Tor ofera un nivel destul de ridicat de securitate si de anonimat, dar daca doriti sa faceti chiar mai bine urmeze recomandarea:
    - Nu folositi calculatorul de lucru pentru depunerea;
    Utilizati unul public, fara parola punct WiFi;
    - Utilizeaza o conexiune VPN la un server din afara tarii de domiciliu.
    Va multumim pentru contributia dumneavoastra.
    Echipa RomaniaLeaks.

    RăspundețiȘtergere
  11. Miercuri seara, 1 decembrie a.c., Traian Băsescu s-a întîlnit, între patru ochi, cu preşedintele Kazahstanului, Nursultan Nazarbaev, la reşedinţa acestuia din Astana. Discuţia nu a avut nici o conotaţie politică, ci s-a referit la asocierea SC Octogon Gas & Logistics SRL cu compania kazahă Kazmunai Gaz, firmă care, teoretic, este proprietatea statului, dar care, practic, este controlată de Nazarbaev. Discuţia era, iniţial, programată la începutul anului viitor, dar precipitarea evenimentelor şi deplasarea urgentă a lui Traian Băsescu în Kazahstan au făcut posibilă decalarea ei.
    Asocierea are ca scop aprovizionarea cu gaz lichefiat a terminalului construit în Portul Midia de compania SC Octogon Gas & Logistics SRL, care va aduce anul viitor Chiriaşului de la Cotroceni o afacere de peste 100 de miliarde de dolari.
    La începutul lunii octombrie 2010, discret şi fără nici un zgomot, în Portul Midia - Năvodari a fost inaugurat cel mai mare terminal de descărcare şi procesare gaze lichefiate din Europa de Est. Investiţiile au fost făcute de compania Octogon Gas & Logistics, care prin intermediul unui sistem de firme offshore, în principal cipriote, este controlată de Mircea şi Traian Băsescu, asociaţi cu Adriean Videanu. Valoarea investiţiei se ridică la circa 15 milioane de euro. Terminalul se întinde pe o suprafaţă de 23.900 metri pătraţi şi poate stoca 4.000 de metri cubi de produs. Amplasamentul oferă condiţii ideale din punct de vedere logistic, fiind conectat la calea ferată, la reţeaua rutieră şi la transportul pe apă. Poate încărca 8 vagoane cisternă şi 2 autocisterne simultan. De asemenea, are o dană de acostare, cu adîncimea de 9,5 metri, al cărei cheu are lungimea de 120 m.
    Revenind la discuţia dintre Nursultan Nazarbaev şi Traian Băsescu, sursele noastre spun că aceştia au bătut palma pentru asocierea prin care grupul Octogon va deveni principalul furnizor de GPL în Europa de Est, iar kazahii îi vor scoate de pe piaţa europeană pe concurenţii lor direcţi din Azerbaidjan, care în acest moment livrează gazul la Constanţa pe ruta Adzerbaidjan - Georgia - România. Tot în cadrul acestei înţelegeri, Traian Băsescu i-a promis liderului kazah că fiscul român va renegocia cu grupul Kazmunai datoria pe care a preluat-o la achiziţionarea Petromidia de la Dinu Patriciu, de aproximativ 600 de milioane de dolari, care, deşi recunoscută şi însuşită de firma kazahă, nu se vrea plătită.

    RăspundețiȘtergere
  12. Vizita-fulger efectuată în Afganistan, marţi, 30 noiembrie a.c., de Traian Băsescu s-a sfîrşit cum nu se putea mai prost. La întoarcerea spre Bucureşti, după ce a vizitat trupele din Kandahar în avion i s-a făcut rău. Brusc, Băsescu a avut o puternică hemoragie - pe nas, pe gură şi anală - fălcile i s-au încleştat şi mîna stîngă îi tremura spasmodic. În pofida tuturor eforturilor celor 3 medici SPP, care făceau parte din delegaţie, Băsescu nu dădea semne că îşi revine, ceea ce i-a determinat pe aceştia să considere criza mult mai gravă decît cele de pînă acum. Pentru că hemoragia s-a combinat ulterior cu puternice accese de vomă, doctorii au luat hotărîrea să îl transporte de urgenţă la Viena, la Clinica Rudolfinerhaus.
    Astfel, la 16,30, ora României, SPP-ul a trecut la modificarea protocoalelor de zbor şi a rutei avionului, iar în loc de aterizarea la Bucureşti, la orele 18, aceasta s-a efectuat la orele 20, la Viena. De la aeroport, Băsescu a fost dus, în mare viteză, la clinica ştiută, unde mai fusese de cel puţin 10 ori. Aici, el a fost supus unor tratamente intensive, precum şi unei transfuzii de sînge. Sursele noastre spun că problemele medicale neprevăzute au fost cauzate de stressul şi de oboseala călătoriei, combinate cu schimbarea bruscă a regimului termic (de la aproximativ 2 grade Celsius la aproape 30), la care s-a adăugat şi îngurgitarea unor mari cantităţi de alcool. Aşa cum se ştie, Traian Băsescu a plecat luni spre marţi noaptea, 29 spre 30 noiembrie a.c., către Afganistan. Luni seara, 29 noiembrie a.c., după recepţia organizată la Palatul Cotroceni, care s-a sfîrşit la orele 21, el s-a retras la Vila Lac 2, în compania apropiaţilor Sebastian Lăzăroiu, Elena Udrea, Dorin Cocoş, Adriean Videanu ş.a. La orele 2 noaptea, el şi-a luat zborul spre Kandahar. E un program obositor şi pentru un om sănătos, darmite pentru cineva care suferă de cancer în fază avansată. Revenind la aterizarea intempestivă de la Viena, de marţi seara, 30 noiembrie a.c., precizăm că Băsescu a stat la clinică pînă aproape de miezul nopţii, cînd medicii austrieci au fost siguri că l-au stabilizat. În loc să se întoarcă la Bucureşti să se odihnească, Băsescu s-a deplasat în Kazahstan. Ideea de a merge în acea ţară din fundul Asiei i-a fost dată de preşedintele Nursultan Nazarbaev, cu care Traian Băsescu a avut o discuţie telefonică încă de pe cînd se afla la Viena. Deplasarea a fost mascată de participarea, în perioada 1-2 decembrie, la Summit-ul Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa, preşedinţia în exerciţiu a OSCE fiind deţinută în acest an de Kazahstan. Conform surselor noastre, miercuri dimineaţă, 1 decembrie a.c., în jurul orelor 11, înainte de orice program oficial, Traian Băsescu s-a dus la misteriosul vraci local, un bătrîn de 85 de ani. Acest vrăjitor are statutul de vindecător al familiei prezidenţiale din Kazahstan şi se spune că el ţine sub control, de circa 10 ani, cancerul soţiei preşedintelui kazah. Traian Băsescu a stat la vraci circa 45 de minute, timp în care, cu ajutorul unui interpret pus la dispoziţie de preşedintele Kazahstanului, i-a răspuns acestuia la întrebări referitoare la evoluţia bolii şi la simptomele ei şi a făcut o şedinţă bioenergetică. Vraciul i-a promis că va avea gata joi dimineaţă, 2 decembrie a.c., cîteva poţiuni şi licori, pe care bolnavul să le ia la Bucureşti, şi i-a mai recomandat să vină la încă o şedinţă de bioterapie, pe care o va combina cu mai multe descîntece şi incantaţii magice. Am mai aflat că la acest ciudat "consult" a participat şi un vrăjitor, adus, val-vîrtej, cu avionul de la Beirut. E vorba de aşa-zisul doctor (?!) Zayed (la care s-a dus şi EBA, cu hainele în care a murit bunica ei!) - care i-a dat lui Băsescu nişte untură de urs (sau de bivol), să se ungă pe corp cu ea. Noi ne amintim că Traian Băsescu a fost la acelaşi vraci asiatic pe 3 martie 2010, la precedenta sa vizită în Kazahstan, iar după şedinţă s-a simţit mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  13. În timp ce milioane de români trăiesc sub pragul sărăciei, Mafia patronată de Traian Băsescu şi cuplul Elena Udrea-Dorin Cocoş îşi permite, fără pic de ruşine, să jefuiască banul public. De dimineaţa şi pînă noaptea tîrziu sîntem minţiţi, cu o nesimţire greu de imaginat. Prin şantaj şi corupţie încearcă să controleze tot ce mişcă în această ţară, inclusiv mass-media. Nu mai constituie nici un secret pentru nimeni că posturile de Televiziune B1TV şi OTV se află sub comanda Palatului Cotroceni. Aşa se explică de ce OTV nu mai difuzează Conferinţele de Presă ale PRM. În schimb, "Televiziunea Poporului" are la ore de maximă audienţă tot felul de infractori PD-L-ilşti. Cu toate că Dan Diaconescu face dovada slugărniciei faţă de Traian Băsescu, Mafia PD-L-istă îl şantajează cu dosare penale de luare de mită. Unul dintre infractorii PD-L-işti care se simte la OTV ca la el acasă este fostul subofiţer de miliţie şi deputat PD-L de Neamţ, Dumitru Puzdrea. Reamintim opiniei publice că un fost asociat al lui Puzdrea a participat la o emisiune televizată pentru a dezvălui faptele penale săvîrşite de Puzdrea. Respectivului invitat nu i s-a permis să pronunţe numele făptaşului, deoarece, spun gurile rele din OTV, Dan Diaconescu primise o sponsorizare de la Dumitru Puzdrea de 30.000 de euro. Aşa că şantajarea lui Dan Diaconescu este justificată. Infractorul Dumitru Puzdrea se află în anturajul cuplului Elena Udrea - Dorin Cocoş şi este firesc ca organele fiscale şi cele de cercetare penală să nu se atingă de el, în ciuda faptului că ziarul "Tricolorul" şi revista "România Mare" au dezvăluit faptele acestuia de natură penală. Păstrînd proporţiile, Dumitru Puzdrea a acţionat în stilul infractorului periculos Sergiu Băhăian. Puzdrea a fost patronul SC "VALDGEROM SERVICES" SRL, cu sediul în Cîmpulung Moldovenesc, Str. Şandru nr. 2, avînd ca obiect de activitate prelucrarea materialului lemnos. La un moment dat, Fabrica de Cherestea din Cîmpulung Moldovenesc avea peste 100 de angajaţi. După ce a falimentat societatea, Dumitru Puzdrea a obţinut fraudulos un credit de 800.000 de euro de la Raiffeisen Bank. Pentru obţinerea împrumutului a apelat la foştii poliţişti Alexandru Bulearcă şi Emanoil Secu, care, la acea vreme, activau în Serviciul Economic al Sectorului 1 Bucureşti şi, respectiv, Serviciul Economic al IGP. Pentru a şterge urmele infracţiunilor săvîrşite, Dumitru Puzdrea a găsit, cu spijinul unui parlamentar PD-L din Roman, un boschetar şi concubina acestuia, cărora le-a înfiinţat o firmă, care apoi a fuzionat prin absorbţie cu SC "VALDGEROM SERVICES" SRL. Persoanele cărora Dumitru Puzdrea le-a înfiinţat SC "VASI BRADUL" SRL sînt Mariana Bizo şi Vasile Nichituţ, domiciliat în Suciu de Sus, posesor al CI, seria MM, nr. 398752, eliberat de Poliţia Tg. Lăpuş, judeţul Maramureş, la data de 17.10.2007. La data de 28.09.2007, Dumitru Puzdrea a cesionat părţile sociale şi patrimoniul SC "VALDGEROM SERVICES" SRL, către SC "VASI BRADUL" SRL. Precizăm că, după obţinerea împrumutului de 800.000 euro, Dumitru Puzdrea a vîndut utilajele, marfa aflată pe stoc, cu toate că acestea erau ipotecate la bancă. Practic, firma a rămas cu halele de producţie şi terenul aferent. În schimb avea, la data respectivă, datorii la Bugetul de Stat de peste 26 miliarde de lei vechi, plus creditul luat de la Raiffeisen Bank. (va urma)

    RăspundețiȘtergere
  14. Denuntam un caz grav de coruptie la nivel înalt: în timp ce Traian Basescu se caliceste la mîncarea si medicamentele nou-nascutilor, familia lui a primit spaga, de la primarul penal al Aradului, nu mai putin de 1.000.000 de euro. Iata ce s-a întîmplat în mod concret. De cîteva saptamîni, între Gh. Falca si Elena Udrea s-a înfiripat o poveste de amor demna de un film indian. Din decenta nu voi intra în detalii, dar fiti convinsi ca le cunosc. De unde le cunosc? Chiar de la filajul pe care însusi Basescu l-a pus pe urmele febletii lui. Suparat pe lipsa de loialitate a finului sau, Falca, gelosul Basescu a început sa-l evite, nu l-a mai primit în vizita si nici nu i-a raspuns la telefon. Bine ca nu l-a arestat, asa cum a facut cu un alt individ care s-a tavalit în pacat cu Nimfa din Plescoi, arabul Said Baaklini. Aceasta situatie încordata a culminat cu încercarea lui Gh. Falca de a intra la Basescu joi dupa-amiaza. Timp de 30 de minute, acesta a facut anticamera la Palatul Cotroceni, trimitîndu-l pe Catalin Avramescu de nu mai putin de 3 ori sa-l anunte. Nici un raspuns. De altfel, Chiriasul de la Cotroceni nici n-ar fi putut sa-l primeasca, avînd în vedere ca tocmai atunci i se faceau injectiile pentru bolile de inima de care sufera: endocardita valvulara si pericardita. Atunci, întelegînd ca Nasul i-a pus cruce, Falca s-a dus, glont, la Nasa acasa, mai exact la Vila Lac 3. De ce? Ca sa-i faca urari de Sarbatori, chipurile, dar sa-i dea si "darul": o punga, în care se aflau 1.000.000 de euro! Va imaginati scena? Mai tare ca-n filmul "Nasul"! Iar Maria Basescu a luat banii, ca doar nu degeaba tot calareste ea pe armasarul Hotul, aia e emblema familiei. Dar primarul Falca n-a dat spaga aia de florile marului, ci în schimbul unui serviciu: Traian Basescu sa-l schimbe din functia de prefect al judetului Arad pe numitul Calin Bibart, pus de Vasile Blaga, pe cînd acesta era ministrul Administratiei si Internelor, si sa-l instaleze pe un om care sa execute, orbeste, ordinele lui. Iar cine nu crede ca asa merg lucrurile în PDL, n-are decît sa-l întrebe pe infractorul Cristian Vladu, cel care mai are tupeul sa prosteasca, în fata, o tara întreaga, turuind, ca o moara stricata, ca nu e adevarat ce aud oamenii, ci ceea ce îndruga el. (va urma)

    RăspundețiȘtergere
  15. Înca o data se adevereste ca acest PDL nu e un partid, ci o gasca de interlopi, formata dupa chipul si asemanarea lui Traian Basescu. Care Traian Basescu, atunci cînd a plecat de la Cotroceni, nu s-a dus, ca de obicei, la Vila Lac 2, unde doarme si boleste, ci la Vila Lac 3, fiind chemat de nevasta. Aici a avut loc o cearta violenta între cei doi soti, care s-a lasat cu molestarea femeii. Traian Basescu i-a spus ca el nu vrea sa se vada atacat prin ziare, asa ca banii i-a luat, pîna la urma, fiica mai mica, EBA, care a zis ca sînt ai ei si are nevoie de ei. Apoi, pe la orele 1,30 noaptea, Traian Basescu i-a telefonat Elenei Udrea, dar aceasta i-a spus ca nu e în localitate - era cu prietenul ei titular, fostul bagator de seama de la TVR 2, Stefan Lungu, divortat de crainica Albertina Ionescu. Dar, iata cum suna o NOTA pe care am primit-o în dimineata acestei zile de la specialisti bine informati, citez: "Afacerile primarului Aradului Gheorghe Falca sînt deranjate de prefectul judetului, Calin Bibart, unul din oamenii de încredere ai lui Vasile Blaga. Sursele noastre din teritoriu spun ca de circa 5 luni de zile Comisia de Urbanism, precum si cea de fond funciar, ce functioneaza la nivelul Prefecturii Arad nu dau avizele necesare unor proiecte imobiliare, care urmeaza a fi dezvoltate pe terenurile fostei Statiuni de Cercetare Arad, de catre oameni de afaceri apropiati primarului Gheorghe Falca, o afacere evaluata la peste 250 de milioane de euro. Atît retrocedarea celor 226 de hectare de teren intravilan, ce intra în componenta Statiunii de Cercetare Arad, din cadrul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice «Gheorghe Ionescu Sisesti», cît si planurile de dezvoltare imobiliara sînt oprite la nivelul comisiilor specializate din Prefectura Arad, din ordinul prefectului Calin Bibart, nimeni altul decît cel pentru care finul presedintelui Traian Basescu a lasat joi seara 1 milion de euro la Maria Basescu, cu doleanta de a fi înlocuit din functia de prefect, pe care o ocupa din februarie 2009. Conform informatiilor noastre, primarul penal al Aradului, Gheorghe Falca, considera ca prefectul Calin Bibart actioneaza cu scopul de a-i pune bete în roate din ordinul lui Vasile Blaga, motivul fiind acela ca Falca doreste sefia PDL si face parte din grupul Udrea. De altfel, în cercurile PDL-iste este de notorietate relatia dintre Calin Bibart si Vasile Blaga, care excede cadrul de partid. Acest Calin Bibart este nimeni altul decît sotul unei apropiate colaboratoare a lui Vasile Blaga, Cristina Bibart, directoarea Administratiei Zonei Libere Arad-Curtici, a carei ascensiune este direct legata de legaturile de afaceri vamale atent controlate de fostul ministru de Interne. Revenind la faptul ca Gheorghe Falca a apelat joi seara, prin intermediul Mariei Basescu, la bunavointa lui Traian Basescu pentru schimbarea din functie a lui Calin Bibart, sursele noastre spun ca, în prima faza, Falca s-a plîns de prefect Elenei Udrea si ministrului de Interne, Traian Igas, dar acestia i-au spus ca nu pot face nimic pîna nu primesc aprobarea de la Cotroceni" - am încheiat citatul.

    RăspundețiȘtergere
  16. De ce este nervos Traian Băsescu? S-a vorbit mult despre altercaţia dintre Traian Băsescu şi avocatul Dan Chitic. Toată lumea a analizat dacă a venit palma şi din ce parte a venit ea. Dacă lovitura este contestată, starea de nervozitate şi replicile agresive ale lui Traian Băsescu nu sunt subiect de dispută. Pur şi simplu, toată lumea a acceptat ca pe un fapt normal că preşedintele s-a enervat brusc şi l-a făcut dobitoc pe Chitic.Întrebarea nepusă, încă este de ce e atât de nervos preşedintele? Reacţia sa a fost cea a unui om aflat cu nervii întinşi la maximum. Din câte ştiu eu, Traian Băsescu reacţionează aşa ori de câte ori se află sub presiune sau este extrem de obosit.Când a dat cu levierul în genunchiul unui sindicalist, pe vremea când era ministru, iar greva ceferiştilor bloca ţara de zile bune, a făcut-o pentru ca folosise deja şi ultimul argument raţional de negociere cu aceştia.În campania din 2004, când a avut loc incidentul cu copilul, era foarte stresat. Îl înlocuise pe Stolojan în ultimul moment, era la final de turneu electoral şi ştia că, după alegeri, dacă nu câştigă, i se pregătise de către PSD arestarea. Era deci o situaţie care l-ar fi putut determina să reacţioneze cu gesturi scăpate de sub control.
    Când a înjurat o ziaristă, putem să-i găsim scuza că era hărţuit deja de o oră, cât timp îşi făcuse cumpărăturile.Când s-a repezit la sinistraţi, poate că era depăşit de situaţie şi marcat de drama acelor oameni.Dar care să fi fost motivul pentru care s-a înfipt în avocatul Chitic? În mod normal, Traian Băsescu are pielea tăbăcită şi trece peste injurii sau proteste graţie experienţei sale de atâţia ani. Acum chiar nu avea niciun motiv să-l facă `dobitoc` pe un necunoscut, decât dacă în spate este altceva.Poate că Traian Băsescu are probleme cu PDL, sau poate că ar vrea să-l schimbe pe Boc dar nu ştie cum. La fel de posibil este să-i fie teamă de noua majoritate care i-ar putea aduce suspendarea.Există aşadar un motiv necunoscut pentru care preşedintele este atât de nervos. Cunoaşterea acestuia ar fi mult mai interesantă decât incidentul de la Cireşica, pentră ca ar putea fi vorba de lucruri care vor influenţa direct viaţa noastră.Mai există o teorie apărută prin diverse medii şi pe care am regăsit-o în nişte comentarii de pe net, suspect de informate şi la obiect. Se spune că (urmeaza)

    RăspundețiȘtergere
  17. (urmare) Se spune că Traian Băsescu ar fi suferind de o afecţiune numită Korsakoff, care-i dă aceste stări imprevizibile. Ar putea fi şi aşa, cu toate că, în nenumărate
    rânduri.Administraţia prezidenţială şi preşedintele au dezminţit categoric orice boală, indiferent cum s-ar numi ea.Ca om care am trecut printr-o boală grea, mi-ar părea rău dacă preşedintele ar avea vreo afecţiune medicală şi nu pot decât să sper că nu-i aşa, pentru că nu aş dori nimănui să fie bolnav, nici măcar de o gripă severă.Ca cetăţean însă, am nevoie să ştiu ce este în spatele stării de nervozitate prezidenţiale şi, mai ales, aş vrea ca preşedintele să-i prezinte scuze `dobitocului` pentru că, într-o seară de vară, în concediu, a reacţionat aşa cum n-ar fi trebuit să o facă.

    RăspundețiȘtergere
  18. SUNDAY, DECEMBER 12, 2010
    ATAC CRIMINAL BASESCU IMPOTRIVA SUA !
    CONSULATUL GENERAL NEW YORK
    Domnule Parjol
    Transmiteti guvernului pe care al reprezentati acest document . Cer de urgenta o ancheta. Mentionez ca el a fost
    remis catre CIA , FBI si Comisiei de politica externa a senatului SUA. Va rog sa fie trimes prin cablu diplomatic in regim de urgenta domnilor Mircea Geona Presedintele Senatului ....deasemenea domnilor Antonescu, Ponta si Voiculescu.
    Tinand seama de importanta documentului mentionez ca orice intarziere sau obstructie va avea grave consecinte penale.
    Profit de aceasta ocazie sa va multumesc pentru invitatia dumneavoastra. Confirm intalnirea cu dumneavoastra ....joi 16 Dec la ora 11. Cu stima R. Horvath (...) New York.
    Am remis ultimul document cu clarificarile cerute domnului Brian Lutz Attaché, U.S. Secret Service ( The U.S. Embassy in Bucharest ) cu rugamintea de a fi predat de urgenta dlui Leon Panetta Directorul CIA:
    WIKILEAKS : UN DOCUMENT IN PREMIERA ABSOLUTA
    AM DESCOPERIT PRINTR-O ANCHETA PERSONALA DIN SURSE DEMNE DE INCREDERE, CINE ESTE INTERMEDIARUL PRIN CARE SA TRIMIS TEHNOLOGIE GERMANA PENTRU IRAN. ESTE CHIAR TRAIAN BASESCU, ACESTA SA FOLOSIT DE O FIRMA ROMANA IRANIANA CU SEDIUL IN BUCURESTI. IATA UN FRAGMENT DIN RAPORTUL MEU CATRE FBI : Assistant Director in Charge Janice K. Fedarcyk.......... Stimata Doamna ....... Ultimele desvaluiri vorbesc despre intrebuintarea unei companii romanesti pentru trimiterea de arme catre IRAN. Mentionez ca conform legilor romane orice vanzare de armament sau tehnologie militara trebue aprobat si semnat de Presedintele Romaniei Traian Basescu iar serviciul secret al armatei urmareste cu atentie orice export de arme. According to an investigative report in an arrest warrant, B...... and an associate had sent the sniper scopes to a Romanian front company to mask the final destination: Iran. Investigators found an e-mail from B..... with instructions to the Romanian shipping agent: \\\"You will find attached the bill for the Consignee in Teheran.\\\" IRANIANS shopping list offers insight into the goals of Iran’s procurement networks and its ties to Islamic militants. Western intelligence officials say many of the munitions, explosives and other arms he ordered were probably intended not for the conventional military, but rather for proxy forces that are believed to be supported by Iran: the Iraqi insurgency, Hezbollah in Lebanon and Hamas in the Gaza Strip. U.S. military chiefs also have accused Iran of providing military assistance to the Taliban.\\\" SNIPER SCOPES AU AJUNS IN AFGANISTA SI IRAK INBUNATATIND CALITATEA RACHETELOR ROMANESTI TRIMISE IN AVANS IN IRAN PRIN ALTI DEALARI ROMANI LA CAIRO SAU DIRECT LIVRATE DIN ROMANIA ................ACESTE RACHETE ROMANESTI AU DOBORAT NUMEROASE HELICOPTERE NATO UCIGAND 80 DE SOLDATI SI PILOTI AI ARMATEI AMERICANE,.................... AVION ROMANESC CATRE IRAN....... The wiretaps show he also discussed ROMANIANS offering the Iranian brass a 747 cargo jet, fuses for munitions and explosive chemicals – and that he outlined a startling proposal to create a secret Iranian operations base on ROMANIAN soil. CITITI DESPRE ACEST CAZ TERMINAL PENTRU REGIMUL DE LA BUCURESTI LA SFARSITUL MEMORIUL MEU CATRE FBI.

    RăspundețiȘtergere
  19. RAPORT SECRET CIA : PRESEDINTELE ROMANIAI ESTE SPION RUS !
    DEPARTAMENTUL ANTI KGB A CERUT LUI CEAUSESCU ARESTAREA LUI BASESCU. DOC43766
    Dupa accesele de independenta fata de Moscova ale lui Nicolae Ceausescu din 1968 (lucru de netolerat de Kremlin), URSS a pus la cale schimbarea acestuia cu un conducator fidel Moscovei si repunerea României în sfera de influenta directa sovietica. Planul întocmit de KGB s-a numit "Dniestr" (Nistru, trad.). A tinut piept Moscovei doar UM 0110, divizia anti-KGB, o divizie ultra-secreta a Securitatii.
    DEPARTAMENTUL ANTI KGB
    Ceausescu a creat propria Securitate, UM 0920/A, devenita apoi UM 0110. O divizie secreta, aparte de restul DSS (Departamentul Securitatii Statului). Era secreta chiar si fata de DSS, care nu stia nici macar care sunt agentii si nici unde este sediul.
    UM 0110 si-a facut bine treaba, având în arhiva detalii despre reteaua KGB în România, numele sovieticilor de legatura si numele agentilor sovietici din România. DOC&^ED737
    TRAIAN BASESCU AGENT SOVIETIC LA ANVERS
    Amiralul Gheorghe Anghelescu, a sef al Marinei Comerciale, era seful lui Traian Basescu, comandantul navei Biruinta. Între 1987-1989, Anghelescu îl trimite pe unul dintre preferatii sai, Traian Basescu, cu avizul Securitatii, la Anvers, ca reprezentant al NAVROM. Tot atunci, Silviu Predoiu, este ofiter sub acoperire DIE, este trimis la Anvers, ca reprezentant comercial, având biroul alaturat de cel al lui Traian Basescu. Mentorii tripletei Traian Basescu-Gheorghe Marin-Silviu Predoiu sunt suspectati sau au fost urmariti ca agenti sovietici/rusi. Vasile Ionel era în grupul "Corbii" (Iliescu-Militaru), Gheorghe Anghelescu era urmarit de UM 0110 biroul Constanta, Adrian Isac a fost în atentia UM 0195, Gheorghe Fulga era urmarit de UM 0110 biroul Brasov, Mihai Caraman era în atentia UM 0195, iar Petre Roman era în atentia 0544 (din cadrul DIE).Mai trebuie adaugat ca Silviu Predoiu a fost numit în 1992 de Ion Iliescu, la propunerea lui Gheorghe Fulga, în postul de de director al Directiei Generale de Securitate a SIE. CIA a semnalat faptul ca Adrian Isac a colaborat neoficial cu Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, agent al FSB, serviciul secret rus (continuatorul KGB).Traian Basescu a fost pupilul, protejatul, favoritul agentului sovietic/rus Gheorghe Anghelescu. Acesta l-a racolat si instruit pe Traian Basescu în directia servirii intereselor ruse... Iata legatura lui Traian Basescu cu FSB, serviciul rus de informatii. doc543&
    Basescu a fost urmarit pas cu pas de agentii lui Ceausescu. Sa cerut arestarea lui Basescu. Ceausescu a preferat continuarea filarii pentru a prinde intreaga filiera apoi a ezitat arestarea de frica reactiei rusesti. doc2&d2

    RăspundețiȘtergere
  20. Pentru atacul asupra World Trade Center sa pregatit o echipa de rezerva. Iata ce declara directorul SRI imediat dupa atacul de la 11 septembrie : Există cetăţeni bănuiţi de legături cu organizaţii teroriste în România, dar nu-i pot nominaliza. Au fost expulzate deja 70 de persoane în ultimul an. Am primit înştiinţări în legătură cu posibilele persoane de pe teritoriul României care ar fi bănuite, ca ca participând la atacul terorist din 11 septembrie, Ancheta se derulează”ECHIPA TERORISTA 9/11 DIN ROMANIA
    Seful teroristilor Khaled Matar s-a născut în 14 octombrie 1961, în oraşul Rafah din regiunea Gaza, Israel. A venit în România la sfârşitul anilor ‘70, cu paşaport egiptean.A urmat un timp Facultatea de Drept din Cluj. Un văr de-al său a fost şeful serviciului secret al lui Yasser Arafat pentru fâşia Gaza. În ciuda eşecului de la universitate, Matar n-a renunţat la ideea de a înfiinţa o SCOALA DE PILOTAJ SI deschiderea unei TABERE DE ANTRENAMENT AL AL QUEDA de antrenament in Muntii Fagaras .ERA UN PILOT DE INALTA CLASA URMAND CURSURI DE PILOTAJ IN LIBIA LUI GADAFFI. Sedeplasează periodic în vestul ţării, de unde trimite bani în străinătate,
    CALATORESTE IN EGIPT SI EMIRATELE ARABE. IN AFGANISTAN CUNOASTE PE BEN LADEN UNDE PRIMESTE INSTRUCTIUNI.Intors in Romaniase mută la Bucureşti, de unde falsifică diverse acte pentru a trimite teroristi arabi în SUA, prin intermediul firmei sale;DESI URMARIT ZILNIC DE SRI ESTE LASAT SA "FUGA' IN USA.Este cautat in USA DE FBI Directoarea FBI pentru România, Gabrielle Berger, sa ocupat de acest caz.
    IN CURSUL INTREVEDERII CU PRESEDINTELE BASESCU DIRECTORUL CIA LEON PANETTA A ADRESAT UN PROTEST SI UN ULTIMATUM IN LEGATURA CU ACEASTA MASURA ABSOLUT IRESPONSABILA A STATULUI ROMAN.

    RăspundețiȘtergere
  21. Romania exclusa! Este cea mai mare infrangere in plan extern pe care ar putea-o suferi un presedinte al Romaniei. Este cea mai mare umilinta pe care o suporta aceasta tara in ultimii 21 de ani. Si asta se intampla in conditiile in care, adusi la sapa de lemn, romanii aveau cel putin speranta unui loc de munca in spatiul Schengen. In ultimii cinci ani, romanii plecati la munca au trimis in tara 19 miliarde de euro. Primirea in spatiul Schengen ar fi insemnat, pe langa numeroase alte avantaje, un aport de trei ori mai mare.Cele mai importante ziare din lume comenteaza faptul ca Romaniei i se refuza dreptul de a intra in spatiul Schengen si replica Presedintelui Romaniei. Le Figaro sintetizeaza totul. In sensul ca excluderea Romaniei este datorata in primul rand coruptiei care, in loc sa scada, a crescut. Cat il priveste pe domnul Traian Basescu, reactia acestuia este luata peste picior. Pe buna dreptate.In mod explicit, Romania a primit un refuz dur pentru spatiul Schengen din partea celor doua motoare UE, Germania si Franta, pentru incapacitatea autoritatilor de a asigura si garanta frontiera de Est. Motivele invocate sunt doua: pentru a cumpara voturile basarabenilor, Traian Basescu, aflat in campanie prezidentiala, a acordat si a promis cetatenia romana in nestire, fara a tine cont ca o asemenea procedura lezeaza grav interesele UE; Tratatul, pe care aveam obligatia sa-l incheiem cu Republica Moldova, vizand pana la urma tot frontiera, a fost semnat in mod neconstitutional de catre Chisinau. Deci, nu este valabil. Iar Presedintele Romaniei, primul ministru si ministrul de Externe stiau acest lucru dar au incercat sa-i pacaleasca pe partenerii europeni. Exista insa si o alta dimensiune a acestui refuz?Nu este deloc exclus – iar presa europeana pune punctul pe i sub acest aspect – ca sa mai existe o cauza mult mai serioasa. Si anume faptul ca Europa nu doreste sa importe coruptia din Romania. De aceea, iata, se vorbeste de necesitatea europenizarii Balcanilor si se exprima teama ca ar fi posibila, prin admiterea Romaniei si Bulgariei, balcanizarea Europei. Si adevarul este c,a sub regimul Traian Basescu, in special in acest an, coruptia a atins cote inspaimantatoare, institutionalizandu-se si amenintand cu disolutia statului. Asa ca partenerii europeni se tem nu numai sa importe coruptia, ci si o posibila revolta, revolutie sau, Doamne fereste, un razboi civil.In timp ce domnul Traian Basescu nu a gasit altceva mai bun de facut decat – asa cum s-a vazut – sa incerce sa se milogeasca inutil la Sarkozy, la Berlusconi si la Merkel iar apoi sa se ratoiasca ca o tata pe motiv ca Romania ar fi fost nedreptatita, si-au intrat in rol si mascaricii prezidentiali. Unul, de pilda, fost purtator de posetuta al Monicai Macovei pe vremea cand aceasta a dat cu Justitia de pamant, lanseaza pe un site cumparat de Cotroceni o teza halucinanta. Si anume ca vinovat e Sarkozy, care a montat executia Romaniei, pe motiv ca Traian Basescu nu a aranjat, in favoarea Frantei, o mare afacere legata de energia nucleara. Vezi Doamne, avem un presedinte cinstit care este pedepsit de statul francez pentru ca slujeste cu cinste si onoare interesul national.Aceasta nerusinare trebuie sa inceteze!Presedintele Basescu si regimul sau corupt, incapabil si nu in ultimul rand, INUMAN, sunt principalii responsabili de esecul Romaniei. Iar asta ne va costa pe noi toti, cetatenii de rand.Dar Basescu si clica sa... cand vor achita "nota de plata"?

    RăspundețiȘtergere
  22. Ofiter SPP: "Sunt probleme cu presedintele"...(IOSIF BUBLE)Incercam sa descifrez motivul pentru care se incearca cu disperare, atat de catre PSD-ul lui Ponta cat si de PDL-ul lui Basescu, matrasirea lui Mircea Geoana din varful Senatului Romaniei? In mod normal , in cazul decesului sau suspendarii presedintelui in exercitiu, seful senatului devine presedinte interimar.In ambele cazuri, metastaza mafiota propagata de Traian Basescu in administratia tarii, trebuie protejata prin desemnarea in rolul sefului statului, fie el si temporar, a unui personaj docil si dependent de acest sistem. Caracatita portocalie cu concursul PSD , pregateste pentru a doua pozitie in stat , doua amfitrioane supuse, cu juramantul depus in in fata lui Basescu, Anca Boagiu si Roberta A Nastase.Dupa cateva scurgeri de informatii din zona Cotrocenilor, mai multe surse printre care si Inpolitics , confirma o teorie vehiculata destul de accentuat in ultimile saptamani.Traian Basescu nu a mai participat, azi, la investirea oficiala in functie a presedintelui Ucrainei, desi prezenta sa la Kiev fusese anuntata inca de la inceputul saptaminii si confirmata de oficiali ucraineni precum vicepresedintele Partidului Regiunilor, Serghei Liovocikin. Ieri, potrivit unei informari de presa a MAE, vizita a fost amanata, cu precizarea ca “la data de 24 februarie 2009, in baza consultarilor, partile au convenit continuarea pregatirii vizitei oficiale in Ucraina a presedintelui Romaniei, cat mai curand, la o data care va fi stabilita pe canale diplomatice”. In informare nu se fac, conform Mediafax, alte precizari. In locul presedintelui, la Kiev a fost trimis azi nu Mircea Geoana, numarul doi in stat, ci numarul trei, adica Roberta Anastase.Contactata de Inpolitics, Roberta Anastase nu a putut explica, nici motivul pentru care a fost trimisa in locul presedintelui, nici pe acela pentru care i-a fost preferata lui Mircea Geoana. Nici consilierii prezidentiali Peter Eckstein si Catalin Avramescu, la randul lor contactati in aceasta seara, nu au putut explica abandonul presedintelui, in timp ce purtatorul de cuvant al Cotrocenilor, Valeriu Turcan, nu a putut fi contactat sub nicio forma. Acest lucru este in masura sa dea apa la moara zvonurilor tot mai insistente ca seful statului ar fi suferind, informatiile accelerandu-se in ultimele saptamani, pe masura ce aparitiile in public ale presedintelui s-au rarit pana spre estompare totala. Surse din grupul europarlamentarilor romani care au venit, zilele trecute, de la Bruxelles, in acelasi avion cu presedintele au declarat, pentru Inpolitics, ca acesta avea ”o paloare cadaverica si era foarte slab”. De asemenea, au aparut informatii ca, in cadrul vizitei oficiale pe care o va face in Japonia, in urmatoarele zile, Basescu va face o escala la Jakarta, unde ar exista o clinica foarte performanta in ceea ce priveste afectiunea de care sufera. Un alt element straniu este brusca programare a congresului PDL in martie, de unde pana recent era stabilit abia in toamna. De asemenea, se remarca o apriga batalie a pedelistilor pentru confiscarea functiei de presedinte al Senatului de la PSD, lideri precum Adrian Nastase ori Ioan Mircea Pascu sugerand ca la mijloc ar putea fi vorba de temerea PDL ca, in cazul vacantei functiei prezidentiale, primul om in stat ar putea deveni un pesedist. Una peste alta, poate nu ar strica, pentru spulberarea tuturor zvonurilor din ultima perioada, ca administratia prezidentiala sa dea publicitatii, asa cum se practica in statele democrate, buletinul de sanatate al presedintelui.Insa timpul trece si acest lucru nu se intampla.Scurgerile de informatii din zona puterii spun tot mai insistent: "Basescu are cancer intr-un stadiu avansat".

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu stim daca senatorul Catalin Voicu, arestatul numarul 1 al României, este vinovat sau nu.
    Probabil ca nu vom afla niciodata daca stenogramele ce-l incrimineaza (aparute în presa ) au transpirat de la Serviciul Român de Informatii sau de la DNA. Un lucru este cert. Cu aceasta afacere, Traian Basescu a mai batut un cui la cosciugul democratiei noastre originale. Desi nu se cunoaste cu exactitate motivul pentru care a fost umflat cu surle si trâmbite ditamai senatorul, (vicepresedinte al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala) si general SPP în acelasi timp, toata lumea se grabeste sa arate cu degetul catre Parlament si Justitie. Acolo este coruptia, nu la Cotroceni ! Tocmai despre coruptia la nivel înalt a vorbit senatorul PSD Valer Marian, dezvaluind putin din itele afacerii de mai sus, prin declaratia sa politica intitulata “Abuzuri, diversiune si santaj în cazul Voicu”. Desi colegul de partid al arestatului a spus multe în plenul Senatului, partea nevazuta a dosarului Voicu ramâne încadrata la Strict Secret de Importanta Deosebita. Sa fie vorba cumva despre milioanele de dolari scosi din fondul operativ SIE cu ocazia “Rapirii din Irak”, pentru care generalul Isac Adrian a refuzat sa semneze ? Sau despre judecatorul Florin Costiniu a carui sotie a avut curajul sa-l înfrunte pe Basescu în sedintele CSM, dupa spusele senatorului Valer? Nici gând. Problemele lui Voicu vin de unde nu va asteptati. Surse din serviciile secrete spun ca totul a început odata cu preluarea de catre gorjeanul Toni Grebla a presedintiei Comisiei Juridice din Senat. La vremea aceea s-au gasit în seifurile fostei sefe Norica Nicolai, niscai înregistrari sensibile cu fetele presedintelui. Este vorba despre actiunea “vânzari anterioare – Casuneanu” din care Ioana Basescu s-a ales cu un apartament de 1 milion de euro în complexul lui Puiu Popoviciu, dar si despre “succesurile” intime ale fiicei mai mici Elena. Casetele cu pricina ar fi fost furnizate Noricai de comisarul Remus Span (protejatul minstrului de interne Blaga si al multor alti demnitari cu sortulet), un doctorand cu nota mare la “oral” alaturi de colegul sau Gelu Drajneanu. Ca urmare, imediat dupa reinvestirea sa la Ministerul de Interne, “Buldogul” PDL si-a trecut prietenul în rezerva, legându-i de gât doua pietre de moara : acuzele de divulgare de secrete si favorizarea infractorului. Cum de o fi uitat Norica Nicolai înregistrarile cu fetele marinarului în seif, nu se stie. Deocamdata, casetele fac parte din partea secretizata a dosarului Voicu, cea despre care presa centrala nu vorbeste. De aici si executia sumara de care a avut parte senatorul chiar din partea colegilor sai pesedistii acoperiti, cica specialisti în drept la Senat si la Comisia Juridica. Grebla si ai lui trecând cu vederea încalcarea legilor fundamentale ale tarii, politia politica si abuzurile comise în cazul Voicu. Noi avem o explicatie pentru orbirea de moment a specialistului în drept Toni Grebla, finul lui Goeru-Elicopter. S-a dat ordin pe unitate.

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu stim daca senatorul Catalin Voicu, arestatul numarul 1 al României, este vinovat sau nu.
    Probabil ca nu vom afla niciodata daca stenogramele ce-l incrimineaza (aparute în presa ) au transpirat de la Serviciul Român de Informatii sau de la DNA. Un lucru este cert. Cu aceasta afacere, Traian Basescu a mai batut un cui la cosciugul democratiei noastre originale. Desi nu se cunoaste cu exactitate motivul pentru care a fost umflat cu surle si trâmbite ditamai senatorul, (vicepresedinte al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala) si general SPP în acelasi timp, toata lumea se grabeste sa arate cu degetul catre Parlament si Justitie. Acolo este coruptia, nu la Cotroceni ! Tocmai despre coruptia la nivel înalt a vorbit senatorul PSD Valer Marian, dezvaluind putin din itele afacerii de mai sus, prin declaratia sa politica intitulata “Abuzuri, diversiune si santaj în cazul Voicu”. Desi colegul de partid al arestatului a spus multe în plenul Senatului, partea nevazuta a dosarului Voicu ramâne încadrata la Strict Secret de Importanta Deosebita. Sa fie vorba cumva despre milioanele de dolari scosi din fondul operativ SIE cu ocazia “Rapirii din Irak”, pentru care generalul Isac Adrian a refuzat sa semneze ? Sau despre judecatorul Florin Costiniu a carui sotie a avut curajul sa-l înfrunte pe Basescu în sedintele CSM, dupa spusele senatorului Valer? Nici gând. Problemele lui Voicu vin de unde nu va asteptati. Surse din serviciile secrete spun ca totul a început odata cu preluarea de catre gorjeanul Toni Grebla a presedintiei Comisiei Juridice din Senat. La vremea aceea s-au gasit în seifurile fostei sefe Norica Nicolai, niscai înregistrari sensibile cu fetele presedintelui. Este vorba despre actiunea “vânzari anterioare – Casuneanu” din care Ioana Basescu s-a ales cu un apartament de 1 milion de euro în complexul lui Puiu Popoviciu, dar si despre “succesurile” intime ale fiicei mai mici Elena. Casetele cu pricina ar fi fost furnizate Noricai de comisarul Remus Span (protejatul minstrului de interne Blaga si al multor alti demnitari cu sortulet), un doctorand cu nota mare la “oral” alaturi de colegul sau Gelu Drajneanu. Ca urmare, imediat dupa reinvestirea sa la Ministerul de Interne, “Buldogul” PDL si-a trecut prietenul în rezerva, legându-i de gât doua pietre de moara : acuzele de divulgare de secrete si favorizarea infractorului. Cum de o fi uitat Norica Nicolai înregistrarile cu fetele marinarului în seif, nu se stie. Deocamdata, casetele fac parte din partea secretizata a dosarului Voicu, cea despre care presa centrala nu vorbeste. De aici si executia sumara de care a avut parte senatorul chiar din partea colegilor sai pesedistii acoperiti, cica specialisti în drept la Senat si la Comisia Juridica. Grebla si ai lui trecând cu vederea încalcarea legilor fundamentale ale tarii, politia politica si abuzurile comise în cazul Voicu. Noi avem o explicatie pentru orbirea de moment a specialistului în drept Toni Grebla, finul lui Goeru-Elicopter. S-a dat ordin pe unitate.

    RăspundețiȘtergere
  25. UPDATE: Basescu are CANCER
    Diagnosticul bolii
    Reproduc, în ghilimele, Concluziile Buletinului Medical întocmit de medicii germani dupa vizita lui Basescu la Clinica din Baden. Acest diagnostic are caracter de Secret de Stat (?!) si e foarte bine pazit de SPP, SIE si SRI. Si totusi, noi l-am aflat de la "surse":
    “Ciroza hepatica-formatiune tumorala, segment 5-6, cu aspect de HCC. Multipli noduli cu dimensiuni mici (7-12 mm) la nivelul ambilor lobi hepatici, care corespund, mai probabil, unor noduli displastici de înalt grad HCC”.
    Pentru necunoscatori, formula “HCC” înseamna Hepato Carcinom Cell (Cancer Celular Hepatic) iar expresia “multipli noduli … de înalt grad HCC” se refera la metastazele care au cuprins, efectiv, tot ficatul.

    RăspundețiȘtergere
  26. Afacerea cu arme a lui Traian Băsescu şi a fratelui acestuia, Mircea, face prima victimă, aceasta fiind şeful Marelui Stat Major, amiralul Gheorghe Marin. De mai bine de două săptămîni, prin birourile înalţilor demnitari de la Ministerul Apărării sînt plimbate documentele necesare retragerii şi casării unor importante categorii de armament din dotarea Armatei şi Aviaţiei Române, între care şi piesele negociate pentru a fi vîndute Miliţiilor libaneze Hezbollah, acte pe care nimeni nu vrea să le semneze.Plimbarea acestui dosar, considerat unul care frige, a fost provocată de faptul că ministrul Apărării, Gabriel Oprea, nu a vrut să îşi pună semnătura şi încearcă să paseze problema spre subordonaţii săi, în pofida promisiunilor făcute lui Basescu că va rezolva chestiunea. În ziua de 19 decembrie, acesta l-a contactat telefonic pe amiralul Gheorghe Marin, invitîndu-l să semneze documentele, dar acesta a refuzat, motivînd că nu are atribuţii în acest sens. Sursele noastre spun că deşi Traian Băsescu şi Gheorghe Marin întreţin de mulţi ani o relaţie de prietenie, care l-a propulsat pe amiral în funcţia de şef al Marelui Stat Major, acest lucru nu l-a oprit pe Presedinte să îi ceară lui Gabriel Oprea înlocuirea lui din funcţie. El a fost înlocuit cu generalul-maior Ştefan Dănilă, noul şef al Statului Major General, care se pare că este un individ mult mai obedient. Decizia de înlocuire a lui Gheorghe Marin a fost luată chiar în perioada Crăciunului, cînd Traian Băsescu l-a sunat pe Gabriel Oprea şi l-a anunţat că nu va mai înnoi mandatul amiralului respectiv. Mandatul expiră la 31 decembrie 2010 şi, datorită refuzului semnării documentelor, nici nu se punea problema reînnoirii lui.Reamintesc faptul că ungerea lui Gheorghe Marin în funcţia de şef al Marelui Stat Major a fost făcută tot într-un moment de criză, în septembrie 2006, cu numai cîteva zile înaintea suspendării din funcţie a ministrului Apărării, penelistul Teodor Atanasiu. Atunci, Gheorghe Marin l-a înlocuit pe Eugen Bădălan, care a şi fost pensionat în scurt timp.Revenind la schimbarea din funcţie a amiralului Gheorghe Marin, aceasta s-a petrecut de această dată, nu pe ascuns aşa cum a fost pus în funcţie, ci cu participarea directă a lui Traian Băsescu la o şedinţă solemnă organizată, marţi, la ministerul Apărării. Sursele spun că apariţia intempestivă a lui Traian Băsescu la Ministerul Apărării s-a dorit un semnal pentru cei ce doresc să se opună planurilor sale.

    RăspundețiȘtergere
  27. Pierderea Salinelor

    Dupa modelul OMV, statul roman se pregateste sa vanda sarea din Romania tot unor austrieci


    Ca si in cazul privatizarii Petrom, cand OMV a primit cadou rezerve de gaze naturale ale tarii, urmeaza sa vindem salinele din Romania tot unor austrieci. In aceasta poveste este amestecata si Federatia Sindicala ROMSAL, care militeaza activ ca monopolul statului asupra sarii sa fie acaparat de o firma austriaca.

    Exploatarea si comercializarea sarii este un sector al economiei nationale in care guvernele postdecembriste n-au investit nici un sfant pana acum. Cu toate acestea, cele sapte saline ale Romaniei au supravietuit, inregistrand si unele profituri. Este adevarat, extractia sarii se afla intr-un continuu regres din cauza tehnologiei invechite, dar mai ales a concurentei neloiale, de dumping, pe care o exercita in special tara vecina, Ucraina. Impasibil la acest fenomen, pe care l-ar putea stopa cu usurinta, statul vrea sa instraineze monopolul asupra sarii, facandu-i fericiti pe niste austrieci. Implicatiile acestei decizii aberante vor fi dezastruoase pentru Romania, deoarece mai multe sectoare de activitate vor ajunge la cheremul prietenilor nostri din Comunitatea Europeana.

    Troc pentru aderare

    Cel mai tarziu anul viitor, statul - care detine 100% din Societatea Nationala a Sarii (SNS) SALROM - are de gand sa-si vanda participatia, chipurile, spre binele intregului popor. In acest fel, monopolul statului se va transforma intr-unul privat, afacerea promitand inca de pe acum sa devina una cu un pronuntat caracter de coruptie. Instrainarea uneia dintre cele mai mari bogatii ale tarii a parcurs un proces controlat si indelungat de falimentare a celor sapte saline din tara, spre a fi vandute cat mai ieftin unor asa-zisi investitori strategici. Dintre acestia, presedintele Traian Basescu i-a preferat pe austrieci, carora le-a dat unda verde, inca de anul trecut, pentru inceperea negocierilor. La inceputul lui mai 2006, Basescu s-a intalnit cu omologul sau austriac, Heinz Fischer, care i-a cerut, printre altele, cedarea monopolului asupra sarii detinut de statul roman. In schimb, austriecii s-au angajat sa finalizeze urgent in Parlamentul lor procedurile de ratificare a Tratatului de aderare a Romaniei la UE.

    Interesul austro-ungarilor

    RăspundețiȘtergere
  28. 1 Decembrie 1918- 1 Decembrie 2010.....
    ziua Nationala… când multi au ajuns sa-si doreasca: MAI BINE UN GUVERN MONDIAL DECÂT GUVERNUL BOC. Experimentul a reusit…
    Daca intrati pe diferite forumuri sa spuneti ca elitele pregatesc un guvern mondial, stiti ce vor spune? Vor spune pai mai bine un guvern mondial decât guvernul Boc, ca ei sunt mai inteligenti decât Boc care da legi neconstitutionale, el însusi fiind profesor de drept constitutional…
    Ce se intampla azi in Romania pare un circ macabru, opera unui regizor nebun, o dezordine absolut tampita... sau dimpotriva, este exact ilustrarea devizei masonice "Ordo ab Chao"!
    Pentru ca Romania nu mai este un sistem democratic, ci unul DEMONO-cratic!
    Care mai este semnificatia zilei nationale? A intrat în vigoare Tratatul de la Lisabona. E gata. S-a terminat. Despre ce stat mai vorbim? Suntem componenta neînsemnata într-un imperiu al carui „conducator” o spune pe fata: „A LUAT SFÂRSIT ERA STATELOR NATIUNI, iar ideea conform careia tarile pot rezista singure este „o iluzie” si „o minciuna””
    Nu mai conteaza ce spun „alesii” nostri de la Parlament sau Cotroceni. Directivele vor veni strict de la UE. Atât. Va spune Uniunea sa nu mai producem becuri? Nu vom mai produce becuri. Va spune Uniunea sa nu mai producem televizoare? Nu vom mai produce televizoare. Va spune sa nu mai vindem vitamine? Nu vom mai vinde vitamine. Scurt. Ca la sclavoi. Va spune ca se pot casatorii sodomitii si înfia copii? Noi vom spune „da, stapâne”. Ce ne vor pune sa facem, aia vom face. Cum ne vor pune sa stam, asa vom sta. Ca la curve si mai trebuie sa si zâmbim si sa strigam cât de mult ne place.
    Trebuie sa întelegem ca nu mai existam ca stat. Doar ni se pare ca am fi un stat.
    Economic oricum nu mai contam. Conducatorii nostri oricum erau slugoii ELITELOR. Dar parca ne mai amageam un pic… Acum gata. Dar oare mai suntem o natiune? Dar oare cum mai definim termenul de natiune? Mai suntem oare un neam? Si care ar fi caracteristicele actuale ale acestui neam? Din pacate cititoarea ana are dreptate: experimentul a reusit. Daca lucrurile ramâneau ca pe vremea lui Eminescu sau Tanase, mai era cum mai era, însa s-a reusit manipularea a prea multi români simpli, determinându-i sa-si doreasca un stapân strain...
    Mai este acest neam ortodox? Dar CRESTIN in general? In nici un caz. Romanii sunt deja in buna masura orbiti de eresuri satanice, de superstitii vrajitoresti si de New-Age!
    Ne vom supune oare toti? Desigur ca nu si bine facem. Pentru cei ca noi însa, va începe prigoana si va fi crâncena...

    RăspundețiȘtergere
  29. Acest guvern criminal a planuit desfiintarea cartilor de munca. Exista o nota semnata si planuita din luna august 2010 de catre Radu Gabriela (Inspectia Muncii) si Bujor Constantin (un bolnav psihic al ITM Bucuresti care falsifica actele) aprobata de fostul ministru Seitan. Acest plan dispune ca vechimea in munca pentru orice cetatean se va dovedi in instantele de judecata. De ce mai platim pensia? Ignorarea Evidentei Muncii din fiecare judet are ca scop pierderea si incalcarea grosolana a drepturilor. Deciziile instantelor de judecata chiar daca vor fi corecte nu mai pot fi aplicate. Acest guvern mafiot atenteaza la vietile romanilor impreuna cu strainii. Nu este cazul sa mai dormiti si sa va umpleti matele. Trebuie sa ne adunam cu totii sa luam decizii rapide. Partidele din parlamentul Romaniei stiu foarte bine care este situatia teroristului Basescu, ca in luna martie se va sfarsi cu el si incep sa-si dea stafeta unii catre altii punand in calcul teroristii UDMR-ului. Romani, fiti atenti nu adnmiteti accesul la conducerea tarii a aestor criminali.

    RăspundețiȘtergere
  30. Cyber:
    Nu cred ca tiganii sunt problema principala, este ca si cum ai spune ca daca un car nu are roti si nici boi, daca vom repara ruda carului, acesta va deveni functional!

    Problema noastra sunt conducatorii nostri, rom^ni nu de alta etnie, care nu sunt capabili sa scoata tara la liman, pur si simplu nu sunt capabili,tentatiile sunt mari, asa ca tara se gaseste in inertie.

    Nu stiu daca ca tara, avem un viitor, ori ba, insa ne putem uita in trecut si ne putem da seama cum ar fi fost posibil sa fi fost.
    Daca Imperiul Habsburgic ar fi supravietuit, probabil la ora actuala aici la noi acasa in Ardeal si chiar si in intregul mediu balcanic, toti am fi trait astazi la standarde germane; probabil Cehoslovacia, Ardealul, Galitia si Ungaria, ar fi fost un fel de America pentru celelalte etnii din Balcani !

    RăspundețiȘtergere
  31. Traian Basescu asteapta cu nerabdare sosirea de la clinica oncologica din Bolzano - Italia a doi medici specialisti în cancerul ficatului. Am aflat ca în noaptea de marti spre miercuri, presedintele a acuzat puternice dureri în zona ficatului, combinate cu migrenele neîntrerupte si cu puternice hemoragii nazale. Desi incearca sa-si ascunda starea reala, apare în conferinta de presa si s-a dus la bilantul CSM cu presa dupa el, urmele bolilor se vad cu usurinta.
    Cei ce au privit cu atentie discursul de la CSM au putut observa ca ochiul stîng era tumefiat si aproape închis, iar sub nas avea o urma rosie, probabil o iritatie capatata în urma încercarilor de a opri hemoragia nazala, care îsi face aparitia ori de cîte ori se enerveaza. Precizam ca avea trei straturi de fard. Pentru a-si putea face numarul în direct la televizor, toata ziua de marti nu a baut absolut nimic.
    De altfel, acestuia i-a promis, în preajma anului nou, doamnei Maria Basescu ca nu va mai bea în 2011. Momentan, sursele noastre spun ca lipsa alcoolului i-a dat o stare de nervozitate crescuta. Conform informatiilor noastre, medicii italieni sînt asteptati sa soseasca în Bucuresti joi, dupa orele 18, si vor fi adusi cu acelasi avion tip charter ce apartine unui partener cipriot al lui Adriean Videanu si care este folosit constant pentru a face servicii de transport discrete, necesare "locatarului" de la Cotroceni.

    RăspundețiȘtergere
  32. Pe Strada Périé Mazamet, la numărul 12, se află cea mai luxoasă vilă din zona Parisului, însăşi strada respectivă fiind una de "fiţe", unde doar bogătaşii lumii îşi pot permite să locuiască. Imobilul este o raritate pe piaţa imobiliară franceză, deoarece a aparţinut unor înalţi demnitari ai Franţei.O astfel de achiziţie, atît în Franţa, cît şi în mai toate ţările Europei Occidentale, necesită ani de muncă şi un credit ipotecar pentru care cineva ar plăti aproape toată viaţa. Şi totuşi, ea a fost cumpărată, cu PLATA INTEGRALĂ (900 de milioane de euro!) - în preţul acesta intră şi două vile, mult mai mari, vecine cu prima (în care au fost cazaţi ofiţeri SPP din garda duduii prezidenţiale), de către Elena Băsescu! Interesant de aflat de unde a avut "Gogoşica lui tata" banii cu care a cumpărat superba casă. Mai mult ca sigur, această nedumerire se va adăuga celorlalte suspiciuni pe care opinia publică le are cu privire la prosperitatea familiei lui Traian Băsescu (NOTA REDACŢIEI: informaţiile ne-au fost puse la dispoziţie, printr-un important om de afaceri francez, la rîndul său europarlamentar, chiar de către reprezentantul agenţiei imobiliare pariziene prin care EBA şi-a achiziţionat bijuteria locativă de 900.000.000 euro, bani gheaţă!).De unde a avut banii, avînd în vedere că tatăl ei este bugetar, cu un salariu de 4000 RON, mama este casnică, iar salariul său de europarlamentar - chiar dacă e consistent - nu i-ar ajunge nici să cumpere un perete al acestei vile? Probabil că din... succesuri, nu?

    RăspundețiȘtergere
  33. Cititi aici: http://mafiapdl.wordpress.com/category/anchete/

    RăspundețiȘtergere
  34. toate de dai sus scrise sint numai mizerii o casa am avut si eu la Paris vreo 31 de ani si abia am vinduto cu 600 000 euro in zona ma-i buna decit a lui EBA in Place de la Concordia ori da scrieti ca basescu a cumparat o casa cu 800 milioane euro nici timpitu timpitilor nu mai crede mintiti va rog mai cu (perdea)

    RăspundețiȘtergere
  35. Bai boule care ai scris mai sus! esti de-al lui basinescu? !!!

    RăspundețiȘtergere
  36. CIA: PREVEDE REVOLTA ARMATEI ROMANE
    SCADEREA PENSIILOR MILITARILOR POATE DUCE LA REVOLTA INTREGII ARMATE ROMANE
    Sindicatul militariilor in rezerva si disponolizati cheama la revolta
    “Situatia poporului roman este dramatica, la limita supravietuirii. Orice scanteie poate sa aprinda incendiul, oriunde. Depinde de unde vine scanteia. Cand armata cheama trimiterea clasei politice la puscarie revolutia este la doi pasi
    Militarii chema direct la solidaritate in vederea unei noi revolutii si pedepsirea Presedintelui Basescu si a clicii de la puture.
    Ofiterii disponibilizati reprezinta un pericol terminal si pot pune baza unei revolte a intregii armate romane.Încă din anii din ‘90, în numele modernizării Armatei, cerută de alinierea la exigenţele armatele statelor NATO, au fost desfiinţate mari unităţi, uniăţi militare tradiţionale, categorii întregi de forţe ale armatei. Zeci de mii de ofiţeri şi subofiţeri au fost disponibilizaţi.În paralel, prin decizii de natură “economică”, a fost trecută la fier vechi o industrie militară ca urmare au fost condamnate la foame alte mii,zeci de mii de specialişti de înaltă clasă împreună cu familiile lor.În 1989 armata avea 235.000 de militari activi. Generali, ofiţeri, subofiţeri şi militari în termen.În 2007 ajunsese la circa 75.000 militari, iar pentru 2015 numărul acestora se va diminua la 65.000. Au dispărut, deci, 170.000 de oameni, inclusiv ca urmare a profesionalizării armatei
    în anul 1998: 36.500 ofiţeri;
    - la 31.12.2003: 14.252 ofiţeri;
    la 31.12.2009: 11.250 ofiţeri;
    Nici o altă instituţie fundamentală a statului nu a mai cunoscut o asemenea dramatică transformare în anii de după revoluţie!
    CIA: 80.000 DE REZERVISTI SUNT O FORTA EXTRAORDINARA CARE POATE SCHIMBA ECHILIBRUL POLITIC DIN ROMANIA. PREZENTA ACESTORA ALATURI DE POLITISTI IN MIJLOCUL MASEI DE DEMONSTRANTI VA DUCE LA CADEREA REGIMULUI ACTUAL, CARE NU MAI ARE LEGITIMITATA SAU SPRIJIN POPULAR. SINGURA PROGNOZA SAU SCENARIU PENTRU ROMANIA ESTE O REVOLTA POPULARA.

    RăspundețiȘtergere
  37. Tensiunea in armata romana este un grav motiv de ingrijorare pentru cancelarile vestice. O revolta in Balcani ar fi o lovitura pentru NATO. Nu demult peste capul Departamentului de stat Presedintele Obama a semnat un ordin secret catre CIA numit Stabilizarea Romaniei care trebue citit invers. Politica de desbinare
    a lui Basescu in loc sa atenueze tensiunile in zona militara le accentuiaza. Prezenta militarilor in uniforma chiar in rezerva in mijlocul unor largi manifestatii ale populatiei profund nemultumite va pune pecetea finala pentru acest regim.
    Folosesc acest prilej pentru a va pune o intrebare care ma framanta de multa vreme. Exista vreo intelegere secreta intre mogulul cel bun Voiculescu si mogulul cel rau Basescu?
    http://devanewyork.blogspot.com/2011/01/revolta-armatei-romane.html

    RăspundețiȘtergere
  38. DE CE FACE BASESCU GRESELI?

    Despre Traian Basecu poti spune orice . Aproape orice.
    Poti spune ca e parsiv, ca te înjunghie cu un ochi si cu celalalt plânge. Stolojan stie de ce.
    Poti spune ca e diabolic. Geoana stie de ce.
    Poti spune ca e razbunator. Militarii stiu de ce.
    Poti spune ca e tiranic.Boc stie de ce.
    Poti spune ca e mitocan. “Tiganca imputita” stie de ce.
    Poti spune ca e rapid în miscari. Copii stiu de ce.
    Poti spune ca e iubitor de familie.Mircea Eba si Falca stiu de ce.
    Poti spune ca nu e uituc. Becali stie de ce.
    Poti spune ca e umil, Sarkozy stie de ce.
    Poti spune .. aproape orice vrei, e imposibil sa nu gasesti si dovezile. Un singur lucru nu poti spune : Nu poti spune ca e prost. Sub Nici o forma. Omul asta stie ce vrea , stie si cum sa obtina ceea ce vrea, stie cum sa manevreze nu un om , o tara întreaga si nu numai oameni simpli. A aburit si a avut consilieri oameni recunoscuti pâna atunci ca oameni doxati. Cum a reusit sa-i îmbrobodeasca pe unii oameni de cultura si sa-i ataraga? E clar ca are stil, stie ce sa faca.

    Si atunci, de unde toate greselile pe care le face în ultimul timp ? S-a prostit? Greu de crezut. Nu mai are consilieri priceputi? Chiar daca unii au plecat, nu si-a ales el oameni fara expertiza în domeniu, sunt sigur. Atunci cum se explica gafa cu anuntul din parcare si cu mesajul plin de venin lansat ieri seara? Nu e informat ? Doamne fereste ! Jar ar mânca cine ar îndrazni sa îl tina neinformat. Este clar ca modul în care si-a expus punctul de vedere cu privire la rezolvarea problemei pensiilor militare îi este propriu si îl repreznta 1000%. Nu are nimeni nici un dubiu ca este un document sau o conceptie Basescu si chiar si modul patimas, plin de venin cu care l-a prezentat, cu ironii si satisfactii neascunse acolo unde era cazul, îi sunt caracteristice, îl reprezinta fidel.

    Ei bine, care e problema? Ce se întâmpla de ce rateurile astea , pentru ca în nici un caz nu avea nevoie de ura concetatenilor mai ales în preajma unei iminente bai de multime ? Care este explicatia ? Apropiatii, serviciile secrete nu l-au informat cu simpatia de care se bucura din partea oamenilor? Eu cred ca îl informeaza. Eu cred ca i se spun pâna la amanunt toate punctele de vedere ale oamenilor, declaratiile din presa, de la tv , de pe strada. Si reactia lui arata ca stie. Si privind mai atent, încep sa cred chiar ca ura împotriva oamenilor îi este alimentata prin informarile acestea si nimeni nu îi mai spune ca nu e bine sa reactioneze dur sau sa îsi tempereze ura tot mai greu de disimulat. Ba eu cred chiar ca i se spune ca are dreptate si „ asa le trebuie tovarase comandant, spuneti-le de la obraz, cine sunt ei sa va traga la raspundere?” Îmi aduc aminte ca si Ceausescu a fost lasat de consilierii sai sa plece în Iran, când situatia cerea prezenta lui în tara. Inconstientza a securitatii ?

    RăspundețiȘtergere
  39. Nu îi iertaţi!

    o haită de borfaşi, mecanic colorată,
    supusă ritualic aceluiaşi consemn,
    îndepărtată crud de mamă şi de tată,
    ne-aduce existenţa în sapa lor de lemn...

    în fruntea ei, dementul, o javră ordinară
    care ne-a sechestrat şi dreptul de-a vorbi,
    descreieratul care a semănat în Ţară
    doar vrajba dintre noi, în dreptul de-a muri...

    nu ne-aţi iertat niciunul, ne-aţi pângărit pe toţi,
    pe medici şi pe dascăli i-aţi răstignit borând,
    adunătură oarbă de venetici şi hoţi
    fugiţi spre-a nu vă prinde răbdarea explodând...

    aţi umilit Ostaşul, tăcut, dar suveran,
    artistului i-aţi pus bir până şi pe scenă,
    justiţia aţi frânt-o în râvne de maidan,
    pe nimeni n-aţi cruţat de jeg şi anatemă...

    ne mor copiii arşi, în leagăne de îngeri,
    bătrânii tac şi plâng, în rezumate seci,
    guvernul ne dictează fatalele constrângeri,
    e semn că este vremea cu haita ta să pleci...

    pe poliţişti i-aţi dus mai jos de disperare,
    pe mame le-aţi distrus în fondul lor suprem,
    ai pus guvernul ţării elenei la picioare
    şi balele oranj în cale i se-aştern...

    din lege aţi făcut cheremul poftei chioare,
    iar din legislativ, un jaf şi-o mascaradă,
    simţind pe os cuţitul, nimic nu ne mai doare
    borfaşi înveşmântaţi în straie de paradă...

    ne-aţi asmuţit pe toţi în contra tuturora
    spre a vă aduna voi, haita, tot mai strâns,
    azi au sosit, istoric, secundele şi ora
    să vă-aruncăm din jilţuri, să ne oprim din plâns...

    nu bogăţia haitei, nici luxul sau huzurul,
    nu desfătarea oarbă-a lichelelor ne doare,
    ci aroganţa lor, cinismul şi sperjurul
    jucat naţional făr` nicio remuşcare...

    nu contrarelativa (!) noastră sărăcie
    ne judecă speranţa şi viaţa ne-o apasă,
    ci starea ei impusă, de gravă umilire,
    pe care-au strecurat-o în fiecare casă...

    pe-această-adunătură de hoţi şi de lichele
    doar disperarea noastră o va putea opri,
    să le-aruncăm cinismul în lanţuri şi zăbrele,
    stârpiţi-i fără milă, oriunde-i veţi găsi...

    nu îi iertaţi nicicum, revolta socială,
    e tot ce ne-a rămas ca şansă de a fi,
    lăsaţi blândeţii voastre dreptul la răscoală
    şi răsplătiţi borfaşii cu dreptul de-a pieri...

    RăspundețiȘtergere
  40. Nu este vorba de o dezvăluire anonimă, ci de o dezvăluire a unei persoane cunoscute, care îşi asumă întreaga răspundere pentru vorbele sale. Valentin Voicilă, actor şi lider al revoluţiei din 1989 de la Arad, povesteşte despre comportarea din decembrie 1989 a actualului deputat PDL de Brăila Eugen Bădălan, care între 2004 şi 2006 a fost şef al Marelui Stat Major al Armatei (numit de Iliescu şi menţinut de Băsescu). Înregistrarea video se poate vedea la http://wp.me/pjejF-2sl

    RăspundețiȘtergere
  41. guvernul la recomandarea (prin constringere) a ue nu adopta o lege pentru interzicerea etnobotanicelor , din contra le incurajaza.criminali sint in stare sa-si otrveasca si propri copii.

    RăspundețiȘtergere
  42. in cazul unei revolte a poporului ,sint dispus sa execut prin inpuscare toti cei 300 de parlamentari fara remuscari

    RăspundețiȘtergere
  43. Daca faceai treaba asta,in '90 cand au preluat puterea,era o treaba buna.Acuma-i cam tarziu!!!!!!!!!!!Tot saraci ramanem.

    RăspundețiȘtergere
  44. Niciodata nu e prea tirziu....

    RăspundețiȘtergere
  45. Salutare,
    am un litigiu cu meridian leasing. anpc- ul refuza sa imi raspunda pertinent la reclamatii, am facut reclamatie si la garda financiara.
    ma preocupa numarul dosarelor de executare din instante si numarul foarte mic al oamenilor care reactioneaza la abuzurile facute.toata lumea imi spune ca au oameni peste tot: in anpc, in garda, in judecatorii. cine ii tine in brate? astept niste anchete asupra firmelor din grupul meridian. cei ce aveti posibilitatea verificati legaturile politice. anpc-ul este pdl-ist , verificati scadalul cu terenuri de la primaria capitalei din 2008

    RăspundețiȘtergere
  46. 3 02 2011 TRAIAN BĂSESCU ÎI TRIMITE, VAL-VÎRTEJ, ÎN SUA, PE SECURISTUL FLORIAN COLDEA ŞI PE PROCURORUL MATEI LAZĂR AMERICA NU DOARME: CHIORUL VINDE ARME!Marţi seara, în jurul orelor 21, Traian Băsescu a avut, la Vila Lac 2, o întîlnire cu Florian Coldea. Individul e amestecat în aproape toate nelegiuirile presedintelui, începînd de la faimoasa răpire din Irak şi terminînd cu tentativa odioasă, din aceste zile, de modificare a pachetului de legi ale Siguranţei Naţionale. Am aflat că Florian Coldea a discutat cu Basescu, timp de mai bine de o oră, despre deplasarea pe care ar trebui să o facă în SUA, pentru a se pune la punct în problema citării presedintelui în Dosarul Penal Viktor Bout, a cărui judecare va începe în septembrie, la un tribunal federal din New York. Basescu se teme de faptul că, o dată citat ca martor în proces, americanii ar putea să-i întindă o capcană, prin schimbarea încadrării juridice, din martor în inculpat. La discuţie a mai participat şi un procuror, însărcinat de Laura Kodruţa Kövesi să îl însoţească pe Florian Coldea în SUA, cei doi avînd misiunea să pregătească un raport asupra situaţiei. Conform informaţiilor noastre, procurorul, care activează în unul din departamentele Parchetului General, se numeşte Matei Lazăr şi se spune despre el că, pînă să intre în Procuratură, s-a ocupat, în calitate de avocat, de mai multe speţe de drept internaţional, mai ales pe relaţia cu SUA. E cunoscut ca un bun vorbitor de limbă engleză. Sursele noastre ne-au mai informat că cei doi vor contacta la New York o casă de avocatură locală, Crieg & Samson, care va deschide uşile necesare documentării în amănunt asupra situaţiei. Firma de avocatură din New York a fost pusă la dispoziţia lui Basescu de George Sörös, care, în urma serviciului, îi va cere multe altele, legate, mai ales, de exploatarea aurului, argintului şi uraniului de la Roşia Montană.

    RăspundețiȘtergere
  47. Elena Udrea e fiica unui tigan din Plescoi, sofer de autobuz (angajat la Întreprinderea Judeteana de Transport Local Buzau, pe autobuzele 6 si 7),decedat în martie 2009 si înhumat pe sest la Ghencea de fii-sa. Soferul se numea Dumitru (dupa alte surse, Gheorghe) Udrea (NeaMitica), originar din Pietrosu.

    Într-o zi, acesta a facut o cursa lunga-lunga, pîna în comuna lui Nicolae Labis, Malini (jud. Suceava). Acolo a întîlnit-o pe Maria Veliceasa (nascuta in 1951), femeie de serviciu la Dispensarul din localitate. Cei doi s-au casatorit, iar la 26 decembrie 1973 s-a nascut un copil de sex feminin,care avea sa primeasca doua nume: Elena,Gabriela.

    Faptul ca este o tiganca împutita a fost recunoscut de Madalin Voicu, care a declarat, invitat fiind la una din emisiunile lui Mihai Morar, ca: "Ma abtin, pentru ca Elena Udrea este co-etnica mea. Nu vreau sa spun mai multe,dar stiu ce vorbesc, pentru ca le cunosc "pedigree-ul"tuturor. Sunt sigur de ce spun", a declarat artistul si omul politic de origine rroma.

    Bunicul din partea mamei, Vasile Veliceasa, a fost un betiv puturos, care avea ca avere 2 bordeie si ceva teren din care vindea cate o bucata când ramânea fara bani. Casatorit de 2 ori, a avut 8 copii: 4 i-a tinut in batatura (Ionita, Paraschiva, Garoafa si Gheorghe) iar pe ceilalti 4 i-a dat la caminul pentru copii fara posibilitati (Costica, Pavel,Viorica si Maria,viitoare mama a parasutei).

    RăspundețiȘtergere
  48. Familia Udrea a locuit în Plescoi, apoi in gazda la Buzau începand cu 1979 când Gabriela avea 6 ani, în casa unei femei pe nume Mariana Dragomir,contabila la ADAS. Sotul acestei femei lucra pe acelasiautobuz, cu schimbul, cu Mitica Udrea. Tot acolo s-a angajat si Maria ca taxatoare de bilete pe autobuz (cum era pe atunci).Atunci când Elena Gabriela Udrea era în clasa a VI-a (la scoala nr. 16), familia s-a mutat la o alta adresa in Buzau .
    În ultimele clase de liceu (facut la B.P.Hasdeu, intre 1988-1992) , fata a început sa-si "alerge caii", devenind, efectiv, prostituata. În mod concret,ea "presta" la o matroana pe nume Petruta, care tinea un bordel clandestin,în doua apartamente, pe aceeasi scara (unul lînga altul), dintr-un bloc cu 4etaje, situat în Cartierul Micro V din Buzau .
    "Tanti" Petruta îi facea "lipeala" si cu clienti din Bucuresti, unde "eleva" Gabita se ducea cu trenul, dar se întorcea cu limuzina, plina de bani si atentii. Militia de Moravuri din Buzau o avea în evidenta.
    La scoala,Ciocanitoarea Woodrea mergea tîrîs-grapis, fiind aproape repetenta. Dupa ce s-a mutat cu familia de la Plescoi la Buzau,la vîrsta de 6 ani, Elena Udrea si-a petrecut verile în satul Pietrosul(comuna Costesti),situat pe Valea Buzaului, la bunicul din partea tatalui (Gheorghe Udrea, zis Cantoneru), unde acesta avea o mostenire de familie. Aici l-a cunoscut pe Catalin Predoiu, care, si el, venea, în timpul verii,la bunici, care locuiau la capatul ulitei, în acelasi sat. Mai mare cu cca. 6 ani decît ea, Catalin Predoiu i-a devenit bun prieten. Legatura lor a fost una trainica (se pare ca talâmbul asta, cu gura de baba, a fost primul ei amant),ulterior, "împerecherea" stînd la baza ascensiunii politice a "independentului" Predoiu.

    Prietenia din copilarie si adolescenta dintre Elena Udrea si Catalin Predoiu este necunoscuta publicului larg, care nu a priceput, nici pîna astazi, cum acest Neica-Nimeni a câstigat încrederea Dictachiorului Traian Basescu si a ramas ministru în mai multe variante de guvern, cu sau fara partid la spate. Acest mutulica a introdus-o în cercurile "bune" ale tinerilor din Buzau si a sfatuit-o sa dea admitere la liceul pe care îl absolvise el, cu 2 ani mai devreme (B.P.Hasdeu), sectia limbi (?!) straine.
    Unul dintre prietenii lui Catalin Predoiu, poreclit Papuc, a fost cel care a prezentat-o pe târfotina Gabriela (asa cum o stiau colegii de clasa si anturajul pe Elena Udrea) celebrei matroane locale "Tanti Petruta".
    "Tanti Petruta" a fost cea care a propulsat-o mai departe, în cercurile prostitutiei din Bucuresti, aceasta fiind în legatura cu unul dintre faimosii "pesti" ai Capitalei anilor '90, Ion Raget, poreclit Printisoru'."Tanti Petruta" îi furniza, la comanda, Printisorului,pe baza de comision,"prospatura" pentru strainii cazati la Intercontinental, în marea lor majoritate arabi si turci, care se dadeau investitori straini aflati în prospectarea pietei. Prietena si partenera Nimfei din Plescoi, Beatrice Comaniceanu, l-a cunoscut, si ea, foarte bine,pe putregaiul Raget, pe care l-a si aparat în instanta, cam prin anul 2002, cînd acesta a primit cîtiva ani cu suspendare (apoi, borfasul a fugit în Spania).
    În paralel, Elena Udrea si prietena ei, Beatrice Comaniceanu, mergeau "la produs " si în zona caminelor studentesti de la Grozavesti.Acolo e un restaurant-bordel, al arabului Nassar (cumnat cu parlamentara PSD Rodica Nassar), unde * se culcau, pe bani, mai ales cu studenti medicinisti (tot arabi).

    RăspundețiȘtergere
  49. Generalul Cornel Balta stie totul despre "cartea de munca" a Elenei Udrea. Printisoru' a fost cel care i-a facut Elenei Udrea cunostinta cu tiganul Dorin Cocos, un obscur bisnitar, care aducea marfa din Turcia si o vindea în bazar. E adevarat ce spune în presa,"avocata" Beatrice Comaniceanu, ca l-au cunoscut pe Cocos într-un club,dar probabil ca acolo era si "seful" lor, Raget.
    În tot ceea ce face, de cel putin 15 ani încoace, Elena Udrea se serveste de practicile de "magie neagra" ale cunoscutei vrajitoare Cati, de la Maracineni, buna prietena cu mama Elenei Udrea (aproape de Plescoiul natal al tatalui ei). Se pare ca asa le-a sucit mintile lui Dorin Cocos si Traian Basescu. Prin farmece si magie neagra, facuta de vrajitoare, Cocos a luat-o de nevasta pe curvistina, desi stia ce "specializare" are Gabita si ce munca presteaza în schema de afaceri a Printisorului.
    "Dispeceratul" retelei de prostitutie pe care o patrona, în Bucuresti, Ion Raget, se afla pe Str. Stefan Furtuna nr. 9, la etajul 2 al unui bloc vechi (vizavi de Muzeul Militar si aproape de Gara de Nord - de altfel, aproape toata strada e un fel de Crucea de Piatra). Acolo se duceau prostituatele, inclusiv Elena Udrea, sa-si primeasca banii si viitoarele comenzi si sa regleze si alte chestiuni. Iata numai cîtiva dintre membrii (sau simpatizantii) PDL care i-au facut "bucuria" Ciocanitoarei Woodrea: Traian Basescu, Cezar Preda,Cristian Poteras, Florin Popescu, GabrielOprea,Catalin
    Predoiu,consilierul ei, Stefan Susai s.a.
    "Cariera" parasutei s-a declansat odata cu solicitarea lui Cocos catre Oprea, de a-i aranja intrarea. Acum ea fara studii, sugace amarata de la tara, si vorbind cu parteneru' lui de afaceri Gabriel Oprea, ce zice Cocos? "-Bai Oprea, tu ai relatii peste tot, eu sunt un tigan amarât, bag-o ba si tu in politica. -Ba. da n-are studii. -Lasa ba,ca avem bani." Si uite asa îi faurira o diploma în drept,la rapid,la universitatea Dimitrie Cantemir,ntre 1992-1996, iar ulterior Oprea, ca director la Colegiul National de Aparare (2000-2001 si "profesor" din 2001), i-a bagat si vreo 2 diplome de acolo. Mai precis, a "urmat" cursurile Colegiului National de Aparare, pe care le-a terminat cu o lucrare pe tema intereselor NATO în zona Marii Negre si Caucaz. Ce cunostinte are in geopolitica, numai saracii arabi supti o mai stiu. Si uite asa îi facura un CV, mai cu bube, dar universitar. Toata tarasenia pleaca de la restaurantul Trei Cocosi. Daca verificati, Gabriel Oprea a fost partener cu Cocos, dar pentru ca trebuia sa devina prefectul capitalei (intre 2002-2003) a trebuit sa iasa din afaceri. Asa se leaga diplomele "Udrei" cu functiile lui Gabriel Oprea . In 1997 i-a deschis Cocos si un butic de avocatura, spaga fiind la data respectiva de cca. 20.000 euro, dar pentru asta ar trebui luati la bani marunti sefii de la Baroul Bucuresti, ei stiu mai bine.
    Prin urmare, in "biografie" apare ca avocat titular al Cabinetului Individual de Avocatura "Udrea Elena Gabriela" din Bucuresti - ca de, geniul plescoian trebuia sa presteze (ca de altfel si chilotarul Gabi fixativ, ajuns din capitan de chiloti-izmene la hotelul Agat, unde facea trafic cu calcan, fix general de justitie. ). In plus, deoarece acum era plina de stiinta juridica cum era odinioara plina de altceva, a fost putin între iunie 2004 si februarie 2005 consilier în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti, presedinte al Comisiei Juridice si de Disciplina, din partea PNL - unde presta la data respectiva (WTF??!!).

    RăspundețiȘtergere
  50. In politica a împins-o Virgil Asztalos Magureanu, care a dirijat-o pe parasuta catre PSD, prin Cozmin Gusa. Apoi, a fost teleghidata catre PNL, prin Varujan Vosganian. În 2002 a intrat în Partidul National Liberal, iar în iunie 2004 a devenit consilier municipal din partea PNL.
    Pe 21 octombrie 2005 a demisionat din PNL, iar la 12 februarie 2006 se înscrie în PD - si incepe ascensiunea fulminanta, sub atenta obladuire a Chiorului. La PD, si implicit la Traian Basescu,a ajuns prin intermediul
    Mioarei Mantale. Lumea vorbeste ca aceasta nimfomana din Plescoi s-ar fi tavalit si cu urmatorii: Varujan Vosganian, Paul Pacuraru, Sebastian Vladescu, S.O. Vântu, C.P. Tariceanu, Dinu Patriciu, Theodor Stolojan.
    Pâna în octombrie 2005, borfetina a fost consilier de stat la Administratia Prezidentiala, sef al Cancelariei prezidentiale (evident, datorita adâncii "competente" politico -juridice), functie detinuta acum de Catalin
    Avramescu.
    În toamna anului 2005, ea a demisionat din functia detinuta la Presedintie, invocând atacurile "profund nedrepte" îndreptate asupra sa si a altor persoane care sustin lupta anticoruptie, precum si faptul ca nu doreste ca prin insinuarile la adresa sa sa devina "o vulnerabilitate a demersurilor presedintelui".
    În 13 aprilie 2005 apare în Academia Catavencu un interviu în care Elena Udrea este întrebata daca este iubita lui Traian Basescu. Raspunsul ei a fost: "Stiti de când astept întrebarea asta? La întrebarea asta pot sa va raspund peste zece ani?".
    Desi nu mai era consilier prezidential,facea vizite nocturne la Cotroceni, asa cum a dezvaluit Jurnalul National, Presedintia si SPP, refuzând sa explice scopul acestor vizite. Conform unor surse din Palatul Cotroceni,citate de presa, Elena Udrea intra foarte des în sediul administratiei prezidentiale, dupa ce si-a dat demisia din functia de sef al Cancelariei prezidentiale. Sursele amintite sustin ca, timp de un an, ea si-a pastrat chiar si biroul din vecinatatea cabinetului lui Traian Basescu. Întrebata despre vizitele nocturne, borfetu a raspuns sec: "Nu comentez".Întrebat si el de ce masina Elenei Udrea intra noaptea la Palat, Traian Basescu a spus sec: "Spuneti o minciuna. Confundati o masina cu o femeie. Eu n-as face confuzia asta".Apoi a argumentat ca a venit sa alimenteze, ca era combustibilul mai ieftin!
    În 30 noiembrie 2008, Elena Udrea a fost aleasa deputat.
    Restul e istorie. O istorie a rusinii nationale.
    Asteptam cu nerabdare s-o vedem in functia de prim ministru, apoi de presedinte. Astfel, va ajunge acolo unde n-au ajuns celelalte 2 prostituate celebre - Elena Lupescu

    RăspundețiȘtergere
  51. Pt cel de mai sus:19 februarie 2011 la 04:42

    Excelent! Lumea trebuie sa stie cine conduce acum Romania! O banda de hoti, traficanti, curve si alti nenorociti!

    RăspundețiȘtergere
  52. http://213.251.145.96/cable/2007/11/07BUCHAREST1286.html

    RăspundețiȘtergere
  53. cred ca ar fi mai intelept ca banii sa-i economisim nu pentru a ne cumpara aur,diamante,masini luxuase ci pentru a ne cumpara arme pentru a ne apara copii familiia libertatea .trebuie sa fim pregatiti,lupta va fi crunta.

    RăspundețiȘtergere
  54. Anonimul de dinaintea mea.Ai dat in boala americanilor?Si ei se innarmeaza si au o gramada de isterii si paranoia.Cu toata inarmarea lor,sunt asa de usor de pacalit,ca au ramas de rasul lumii cand luandu-se dupa o piesa difuzata la radio,o gramada au pornit la vanatoare de extraterestri.Libertatea se apara cu spiritul nu cu armele.Oare n-ai citit ce scrie in Biblie ca cine ridica arma asupra altuia,de arma va muri?.Pe de alta parte vorbesti aici de aur,diamante,etc.Ce inseamna asta?Cei mai multi nu au nici aur,nici diamante,nici masini luxoase.Ce bani sa economisesti?,ca deabia te tarasti de pe o zi pe alta.Se pare ca esti in afara realitatii marii majoritati.Tu cu cine te lupti atata?.

    RăspundețiȘtergere
  55. UN COMANDANT NATO RACOLAT DE MAFIA FRATILOR BASESCU !

    ROBERT HORVATH NEW YORK : AMBASSY OF UNITED STATES BUCAREST – ROMANIA IN ROMANIA FUNCTIONEAZA O URIASA MAFIE ARMAMEMTULUI CONDUSA DE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU. EA ESTE CEA MAI GRAVA AMENINTARE PENTRU DEMOCRATIE, AVAND URIASE SUME DE BANI LA DISPOZITIE EA CONTROLEAZA TOATE INSTITUTILE STATULUI …JUSTITIE, PARLAMENT, GUVERN, PRESIDENTIE. O MARE PARTE DIN COMPANII INVOLVATE IN ACTIUNI ILEGALE SUNT FIRME AMERICANE SAU MIXTE. ALE INTRA IN PERIMETRUL LEGII AMERICANE. IN ACESTE COMPANII ACTIVEAZA FOSTI OFITERI SUPERIORRI AI ARMATEI AMERIVCANE. VA ROG DE URGENTA DESCHDETI O ANCHETA. ROBERT HORVATH DEVA JURNALIST DE INVESTIGATIE SPECIALIZAT IN TERORISM SI CONTRABANDA DE ARMAMENT. PRESEDINTE DEVARTES FILM INTERNATIONAL…. CETATEAN SUA IN ATENTIA : Col. Bruce West Senior Defense 0fficial / Defense Attaché Col. Kevin Leek Chief, Office of Defense Cooperation Brian Lutz
Attaché, U.S. Secret Service Troy Larson
Regional Security Officer ……………………………………………………… …………………………………………………………… ……………………. President Basescu”s Brother, Involved In The Arms Industry President Traian Basescu chairs Defence Council, Mircea Basescu involved in defence & security businesses . DESCHIDETI ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    RăspundețiȘtergere
  56. se pare ca si aici avem tradatori de tara ,nu poti sa-ti spui parerea ca si apar tradatori ,vinzatori de tara ,lasii ''puta de rumano,

    RăspundețiȘtergere
  57. Traian Băsescu va fi suspendat, chiar cu voturile PDL-iştilor, întrucît cei mai mulţi parlamentari au de gînd să îl sacrifice pentru supravieţuirea partidului. Dictachiorul nu mai ştie ce să facă pentru a evita capcana pe care i-a pregătit-o Vasile Blaga. Marţi după-amiază, în jurul orelor 16,30, Chiorul l-a sunat pe Buldog şi l-a rugat să vină la o întîlnire de împăcare, cel tîrziu pînă la sfîrşitul săptămînii. Ce s-a întîmplat? Conform informaţiilor noastre, un Raport întocmit de SRI, care a ajuns marţi dimineaţa pe masa lui Traian Băsescu, i-a produs acestuia un adevărat moment de panică. Raportul are la bază o serie de stenograme ale unor convorbiri telefonice ale parlamentarilor PDL. De circa o lună de zile, SRI ascultă, ilegal, non-stop telefoanele parlamentarilor PDL, operaţiune care a generat acest prim raport. Documentul îl informează pe Traian Băsescu că aproape 40 de parlamentari PDL (mai mulţi decît cei identificaţi ca aparţinînd Grupului Blaga, despre care se ştie că ar fi în număr de 23) văd în suspendarea lui Traian Băsescu singurasoluţie pentru supravieţuirea politică a formaţiunii. Astfel, Chiriaşul de la Cotroceni este văzut de parlamentarii monitorizaţi ca fiind principalul vinovat al prăbuşirii PDL în opţiunile electoratului, pînă aproape de limita intrării în Parlament, 5%.În acest context, speriat de perspectivă, Traian Băsescu se pare că va fi dispus să îi cedeze lui Vasile Blaga controlul PDL şi doreşte, la schimb, trecerea prin Parlament a amendamentului la Legea referendumului, care ar face imposibilă debarcarea sa.

    RăspundețiȘtergere
  58. Interesant dar esti aproape de contrazicere.Daca cei mai multi ar dori si ar ajuta la suspendare,atunci sau doresc si actioneaza in aceasta directie(ca partidul se prabuseste) sau cad la intelegere cu Basescu si partidul se prabuseste.Dupa propria lor logica ar trebui sa urmeze doar calea suspendarii fiindca intelegerea lui Basescu cu Blaga in favoarea Legii referendumului duce pana la urma la caderea partidului.Atunci ce preferi?Sa ramana Basescu si Blaga impreuna fara partid in parlament sau redus mult ca procent si ca putere fiindca devine nesemnificativ dupa alegeri,sau sa creasca partidul dupa suspendarea presedintelui(daca asta ar fi logica corecta).Pe de alta parte ,Pdl ul scade dupa parerea mea nu neaparat numai din cauza presedintelui cat si din partea actiunilor Pdl-ului.Dar bineanteles nu se va recunoaste asta.Suspendarea nu cred ca i-ar face mai bine vazuti in fata populatiei.Pdl ul e prins ca intre ciocan si nicovala intre faptele lor si calitatea gandirii lor in legatura cu prezentul si viitorul.prezentul fiind mai presant decat viitorul dar si viitorul avand o mare importanta.Viitorul lor este strans legat de rezultatele muncii lor .Ascultatul telefoanelor e inutil fara o gandire corecta,coerenta,constructiva si rapid oferind rezultate pozitive pt asteptarile populatiei.

    RăspundețiȘtergere
  59. Cu o delegaţie restrînsă, vineri dimineaţa, în jurul orelor 8,30, Traian Băsescu şi-a luat zborul spre Kuweit, într-o vizită oficială al cărei motiv este atît de subţire, încît nu justifică nici măcar costul carburantului consumat de avion. Dacă am înţeles noi bine din bîlbîielile Departamentului de Comunicare al Preşedinţiei, păstorit de agramatul Valeriu Turcan, Traian Băsescu participă la manifestările organizate cu prilejul sărbătoririi a 50 de ani de la dobîndirea independenţei acestui stat şi a 20 de ani de la eliberarea de sub ocupaţia irakiană. El, care n-a participat la festivităţile oficiale, prilejuite de Ziua Naţională a României (la 1 Decembrie 2010), nu mai putea de dragul independenţei… Kuweitului! Ce golan!

    RăspundețiȘtergere
  60. da da "vamile"off off coruptia in Romania nu o sa dispara niciodata....despre coruptia vamesilor este scris si in Biblie..."Pilda Vamesului"... nu va mai chinuiti...ca orice efort o sa se depuna...e in zadar.....asta e romanu... hotz,manglitor,ciorditor,violator,drogat...toti vor cat mai repede sa produca un ban sa se duca la Miami....sa se distreze sa faca burta mare...nu intereseaza pe nimeni...daca celalalt are sau nu are....ce sa puna pe masa...incep sa cred ca sistemul comunist era cv sfant pt romania...chiar daca tot ce se producea in romania era exportat...la altii...ca si in zilele de astazi....dara e o diferentza atunci nu erau cersetori,toti aveau un loc de munca o casa.....si o paine pe masa.....astazi...vezi numai hotie droguri,alcool....batai....si etc...toti se gandesc cum sa traga cat mai repede si cat mai mult de pe urma altora incat sa nu fie nevoit sa munceasca prea mult....asa a fost invatzat romanul....democratia a venit deodata...si nu a fost un pas in fatza...femeile devin prada strainilor cu bani...multi bani....care ai influentzeaza pe romani sa le vanda lor femei,copii...romania e o mare mafie...o mare coruptzie...Ca la noi la nimeni...Basescule....dati foc tata...si bagati in dos expresia: "sa traiti bine"...esti doar un amator de viatza buna....te doare-n ....

    RăspundețiȘtergere
  61. Numele lui Traian Basescu apare intr-o lista a Securitatii cuprinzand "10-15 persoane care aveau dosare constituite in vederea recrutarii", dar si intr-un registru in care este catalogat drept "colaborator" al Securitatii, au declarat pentru "Gandul" surse din Colegiul CNSAS. Atat lista, cat si registrul fac referire la un "dosar personal" al lui Traian Basescu, despre care SRI spune ca a fost distrus. Distrugerea s-ar fi produs cand Traian Basescu a fost primit in PCR, spun sursele din CNSAS. In ciuda acestor documente, Traian Basescu a primit decizie de necolaborare cu Securitatea, deoarece CNSAS nu a gasit nici un angajament scris de presedinte si nici o nota informativa. Membrii Colegiului cred ca, in acest caz, ar putea fi vorba de o recrutare ratata. In lipsa altor probe, aceasta este cea mai "incriminanta" ipoteza referitoare la colaborarea lui Traian Basescu.... vezi link

    RăspundețiȘtergere
  62. În timp ce milioane de români trăiesc sub pragul sărăciei, Mafia patronată de Traian Băsescu şi cuplul Elena Udrea-Dorin Cocoş îşi permite, fără pic de ruşine, să jefuiască banul public. De dimineaţa şi pînă noaptea tîrziu sîntem minţiţi, cu o nesimţire greu de imaginat. Prin şantaj şi corupţie încearcă să controleze tot ce mişcă în această ţară, inclusiv mass-media. Nu mai constituie nici un secret pentru nimeni că posturile de Televiziune B1TV şi OTV se află sub comanda Palatului Cotroceni. Aşa se explică de ce OTV nu mai difuzează Conferinţele de Presă ale PRM. În schimb, "Televiziunea Poporului" are la ore de maximă audienţă tot felul de infractori PD-L-ilşti. Cu toate că Dan Diaconescu face dovada slugărniciei faţă de Traian Băsescu, Mafia PD-L-istă îl şantajează cu dosare penale de luare de mită. Unul dintre infractorii PD-L-işti care se simte la OTV ca la el acasă este fostul subofiţer de miliţie şi deputat PD-L de Neamţ, Dumitru Puzdrea. Reamintim opiniei publice că un fost asociat al lui Puzdrea a participat la o emisiune televizată pentru a dezvălui faptele penale săvîrşite de Puzdrea. Respectivului invitat nu i s-a permis să pronunţe numele făptaşului, deoarece, spun gurile rele din OTV, Dan Diaconescu primise o sponsorizare de la Dumitru Puzdrea de 30.000 de euro. Aşa că şantajarea lui Dan Diaconescu este justificată. Infractorul Dumitru Puzdrea se află în anturajul cuplului Elena Udrea - Dorin Cocoş şi este firesc ... vezi link

    RăspundețiȘtergere
  63. In urma dezvaluirilor privind clanul mafiot coordonat de Elena Udrea - Dorin Cocoş - Dumitru Puzdrea, în rîndul acestora s-au produs îngrijorare şi panică.În ziua de 6 august 2010, în care a fost publicat articolul intitulat "Închideţi graniţele! Elena Udrea şi Dorin Cocoş ar putea să fugă în SUA!",
    Dumitru Puzdrea a fost chemat la ordin de Dorin Cocoş, fiind nevoit să părăsească de urgenţă Capitala Israelului, unde se afla împreună cu soţia sa, Iosefina Mihaela, pentru întocmirea documentelor care să-i permită acestuia efectuarea de operaţiuni la conturile pe care le deţine în două bănci din Tel Aviv.
    După sosirea pe Aeroportul Otopeni, în jurul orelor 21,00, Dumitru Puzdrea a stabilit cu Dorin Cocoş o întîlnire pentru a doua zi, întîlnire în cadrul căreia încornoratul Nimfei din Pleşcoi i-a reproşat că nu păstrează secretul afacerilor!Au analizat cu mare atenţie modalităţile prin care preşedintele PRM intră în posesia unor informaţii legate de afacerile lor.
    Apariţia în presa a documentului prin care Dumitru Puzdrea şi Valeriu Mangu, de la OTV, au înaintat, la data de 31 august 2009, o cerere către preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, prin care solicitau să constate că "aşa-numita «Comisie Udrea» nu este constituită regulamentar", a dat mult de gîndit celor 3 mafioţi, care, în final, au ajuns la concluzia că documentul incriminator a fost vîndut pe bani de Valeriu Mangu.Precizăm că deţinem şi copia Stenogramei şedinţei Comisiei Parlamentare de Anchetă pentru verificarea sumelor cheltuite de Ministerul Turismului pentru acţiuni de "promovare" a imaginii României, din 2 septembrie 2009. ... vezi link

    RăspundețiȘtergere
  64. Afaceristul Dumitru Puzdrea, intrat in Parlament pe listele PRM, actualmente deputat PD, s-a prezentat la CNSAS pentru a-si vedea dosarul de la Securitate. Dosarul lui Puzdrea este unul de retea. "Probabil ca a fost informator, iar ulterior ofiter sub acoperire, dar noi nu avem decat o foaie sau doua in dosarul sau, care nu pot sa duca decat la un verdict de necolaborare", ne-a declarat resemnat unul dintre membrii Colegiului CNSAS. Dincolo de verdictul pe care il va da CNSAS, dosarul lui Puzdrea este insa ilustrativ pentru modul in care s-a facut predarea arhivelor. Colegiul CNSAS are, practic, in fata doua coperte si doua foi, pe care se gaseste stampila de siguranta nationala. De ce au fost secretizate aceste coperte, nimeni nu poate sti. Mult mai plauzibil este ca dosarul sa fi fost la secretizare mult mai voluminos, iar la predare continutul sau sa fi fost "bine periat", dupa cum estimeaza sursa citata mai sus. Raspunzatori pentru secretizarea a mii de dosare inainte de 2004 sunt membrii Comisiei mixte CNSAS-SRI, Gheorghe Onisoru si Radu Timofte. "Are doua file. Un dosar obisnuit in care sunt descrise perioade, locuri de munca. N-as putea sa spun nici de urmarit, nici de retea. Mi s-a spus numele conspirativ, dar am uitat. Nu e nimic relevant, n-am declarat nimic impotriva nimanui, n-am angajament, e un dosar de cadre pur si simplu. N-am vazut de la ce institutie vine si nu ma intereseaza", a sustinut Puzdrea, la iesirea de la CNSAS. Acesta a adaugat ca dosarul e scris "de prin anii "60 si ceva", cand era tehnician la ONT. Dumitru Puzdrea este unul dintre cei mai bogati parlamentari. A intrat in Parlament in 2000, pe listele PRM. Anul trecut, a trecut la PD. Afacerist controversat, a intrat in atentia publica in momentul in care si-a construit ilegal un angro in spatele Casei Presei, pe care l-a aparat cu bodigarzi atunci cand primaria a incercat sa i-l demoleze..... vezi link

    RăspundețiȘtergere
  65. O retea de licitatori prin Internet a fost identificata de procurorii DIICOT care au descins, la 07.07.2009 în 35 de locatii si au ridicat peste 20 de persoane. Reteaua actiona in cinci judete si in Bucuresti si se ocupa cu organizarea de licitatii fictive pe Internet. Liderul gruparii a fost gasit în locuinta pe care a închiriat-o de la sotia deputatului PD-L Neamt, Dumitru Puzdrea. Potrivit anchetatorilor, membrii retelei de infractiuni informatice au obtinut peste 400.000 de euro, care au fost folositi la cumpararea unor apartamente, vile sau masini de lux. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au declansat o ampla actiune pentru prinderea membrilor unei retele de fraude pe Internet. Anchetatorii români, împreuna cu specialisti FBI, au stabilit în urma cu o luna modul de operare în ampla actiune desfasurata ieri în Vâlcea, Bucuresti, Hunedoara si Sibiu, unde au fost ridicate 24 de persoane în legatura cu licitatii prin Internet. În urma unei solicitari FBI (Federal Bureau of Investiagtion), procurorii DIICOT au monitorizat aproximativ sase luni activitatea retelei de licitarori prin Internet, ca urmare a prejudicierii mai multor cetateni americani. Fiind identificate punctele terminus ale retelei în Vâlcea, Alexandria, Dragasani, anchetatorii români au descins, ieri-dimineata, în 35 de locatii, de unde au ridicat peste 24 de persoane, liderul gruparii fiind gasit în casa deputatului PD-L Neamt, Dumitru Puzdrea, din Bucuresti, fara ca acesta sa aiba însa legatura cu infractorii. Totodata, mai sunt cautate alte persoane, care nu au fost gasite la domiciliile declarate. Au fost facute 19 perchezitii în Râmnicu Vâlcea, doua în Dragasani, una în comuna Maciuca, doua în Alexandria, noua în Bucuresti, una în Hunedoara si una în Sibiu. Perchezitiile au fost facute la domiciliile liderilor si ale principalilor membri ale acestora, fiind ridicate pentru cercetari 19.500 de lei, 24.300 de euro, 4.580 de lire sterline, 1.100 de dolari, 18 laptopuri, 12 unitati PC + HARDISK, 29 de telefoane mobile, opt memory stick-uri, cinci modemuri, sase cartele SIM, doua Routere, doua Receivere si un switch, obiecte, bunuri si valori care constituie mijloace materiale de proba si care au servit la comiterea de infractiuni. Majoritatea unitatilor centrale si a laptopurilor aveau conexiune de Internet si erau folosite în timpul savârsirii acestor activitati ilicite. În urma actiunii, denumita ‘’MALWARE’’, au fost conduse la sediul SCCO Vâlcea 15 persoane, iar în urma administrarii probelor, procurorii din cadrul Biroului Teritorial urmeaza a formula propuneri corespunzatoare. Liderul retelei se numeste Romeo Chita, el fiind gasit în locuinta pe care a închiriat-o de la sotia deputatului PD-L Neamt, Dumitru Puzdrea. Din datele de ancheta, a rezultat faptul ca membrii retelei se ocupau cu patrunderea fara drept în sisteme si conturi bancare, dupa care organizau licitatii fictive pe diferite site-uri, unde au atras sute de cetateni straini. Ei au reusit sa obtina sume importante de bani, peste 400.000 de euro, achizitionând în acelasi timp bunuri imobile, apartamente si vile, precum si autoturisme de lux, proportional cu rolul si ierarhia pe care o aveau în grup.... vezi link

    RăspundețiȘtergere
  66. Si mie mi se pare suspect Tudor Barbu de la OTV.Chiar el spunea ca l-a votat pe Basescu.Acuma recent se ocupa cu deturnarea atentiei ca si Basescu.Spunea ca sa nu ne mai uitam la televiziunile opozitiei ca nu sunt demne de urmarit cazurile de coruptie,Blejnar si incercarile de a ajunge la varfurile coruptiei ca pt noi prostimea e mai important foalele(mancarea) si carburantii.Ba chiar ca e importanta coruptia ca deaceea nu avem nici ce baga in foale nici carburanti la preturi rezonabile.Se poate sa vada si sa auda ce-i care se uita la OTV ca Diaconescu va schimba macazul si va cere tuturor sa voteze P.D.L. ca nu ar fi primul politician care a facut asta.Ma voi rade pe saturate daca se va intampla asta.Multimea va deveni din nou o simpla masa de manevra in mainile politicienilor fara coloana vertebrala.

    RăspundețiȘtergere
  67. A-ti mai auzit,se va mai face control la vama Constanta?.S-a intrat cumva pe linie moarta,sau e nevoie de mai mult timp sa se aranjeze lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
  68. Cine stie,poate Constanta ne-ar apropia mai mult de regina.

    RăspundețiȘtergere
  69. DOCUMENT CIA : BASESCU SPION RUS !
    .
    Basescu a facut spionaj militar si tehnologic impotriva NATO la Anvers.
    CEAUSESCU LA URMARIT PE BASESCU . DOCUMENT SENZATIONAL !
    RAPORT SECRET CIA : PRESEDINTELE ROMANIAI ESTE SPION RUS !
    DEPARTAMENTUL ANTI KGB A CERUT LUI CEAUSESCU ARESTAREA LUI BASESCU. DOC43766

    După accesele de independenţă faţă de Moscova ale lui Nicolae Ceauşescu din 1968 (lucru de netolerat de Kremlin), URSS a pus la cale schimbarea acestuia cu un conducător fidel Moscovei şi repunerea României în sfera de influenţă directă sovietică. Planul întocmit de KGB s-a numit "Dniestr" (Nistru, trad.). A ţinut piept Moscovei doar UM 0110, divizia anti-KGB, o divizie ultra-secretă a Securităţii.
    DEPARTAMENTUL ANTI KGB
    Ceauşescu a creat propria Securitate, UM 0920/A, devenită apoi UM 0110. O divizie secretă, aparte de restul DSS (Departamentul Securităţii Statului). Era secretă chiar şi faţă de DSS, care nu ştia nici măcar care sunt agenţii şi nici unde este sediul.
    UM 0110 şi-a făcut bine treaba, având în arhivă detalii despre reţeaua KGB în România, numele sovieticilor de legătură şi numele agenţilor sovietici din România. DOC&^ED737
    TRAIAN BASESCU AGENT SOVIETIC LA ANVERS
    Amiralul Gheorghe Anghelescu, a şef al Marinei Comerciale, era şeful lui Traian Băsescu, comandantul navei Biruinţa. Între 1987-1989, Anghelescu îl trimite pe unul dintre preferaţii săi, Traian Băsescu, cu avizul Securităţii, la Anvers, ca reprezentant al NAVROM. Tot atunci, Silviu Predoiu, este ofiţer sub acoperire DIE, este trimis la Anvers, ca reprezentant comercial, având biroul alăturat de cel al lui Traian Băsescu.
    mentorii tripletei Traian Băsescu-Gheorghe Marin-Silviu Predoiu sunt suspectaţi sau au fost urmăriţi ca agenţi sovietici/ruşi. Vasile Ionel era în grupul "Corbii" (Iliescu-Militaru), Gheorghe Anghelescu era urmărit de UM 0110 biroul Constanţa, Adrian Isac a fost în atenţia UM 0195, Gheorghe Fulga era urmărit de UM 0110 biroul Braşov, Mihai Caraman era în atenţia UM 0195, iar Petre Roman era în atenţia 0544 (din cadrul DIE).
    Mai trebuie adăugat că Silviu Predoiu a fost numit în 1992 de Ion Iliescu, la propunerea lui Gheorghe Fulga, în postul de de director al Direcţiei Generale de Securitate a SIE. CIA a semnalat faptul că Adrian Isac a colaborat neoficial cu Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, agent al FSB, serviciul secret rus (continuatorul KGB).
    Traian Băsescu a fost pupilul, protejatul, favoritul agentului sovietic/rus Gheorghe Anghelescu. Acesta l-a racolat şi instruit pe Traian Băsescu în direcţia servirii intereselor ruse... Iată legătura lui Traian Băsescu cu FSB, serviciul rus de informaţii. doc543&
    Basescu a fost urmarit pas cu pas de agentii lui Ceausescu. Sa cerut arestarea lui Basescu. Ceausescu a preferat continuarea filarii pentru a prinde intreaga filiera apoi a ezitat arestarea de frica reactiei rusesti. doc2&d2

    Robert Horvath DEVA for Nipon Press
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG ARTICOL COMPLET

    RăspundețiȘtergere
  70. INFORMATIILE COMUNICATE AR FI MAI CREDIBILE DACA LIMBAJUL AR FI MAI CIVILIZAT,ASA SE PIERDE MULT DIN CREDIBILITATE.CE ROST AU APRECIERILE PERSONALE LA ADRESA PERSOANELOR VIZATE ?(UDREA) ACESTEA NU SINT INFORMATII,SINT PARERI PERSONALE.VREM INFORMATII, NU INJURII.

    RăspundețiȘtergere
  71. ne plangem cu totii, dar hai sa facem ceva .de noi depinde im mare parte ,sa nu spun in totalitate, pt a avea un trai mai bun.eu sunt dispus sa marsaluiesc in strada la cea mai mica strigare ,haideti si voi .

    RăspundețiȘtergere
  72. ZILNIC, ÎN PORTUL CONSTANŢA SOSESC ÎNTRE 800-1100 CONTAINERE
    Dintre acestea 400 conţin produse agro-alimentare de import cu destinaţia Supermarketurile din România.De reţinut că „beneficiarii” tuturor containerelor plătesc o „taxă-şpagă” responsabililor principali ai vămii şi poliţiei de frontieră din Portul Constanţa pentru ca acestea să nu staţioneze prea mult şi să ajungă astfel cît mai repede la destinaţie.
    Pentru cele 400 de containere se plăteşte 1.000 euro/bucată, iar pentru celelalte pînă la 5.000 euro/ bucată.
    Se comentează faptul că în urma acestei activităţi se „procură” aproximativ 1.5 miliarde de euro pe an din „dijmuirea“ produselor alimentare – bani care, în cea mai mare parte a lor ajung la Fraţii Băsescu.

    RăspundețiȘtergere
  73. Din ordinul lui Traian Băsescu, mîna sa dreaptă în Serviciile Secrete, generalul Florian Coldea, va efectua săptămîna viitoare o nouă deplasare secretă în SUA. Conform surselor noastre din interiorul Palatului Cotroceni, joi dimineaţă, în jurul orelor 8,30, Traian Băsescu l-a chemat pentru o nouă discuţie confidenţială pe Florian Coldea. Cei doi au stat împreună circa 30 de minute. Am aflat că, la începutul săptămînii viitoare, cel mai probabil luni, Coldea se va deplasa, din nou, în SUA pentru a lămuri, cu ajutorul unor contacte din cadrul Departamentului de Stat, problema delicată a blocării conturilor. Escrocul Coldea va încerca să convingă anumite structuri ale Serviciilor Secrete americane că respectivele conturi, în care se află circa 150 de milioane de dolari, nu au nici o legătură cu afacerile cu armament sau cu alte afaceri care ar fi putut prejudicia interesele americanilor. Interesant ar fi de văzut cum va reuşi Pazvante Chiorul, prin intermediul lui Coldea, să justifice provenienţa banilor – dintr-un salariu de bugetar – şi dacă diversiunea îi va convinge pe americani să-i lase conturile neatinse.

    RăspundețiȘtergere
  74. Il lasa americanii conturile neatinse cu conditia aservirii si mai tari a intereselor tarii in favoarea lor si nu-i Basescu ala sa nu refuze o tradare a tarii in scop personal.A facut-o el si altii si o vor mai face de cate ori e nevoie pt a-si pastra privilegiile.Societatea capitalista se invarte in jurul banilor,nu al dreptatii si nu al valorilor spirituale,deaceea e destinata decaderii ,transformarii si schimbarii pe alte valori decat doar cele materiale.E o ocazie sa vedem adevarata fata a lui Obama,om al dreptatii,promotor al democratiei reale sau un afacerist fara scrupule.

    RăspundețiȘtergere
  75. Despre "Cazul Necolaiciuc5 martie 2011 la 10:32

    Fostul director al SNCFR Mihai Necolaiciuc, condamnat pentru corupţie în România, va fi extrădat din SUA. Aşa susţin surse judiciare, care mai amintesc de faptul că acesta ar putea fi adus în ţară în cursul acestei luni. Necolaiciuc e în custodia autorităţilor americane din iunie 2009. El a fost dat în urmărire pentru fraudă financiară, de pe vremea cînd era în subordinea lui Traian Băsescu, pe atunci ministru al Transporturilor. Relaţiile de prietenie şi, mai apoi, de cumetrie dintre Necolaicuc şi Băsescu sînt cunoscute. Necolaiciuc a fost arestat pe 18 iunie 2009, de agenţi federali americani, în West Palm Beach, Florida, dar nu pentru acuzaţiile care i se aduc în România, ci pe motiv de încălcare a legilor imigraţiei. Fostul director CFR e acuzat oficial de un prejudiciu total de 111 milioane dolari în 16 Dosare Penale.Necolaiciuc, un verişor de-al soţiei lui Traian Băsescu, Maria, a fost adus la conducerea CFR Iaşi de actualul preşedinte, pe vremea cînd acesta conducea Transporturile. Mai apoi, tot la sugestia lui Băsescu, ministrul de atunci, Anca Boagiu (PDL), l-a uns pe acelaşi Necolaiciuc în fotoliul de director general al CFR. Atunci cînd Justiţia a descoperit infracţiunile şi abuzurile comise de Necolaiciuc, printre care „îmbogăţirea“ unui alt apropiat al preşedintelui – Dimitru Bucşaru, patronul Unirii Urziceni, abonat la contractele cu CFR – , directorul s-a facut nevăzut, fugind peste graniţă. În ultimii ani, acesta trăia în huzur, deţinînd 2 apartamente de 400.000 de dolari din City Place Tower – Florida. După arestarea lui Necolaiciuc în SUA, chestorul Dan Valentin Fătuloiu, pe atunci ataşat la Ambasada României din Washington, a făcut demersurile necesare ca Necolaiciuc să nu tulbere apele pe Dîmboviţa înaintea campaniei electorale. Este de dedus faptul că, dacă şi-ar fi „dat drumul la gură“, Băsescu ar fi avut de suferit din punctul de vedere al imaginii. Pentru „meritele“ sale, Fătuloiu a fost adus de ministrul de Interne de Vasile Blaga şi cocoţat în fotoliul de secretar de Stat. Prejudiciul cauzat de Necolaiciuc Statului Român se cifrează la 500 de milioane de euro. Acum nu mai sînt la Putere în MAI nici Blaga, nici Fătuloiu, dar să poată fostul apropiat din PDL, acum duşman de moarte al preşedintelui, să-l aducă, cu de la sine putere, pe Necolaiciuc în România în faţa instanţelor? L-am bănui pe Blaga de o putere (încă) prea mare în MAI, după ce a fost debarcat? Ca atare, este destul de bizar cum, într-o Românie patronată de Traian Băsescu, ar fi posibil ca Necolaicuc să fie extrădat tocmai acum. Dimpotrivă, se spune că şi extrădarea acestuia va avea aceeaşi soartă ca şi cea a lui Nicolae Popa, adică se va amîna la infinit. Cine ar putea fi forţa din umbră care să-l aducă pe Necolaiciuc în România peste capul lui Băsescu? Patriciu? Voiculescu? Vântu? Vom vedea.....

    RăspundețiȘtergere
  76. Un mijloc de a iesi din criza pt cei multi ar fi:implementarea motorului magnetic(sunt destule surse de inspiratie pe Youtube) care nu are nevoie de vreun combustibil(se misca doar prin fortele de respingere si atractie a magnetilor,e cam ca un dinam care produce curent electric atata ca miscarea rotorului e produsa cu ajutorul magnetilor de pe ax si a celor externi(pot fi si pe stator).Tot cu ajutorul curentului electric produs cu motorul magnetic si eventual diode de redresare a curentului(sa obtinem curent continuu(nu stiu ce fel de curent se obtine cu motorul magnetic?) se poate obtine prin electroliza apei(care e din belsug mai ales la noi cu atatea inundatii si rauri)obtinandu-se hidrogen si oxigen iar astfel se poate cu o aparatura adecvata si sigura sa avem incalzire si gaz pt ardere cand gatesti.Apa e ieftina,curentul e gratis,ramane doar dotarea initiala care nu poate fi nici ea prea scumpa fata de formele traditionale, nu necesita combustibil de ardere,nu se face poluare,curentul se autogenereaza doar prin fortele magnetice si de rotatie a bobinelor in camp magnetic.Dai o data banii pt dotare iar apoi cheltuielile sunt mult mai mici,devii independent,nu esti dependent de soare,vant,curgerea apei,combustibili altul decat apa(in cazul hidrolizei).Problema e doar ca nu ii intereseaza pe producatori,politicieni ca oamenii sa devina in mare masa independenti.Politica lor e sa te faca cat mai dependent pt a te putea manipula.

    RăspundețiȘtergere
  77. Alt mijloc de a iesi din criza ar fi ca un numar cat mai mare de oameni sa practice agricultura sau macar gradinaritul ecologic chiar pe balcon(pt cei ce nu au gradini(e si un mijloc de relaxare)) ,pe pervaze,pe etajere in fata geamurilor in ladite cu pamant de calitate, putem sa punem:salata,graminee(pt suc),plante aromate,ceapa din arpagic,samanta,ceapa marunta ramasa la iesirea din iarna pt a avea ceapa verde si chiar alte legume mici de statura care nu au nevoie de radacini mari:mazare,fasole oloaga.Deasemenea in pivnite aerisite,pe etajere putem cultiva ciuperci daca nu le cunoastem pe cele de padure.Nu trebuie puse prea dese si nici sa nu aiba exces de umiditate(dar nici lipsa) pt a evita pe cat posibil imbolnavirile plantelor.

    RăspundețiȘtergere
  78. Despre cazul Necolaiciuc si Basescu5 martie 2011 la 22:46

    (....) Seful statului a uitat însa ca exact acest lucru l-a facut chiar el, pe vremea când era ministru al transporturilor în guvernarea C.D.R. Recentul scandal mediatic, avându-l ca protagonist, din nou, pe fostul director general al Companiei Nationale de Cai Ferate “C.F.R.”- S.A., Mihai Necolaiciuc, acum urmarit international prin Interpol, pentru delapidarea sumei de 700 milioane de euro, ne readuce în memorie cam ce s-a întâmplat în economia româneasca dupa 1990.Pentru cei care nu cunosc, am sa fac o succinta rememorare, referitor la un sector vital al economiei. În 1998, Guvernul Radu Vasile, avându-l ca ministru al transporturilor pe Traian Basescu, a emis Ordonanta de urgenta nr.12/1998 privind transporturile pe caile ferate române si reorganizarea Societatii Nationale a Cailor Ferate Române, prin care aceasta era divizata în 5 societati distincte, fiecare cu statut propriu, toate cu capital majoritar al statului.
    În ciuda tuturor reactiilor negative ale salariatilor, a specialistilor în calea ferata, ca o asemenea divizare nu prevestea nimic bun, ci, dimpotriva, conducea la risipirea unor resurse financiare prin plati inutile de T.V.A., emiteri de facturi între cele 5 societati, cresterea aberanta a personalului administrativ, conducerea ministerului de atunci, n-a ascultat de nimeni si a pornit la divizarea si apoi la atomizarea a tot ce functioneaza de mai bine de 100 de ani în calea ferata (actualmente fiinteaza mai mult de 50 de societati desprinse din structura S.N.C.F.R.). Acum, dupa circa 9 ani, observând uriasele sume de la buget consumate anual de respectivele societati si starea falimentara în care se zbat societatile desprinse, stai si te întrebi, cui a servit aceasta farâmitare?Analizând scandalurile aparute, apare motivatia dezmembrarii: Companiile sau societatile au statut propriu, sefii lor fiind numiti de ministrii de resort.
    Societatile si Compania C.N. C.F.R. S.A., în statutul propriu si-au prevazut ca gestioneaza pe întreaga tara, si nu numai în domeniul lor, Regionalele C.F.R. cu sucursalele lor, neavând nici un atribut.Daca ne referim la C.N. C.F.R. S.A., unde director general a fost numit Mihai Necolaiciuc, de catre ministrul de atunci Traian Basescu, aceasta gestiona anual valori uriase, de ordinul a sute de milioane de euro (a se vedea ca numai 1 km. de cale ferata refactionat costa câteva milioane de euro, neluând în consideratie reparatiile la poduri, la linii, la instalatii, e.t.c.)Sistemul era astfel creat prin statut, ca, desi anual era aprobat un buget de venituri si cheltuieli, acesta niciodata nu era respectat. Pe sumele uriase puse în joc, licitatiile erau adjudecate de cine trebuia. “Ele se faceau centralizat, la Bucuresti, de catre cei care conduceau compania sau societatile.Evident ca pentru decontarea lucrarilor, decizia de decontare se lua tot acolo. Cum lucrarile erau de valori uriase, ele nu se încadrau în buget, urmând ca ulterior sa se constituie o lista de asteptari, cu sansa de a-si primi bani, doar acele firme care cotizau!?
    Începând cu anul 1998, Societatea de Administrare a Activelor Feroviare (SAAF) S.A., a fost prejudiciata cu peste 30 de milioane de euro. O parte a patrimoniului ei a fost vândut la fier vechi la a douazecea parte din pretul adevarat, în timp ce o alta parte a fost vânduta ca fier vechi, desi în realitate era recuperabil, lucru si facut de catre cumparatori. Si în toata aceasta perioada, actualul sef al statului, cel care astazi se lupta cu asa-zisele grupuri de interese, nu a schitat nici un gest pentru a stopa acest jaf!

    RăspundețiȘtergere
  79. Despre cazul Necolaiciuc si Basescu5 martie 2011 la 22:46

    ...Dar despre jaful de la Complexul Astoria din Snagov, unde pentru o lumânare s-a platit 510 lei, iar o simpla pilota de pat a costat 12000 lei, nu are nimeni, nimic de spus?Tot în perioada când Traian Basescu era ministru al transporturilor, în 1999, S.A.A.F. a pierdut un contract cu Iranul, în urma caruia a rezultat un prejudiciu de trei milioane de dolari!?Ca presedinte al Consiliului de Administratie al C.N. C.F.R. S.A., Mihai Necolaiciuc (deoarece, evident membrii consiliului erau doar de decor si doar clienti politici), repet numit pe vremea când ministru al transporturilor era Traian Basescu, si mentinut si dupa schimbarea Guvernului în anul 2000 de ministrul Miron Mitrea (!?) si depistat abia de O.L.A.F., organism al Uniunii Europene, si nicidecum de Corpul de Control al Ministerului, de Curtea de Conturi, etc, etc, si-a putut atinge scopurile cu brio!?....

    Desi statul român a fost prejudiciat grosolan, procurorii doamnei Monica Macovei nu au tras pe nimeni la raspundere, fiindca daca s-ar fi declansat o ancheta, printre persoanele care ar fi trebuit sa dea cu subsemnatul ar fi fost si Traian Basescu!?Culmea este ca acum, Necolaiciuc vrea sa se destainue, ca ar fi fost victima unor aranjamente politice. Are si el putintica dreptate, fiindca permanent a fost mâna în mâna cu oameni de afaceri care graviteaza în jurul Partidului Democrat! Nu este de mirare ca Politia, condusa de democratul Vasile Blaga, nu a fost în stare sa-l gaseasca si sa-l aduca în tara? Tocmai de aceea ar trebui lasat sa vina si sa spuna!Dar întrebarea retorica este: Oare cei care au creat acest sistem diabolic si l-au mentinut, n-au nici o vina?

    RăspundețiȘtergere
  80. Dupa furat din belsug,urmeaza restructurarile.Se pare ca exista o interconditionare reciproca:unii fura si altii platesc prin serviciile lor si prin platirea datoriilor luate de la F.M.I. si altii(rezulta saracie, controlul populatiei si manipulare).De aceea in majoritate toate partidele aflate la putere i-si protejeaza coruptii,cea mai buna dovada este P.D.L. ca acolo au ce apara.

    RăspundețiȘtergere
  81. Se lauda Boc ca ei sunt mai cu mot ca si Psd-ul care facea bloc comun sa-si apere coruptii.O ipocrizie.Ei i-si apara coruptii in parlament,si-i apara la intrunirile lor,ii felicita(Boc) pt falsificarea voturilor,i-si pun oameni in justitie ,la D.N.A. ,politie si peste tot unde se poate pt a putea sa-si aloce fonduri cat mai mari nestingheriti si a le iesi totul asa cum vreau ei.P.D.L. ul e chiar mai corupt ca orice alt partid si are cei mai multi corupti protejati.Nu stiu de ce se mai obosesc sa para ca sunt cinstiti ca nu-i mai crede nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  82. Raport SRI despre coruptia la nivel inalt6 martie 2011 la 06:50

    Exista un raport special întocmit despre corupţia la nivel înalt. Un grup restrâns de ofiţeri SRI a redactat un raport despre corupţia şi infracţiunile comise de demnitari ai statului, de înalţi funcţionari, de parlamentari şi politicieni. Acest raport nu a fost prezentat şi discutat în şedinţa de bilanţ, având caracter secret. Cu siguranţă că el a ajuns însă pe masa directorului general al SRI şi mai departe, la preşedintele României. Nu există nici un dubiu că Traian Băsescu deţine acest raport şi rapoarte similare din anii precedenţi. Astfel, şeful statului cunoaşte în detaliu date despre activitatea "economică", adică despre corupţia la nivel înalt. Dar fără a întreprinde decât campanii destinate impresionării publicului şi sperierii plevuştii din contrabandă. Ce ne mai spune acest raport? Că şeful statului deţine o cantitate enormă de informaţie profesională despre fraudă şi corupţie. Aşa cum la Cotroceni au fost transferate de la SRI fondurile de documente privitoare la activitatea acoperită a unor politicieni şi parlamentari, colaborările unora cu Securitatea sau cu instituţii străine, la fel, Preşedinţia şi-a făcut o bancă de date despre corupţie şi infracţiune pe care o foloseşte doar pentru studiu. Foarte rar şi pentru măsuri punctuale şi mult mai des pentru compromiterea sau neutralizarea unor adversari. Datele furnizate de aceste rapoarte SRI despre corupţia la nivel înalt, păstrate cu atâta sfinţenie pentru uzul preşedintelui României, deschid poarta spre şantajarea unor parlamentari, politicieni şi înalţi funcţionari ai statului.

    Cu alte cuvinte, preşedintele României ştie tot despre apropiaţii, subordonaţii şi adversarii săi. Chiar şi informaţiile despre corupţie şi criminalitatea economico-financiară la nivel înalt au la Bucureşti valoarea unei mine de aur. Nu se ştie niciodată la ce şi împotriva cui ar putea fi folosite. Desigur, nu pentru combaterea fenomenului.

    RăspundețiȘtergere
  83. Informatiile nu sunt in mana cui trebuie.Se stie cine-i Basescu.Toate aceste informatii si-ar avea locul aici.

    RăspundețiȘtergere
  84. A-ti mai auzit de control in vama Constanta?.S-a pus batista pe tambal si s-a intrat in postul de Pastele cailor,nu-i asa?.

    RăspundețiȘtergere
  85. pe mine capul ma doare
    mandra nici o gija n-are
    si-am sa merg la lelea floare
    sa imi de-a curchi si moare...
    dupa atatea informatii de care dispunem la ce va astepta-ti ? upbrain or washbrain..who's know...sufletul (spiritul) nu moare...in ciorba lor de "burta" lasati-i sa se-n puta.povesti povestiri amintiri.DUMNEZEU nu-i va lasa sa-si faca ei planuri.totul este o tele novela de clasa.precum si viata.saracul tot sarac moare bogatul isi tot cauta punga {in caz contrar mai scoate o emisie de cevaaaa...}fratilor matrix-ul tot de mintile noastre a fost creat.atat ne duce capul.problema apare atunci cand toata iluminatia asta de minte mondiala ajunge la saturatie.acum cred ca se va ajunge cat de curand.iubiti-va unii pe altii caci aceasta energie nu o va distruge nimeni niciodata.nu v-ati intrebat niciodata de ce s-a permis aparitia sait-urilor gen enigme wikilaeaks dezvaluiri etc etc...intrebati-va.

    RăspundețiȘtergere
  86. Primarul sectorului 3, Liviu Negoita, favorizeaza o evaziune fiscala prelungita, prin neincasarea timp de 8 ani (!) a impozitelor pe locuinte si terenuri datorate de smecherii care au pus mana in anul 2002 pe vilele ANL din str.Prevederii nr.14-18, sector 3. Acestia, in mare parte apropiati sau actionari la ROSAL (firma lui Prigoana) nu platesc nici un leu la Directia de impozite si taxe a Primariei sectorului 3, Negoita musamalizand problema si fraudand astfel statul si propria primarie. Asta in timp ce ni se vorbeste mereu de lipsa banilor la bugetul de stat si la bugetele locale !...

    RăspundețiȘtergere
  87. toate materialele si comentariile in acest moment nu mai au nici o valoare.Nu am fost in stare sa iesim la un miting care insemna apararea drepturilor noastre ca angajati,si avem pretentia ca acesti nemernici sa fie pedepsiti pentru toate furturile facute de ei?IMI ESTE GREATA CA M-AM NASCUT INTR-O TARA CU OAMENI LASI SI PUTUROSI ,CARE NU-SI APARA INTERESELE DAR SUNT FOARTE BUNI IN A CRITICA SI ATIT. NE UITAM CU JIND LA STRAINI ,CIT DE BINE O DUC FATA DE NOI SI SPERAM CA INTR-O ZI SA PUTEM AJUNGE IN CANADA ,STATE,ANGLIA,ETC.DE CE SINTEM CAPABILI CA ATUNCI CIND MUNCIM IN STRAINATATE SA O FACEM CA LA CARTE SI AICI SUNTEM INDOLENTI,FACEM TREABA PE JUMATATE SI GINDIM CA DACA ALA FURA, DE CE SA NU FURAM SI NOI.ESTE FOARTE GRAV CA INCA MAI GINDIM ASA .NE DISTRUGEM VALORILE SINGURI, IAR BASESCU SI SLEAHTA LUI ISI UMPLE BUZUNARELE SI ISI FREACA MIINILE CA AU REUSIT SA NE PROSTEASCA SI DE DATA ASTA.CE VA URMA? VOR CISTIGA SI ALEGERILE VIITOARE PUTIN AJUTATI,PRESEDINTE VA FI UN PAPAGAL, IAR PRIM MINISTRU GHICI CINE. BASE.SI UITE ASA A MAI CISTIGAT O PERIOADA IMUNITATA,ORICUM A SPUS CA DUPA SFIRSIREA MANDATULUI VA PLECA PE MARE PENTRU CA II ESTE DOR DE ACEA VIATA.NIMIC MAI GRESIT .VA DISPAREA PENTRU A NU FI TRAS LA RASPUNDERE PENTRU TOT CE A FACUT. LA ALEGERI AM FUGIT DE DRACU (pSD)si AM DAT DE TASU .MULTI SPUN CA AIA SUNT NISTE CORUPTI.DA ASA ESTE ,PENTRU CA SI BASESCU CU SLEAHTA LUI TOT ACOLO AU RADACINILE.DAR PSD DACA AR FI CISTIGAT AVIND IN VEDERE CA AU STAT PE BARA MULT TIMP,NU AR FI ACCEPTAT CONDITIILE FMI CU OCHII INCHSI SI FARA SA NEGOCIEZE,ASA CUM AU FACUT ASTIA(ba mai mult s-au oferit sa ne puna cu botul pe labe, numai sa le iasa lor afacerile si sa se puna la adapost ,pentru zilele cind nu vor mai fi la conducere).RUSINE POPOR ROMAN SI SA STII CA ITI MERITI SOARTA.NU AI INVATAT NIMIC DIN GRESELILE FACUT IN TRECUT SI NU MAI AI DEMNITATE!

    RăspundețiȘtergere
  88. Cam asa ceva, are dreptate domnul de mai sus.
    In momentul cand E CLAR ca noul cod al muncii ameninta insasi FIINTA fizica, biologica a cetetenilor, favorizand bunul plac al angajatorilor (etc) si ne transforma in SCLAVI moderni si fara drepturi, iar noi nu iesim in strada la motiunea pe acest COD... ne meritam soarta. De ce? Pt ca noi nu suntem un POPOR, daramite o NATIUNE cu constiinta! Noi suntem doar o POPULATIE si atata tot. Iar POPULATIILE nu au drepturi... sunt o turma...
    PUNCT.

    RăspundețiȘtergere
  89. Raspunsul e ca nu le-au ajuns inca prea tare romanilor cutitul la os.Mai au si ei inca de pe unde fura sau macar daca nu curge,pica.

    RăspundețiȘtergere
  90. cutitul va ajunge curind la os ,dar supunerea si lasitatea este mai puternica. DIN ACEASTA CAUZA PARINTII NOSTRI AU INDURAT COMUNISMUL ATITA VREME.NU vom avea curajul sa spunem ,GATA PINA AICI V-ATI BATUT JOC DE NOI,ACUM TREBUIE SA RASPUNDETI PENTRU TRADAREA VOASRA.SUNTEM O NATIE MICA PE CARE SE FAC EXPERIMENTE SI NICI MACAR NU AVEM PUTERA SA O RECUNOASTEM ,SI INCA SUNTEM CAPABILI SA SPUNEM CA NU ESTE ADEVARAT CA TOTUL ESTE O MINCIUNA ,CA NE VOR BINELE SI VOM REUSI.PCACALEALA.VOM FI NIMICITI SI NE VOM INTREBA DE CE SE INTIMPLA ASTA CU NOI<PENTRU CA NU MERITAM.LEGEA SANATATII,A EDUCATIEI,CODUL MUNCII ,INCET DAR SIGUR NE VOR INGRADII LIBERTATILE SI ASA APROAPE INEXISTENTE SI NE VOR REDUCE LA TACERE CA PE VREMEA LUI CEAUSESCU DAR CU ALTE CONSECINTE.SUNTEM NIMENI .MARE PACAT CACI VA VENI ZIUA IN CARE COPII NOSTRI NE VOR JUDECA SI VOR ARATA CU DEGETUL SPRE NOI INTREBID "de ce nu ati avut curajul sa va aparati,sa va cereti drepturilr".

    RăspundețiȘtergere
  91. In sfarsit dupa ce si-au aranjat afacerile capii mafiei au dat drumul la control in portul Constanta.Sa ne radem la televizor cu descoperirile lor pretioase .

    RăspundețiȘtergere
  92. autoritatile romane vor sa ne aduca conationalii din japonia,cea mai buna fapta.Dar nu uitati ca ,mai nou se confrunta si cu o"epidemie de gripa"asa deodata. Facem pariu ca dupa ce se intorc ,se va declansa si la noi o epidemie de gripa si iar vor incepe campanii de vaccinare agresive ,si veti vedea cozi imense de disperati? vizavi de actiunea vama constanta ,ce se intimpla este o mascarada pentru ca le-au lasat destul timp la dispozitie sa stearga o parte din urme(cele care chiar conteaza)deci va fi bagat in fata un fraier care vezi doamne ce rau a pacalit statul si totul se va uita .AVEM MEMORIE FOARTE SCURTA.

    RăspundețiȘtergere
  93. Fraierii se vaccineaza preventiv desi s-ar putea sa nu le trebuiasca niciodata.Dar in lumea asta sunt multi ipohondri si nu ai cum sa-i opresti.

    RăspundețiȘtergere
  94. Am facut vacinul la linba si ma-m infectat17 martie 2011 la 07:29

    eu m-am vacinat la linba petru ca sa nu am proleme cind dau linbi si deci era vorba de antitetanos si mi-a aparut bube la cur. deci cun sam-i apara bube la cur daca am facut vacin petru linba???? deci e cospiratie asea cun am citit de la masoni!

    RăspundețiȘtergere
  95. Bai bulangiule! ALOOOO! webmasterul unde e?! Nu vezi ce scrie ala de deasupra?! Ai dracului palmagii! Au ajuns si aici sa-si posteze obsesiile!

    RăspundețiȘtergere
  96. Am observat si eu ca toti obsedatii sexuali si pe deasupra si abjecti,badarani i-si pun aici comentariile lor de doi bani aratandu-si prostia si mojicia sperand astfel sa duca in derizoriu un site de comentarii politic.Mai,tarane,tu din greseala ai calculator.La limbajul tau ar trebui sa fii muritor de foame nu sa faci aici comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  97. Astora de la News.ro nu le plac comentariile si s-au hotarat sa desfiinteze anonimatul. Trebuie sa te logezi cu contul de gmail.Bine au facut.Asa i-si arata adevarata fata,ceea ca sunt gata sa te cenzureze daca nu-i lauzi.Halal democratie aveti voi pe acolo.Sunt curios cat va va tine si cati va vor face pe plac eliminand anonimatul.

    RăspundețiȘtergere
  98. Ba nu nene. Uite si tu! nu vezi ca si-au schimbat designul la blog? Acuma e mai colorat... mda... ce sa zic? Asta e. Un new look

    RăspundețiȘtergere
  99. Stiti care este explicatia fenomenelor de radiatie atat de la Cernobal cat si din Japonia si plusul de radiatie care va fi in 2012?.Este ca,omenirea trebuie sa faca un salt evolutiv atat mental,spiritual cat si al structurii fizice a corpului uman.De ce calea radiatiei?.Fiindca ataca structura genetica,energetica a organismului iar corpul uman trebuie sa faca adaptari pt a supravietui.Treaba asta cu surplusul de E-uri din alimente ,cu poluarea provocata de industrii,masini nu e decat pt a tria omenirea astfel ca cei mai putin rezistenti,mai stresati,mai lipsiti de inteligenta emotionala,nepasatori sa-si scada nivelul imunitar fiind astfel mai usor atacati de boli si structura umanitatii sa fie preponderent in noua forma(schimbarile sa castige preponderenta).Omenirea va face un salt evolutiv in foarte multe directii incepand cu propriul organism si terminand cu sistemul de producere a energiei,mijloace de locomotie si de constructii si bunuri casnice care se vor schimba radical si terminand cu colonizarea spatiului cosmic,contactele cu alte forme de existenta in masa.

    RăspundețiȘtergere
  100. incearca ei dar cam degeaba.odata un proces inceput el va merge inainte oricit de mare ar fi dorinta lor sa ne stirpeasca.stiti ce este intunericul?lipsa luminii-einstein.cu cit vom fi mai multe lumini pe planeta asta cu atit mai putina putere vor avea ei.ce ma surprinde este furia cu care ataca .de parca ar fi ciini turbati.ce e mai tragic este ca tirasc planeta in mizeria constiintelor lor,doar ca nu au tinut cont de compasiune care este um sentiment al luminii.RUGATI-VA PENTRU FRATII NOSTRI DIN LIBIA CARE AZI INTRA IN CEA MAINEAGRA PERIOADA A ISTORIEI LOR.APARAI DOAMNE PE EI SI PE NOI TOTI.

    RăspundețiȘtergere
  101. Azi dimineață, la ora 8.00, toți ofițerii SRI, atât din structura centrală, cât și din teritoriu, au fost convocați de urgență la sedii– chiar și cei care se aflau în concediu – printr-un Ordin semnat NU de către George Cristian Maior, directorul SRI, ci de către adjunctul acestuia, generalul de carton Florian COLDEA. Toți șefii unităților SRI din țară au primit încă de sâmbătă, ora 10.00, o Circulară de la centru, prin care, sub pretextul stării de urgență, li se cerea să își convoace subalternii. Ajunși azi-dimineață la serviciu, aceștia aveau să constate cu stupoare că sunt, începând din acel moment, PENSIONARI. Astfel, nu mai puțin de 500 de ofițeri superiori ai Serviciului Român de Informații, sub presiune și amenințări că, dacă nu semnează, vor fi dați afară PE LOC și li se vor întocmi dosare penale pentru te miri ce, au semnat cererile de pensionare. Iar acest lucru nu s-a făcut sub imperativitatea crizei. Deja 27 de cadre ale Serviciului, cu grade de maior și colonel, s-au adresat redacției noastre pe parcursul acestei zile, solicitând să fie înscriși în Grupul de Investigații Speciale privind Securitatea și Siguranța României, inițiat de Exploziv-News și ofițerul SIE – sub pseudonim -Tim Ronin. Ei ne-au relatat că „epurarea” inițiată de Coldea se face fără acceptul lui George Maior și că doar trei segmente – însă cele mai importante (cunoscătorii își vor da seama de gravitatea fără precedent a situației!) – au fost distruse azi: 1. Direcția de apărare a Constituției, 2. Direcția anticorupție, 3. Direcția informații clasificate. N-a trecut nici măcar o lună de la publicarea, în Exploziv-News, a articolului intitulat „COLDEA, LICHEAUA CARE A DISTRUS SERVICIILE SECRETE ALE ROMÂNIEI” (și asta după ce, într-o altă anchetă, „CINE SALVEAZA SRI SI SIE DE GHEARA SERVICIULUI SECRET BRITANIC?”, atrăgeam atenția asupra faptului că Băsescu a numit, însărcinat cu restructurarea SRI și SIE, un… agent al serviciului de spionaj englez) – nota redacției: ambele le puteți citi pe ecranul flash de sus – și ceea ce am anticipat s-a și întâmplat! La douăzeci de ani de la dizolvarea, de către trădătorul Iliescu, a Securității Statului, trădătorul Băsescu calcă în picioare România, Siguranța și Integritatea ei, în folosul propriu!

    RăspundețiȘtergere
  102. Sunt foarte bine veniti aici sa-si spuna secretele despre cei care-i conduc si sa tina cu adevarat cu poporul nu cu smecherii.Sau le va fi frica ca-i vor lasa si fara pensii?.

    RăspundețiȘtergere
  103. D-nii Boc,Basescu si Dan Diaconescu,a-ti fi mai castigati daca in loc de portocaliu si violet a-ti purta albul si auriul.Albul inseamna puritate iar auriul lumina.Asta ar insemna ca promovati puritatea luminoasa,adica sunteti deschisi,sinceri si promovati vindecarea intregului popor si nu aveti nimic de ascuns.

    RăspundețiȘtergere
  104. bai amice de mai sus ma faci sa rid...cine sa promoveze vindecarea ? astia?nici unii nu sunt buni.am ajuns sa-l regret pe impuscatu.duceam lipsa de multe dar nu imi era rusine ca sint romin.uitativa pe unde a fost invitat ceausescu si pe unde au umblat astia..cine dracu ii mai invita/ ne-au pus jug strain la git.tragem ca boii ca sa cistige altii.MUNTII NOSTRI AUR POARTA,NOI CERSIM DIN POARTA IN POARTA...asta a ajuns poporul romin.nici unii n-au fost buni .incepind de la iliescu pina la basescu.acum cu razboiul din libia ,cinducatorii nostri uita ca in libia sint multi rominii sau libieni cu singe rominesc.asa cum a zis-o chiar el un presedinte care trage in propriul popor nu merita sa reprezinte acel popor.ce spui domnule basescu? pe cind demisia? in libia sint romince casatorite cu libieni..copii ce au si singe rominesc deci tin de neamul nostru. rominia ar trebui sa-si asume rol de mediator,sa fie mesager al pacii.poporul nosru na fost cotropitor.noi n-am umblat dupa bogatiile altora.avem destul ale noastre.stramosii nostri au luptat pentru pamintul acesta nu pentru cotropire.si asa trebuie sa ramina.toate popoarele cotropitoare au pierdut de-a lingul istoriei.noi ca entitate ne-am pastrat cultura neamul si traditiile.voce noastra in acest conflict sa fie una a pacii si medierii.se supara sarcozy? si ce daca?citez din scrisoarea a 3-a-m. eminescu-rasounsul lui mircea catre baiazid cuvinte care i se potrivesc astazi pres.francez---Te falesti ca inainte-ti rasturnat-ai valvirtej ostile leite-n zale de-mparati si de viteji? tu te lauzi ca apusul inainte ti sa pus? ce-i mina pe ei in lupta,ce-au voit acel Apus? laurii voiau sa-i smulga de pe fruntea ta de fier, a credintei biruinta cata orice cavaler.-----ce vrea sarcozy? sa-si arate muschii pt ca se apropie alegerile si el e in cadere libera ca si altii de altfel. acesta e motivul pentru care noi trebuie sa avem o alta viziune fata de razboi in general.nu suntem carne de tun pentru nimeni.noi ne-am aparat saracia si neamul.si am avut o relatie cu pamintul acesta cum nimeni na avut.de asta trebuie sa ne aducem aminte si asta trebuie sa fie batalia si razboiul nostru,PACEA...

    RăspundețiȘtergere
  105. Asta era si scopul.o ironie la apetitul pt portocaliu si violet.

    RăspundețiȘtergere
  106. aha.ma prind mai greu mai ales ca in ultimul timp mi-a pierit cheful de glume.la cite minciuni portocalii cu duhoare violet se spun ce sa zic...ma prind mai greu...

    RăspundețiȘtergere
  107. Conationalii nostri unguri impreuna cu guvernul de la Budapesta ne pregatesc o surpriza.Sub masca regionalizarii,incearca sa refaca Dictatul de la Viena,unind toate judetele in care exista o minoritate maghiara mai reprezentativa chiar daca nu e o majoritate si astfel sa faca alipirea la Ungaria,deoarece daca ar fi doar Tinutul Secuiesc cum tot bat moneda in prezent,nu ar avea iesire spre Ungaria.Deaceea incearca pe mai multe cai:una este chiar aici pe News.ro unde cei din redactie si altii care posteaza aduc problema regionalizarii si pun mesaje de genul Salaj e denumire ungureasca si nu romaneasca,deasemenea atacand aceste subiecte falsificand istoria pe Wikipedia.Cand am pus un comentariu despre faptul ca numele bunicului meu roman a fost maghiarizat din Salajean in Szilaghi de catre hortysti am fost sters de pe acest blog iar comentariul sovin cum ca Szilaghi ar fi nume romanesc iar Salaj ar fi de origine ungureasca(suna ungureste,nu-i asa) ar proveni de la o denumire ungureasca(vedeti perversitatea) este lasat .Un adevar este sters iar o minciuna este lasata sa ramana pt prostire.Incearca sa prosteasca guvernul Boc sa accepte o astfel de enormitate santajandu-i cu pierderea voturilor .Ce spuneti,se lasa Boc prostit?.

    RăspundețiȘtergere
  108. Dupa cum observ pe siteul News .ro sefii(sau seful) sunt U.D.M.R. probabil? .Au blocat posibilitatea anonimitatii.Sterg mesajele postate adevarate si patriotice romanesti si le lasa pe cele sovine unguresti scriind ca sterg mesaje xenofobe dar nefiind adevarat.Adevarul pe acest site este sters si nu comentat daca nu poate fi eventual denaturat.E un site periculos pt interesele romanilor.Se pare ca este U.D.M.R ul care fac un joc dublu:pe de o parte sprijina puterea contra unor plati in drepturi cerute,pe de alta parte ii submineaza prostindu-i atat pe ei cat si pe romani.

    RăspundețiȘtergere
  109. Astept sa stearga si postarile tendentioase unguresti daca se lauda ca sterg toate xenofobiile.

    RăspundețiȘtergere
  110. Parerea mea despre razboiul din Libia.Cristian Tudor Popescu spunea cu virulenta la televizor ca e o aberatie sa crezi ca razboiul a fost declansat pt petrol si din cauza datoriei pe care o avea Sarcozi la Gaddafi.Sa vedem acum faptele.Libia este formata dintr-o uniune de triburi.O parte din aceste triburi vreau sa aiba superioritate asupra castigurilor din petrol si pun de o revolutie(mai ales pt ca li se pare ca Gaddafi e de prea multa vreme la putere).Pe de alta parte Franta tine partea nu a celui la care are datorie si normal ar fi fost sa tina cu el ,ci la opozitie(s-a vazut cum a incercat sa-i ralieze pe toti alaturi de ea(cel putin la inceput).Ce se intampla cu pretul petrolului cand aceste tari:Anglia,Franta,S.U.A. ataca Libia dar asta e valabil pt orice tara ar ataca in numele democratiei.Pretul petrolului creste.Cine beneficiaza de aceasta crestere?.Aceste tari atacatoare deoarece rebelii s-au postat sa apere in zonele petroliere iar tarile atacatoare imprejmuiesc perimetrul pt a nu fi afectati cu extragerea in continuare a petrolului.Deasemenea din aceasta conjuctura mai pot sa beneficieze tarile care au resurse petroliere(cu referinta la cei care au actiunile la aceste companii sau obtin redevente(Statul si firmele din domeniu)).Cine pierde:cetatenii obisnuiti ai acestor state care sunt nevoiti sa dea un ban in plus pt aceste produse.Deci avantaj Statul si firmele din domeniu.Propriu zis in acest razboi se doreste a se schimba reprezentatii triburilor care iau o parte din bani cu altii.Cu ocazia asta ,Sarcozi in mod sigur nu-si va mai plati datoria si eventual se va alege si cu niste scutiri de la rebelii pe care-i va pune in fruntea triburilor.Acestia vor castiga prin faptul ca vor inlatura de la impartire beneficiilor pe tribul lui Gaddafi si pe altii care-l sprijina.Si uite asa a poposit democratia si in Libia pe norul intereselor de afaceri.Cine plateste schimbarea de putere din Libia?.Poporul francez,american,englez,noi si altii.Cu ce se aleg?Cu o majorare de preturi.Cat va dura aceasta majorare de preturi?Pana o pun de alt razboi sa mai schimbe niste dictatori.Cine profita net:firmele si Statul.Cine e Statul?In special clasa politica si in special cea de la putere.Cum pot acesti politicieni sa profite electoral(deoarece si asta e o miza).Spunand populatiei ca acesta a fost un razboi drept pt democratie(desi a fost un razboi civil cu interventie straina) si prin pomeni electorale in democratiile mai primitive.Ce se observa la aceste razboaie mai nou.Se schimba liderul(initiatorul) pt a se evita concentrarea protestelor pe un singur lider.Sunt curios la urmatorul razboi cine va iesi la inaintare?Ce spuneti,putem presupune ca acesti lideri initiatori fac parte din masonerie(si atunci intra aici si Iranul) sau doar fac parte cei din tarile N.A.T.O. dezvoltate.Acuma daca noi ne-am alaturat cu o fregata,oare ne vor da rebelii si noua o zona de exploatare(ca noi ne-am vandut exploatatia din trecut, sau mergem acolo doar din idealism pt a democratiza toate tarile de pe glob?).

    RăspundețiȘtergere
  111. Populatia tarilor vor castiga mai putin (uitati-va cum va evolua pretul petrolului si al altor produse pt a va convinge) iar castigatorii vor fi politicienii ca de fiecare data si patronii firmelor din domeniu.Dupa mine aceste razboaie sunt de fapt o teapa trasa popoarelor si o polarizare si mai mare a societatii.

    RăspundețiȘtergere
  112. Problema care se pune este:vor intr-adevar politicienii binele popoarelor lor?

    RăspundețiȘtergere
  113. In calitate de jurnalist de investigatie specializat in terorism si transport de arme vreau sa adresez si eu o intrebare Presedintelui Traian Basescu.
    “Conform legislatiei romanesti orice export de armament poarta aprobarea si semnatura prezidentiala.
    Rachete antitanc romanesti se numara printre armele din depozite secrete ale miscarii marxiste columbiene de gherila FARC (Fortele Revolutionare din Columbia) descoperite de armata columbiana, se arata intr-un raport al Grupului de analiza antiterorista Giat de la Bogota.
    Serviciile de informatii columbiene au avertizat cu privire la interesul liderilor FARC pentru achizitionarea de armament de ultima generatie, in special rachete sol-aer IGLA-S24 .Intr-o intalnire din 26 ianuarie 2008, care a avut loc in Romania, un “locotenent” al celebrului traficant de arme Viktor Bout, furnizor de baza al FARC, a declarat ca Bout are 100 de astfel de rachete romanesti”disponibile imediat”. Declaratia le-a fost facuta unor agenti americani sub acoperire care s-au dat drept membri FARC, in cadrul operatiunii internationale conduse de agentia americana antidrog, , operatiune care a dus la arestarea lui Bout anul trecut, in Thailanda. Detaliile negocierii din Romania sunt amintite in mandatul de extradare transmis pe numele lui Bout de autoritatile americane in Thailanda.Potrivit unui articol publicat recent tot in cotidianul El Tiempo (in care au aparut si actualele dezvaluiri privind provenienta arsenalului FARC), gherila columbiana ar fi reusit sa achizitioneze 20 de astfel de rachete romanesti, capabile sa loveasca avioane sau elicoptere in zbor pana la altitudinea de 6.000 m.
    DOMNULE PRESEDINTE BASESCU SUNTETI CONSTIENT CA INCERCAREA DE A OBTINE SAU EXPORTA RACHETE SOL AER CONFORM LEGILOR SUA CERE O PEDEAPSA OBLIGATOARE DE 30 DE ANI INCHISOARE. IAR EXPORTUL DE ASEMENEA RACHETE INTREBUITATE IN DOBORAREA HELICOPTERELOR ARMATEI SUA CER MANDATORIU SCAUNUL ELECTRIC ?

    RăspundețiȘtergere
  114. Lurarea demonica a mercenarilor crimei organizate globale din MASS-MEDIA.

    Este socant sa constatam ca pe majoritatea canalelor MASS-MEDIA se lucreaza la greu in vederea realizarii marii legumizari globale a omenirii,care in mare parte a si reusit.Am sa va rog sa fiti foarte atenti pentru ca aceste metode de manipulare sunt deosebit de subtile si de rafinate.O ideie deosebit de periculoasa si falsa care se doreste cu orice pret a fi implementata in mintile oamenilor este aceea ca oamenii sau inmultit prea mult si nu exista resurse pentru necesitatile lor si de aceia este foarte normal ca ei sa fie ucisi!Eu va spun nu credeti aceasta minciuna demonica,adevarul este altul si anume:motivul adevarat pentru care suntem asasinati este acela ca oamenii cu cat sunt mai multi cu atat sunt mai greu de controlat si de manipulat de aceia criminalii omenirii se simnt in pericol si le este frica de noi.Este adevarat ca majoritatea informatiilor despre noi sunt stocate in bazele lor de date,dar cu cat oamenii sunt mai multi volumul de informatie devime urias si depaseste capacitatea lor de cnstientizare si nu mai pot controla de aceea vor sa ne ucida si chiar o fac.Cat despre resurse atit va spun:EXISTA dar informatia este cenzurata si secretizata.Saracia si lipsurile in care suntem tinuti este metoda eficienta de sclavizare a omenirii,aceasta saracie este intretinuta in mod artificial.Cit despre energie,aceiasi situatie informatia este cenzurata si secretizata.Va sugerez sa cautati pe internet Stanley Meyer si mai exista foarte multi inventatori care au brevetat inventii care sunt tinute la secret,dar aveti grija ca internetul este intoxicat cu multa informatie falsa tocmai ca dv.sa fiti tinuti departe de adevar.Si-ar mai fi de spus foarte multe lucruri legate de acest subiect dar promit sa revin.

    RăspundețiȘtergere
  115. Pai numai tara noastra are 20-40 % terenuri nelucrate.Este destul loc pt agricultura si produs alimente,doar sa vrea lumea sa-si lucreze pamantul.

    RăspundețiȘtergere
  116. A inceput sezonul pomenilor electorale.Se dau niste nimicuri,cateva kilograme de ceva cat sa nu muriti de foame.Va doriti aceste pomeni?,sau doriti locuri de munca decente pt a trai decent cum scrie in Constitutie.Sau poate va doriti sa se investeasca in actiuni care sa va imbunatateasca nivelul general de trai.Dupa cum se imbulzesc oamenii se pare ca nu doresc masuri serioase ci pomeni.Posibil doar de asta sa aveti parte daca asta va doriti.Asa ca nu va mai plangeti voi cei care luati mita electorala.

    RăspundețiȘtergere
  117. Romanii capata din ce in ce mai mult caracter de milogi.Nu au coloana vertebrala si nu refuza o pomana.Nu au demnitate si constiinta proprie.Prefera sa fie manipulati decat sa gandeasca.

    RăspundețiȘtergere
  118. Intr-un judet mic acum sunt cam 54 de locuri de munca in total.Ganditi-va ca aceste locuri de munca sunt nu doar pt capitala de judet ci pt intreg judetul.Din aceste 54 de locuri de munca cateva nu sunt valabile,spun ca sunt ocupate dar tot sunt prezente la afisier.Mai ganditi-va ca sunt vreo 650000 de someri indemnizati si cam 1 milion care sunt iesiti din evidente.Probabil sunt valabile vreo 10000 de posturi la fortele de munca.Ganditi-va ce oferta mica exista la fortele de munca si cat de mare e cererea.Sa spunem ca deaceea sunt atatea terenuri nelucrate pt ca asa de multe persoane castiga foarte putin si nu pot,nu au mijloace sa-si lucreze in totalitate pamanturile? sau degeaba lucreaza ca nu au la cine vinde?Sau sunt lenesi cum se spune?.Eu as spune ca ar trebui analizata serios situatia si pe baza rezultatelor obtinute sa se caute solutii pt imbunatatirea ei.Sau nu se doreste asta?.Guvernul si Prim ministrul ar trebui sa raspunda la aceasta situatie dezastruoasa si sa gaseasca mijloace urgente pt a o remedia.Pt. noi asta e un fel de calamitate naturala.

    RăspundețiȘtergere
  119. Apropo,aceste posturi putine scrise mai sus sunt dintr-un judet unde nu a castigat P.D.L.Am observat ca sunt ceva mai multe posturi acolo unde e P.D.L. ul la putere.Se pare ca fondurile sunt dirijate in functie de culoarea politica.Nu pot sa cred ca in judetele opozitiei nu sunt necesitati,planuri pt a face ceva util,dar se pare ca se taraganeaza pt a convinge populatia sa voteze P.D.L ul.Eu cred ca aceste modalitati de actiune vor avea efecte exact pe dos si-i vor inrai si mai mult pe oameni impotriva puterii.

    RăspundețiȘtergere
  120. Rasul guvernantilor devine din ce in ce mai mult un ranjet jignitor pt populatia saracita.

    RăspundețiȘtergere
  121. Wikileaks dezvăluie că, în 2007, Ambasada SUA a realizat, într-o telegramă clasificată drept confidenţială, un top cinci al oligarhilor din România, precum şi unul baronilor locali. Raportul este intitulat "Cine conduce România". Printre cei care sunt incluşi în top se numără: Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vîntu, Ioan Niculae, Gigi Becali şi Attila Verestoy.

    Voiculescu îşi conduce partidul în mod oportunist

    Dan Voiculescu: Senatorul Voiculescu conduce Partidul Conservator, este acţionar principal în grupul de afaceri Grivco şi controlează trustul media Intact (care deţine trei posturi de televiziune proeminente, ziarul cu al doilea tiraj din ţară - Jurnalul Naţional şi ziarul Săptămâna Financiară, pe lângă alte bunuri ). În iunie 2006, el a fost declarat oficial un colaborator al Securităţii ce avea numele de cod "Felix", dezvăluire ce l-a împiedicat să deţină funcţia de vice-premier. Deşi a declarat că rolul său din trecut în cadrul Securităţii nu se deosebea de cel al unui român tipic şi că şi-a servit ţara pentru că a câştigat valută grea, poziţia sa din era comunistă ca manager al unei companii sub acoperire a Securităţii sugerează că el era un ofiţer cu grad înalt, nu doar un colaborator. Un oponent virulent al lui Băsescu şi unul dintre liderii mişcării pentru suspendarea şi înlăturarea preşedintelui, Voiculescu a fost acuzat în 2007 de spălare de bani. Prima motivaţie a lui Voiculescu şi principalul scop al partidului său este de a proteja interesele sale din zona afacerilor. Lui Voiculescu îi lipseşte un program politic clar sau o ideologie şi îşi conduce partidul în mod oportunist. Voiculescu nu este singurul politician care operează având ca scop principal îmbunătăţirea averii personale. George Copos, un aliat al lui Voiculescu din Partidul Conservator şi vice-premier are o avere de 420 de milioane de dolari şi este de aceeaşi factură ca şi Voiculescu, deşi averea sa a fost dobândită în principal pe baza industriei hoteliere. Probabil că el este cunoscut mai ales pentru că deţine una dintre echipele de fotbal de top din România- Rapid. Familia lui Voiculescu are o avere estimată la aproximativ 500 de milioane de dolari în 2006."

    RăspundețiȘtergere
  122. Am trimis persoanelor si institutiilor indicate "invitatia" care urmeaza. este o chestiune foarte serioasa care, din pacate se bagatelizeaza. Spre exemplu, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov multiplica documentul si il difuzeaza dupa cum crede de cuviinta. I N V I T A Ţ I E
    Adresată:
    Domnului Traian Băsescu, Preşedintele României,
    Domnului Emil Boc, Premierul României,
    Consiliului Superior al Magistraturii
    Parchetului General de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie,
    Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.
    Vă invităm la un spectacol macabru. O persoană se va sinucide prin a se arunca de pe blocul în care locuieşte în caz că va fi evacuată din apartamentul său pentru datorii la bancă. Chestiunea a devenit foarte urgentă, firma recuperatoare forţând executarea silită. Data o vom anunţa prin 112.
    Datoria provine dintr-un credit bancar de care persoana respectivă nu a beneficiat: suma mi-a dat-o mie ca împrumut pentru ca să-i construiesc o casă de vacanţă viceprimarului din Braşov, la Rotbav, în amenajarea piscicolă a A.G.V.P.S. Cum eu nu am putut să-i restitui suma împrumutată pentru că viceprimarul nu şi-a plătit lucrarea, datoria a tot crescut depăşind posibilităţile de plată ale debitorului.
    Personal am făcut tot ceeace este omeneşte şi legal cu putinţă. Există la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov dosarul nr. 13136/P/2007 la care nu s-a făcut nimic până în anul 2011, când m-am adresat la C.E.D.O. solicitând intensificarea monitorizării României pe probleme de justiţie până la nivelul parchetelor. Aşa a apărut referatul 502522/2009 al Biroului Poliţiei Rurale, nr. unic 8945/P/2009 care este o făcătură monstruoasă: constată că eu nu i-am construit casa viceprimarului Braşovului ci mie pe un teren care nu-mi aparţine, într-un sat se ţigani, la 25 de km de Braşov, eu nefiind pescar... Sic !!!
    Este de înţeles că tergiversarea dosarului, recunoscută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, precum şi referatul poliţistului sunt expresia mizeriei morale din justiţia braşoveană, a traficului de influienţă al celor care diriguiesc Parchetele şi Poliţia, având în vedere că Poliţia locală este din multe puncte de vedere subordonată Primăriei, implicit viceprimarului.
    Referinţe (scrisori care mi-au fost adresate până acum pe această temă):
    - Scrisorile Preşedintelui României nr. DP02/33597/28.12.2007, DRA2/18239/01.07.2010, DRA2/12831/08.09.2010, DRA2/5377/29.12.2010,
    - Scrisorile Guvenului României nr. 15D/14936/03.01.2011 (celor adresate le PDL nu a răspuns...)
    - Scrisoarea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1/598/1154/2011,
    - Scrisorile Parchetului General de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nr: 8445/2010 din 27 sept. 2010, 9019/2010 din 21 oct.2010, 8445/2010 din 27 dec.2010,
    - Multe scrisori ale Parchetelor din Braşov.

    RăspundețiȘtergere
  123. PREGATITI-VA DE RAZBOI. SE DA STARTUL CELUI DE-AL TREILEA RAZBOI MONDIAL

    Un razboi cu Iranul va salva economia globala – Washington Post

    David Broder, corespondentul politic pentru cotidianul americanWashington Post, sustine ca singura solutie pentru problemele economice si politice ale presedintelui american, Barack H. Obama, este pregatirea unui razboi cu Iran.

    Astfel, David Broder, ofera o surprinzatoare solutie pentru problemele politice si economice actuale ale presedintelui SUA, Barack H. Obama, si anume: pregatirea unui razboi cu Iran, scrie Rawstory. Presedintele, care este “mult mai inteligent” si mult “mai inspirat”, decat ceilalti oponenti, ar putea beneficia de pe urma unei confruntari cu Iran, deoarece un razboi va pune in miscare economia, sustine Broder, in editorialul sau dinWashington Post.
    Acesta scrie ca exista doua cai “esentiale” in care o economie poate creste: printr-un ciclu economic obisnuit, sau prin razboi.
    “Uita-te in urma la marea depresiune. Ce a rezolvat in final criza economica? Al Doilea Razboi Mondial. Probabil aici va invinge Obama. Cu un suport puternic din parte republicanilor in Congres, pentru a provoca ambitiile nucleare ale Iranului, ar putea folosi mare parte din 2011 si 2012 orchestrand un conflict cu iranienii. Iar in timp ce tensiunile cresc, si se accelereaza pregatirile pentru razboi, economia se va imbunatati.”
    “Nu sugerez, desigur, va incita la un razboi pentru a fi reales”, a spus Broder. “Dar natiunea i se va alatura din cauza ca Iranul este cel mai mare pericol al acestui inceput de secol”.
    Articolul lui Broder a primit imediat numeroase critici din partea expertilor politici si economici. Intr-o postare intitulata “Si-a pierdut Broder mintile?”, editorul revistei Foreign Policy, Blake Hounshell, scrie ca propunerea lui Broder este “o nebunie, din mai multe motive”.
    “Una ar fi ca pietelor nu le plac tensiunile, cel putin nu cele in care pretul petrolului creste. In al doilea rand, al doilea razboi mondial a scos SUA din depresiune deoarece avea un program stimulator care a mobilizat toate sectoarele societatii. Astazi, armata SUA are toate uneltele pentru a lupta cu Iran, si nu va fi nici un fel de pregatire. Nu a citit Broder propriul sau ziar? Pentagonul cauta sa faca reduceri de miliarde de dolari, si se confrunta cu bugetele de austeritate”.
    Scriind in aceeasi revista, Marc Lynch sustine ca articolul lui Broder este “un interesant studiu despre ideile prostesti care apar in Washington,” si precizeaza ca administratia lui Obama gaseste aceste idei ca fiind “ridicole.”
    Dean Baker, de la Centrul Cercetarii Economice si Politice, spune ca ideea lui Broder pentru un stimul condus de guvern este gresita, si ca nu trebuie sa fie neaparat de natura militara.
    “Daca cheltuielile pentru un razboi pot crea locuri de munca si creste economia, atunci in acelasi mod poate sa o faca si cheltuielile pentru sosele, izolarea termica a locuintelor, sau educarea copiilor”.
    Dar cel mai dur a fost criticat de catre Matt Duss de la Think Progress: “In mod special in urma a ceea ce s-a intamplat in Irak, ce fel de degenerat va sugera sa ne pregatim sa facem la fel si in Iran, doar pentru a crea locuri de munca?” a intrebat acesta. “Se pare ca cel care scrie un articol obisnuit in Washington Times.”
    03/11/2010

    RăspundețiȘtergere
  124. ce-i panarama asta de site?

    RăspundețiȘtergere
  125. Este greu! foarte greu ,dar noi romanii am ales. Nimeni altcineva nu a fost in locul nostru la vot. Acum ne plangem si strigam de durere?De ce? De ce strigati numai penrtu voi? Si nu sa va auda o lume intreaga? De ce atunci cand este vorba de greva sau miting romanii baga capul in pamant ca strutul? Pentru ca asa suntem noi. Am fost invatati sa avem totul pe tava. sa nu luptam pentru convingerile noastre,sa nu luptam pentru copii nostri. De vina nu este numai Basescu si ai lui. De vina suntem noi toti ,pentru lasitate si comoditate,pentru ca atunci cand se putea face ceva majoritatea au stat la caldurica si au privit la televizor.Pentru ca in tara asta doar 2% mai muncesc cinstit,restul asteapta sa ii pice cate ceva.De unde sa mai pice oameni buni daca nici cei preinaltii nu mai au de unde fura? Din barurile in care ne pertecem 99.9% din zi?Din patul in care lenevim pana la orele 12 amiaza? Nimeni nu intelege ca nu mai este de unde. Trist dar adevarat! Suntem o tara de Putrurosi si betivi in frunte cu cei de la putere. Toti suntem o apa si un pamant. Asta este.

    RăspundețiȘtergere
  126. WIKILEAKS ; BASESCU A TRIMIS TEHNOLOGIE PENTRU RACHETE CATRE IRAN. ELE AU AJUNS IN MANA TALIBANULUI. PRESEDINTELE ROMAN ESTE VINOVAT DE DOBORAREA A 5 HELICOPTERE NATO. SENATUL GERMAN A DESCHIS O ANCHETA, ZILELE IN LIBERTATE A LUI BASESCU SUNT NUMARATE !

    ANTENA 3
    Asistam in aceste zile la un scandal Wikileaks organizat de serviciile romanesti
    in favoarea presedintelui Basescu, Cablurile importanta sunt manipulate sau trecute cu tacerea, Pana in acest moment singura desvaluire importanta din miile de telegrame trimisa catre Departamentul de Stat SUA este fapftul ca BASESCU A TRIMIS TEHNOLOGIE CERMANA PENTRU IRAN. ACEASTA OPERATIUNE A FOST CORDONATA DE SERVICIUL ROMANESC, TEHNOLOGIA PENTRU RACHETELE IRANIENE A FOST TRIMISE PRIN INTERMEDIARI DE LA BUCURESTI. Am oferit in premiera mondiala nimele firmelor intermediare.
    Culmea este ca la insistentele serviciului italian membrii serviciului iranian au fost arestati iar LA INSISTENTA PRESEDINTELUI BASESCU TERORISTII IRANIENI
    AU FOST ELIBERATI.
    Ofer posibilitatea excelentilor colaboratori ai Antenei 3 sa deschida o ancheta intradevar terminala, Concluzile anchetei personale bazata pe desvaluirea WIKILEAKS va stau la dispozitie. Ele a fost trimisa in prealabil catre Fbi.
    Date opersonale si numarul de telefon pot fi gasite
    http://www.devagallery.com/
    Robert Horvath Nipon Press
    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  127. Daca t5ot sunteti "WikiLeaks" dece nu spuneti nimic despre cel mai notoriu caz de abuz in lume , cel de escrocherie cu telepatia?!

    RăspundețiȘtergere
  128. Ne confruntam in intreaga lume cu o conspiratie monolitica si nemiloasa, care se bazeaza in mod primordial pe Juraminte Secrete pentru a-si extinde sfera de influenta, se bazeaza pe infiltrare in loc de invazie , pe subversiune in locul alegerilor democratice, pe intimidare in locul libertatii de-a alege.
    Si-a infiintat un sistem ce concentreaza vaste resurse umane si materiale pentru crearea unei masinarii unitare, deosebit de eficienta ce combina:
    Mijloace Militare;
    Mijloace Diplomatice;
    Servicii de informatii;
    Mijloace Economice;
    Mijloace Stiintifice;
    Operatiuni Politice.

    Operatiunile ii sunt ascunse , nu publicate;
    Greselile ii sunt ingropate , nu scrise in ziare;
    Dizidentii ii sunt adusi la tacere

    Nici o utilizare abuziva de fonduri nu ii este anchetata ;
    Nici un secret nu ii este dezvaluit.


    Individul devine handicapat cand este confruntat cu o conspiratie atat de monstruoasa ce-l face sa creada ca e imposibil ca ea sa existe.

    RăspundețiȘtergere
  129. Pierderea majorităţii în Parlamentul României este coşmarul lui Traian Băsescu. Luni dimineaţa, 28 martie a.c., la orele 8, la Vila Lac 2, s-a prezentat Sebastian Lăzăroiu pentru o discuţie pe care Traian Băsescu a cerut-o înainte de a se duce la Cotroceni. Basescu i-a cerut ca, în maximum două săptămîni, să rezolve problema majorităţii pierdute de PDL la Senat. În caz contrar, Băsescu este forţat să joace cartea premierului tehnocrat. Sursele noastre spun că la întîlnire a apărut, ulterior, şi cel care se pare că îi va lua locul lui Emil Boc: actualul şef al reprezentanţei din România al firmei americane de software ORACLE, Sorin Mândruţescu. Alegerea pentru funcţia de premier a lui Sorin Mândruţescu este o mişcare dictată de americani, care consideră că e un moment prielnic pentru a pune în funcţia de premier al României o persoană capabilă să le susţină interesele politice şi economice, pentru că şi-au pierdut orice încredere în presedintele de la Cotroceni. Încă de la începutul săptămînii trecute, americanii, pe canale diplomatice, dar şi prin altfel de canale, au început să facă presiuni asupra acestuia pentru a-l impune pe Mândruţescu în funcţia de premier. Sursele noastre spun că Băsescu nu doreşte această variantă, considerată una care îl va lăsa deoparte în ceea ce priveşte deciziile guvernamentale, acestea fiind dictate de americani. Cu alte cuvinte, lui Traian Băsescu îi e teamă că, odată instalat Mândruţescu în funcţia de premier, jucăria numită „guvern“ îi va fi luată, intrînd sub control american. Deşi caută cu disperare o ieşire din acest clinci, fără a-i supăra pe americani, momentan el joacă întocmai după cum îi cîntă aceştia. Aceleaşi surse spun că, pentru înlocuirea lui Emil Boc, americanii ar fi preferat-o pe Alexandrina Gătej, dar în final aceasta a fost lăsată la o parte, datorită deciziei CNSAS, care o acuză de colaborare cu Securitatea, ea fiind recrutată în anul 1989. De altfel, americanii cred că aruncarea pe piaţă de către CNSAS a colaborării cu Securitatea a Alexandrinei Gătej, la sfîrşitul anului trecut, a fost o operaţiune făcută la indicaţiile şi la ordinul lui Băsescu, tocmai pentru a dejuca planurile lor, despre care el ştia încă de la jumătatea anului 2010. Atît Alexandrina Gătej, cît şi Sorin Mândruţescu provin din acelaşi cerc de persoane cultivate de americani în cadrul Camerei de Comerţ Americane din România (AmCham), considerată de unii specialişti ai Serviciilor Secrete ca fiind o puternică oficină CIA la Bucureşti. Aici mai trebuie adăugat că firma americană ORACLE, condusă în România de Mândruţescu, este cea care a produs şi implementat celebrul soft integrat cu care operează la nivel naţional Casa de Asigurări de Sănătate, un soft care a costat pînă acum 44 de milioane de euro, la care mai sînt încă 15 ani de plătit, fără a se şti cu exactitate suma finală pe care o va înghiţi şi care, în ianuarie 2011, s-a blocat, paralizînd practic pentru mai multe zile activitatea instituţiei.

    RăspundețiȘtergere
  130. Observ cu uimire ca se tot aduc diferite acuze, dar absolut nimeni nu zice nimic sau chiar s-a uitat despre vanzarea flotei comerciale-si aici ma refer atat la navele comerciale (ROMLINE,NAVROM,NAVLOMAR,PETROMIN)cat si la navele Companiei de pescuit oceanic-Tulcea?Chiar nu are nimeni nici o informatie despre Dosarul Flota?Cu parere de rau inseamna ca toate informatiile aparute pe acest site sunt INTOXICATII comandate!Toate aceste companii navale au disparut in vremea cand Basexu era ministrul transporturilor,Petrica-fara gat Roman era prim ministru si Ion-ilici Iliescu era presedinte.Chiar nu are nimeni nici o informatie?

    RăspundețiȘtergere
  131. pentru cel de deasupra31 martie 2011 la 03:21

    observi prost! daca citeai la DOCUMENTE vedeai ca sunt articole despre FLOTA. Trebuie sa-ti dam noi mura in gura???

    RăspundețiȘtergere
  132. BASESCU...si iar Basescu...am impresia ca acest site e opera opozitiei din romania.nu vad nume precum PONTA,NASTASE,ILIESCU,ANTONESCU,VADIM,SEVERIN???astia unde sunt?oare base a adus nepotismul,mita sau coruptia?nu auzisem de base atunci cand "lasam" sute de euro la vama,atunci cand dadeam plicuri la doctori,atunci cand cumparam permise,lasati-o moale;"tata"ILIESCU a domnit vreo 10 ani,timp in care au aparut milionari romani,averi incredibile,stim vreun milionar pana in 1989?NU PREA,din 1990 incoace?mult prea multi!!bine inteles ca fabrica de muls tara a inceput cu FSN!!odata cu "libertatea"ne-am ales si cu o haita de lupi care a crescut tot mai mare si tot mai flamanda! uitam prea repede ca a fost jale inca dinainte ca Base sa fie "la ciolan".SEVERIN e produsul lui ili,si ne face de ras ca eurodeputat corupt,insa nu prea vad numele lui pe aici,tot mai cred ca cineva din opozitie isi baga botisorul pe aici!!!

    RăspundețiȘtergere
  133. mananci kkt bai asta de sus! cum dracu sa nu scrie de SEVERIN? am dat exemplul asta pt ca se vede ca nu ai citit nici macar prima pagina de aici unde zice clar de SEVERIN! hai, mars de aici portocaliule!

    RăspundețiȘtergere
  134. na despre severin!
    http://wikileaks-ro.blogspot.com/2011/03/adrian-severin-lobby-sau-trafic-de.html

    scie si despre mineriade, bai kkt!

    RăspundețiȘtergere
  135. http://www.svetlanasauciuc.ro/m9-10-8-ro-SCHIZOFRENIA-N-ARTA-CONTEMPORAN258-A-BUCURE350TIULUI

    RăspundețiȘtergere
  136. Buna ziua acest link contine povestea mea va rog sa o cititi
    http://www.jurnalul.ro/special/anchete/dupa-ce-l-au-nenorocit-in-spital-nu-i-dau-voie-sa-se-trateze-afara-572102.html

    RăspundețiȘtergere
  137. In mare parte, toate aceste lucruri sunt cunoscute de cei mai multi dintre noi. Si ce e de facut? Are cineva o solutie???? Poate cineva sa se opuna? Marea Conspiratie Mondiala isi va atinge tinta, intrucat detine toate resursele necesare. Singurul mod in care am putea sa-i "lovim" ar fi sa nu mai consumam nimic de la ei. Adica, sa cumparam toate produsele romanesti, daca se poate de la taranii din piata si de la producatorii romani (atentie! de la ROMANI nu de la firme straine care produc in Romania). Dar cand au fost romanii uniti? Ce i-a unit pe romani vreodata? Serviciile secrete si altii ca ei, vezi anul 1989 ca-i cel mai recent din memoria noastra! Ma doare, ma doare tare ca suntem sclavi in tara noastra scumpa si bogata, ma doare ca ne fac sa ne pierdem respectul fata de noi insine, ma doare ca ne simtim neputinciosi.

    RăspundețiȘtergere
  138. va multumesc ca existati, continuati tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  139. astia toti is intelesi si se rotesc la guvernare ca sa ne ia fata.de ce sa plingem noi,sa plinga masa de bulangii.sa-i dam jos fratilor si sa-i trimitem la lada de gunoi a istoriei asa cum merita gunoaiele

    RăspundețiȘtergere
  140. Documente despre activitatea antedecembristă a fostului viceprimministru Gelu Voican Voiculescu, pe care le-am găsit în dosarul acestuia de la CNSAS:
    - “Despre faptul că falsific deconturile, în afară de şeful meu, mai cunoşteau majoritatea colegilor mei” http://wp.me/pjejF-2Dl
    - Referat de terminare a urmăririi penale: Inculpatul Voiculescu Gelu Voican a dat dovadă de sinceritate http://wp.me/pjejF-2DM

    Distinsul domn Gelu Voican Voiculescu se consideră prigonit de regimul comunist şi cere 748000 de euro despăgubiri de la stat, în temeiul legii 221/2009, în principal pentru că în 1985 a fost băgat la închisoare. Procesul are termen pe 6 iunie 2011 la Tribunalul Bucureşti.

    Sorin Ovidiu Vîntu ce mai aşteaptă, de ce nu cere şi el despăgubiri? Că doar a făcut închisoare în epoca Ceauşescu, şi ştim, din cartea lui Alex Mihai Stoenescu “Interviuri despre revoluţie”, că a împrăştiat manifeste anticomuniste.

    RăspundețiȘtergere
  141. Am fost pe 21 dec.1989, intre orele 13:15-23:00, la Inter, la 17:15, in fata Salii Dales au murit 17 oameni langa mine si noi nu visam atunci ca a doua zi Ceasca va pica.
    Nu am cerut si nu am Certificat sau brevet de revolutionar, de rusine si din respect pt. cei morti si urmasii lor.
    NU CRED CA ROMANII VOR MAI IESI ODATA SI CRED CA 3 MILIOANE DE ROMI SI 2 MILIOANE DE ROMANI VOR LUA CU 2 MAINI IAR MITA ELECTORALA SI GASCA PORTOCALIE VA MAI REZISTA PANA IN 2018.
    TINERII NU SE IMPLICA SI MULTI VISEAZA DOAR SA PLECE.
    NUMAI BUNUL DUMNEZEU MAI POATE FACE CEVA PT. NOI.
    TOATA PLANETA ESTE CALCATA IN PICIOARE DE O MANA DE SATANISTI, CACI ASTIA OAMENI NU POT FI NUMITI.

    RăspundețiȘtergere
  142. sunt vremurile din urma zicese.multi n-au cerut certificat de revolutionar pentru ca toti cei care am fost acolo asa am simtit.si am crezut ca ce facem este pentru binele copiilor nostri..nici un moment ,,in naivitatea mea n-am crezut ca vor fi unii care vor scoate profit din durerea altora.istoria confirma ca intotdeauna se vor gasi o gasca de oportunisti care vor lucra,nici macar in interesul lor,ci pentru altii..tare as vrea sa stau fata in fata cu unu ca adrian nastase sau petre roman,sa-i intreb ce dracu satisfactie da masoneria asta?te face mai barbat faotul ca porti o fusta?sau e un fel de recunoastere tacita a faptului ca sint gay,sau au cel putin veleitati in chestii pe care noi le putem banui...ca de barbatie nu-i banui e de la sine inteles,,,

    RăspundețiȘtergere
  143. Romania este poporul ales ?

    Poporul ales pentru sacrificiu , aici sunt conditiile optime .

    In toate șările Europei , populașia a opus rezistenta , numai in Romania nu s-a luat atitudine pe plan national .


    In Romania , totul a mers ca la carte !

    Biblia vorbeste despre toate si cineva respecta intocmai previziunile vremii - guvern mondial ocult ?

    Ce este Bilderberg Group? Grupul Bilderberg a fost infiintat in 1954. Prima intalnire a avut loc in Olanda, la Osterbeek, in Hotelul Bilderberg, de unde grupul si-a luat si numele .Reuniunea a fost organizata de printul Bernhard al Tarilor de Jos si de David Rockfeller.
    Grupul Bilderberg a devenit rapid una din cele mai puternice retele de influenta, reunind in prezent circa 150 de personalitati din toate tarile, conducatori politici, economici, din lumea finantelor, a mass-mediei, din armata sau serviciile secrete, precum si cativa oameni de stiinta si profesori universitari.Datorita influentei acestui grup in domeniul economic, se afirma ca el reprezinta de fapt un adevarat guvern mondial ocult.

    De ce este plauzibila ipoteza lui binladen cu bomba nucleară detonată in Europa sic el mai précis in România conform stadiului degradant in care ne aflăm ?

    Este elementar de simplu , Romania este in coasta Rusiei -
    deci prin sacrificarea Romaniei este vizată Rusia ?

    RăspundețiȘtergere
  144. M-am bucurat sa aud ca exista o versiune romaneasca a celebrului Wikileaks. Cred ca pana la un punct fiecare dintre noi isi doreste sa creada in conspiratii si desconspiratori, in felul acesta identificam vinovatii si ii punem la zid. Nu am indoieli privind faptul ca in Romania si in restul lumii se intampla acte foarte grave si ca in spatele lor se ascund oameni importanti cu tendinte conspirationiste. Dar acest site este plin de declaratii socante si necredibile, care de multe ori se bat cap in cap. Multi dintre cei care scriu sunt agramati sau dusi cu capul. "Cum poti spune am informatii ca..." fata sa prezinti concret faptele, documente scanate, ma rog, ceva credibil? Cum poti spune "cutarescu a facut aia" sau "cutarescu face parte din organizatia aia care pregateste sfarsitul lumii" sau mai stiu eu ce alte balarii...fara sa aduci nimic concret, ci doar spunand "stiu asta din surse sigure". Draga scriitorule (generic vorbind), vreau din tot sufletul sa te cred, dar cum sa fac eu asta cand tu chinui limba romana sub orice limita a bunului simt ? Ca un om cu ceva cultura si IQ...va rog, nu mai patati imaginea acestui site doar din dorinta de a va simti importanti ci veniti cu adevaratele "conspiratii" daca le cunoasteti, daca nu, stati in banca voastra ca lumea e plina de baliverne!

    RăspundețiȘtergere
  145. Iar Romania este respinsa pana la calendele grecesti cand e vorba de intrarea in spatiul Schengen.Se vede ca mentalitatea de baietas smecher de cartier,nu tine in fata U.E.

    RăspundețiȘtergere
  146. nu jigni baietii de cartier...astia-s bulangii nene:gaozari

    RăspundețiȘtergere
  147. ba asta cu reptilienii,e tare de tot,am inteles de ce astia is aerieni..poi is extraterestri nene,daia habar n-au si nici nu-i intereseaza de ce se intimpla paci..daia are base moaca aia de gaozar? si boc se uita de zici ca-i picat din luna? ptiu drace..si arhiepiscopu' ce-i?tot uciga-l crucea?

    RăspundețiȘtergere
  148. Senatorii si deputatii din Birourile Permanente reunite ale celor doua Camere ale Parlamentului au discutat marti despre posibilitatea demisiei premierului Emil Boc."Au existat unele informatii, cum ca ar fi deja la Cotroceni aceste informatii au venit de la o reuniune a ambasadorilor. A fost o discutie la nivel de posibilitati, nimeni nu stia nimic, dar auzisera despre asta si cei de la PDL, dar si unii de la PSD. Evident ca s-au facut apoi comentarii despre viabilitatea, oportunitatea acestei optiuni si despre sansele ca aceste zvonuri sa fie adevarate", a declarat unul dintre parlamentarii PDL prezenti la sedinta Birourilor Permanente reunite Emil Boc a mers si la Palatul Cotroceni, unde a avut o discutie cu Basescu pe care surse SPP l-au descris extrem de nervos.Intalnirea a avut loc in conditiile in care tot mai multe voci din PD-L continua sa sustina necesitatea inlocuirii premierului, dar si pe fondul unor dificultati tot mai mari intampinate de coalitia de guvernamant de a-si promova legile organice in Parlament.In plus, in curand expira interimatul de 45 de zile al lui Emil Boc la Ministerul Muncii.

    In următoarele 48 de ore va avea loc, potrivit unor informatii apropiate Cotroceniului si preluate de Inpolitics, schimbarea premierului Emil Boc de la cirma guvernului cu toate ca Emil Boc si-a aratat in mod explicit nemultumirea.Locul său va fi luat de către Călin Georgescu, nume intens vehiculat pentru acest post in ultimele luni, director al Centrului pentru Dezvoltare Durabilă si secretar general al reprezentantei Romaniei in Clubul de la Roma. Dintre ministrii actuali, o bună parte ar urma să isi păstreze fotoliile, in frunte cu cei ai UDMR, care au avut ieri o consultare destul de tensionata pe această temă cu Traian Basescu. Deocamdată nu se stie dacă există vreo legătură intre evenimentele petrecute ieri, punerea sub acuzare a unui inalt guvernamental si a unui senator PDL, pe de-o parte, si schimbarea lui Boc, pe de alta, dar nici nu este exclusă o asemenea variantă.(sursa Inpolitics)

    RăspundețiȘtergere
  149. Basescu merge sa «consulte» o vrajitoare. Vrajitoarea închide ochii si îi spune
    - Va vad trecând pe un bulevard foarte mare, într-o masina decapotabila si lumea strigând de bucurie.
    Basescu zâmbeste si o întreaba :
    - Deci multimea este fericita ?
    - Da, ca niciodata !
    - Si oamenii alearga dupa ...masina ?
    - Da, alearga în jurul masinii, ca nebunii. Politiei îi este foarte dificil sa faca loc masinii.
    - Sunt si oameni care poarta drapele ?
    - Da, drapele si bannere cu cuvinte de speranta pentru un viitor mai bun.
    - Chiar asa ? Si oamenii striga, cânta ?
    - Da, oamenii striga fraze de speranta : «Oh! De-acum încolo totul va fi mai bine !!! Poporul este în sarbatoare.
    - Si eu, eu cum reactionez la toate astea ?
    - Nu pot sa vad ! Cosciugul este inchis.

    RăspundețiȘtergere
  150. Nimic nu este intamplator.
    Toate actiunile si evenimentele pe plan mondial sunt studiate si pregatite de cei care detin puterea pe planeta.
    Este lipsit de logica sa crezi ca acest popor a ajuns in aceasta situatie din cauze care-i apartin in totalitate.
    Cei care refuza sa creada intr-o conspiratie mondiala ar face bine sa se trezeasca din starea de indiferenta in care se afunda si sa-si dea seama ca "elitele mondiale" nu sunt altceva decat niste nenorociti care-si doresc subjugarea tuturor popoarelor.
    Ca exemplu : daca refacerea teritoriala a imperiului austroungar este mult mai greoaie, el se reface financiar ( vezi BCR , OMV ,se pregateste sarea ).
    Asadar ...

    RăspundețiȘtergere
  151. Stat in stat : ministerul sanatatii si al mediului

    la ora actuala in ministerul sanatatii si al mediului (padurilor) “se vorbeste” m-ai mult limba maghiara decat cea romana, iar de incerci sa rezolvi o problema, nu ai habar ce vorbesc aia cu tine. De la fata ce te intampina sa-ti asculte problema, birocratii ce se plimba pe culoare si femeile de dau cu matura si mopul.. nu auzi decat o limba. De parca te-ai afla la Budapsta prin minister nu in vechea Dacie. Pacat ca noi oamenii simpli “orbiti de saracie si atatea nevoi” stam cu mainile in buzunar si vedem cum padurile sunt defisate in stil barbar si nimeni nu face nimic, cum spitalele “se duc pe apa sambetei si batranii ne mor”, cum copii nostri pleaca din tara sau se sinucid in floarea vietii, altii devin analfabeti pe capete dar cu diplone in buzunar, iar unii dintre noi emigram pe capete ca s-ai lasam pe “toti Basestii cu Boc-ii lui” sa-si duca la bun sfarsit “telul saracirii si distrugerii Romaniei"
    Dumnezeu sa binecuvinteze Romania!

    RăspundețiȘtergere
  152. "SERVICIU SECRET PE INTERNET:
    "Pretenia" Elenei Udrea, de multe ori intima cu securistii lui Basescu, vechi si noi, au invatat-o si cum sa-si faca propriul ei "SERVICIU SECRET PE INTERNET:

    "Elena Udrea si-a confectionat un "serviciu secret" pe Internet .Agentia de Investigatii Media dezvaluie planurile de protectie contrainformativa prin care blonda de Plescoi a dispus demararea operatiunilor de bruiaj online pe bani publici, inca din luna septembrie 2010t. Consilierii loiali au fost insarcinati cu crearea unui departament secret pentru protejarea imaginii ministresei cu ambitii prezidentiale, pe Internet.

    Cei din serviciul respectiv - repetam, e secret, deocamdata restul angajatilor obisnuiti din ministerul economiei, nu stiu de el, nu apare pe state, dar este bine platit, (surse indicand chiar banii personali ai doamnei Cocos plus alte sume redirectionate de SRI catre aceasta ministra deosebit de ambitioasa - serviciu secret online ce trebuie sa frunzareasca zilnic prin motoarele de cautare, intreg netul si sa caute tot ce apare negativ despre Ministerul Turismului si Dezvoltarii Regionale, dar mai ales despre Elena Udrea.

    Apoi trebuie sa porneasca o campanie de comentarii pozitive pe site-ul respectiv, care sa schimbe sensul celor din articolul cu pricina, coplesind rubricile de comentarii cu apreciri pozitive. Sunt vizate marile ziare cu domenii de Internet, agentii de presa, bloguri de atitudine care inregistreaza trafic ridicat etc. Serviciul cu pricina se afla intr-o alta locatie, nu in cladirea ministerului, de el se ocupa direct unul dintre consilierii personali - Ana Maria Topoliceanu - si are deocamdata 15 angajati, urmand sa se extinda la 25, care vor monitoriza Netul in trei schimburi 24 din 24 de ore, totul din fonduri publice.

    Probabil ca multi administratori de domenii de media, presa romaneasca online, au remarcat ca atunci cand apare un articol negativ despre Elena Udrea, in replica, o cohorta de comentatori se repede sa refaca imaginea lezata a doamnei ministru, a regimului actual si coalitii de guvernamant. adresa exacta. Sursa : (Agentia de Investigatii Media)

    RăspundețiȘtergere
  153. Sunt dezamagit :
    am postat un comentariu despre serviciul secret pe internet al Elenei Udrea, dar se pare ca frica e mai mare si a fost sters instant ..

    RăspundețiȘtergere
  154. - iguana -
    Treziti-va! Criza abia a început! Urmează un apocalips economic!

    Ei bine, dezastrul economic si social Romanesc, dincolo de promisiunile lui Basescu, Udrea, Boc, se produce chiar acum in i2011. Sincer, n-am crezut ca oamenii politici sunt atât de dementi încât sa se împrumute fără măsura si sa cheltuiască absolut tot intr-un singur an.In primul rand, problemele financiare se vor agrava. Statul lui Basescu deja a intrat de o luna in incapacitate de plata. Pentru popor se dezlantuie un cosmar apocaliptic.Milioane de oameni deja si-au pierdut economiile, in acesti 2 ani si jumatate de guvernare PDL.

    Preturile si somajul sunt in crestere.Firmele de stat si private, IMM si trusturile cu capital strain, sunt in pragul falimentului, iar aceasta inseamna ca orase intregi vor ramane fara locuri de munca pana in 2012..Nemultumirile populatiei sunt imense, mocnesc si cresc iar momentul unor manifestatii fara precedent este amanat doar de viitoarele alegeri si de oaarecare speranta de inlaturare a sefului statului si guvernului obedient lui si total incapabil..

    Basescu se confrunta cu o scena politica vulnerabila, o coalitie nelegitima din cauza creeri unei entitati (UNPR) nerecunoscuta si validata de electorat, iar statul duce lipsa unor legi economice reale, aplicabile la nivel national iar -partidele de opozitie si cele ale coalitiei guvernamentale surde la nevoile celor adusi in dezastru de 2 ani de recesiune, se confrunta cu disensiuni grave si aparent ireconciliabile intre elite. Statul Roman a intrat din aprilie in impas economico-financiar.

    Situatia e foarte grava dar factorii responsabili incompetenti sunt incapabili s-o vada. Se imbata cu iluzia unei indreptari a lucrurilor intr-un mod miraculor. Dar motorul exporturilor da semne de oprire. statul ramane treptat fara resurse la buget. Disperarea se va accentua si din nepricepere vor urma in perioada urmatoare, cele mai dure masuri de austeritate din istorie. Austeritatea extrema, penuria de bani, prabusirea cererii interne, revoltele populatiei exasperate, sunt inevitabile.

    Factorii de forta statali sunt destructurati si neloiale, lovite cu duritate de masurile luate de guvern si impotriva lor. Basescu va cadea in urma amplelor greve spontane si revolte ce se vor intensifica cu putere in marile orase. Viitorul cu PDL înseamnă mizerie, frig, foame, somaj, boala, penurie, datorii, moarte.

    RăspundețiȘtergere
  155. SURSE : E posibil ca armata sa nu accepte reorganizarea teritorial-administrativa - part. 1

    Basescu s-ar fi intalnit duminica seara 5.iunie, cu membri ai conducerii PDL, La intalnire ar fi participat 16 lideri ai PDL, inclusiv premierul Boc. la care s-a adaugat ministrul Apararii, Gabriel Oprea si seful SRI. Discutiile au pornit de la o informare secreta, ajunsa la Cotroceni, in legatura cu existenta unei stari de "neliniste crescanda" in randul unor comandanti de divizion si cativa generali de stat major, a armatei din Transilvania si nu numai. Cei prezenti si-au exprimat neincrederea ca pot fi generali ai armatei care sa se implice in actul administrativ guvernamental, datorita interzicerii prin statutul cadrelor militate
    implicarii in viata politica. Basescu a reluat stirea dupa care l-a invitat pe seful SRI sa faca o sinteza a celor aflate de servicii. Acesta a explicat ca".. unele cadre de raspundere cu inalte funcii in armata si garnizoanele din teatrul transilvan si-au exprimat intr-un cadru restrans nemultumirea si iritatea ca propunerea guvernului de aprobare a noii administrari teritoriale pe regiuni si desfintarea judetelor (neconstitutionala in prevederea actualei constitutii) ar fi un pericol pentru integritatea viitoare a frontierelor si integritatii statului Roman , in contextul ofensivei magiare interne si externe pentru crearea unei enclave minoritate in inima statului roman, ce ar destabiliza in mod voit, unitatea teritoriala actuala si in perspectiva prin dorinta treptata de creare a unui stat maghiar in transilvania si unui coridor terestru pana la patria mama" Discutiile au durat 3 ore si pe teme privind accelerarea restructurarii intreprinderilor de stat, legea minoritatilor, restructurarea politistilor si ANAF, la final punandu-se accentul pe o accelerare a tuturor acestor reforme pentru a nu da timp situatiei relativ calme a populatiei sa se schimbe si a nu mai putea fi ulterior implementate in practica si destabiliza coalitia de guvernare.

    RăspundețiȘtergere
  156. SURSE : E posibil ca armata sa nu accepte reorganizarea teritorial-administrativa - part. 2

    Basescu a incheiat insistand pe efortul de-a se "monitoriza situatia generalilor in functii de mare rasundere care printr-un exces de pot duce la tulburari si caderea guvernului iar o solidarizare prost inteleasa cu cei din alte judete din afara transilvaniei risca stabilitatea statala sau creea conditiile unei posibile lovituri de stat, pe fondul nemultumirii generate de salarii, dotari, miscarile de strada a fostilor colegi acum restructurati si sentimentelor nationalist-patriotarde, gresit interpretate acum in plin secol. 21." Basescu a amintit de existenta unui document CIA, scret care avertiza ambasada americana la Atena, ca exista un risc insemnat, ca in Grecia, pe fondul crescand al nemultumirii populare si iminenta intrare in stare de faliment a statului, exista riscul major al unei lovituri de stat militare, cum s-a mai intamplat in aceasta tara. In documentul CIA se vorbeste si de vulnerabilitatea Romaniei de-a se confrunta cu o astfel de amenintare, in spcial din considerente nationaliste si provocarii legislative, santajului politic, privind crearea unei autonomii maghiare in Transilvania. Militari cu inalte functii de raspundere aratandu-si dezamagirea fata de cedarile pe plan legislativ la care e complice puterea actuala, fara sa ia o atitudine dura fata de astfel de manifestari revansard-iredentiste magiare." Ministrul apararii Gabriel Oprea a declarat ca : "este la curent ca doi-trei sefi de stat major si doi generali de garnizoane din Ardeal ar fi initiat o astfel de dezbarere la o intalnire cu ocazia unui moment festiv familial[...]," dar pe un ton linistitor a insistat ca "...nu e un pericol pentru guvern acest lucru.. e criza si oamenii isi expun nemultumirile mai cu nervozitate, nu e nimic oficial, dar ca situatia e monitorizata, iar in traditia statului Roman presiuni de ordin militar sau lovituri de stat, nu ne sunt caracteristice. spre deosebire de Spania sau Grecia.[..]"
    P.S. De la acest punct sursa care a dezvaluit tema acestei sedinte secrete, nu a mai avut acces in sala si nu se stie cum au decurs in continuare discutiile.

    RăspundețiȘtergere
  157. BAZA SECRETA A SPIONAJULUI

    Poate ca descrierea pe care o face scriitorul Emil Cerneak iezuitilor, in cartea sa, "Cinci secole de razboi secret", este printre cele mai semnificative:

    1. - Statutul si regulamentul iezuitilor erau subordinate scopului de a-i transforma in propovaduitori si agenti zelosi ai catolicismului, iar deseori in agenti secreti sau organizatori ai unor servicii secrete;

    2. - Adesea, confesorul unui rege sau seful unei scoli a iezuitilor era, in fond, rezidentul caruia ii era subordonata o larga retea de spionaj sau seful unei scoli de spionaj;

    3. - Preotii audiau cursuri speciale, devenind spioni sau diversionisti bine instruiti. Deseori, rolurile de predicator si spion erau cumulate de aceeasi persoana. Uneori, spionul iezuit renunta la camuflajul de predicator;

    4. - Agenti ai ordinului iezuit puteau fi atat membrii ordinului, cat si persoane laice.
    De regula, iezuitii actionau doar ca o forta ce conducea din umbra, cautand sa realizeze cele mai tenebroase actiuni cu "maini" straine;

    5. - Nu de putine ori, iscoadele-spionii din "Compania lui Iisus" unelteau chiar pe teritoriul adversarului. In alte cazuri actionau pe ascuns (secret) prin persoane interpuse, ei insisi ramanand in tarile catolice, inaccesibile dusmanilor lor;

    6. - Spionii iezuiti erau gata sa ajute pe cei de la conducerea statului in care se aflau sau, din contra, sa actioneze impotriva acestora, sa incite masele populare la tulburari, sa predice, pe ascuns sau deschis, uciderea celor pe care-i considerau adversari sau piedici in drumul lor catre atingerea unor obiective, totul in functie de scopurile pe care le urmareau la momentul respectiv in tara vizata;

    7. - Iezuitii aprobau si sprijineau incercarile unora de a instaura in Europa dominatia unei singure puteri religioase, desigur cea catolica. "Compania lui Iisus" nu a tinut niciodata seama de faptul ca o asemenea perspectiva este cu totul potrivnica intereselor altor religii si tari (state);

    8. - Ordinul iezuit, pe langa serviciul propriu de informatii, a avut si unul de contraspionaj. Nu a existat o organizatie aparte, dar toti membrii ordinului aveau si obligatia de a depista si demasca pe dusmanii strecurati in randurile lor. "Contraspionajul" actiona in special impotriva celor care , la un moment dat, se rupeau de trecutul lor si porneau sa demaste tainele (secretele) si scopurile "Companiei lui Iisus".

    Interesanta afirmatia scriitorului John Le Carre, in cartea sa, „Spionul Perfect”:

    „Pentru fiecare operatiune de spionaj, exista o misiune oficiala si alta secreta, ascunsa cu mare maiestrie. Misiunea oficiala trebuie sa se puna de acord cu regulile societatii si sa le respecte. Dar ceea ce se afla ascuns (secret), motivul real al misiunii, trebuie sa-si gaseasca maniera potrivita in care aceasta sa fie dusa la indeplinire.”

    http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/02/spioni-in-sutana.html

    RăspundețiȘtergere
  158. Culise PDL : Directiva "Udrea": Nicio femeie in PDL nu mai are voie sa mai fie frumoasa

    Se vorbeste mult despre o directiva ce s-a dat in PDL ca in partid sa nu mai fie aduse femei frumoase, ci numai urate de-a binelea. Asta dupa ce mai multi membri se inconjurasera de asa-zise stagiare sau consiliere, de care mai de care, de se impiedicau Elena Udrea si Roberta Anastase pe holuri. Pentru ca multe din fatuci ajunsesera si prin parlament, pe la o tigara, pe la o cafea, iar cand erau intrebate se arondau imediat la una din figurile PDL.

    Acum se spune in partid ca Udrea mai mult s-a aratat furioasa pe fetele tinere si frumoase in comparatie cu ea, unele dintre ele punand-o in umbra. Alte guri soptesc pe la colturi ca "directiva" s-a dat ca nu cumva sa fie tentat "Nea Traian" de cateva consiliere noi de prin PDL. Una peste alta, trebuie sa ne asteptam ca pe la PDL sa vedem de-acum numai ciumafai, gen "moartea pasiunii". Totusi, daca ne uitam cu atentie prin Modorogan nu putem spune, la capitolul consiliere, ca e concurs de Miss. Dimpotriva! dupa cum spune Agentia de investigatii media

    RăspundețiȘtergere
  159. SAH MAT!
    SCANDALUL CRAESCU VERSUS GITENSTEIN VIA BASESCU

    http://www.nymagazin.com/dezvaluiri.html?aid=3171

    RăspundețiȘtergere
  160. ROBERT HORVATH SUA
    BASESCU SPRE SCAUNUL ELECTRIC

    DUPA DECLARATIA CIA si FBI - SUA : BASESCU ARE SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT Prietenul serviciilor romanesti si al lui Basescu, seful Al Queda Ben Laden a fost nu demult ucis Pakistan. CIA a reusit sa dea de mesagerul lui si sa descopere unde- ascuns Ben Laden.Ceace nu se stie la Bucuresti si se ascunde cu indemanara prin filtrul tacerii totale, este ca SUA au fost in urmarirea unui alt mesager ce-a condus CENTRUL FINANCIAR Al Queda in Romania.Banii proveniti din contrabanda de tigari si cafea,au fost baza financiara a actiunilor Al Queda in Romania.

    Contrabanda sa facut sub ochiul atent al serviciilor romanestti conform directivelor lui Basescu. DOCUMENTUL GUVERNULUI SUA: "Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence Stuart Levey":Iata un fragment senzational :

    "In addition to providing financial, material, or technological support to AQI and al-Qai'da, al-Dulaymi provides services to Usama bin Laden. As of late January 2007, al-Dulaymi allegedly carried a letter from bin Ladin to AQI leader Abu Ayyub al Masri, and in 2006, acted as an intermediary between AQI and al-Qai'da members surrounding bin Laden.SI ACUM ATENTIE As of mid-2007, al-Dulaymi was in charge of an al-Qai'da network in Europe comprised of two cells, including one in BUCHAREST, ROMANIA that financed al-Qai'da in Europe by smuggling cigarettes and coffee." http://www.implu.com/government_news/498/134975

    CENTRUL Al QUEDA LA BUCURESTI ? Raspuns simplu : Al Queda a cumparat cu bani grei umbrela si sprijinul logistic al servicilor iar actiunea de filare a devenit o actiune de acoperire. CIA cunosc perfect contributia lui Basescu la aceasta actiune.

    Doctrina SUA e clara : Cei care ascund sau sprijina terorismul sunt teroristi !!E clar ca Basescu are scaunul electric asigurat. Momentan Obama are atentia concentrata pe colapsul economic intern in tandem cu apropiata campanie electorala, dar sigur nu va lasa nepedepsiti pe cei care pentru bani grei, ajuta terorismul. {Robert Horvath - SUA)

    RăspundețiȘtergere
  161. CITITI SI AICI
    http://ziarulscmd.blogspot.com/2011/06/flota-romaneasca-disparuta-fara-urma-in.html

    RăspundețiȘtergere
  162. În Islanda, tara in care guvernul a fost demis in totalitate , marile bănci au fost naţionalizate, s-a decis să nu se plătească datoria creata în Marea Britanie şi Olanda, din cauza politicii lor financiare rău intentionate şi s-a creat un grup popular pentru a rescrie constituţia. Şi toate acestea paşnic. O revoluţie împotriva puterii care ne-a adus la criza actuală. De ce aceste fapte nu au devenit cunoscute de doi ani:
    Ce se întâmplă dacă alţi cetăţeni UE vor lua exemplu?
    Iata pe scurt, istoria evenimentelor:
    2008. Se nationalizeaza cea mai mare banca din tara. Se prăbuşeşte moneda, bursa isi suspenda activitatea. Ţara este în stare de faliment.
    2009. Protestele populare din fata parlamentului fac sa fie convocate alegeri anticipate si provoava emisia primului-ministru şi a membrilor guvernului in bloc. Continuă situaţia economica nefavorabila.
    Printr-o lege se propune rambursarea datoriei catre GB şi Olanda avand de plată suma de 3.500 de milioane de euro, o sumă pe care toate familiile islandeze sa le plateasca lunar pentru următorii 15 ani la 5,5% interese.
    2010. Oamenii ajung să iasa în stradă şi cer ca aceasta lege sa fie supusa referendumului.
    În ianuarie 2010, preşedintele refuză să o ratifice şi anunţa că se va consulta poporul.
    La referendumul, organizat în luna martie 93% din voturi au fost impotriva acestei legi.
    Pentru toate acestea, guvernul incepe o anchetă pentru a rezolva responsabilităţile legale ale crizei. Începe arestarea mai multor bancheri seniori şi directori. Interpolul emite un ordin, şi toti bancherii implicati, pleaca din ţară. În acest context de criză, se alege o adunare pentru a elabora o nouă constituţie care să includă lecţiile învăţate în urma crizei şi pentru a înlocui pe cea curenta, o copie a constituţiei daneze.
    Pentru a face acest lucru, se merge direct la poporul suveran.Se aleg 25 cetăţeni fără afiliere politică , din 522 care si-au depus candidaturile, pentru care era necesar sa fie majori şi sa aiba sprijinul a 30 de persoane.
    Adunarea constituţională începe activitatea în februarie 2011 prezinta un proiect de constituţie bazată pe recomandările poporului din diverse reuniuni din întreaga ţară.
    Noua constitutie trebuie să fie aprobata de către actualul Parlament şi de cel care se va forma după alegerile legislative.
    Aceasta este scurtă istorie a Revoluţiei Islanda: demisia guvernului în bloc, naţionalizarea băncilor, un referendum pentru a permite amenilor să decidă cu privire la deciziile economice, închisoare pentru cei responsabili pentru criza şi rescrierea constituţiei de către cetăţeni.
    S-a menţionat acest lucru în mass-media europeană?
    S-a comentat cu privire la acest lucru in talksourile politice?
    S-au văzut imaginile de la evenimentele la televizor? Bineînţeles că nu.
    Oamenii islandezi au fost în măsură să dea o lecţie pentru toată Europa, să se impotriveasca intregului sistem şi sa ofere o lecţie de democraţie intregii lumi.
    Multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  163. SUNT ARCTURIENI SUB ISLANDA. A FOST EXPERIMENTUL LOR.

    RăspundețiȘtergere
  164. NU VA MAI VAITATZI CA NISTE BABE DUPA IDIOTU'
    VOSTRU DE BASHINA PUTUROASA, CA ASTA NU ARE NICI CANCER, NICI NIMIC!DIN PACATE PTR. NOI CEI CARE IL URAM DE MOARTE, NOI NU MAI AVEM NICIO SPERANTA ! ASTA E NOSFERATU' N-ARE NICI PE DRACU',ASTA VA INGROAPA PE TOTI, CA E SANATOS TUN, DOAR MIMEAZA CA E BOLNAV, CA SA II MAI ATRAGA PE ROMANII "MILOSI", ADICA "PROSTI" SA IL MAI VOTEZE LA ALEGERI, ASTA E TOT ! ASA CA VA PROSTESTE ASTA CUM VREA EL ! O SA VA INGROAPE PE TOTI, CA ASTA E DRACUL GOL! N-ARE MAMA, N-ARE TATA, ARE INSA CARNE DE TUN DIN VOI ASTIA PROSTII, CARE-L IDOLATRIZATI PE CRETINUL ASTA CARE NE-A DISTRUS TZARA, BAI PROSTILOR, VOUA NU VA PASA CHIAR DELOC DE TZARA ASTA??????????!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  165. un film despre inscenarea nucleara
    din 11 Septembrie 2001

    www.romania.bplaced.net

    RăspundețiȘtergere
  166. SOC si Groaza
    - Romania in dezastru, spre incapacitate de plata !
    Propunere a lui Boc activului PD ca studiaza posibilitatea desfintarii pensiilor
    de stat si a salariului minim .

    Premierul Emil Boc a declarat, marti, "ca romanii nu pot fi cu adevarat liberi decat daca nu vor mai fi dependenti de stat si, de aceea, statul trebuie sa nu mai intervina. Oamenii nu pot fi liberi decat daca nu mai sunt dependenti de stat. Potrivit spuselor sale, statul interventionist nu serveste cetatenilor si este importanta evitarea caderii in capcana cererii sociale.

    Desfiinţarea pensiilor de stat şi a salariului minim pe economie sunt propunerile Institutului de Studii Populare, o fundaţie oficială a Partidului Democrat Liberal, potrivit Realitatea.net.

    Salariile ar trebui stabilite în urma negocierii directe dintre patroni şi angajaţi, fără "piedica" unui salariu minim garantat, fixat de guvern. Autorii proiectului, de la Institutul de Studii Populare, îşi argumentează poziţia susţinând că legislaţia privind salariul minim poate împiedica angajarea pe salarii mici, corespunzătoare "productivităţii valorice marginale". Cu alte cuvinte, în absenţa salariilor minime, angajatorii devin pionii principali în plata muncilor prost plătite.

    În acest proiect se propune şi desfiinţarea sistemului public de pensii pentru că, potrivit calculelor făcute de autorii proiectului, la ora actuală românii recuperează la pensie doar un sfert din banii pe care i-au dat. Practic, acest lucru va presupune încetarea contribuţiilor sociale la buget, cu achitarea pensiilor existente.

    http://www.bursa.ro/propunere-pdl-fara-pensii-publice-si-salarii-minime-132236&s=politica&articol=132236.html


    "Pe fond, cererea soc nu va fi niciodata pe deplin acoperita. O extindere a statului reprezinta sursa principala a crizelor economice. Aceasta cerere sociala nu poate fi nelimitata, promisiunile politice nu pot fi infinite. Promisiunile sociale fara acoperire duc la colaps economic", a explicat seful Guvernului. " Astfel ca in cadrul dezbaterii - economia sociala de piata - un proiect de reforma a societatii romanesti", organizata de fundatia PDL - Institutul de Studii Populare si Fundatia Konrad Adenauer s-a desprins ideea ca PD sa studieze posibilitatea desfintarii pensiilor de stat si a salariului minim garantat. Stirea a fost data de consiliera Vass si Valeriu Stoica. !

    RăspundețiȘtergere
  167. Bilderberg, FMI, Banca Mondiala
    FOARTE INTERESANT
    http://misa-yoga.blogspot.com/2011/06/dezvaluirile-incendiare-ale-unui.html

    RăspundețiȘtergere
  168. SOCANT - Basescu izolat pe plan extern, dupa ce irita Rusia, incheie acorduri ce irita occidentul.

    Acord intre dictatori : Basescu,Boc si Kim Jong Il, Coreea de Nord

    Acord ciudat intre Romania si Coreea de Nord, ce vizează domeniile culturii si invătămantului Acord cel putin ciudat intre Guvernul Boc si cel din Coreea Comunistă. Săptămana trecută Executivul a aprobat un acord de colaborare "in domeniile culturii, invătămantului, stiintei si sportului" cu Republica Coreea de Nord

    HOTĂRÂRE nr. 575 din 1 iunie 2011 pentru aprobarea Acordului dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Populare Democrate Coreene privind colaborarea in domeniile culturii, invătămantului, stiintei si sportului, semnat la Phenian la 18 noiembrie 2010

    In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicată, art. 20 din Legea nr. 590/2003 privind tratatele, Guv. Romaniei adoptă prezenta hotărare.

    Articol unic
    Se aprobă Acordul dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Populare Democrate Coreene privind colaborarea in domeniile culturii, invătămantului, stiintei si sportului, semnat la Phenian la 18 noiembrie 2010.

    PRIM-MINISTRU
    EMIL BOC
    Contrasemnează:
    Ministrul afacerilor externe,
    Teodor Baconschi
    Ministrul culturii si patrimoniului national,
    Kelemen Hunor
    Ministrul educatiei, cercetării,
    tineretului si sportului,
    Daniel Petru Funeriu
    Ministrul finantelor publice,
    Gheorghe Ialomitianu

    ANEXA:
    ACORD intre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Populare Democrate Coreene privind colaborarea in domeniile culturii, invătămantului, stiintei si sportului. Publicat in Monitorul Oficial cu numărul 450 din data de 28 iunie 2011

    Art. 18
    Prezentul acord este valabil pentru o perioadă de 5 ani, după care va fi prelungit, in mod automat, pe noi perioade succesive de cate 5 ani, dacă niciuna dintre părti nu il va denunta in scris pe căi diplomatice cu 6 luni inainte de expirarea termenului de valabilitate.

    Publicat in Monitorul Oficial cu numărul 450 din data de 28 iunie 2011
    Acordul a fost semnat la Phenian la 18 noiembrie 2010, dar a fost aprobat de Guvernul Boc in 1 iunie 2011, iar Hotararea de Guvern a aparut in Monitorul Oficial in 28 iunie 2011.

    Vezi articol presa :
    http://bibliotecarul.blogspot.com/2011/07/de-ce-nu.html

    Monitorul Oficial :
    http://freelex.juridic.ro/DocumentView.aspx?DocumentId=141096

    Romania - cu un guvern de "dreapta" gaseste momentul potrivit pentru a incheia un acord "cultural, stiintific" Exprima acest acord visurile, dorintele guvernului "LIBERAL" pentru o asemenea directie de dezvoltare a tari. Mai tovarasi chiar ati luat'o razna!!! Acum suparam U.E, Coreea de Sud, Japonia si SUA.

    RăspundețiȘtergere
  169. Interesant. ''Istoria se repeta''. Un lucru general valabil, daca nu se invata din ea.
    In cazul de fata, se pare, poate, profetiile se implinesc, incetul cu incetul (Nostradamus - Vanga), depinde cum gandeste ''Elita'', pentru ca, se pare, dupa cum orchestreaza ''Ei'', asa va trebui sa jucam,toti. Sunt care se impotrivesc ''cantecelor'' NWO.
    Se sepune ca o picatura de apa mareste oceanul, dar doua picaturi. Daca suntem puternici,unul langa celalalt,ne ajutam reciproc o sa fie bine!



    Daca o sa se vada ''cantece'' pe cer nu o sa fie
    bine!

    RăspundețiȘtergere
  170. Politic
    PDL pune mana pe Internet cu 100 de milioane de euro
    --------------------------------------------------
    Comentand intr-un cadru restrans al PDL, ultimele sondaje de opinie (IMAS si CCSB) europarlamentarul Cristian Preda a explicat ca alegerile viitoare fara Internet sunt egale cu zero, iar cota de popularitate a partidului, deja in pronuntat declin se va prabusi vertiginos daca "PDL nu pune mana cu hotarare pe Net".

    Preda, alaturi de alti lideri de opinie PDL au primit dispozitie de la seful Traian Basescu sa pregateasca o ofensiva fara precedent pe Internet, inca de pe acum. Si sa caute, o firma de afara care sa puna in aplicare planul, urmand ca in zilele urmatoare sa se intalneasca la Snagov, pentru a pune la punct un studiu si discuta amanuntele unei astfel de intreprinderi de propaganda electorala.

    "Daca televiziunile sunt ale mogulilor, Internetul poate reprezenta un puternic camp de lupta care sa surmonteze diferenta mare de audienta pe care o ofera televiziunile cu audienta si ostile noua. PDL vrea sa aiba de partea-i TVR plus Internet. Atat pentru locale, cat si pentru parlamentarele din 2012", a declarat el.

    Fondurile sunt nelimitate si vor fi puse la dispozitie, de un investitor strain: Adriean Videanu.declara : "Echipa Internet" coordonata de domnul europarlamentar si Elena Udrea, are la dispozitie mai putin de doua luni pentru a elabora un plan strategic de acaparare a on-lineului romanesc, inclusiv prin achizitionarea de site-uri prin interpusi."

    Surse politice cu rang inalt din PDL, vorbesc despre o suma fantastica aruncata in aceasta lupta, de 100 de milioane de euro, din care 75 milioane participatie privata, 25 milioane din surse economisite de ministere, comisioane, diverse, urmand a fi restituite dupa alegeri. Cristian Preda declara ca "aceasta activitate a partidului este fireasca intr-o lupta electorala, cand opozitia este intr-o mare ofensiva pe televiziunile mogulilor si chiar daca sumele investite vor fi mai mari decat toate afacerile de presa online Internet din Romania luate la un loc si nu vad nimic ilegal in actiunea propusa."

    Conceptul pare a fi total diferit de ceea ce s-a folosit in campania trecuta, iar de aceasta strategie de campanie se va ocupa o mare firma specializata din strainatate, in curs de selectie, care ar urma sa puna in aplicare strategia, sub coordonarea "lupilor tineri" ai tineretului PDL, condusi de Elena Udrea si Preda.

    RăspundețiȘtergere
  171. Concomitent cu distrugerea Serviciilor Secrete româneşti, se constată o tot mai mare prezenţă pe teritoriul României a unor forţe speciale externe care şi-au infiltrat agenţi în mai toate sectoarele strategice, inclusiv la nivel decizional. „Democraţiilor” vestice le-a stat în gît securitatea română pentru că, atîta timp cît a funcţionat contraspionajul autohton, acestea nu prea au avut curajul să acţioneze de o manieră atît de evidentă cum o fac astăzi. Şi pentru că aceasta trebuia să dispară definitiv, au forţat pînă la absurd factorii decizionali de după 1990 să se dispenseze de toate cadrele de informaţii active din perioada anterioară. Motivele au fost simplu de găsit şi s-au legat de aspiraţia României de a intra în blocul politico-militar NATO şi în Uniunea Europeană. Primul pas efectiv în această direcţie s-a făcut în mai 1992 şi a aparţinut masonilor români, prin înţelegerea de la Istanbul a marelui comandor Marcel Schapira (evreu) cu Fred Kleinknecht, reprezentant al masoneriei americane apropiate ordinului evreiesc B’nai B’rith. S-a lansat astfel ideea că intrarea României în NATO reprezintă o apropiere militară de S.U.A. şi, deci, o garanţie pentru stabilitatea unei economii româneşti de tip capitalist. Dar evreii sînt cei care au văzut cel mai mare avantaj în această angajare politico-militară. O ţară membră NATO face o serie de angajamente, atît publice, cît şi secrete, mai ales faţă de S.U.A., unul dintre acestea fiind aservirea parţială a Serviciilor Secrete ale respectivei ţări faţă de Serviciul Special Extern american (C.I.A.). Acesta este şi motivul pentru care, în 2002 (anul invitării oficiale a României de aderare la NATO), s-a pus problema dacă occidentalii din NATO mai pot accepta sau nu ca lucrători din fosta Securitate să fie ofiţeri ai S.R.I.. Şi ce şi-au propus au şi realizat, pentru că, începînd cu anul 2002, ofiţerii de Informaţii care lucraseră şi în Securitate puteau fi număraţi pe degete. În acest fel, şi-au creat condiţiile propice de acţiune pe un teren care devenea de acum cvasi-virgin. În afară de cele consacrate deja ca fiind cele mai puternice Servicii Speciale străine, FSB şi CIA, o prezenţă şi o influenţă tot mai mare a început să o aibă Serviciul Secret israelian Mossad. Cu subtilitatea specifică acestuia, s-a construit o reţea puternică de influenţă, care acţionează cu predilecţie în zona Ministerului Apărării Naţionale. Unul dintre cei mai importanţi pioni guvernamentali, direct responsabil de aceste acţiuni, este masonul Victor Babiuc, fost ministru al Apărării al României, al cărui nume de cod printre agenţii SPP era chiar Mossadiuc şi care se număra printre oamenii de legătură ai ofiţerului israelian Shimon Nahor (cel inculpat pentru trafic de arme). Legat de modul în care spionajul israelian obişnuieşte să se implice în desemnarea miniştrilor Apărării ai altor ţări este semnificativ celebrul episod, relativ recent, al războiului Israelului cu Siria. Astfel, Mossad-ul a reuşit, la un moment dat, să schimbe identitatea şi biografia unui evreu sirian pe care îl recrutase ca agent, pentru ca mai apoi să-l propulseze pînă în funcţia de ministru al Apărării al Siriei. De pe poziţia de şef al armatei siriene, acesta a transmis Israelului toate informaţiile „de front” în momentul declanşării atacului Siriei. Evident că ofensiva siriană a fost un fiasco, iar Israelul şi-a lărgit teritoriile. În 1998, în mediul analiştilor militari au apărut informaţii potrivit cărora, în urma unor tratative secrete dintre Turcia şi Israel, s-ar fi încheiat o Axă strategică Ierusalim-Ankara, care reprezenta o alianţă militară cu caracter ofensiv, îndreptată împotriva refacerii sferei de influenţă a Rusiei în Estul Europei şi în Balcani. (urmeaza)

    RăspundețiȘtergere
  172. (urmare)Pentru atingerea acestor deziderate, politicienii şi staff-urile Serviciilor Secrete din Israel şi Turcia ar fi declanşat o adevărată ofensivă, în scopul fărîmiţării statelor naţionale din Balcani, prima victimă fiind fosta Republică Socialistă Federativă Iugoslavia. În paralel, cu acordul tacit al S.U.A. şi al Germaniei, se acţiona împotriva României, prin instigarea la obţinerea autonomiei Ardealului. Totuşi, în concepţia Serviciilor Secrete din cele două ţări, în acest acord (Axa strategică Ierusalim-Ankara) urmau să fie incluşi şi Bucureştii. În ceea ce priveşte România, Israelul era interesat atît de porturile strategice de la Marea Neagră (fie chiar şi pentru trupele americane), cît şi de viitorul spaţiu de complementaritate al Transilvaniei.

    Anihilarea unei posibile alianţe ortodoxe, cuprinzînd Rusia, Grecia, România, Bulgaria, Serbia, se află, de asemenea, pe unul dintre primele locuri în planurile Serviciilor Secrete ale Israelului, cu binecuvîntarea S.U.A. şi a Germaniei. Dar, după cum s-a putut constata, Israelul este la fel de interesat şi de industria de armament a României. Nu mai este un secret pentru nimeni că o mare parte din industria de armament românească a fost sistematic distrusă după 1989, în favoarea importurilor din Israel. O altă parte a fost acaparată de oamenii de afaceri evrei. Vom aminti pentru început un fapt bine cunoscut: acela că printre cei mai mari traficanţi de armament din lume, probabil chiar în frunte, se află evreii. Cazul Shimon Nahor din România o demonstrează cu prisosinţă. După anul 1989, importurile româneşti de tehnică militară mediate de evrei nu au mers doar pe relaţia cu Israelul. Şi alte mari afaceri, precum Afacerea Dracula - Bell Helicopters – IAR Ghimbav Braşov (care era să ne coste aproape 3 miliarde de dolari americani), deşi veneau dinspre S.U.A., au fost intermediate tot de politicieni şi afacerişti evrei. În privinţa acaparării României ca piaţă de trafic şi de desfacere a industriei militare israeliene, o activitate excepţională a avut-o Serviciul Secret Extern al Israelului, Mossad. Una dintre companiile israeliene care s-au agăţat, efectiv, de gîtul industriei româneşti de armament este firma Elbit. Compania israeliană Elbit este o veche cunoştinţă a reprezentanţilor Ministerului român al Apărării. Societatea israeliană, reprezentată astăzi în România de fostul ministru ţărănist al Internelor şi Apărării, Constantin Dudu Ionescu, în prezent membru de vază al PDL, derulează contracte de zeci de milioane de euro cu structurile MApN. Numai în anul 2010, societatea israeliană Elbit Systems a furnizat tehnică de peste 48 de milioane de lei. Constantin Dudu Ionescu a fost angajat de israelienii de la Elbit la 6 ani după ce a părăsit ministerul, cu care aceştia aveau în derulare un contract în valoare de 350 de milioane de dolari, pentru modernizarea a 110 avioane MIG 21, semnat în 1993, pe cînd Dudu Ionescu era în funcţie. În cele din urmă, programul de modernizare a costat peste 500 de milioane de dolari, iar procesul de cosmetizare a avioanelor s-a încheiat în anul 2002, şi nu în 1997, aşa cum prevedea iniţial contractul. Constatăm astfel că fostul ministru Dudu Ionescu a gestionat şi el acest contract. Retehnologizarea MIG-urilor româneşti urmărea compatibilizarea avioanelor de luptă cu standardele NATO şi creşterea duratei de folosinţă. În acest moment, MApN a anunţat că flota aeriană de luptă este uzată şi că resursa de zbor a acestor avioane este aproape de epuizare. În urmă cu circa 7 ani, au existat semnale că prăbuşirea avioanelor militare româneşti, respectiv a MIG-urilor, ce cădeau ca muştele, ar avea legătură cu activitatea de sabotaj organizată de Mossad pentru a determina autorităţile române în materie să accepte implementarea sistemul de ghidaj electronic SOCAT, aparţinînd firmei israeliene Elbit System Ltd., în întreaga aviaţie militară românească. (urmeaza)

    RăspundețiȘtergere
  173. Despre Masonul Isarescu4 august 2011 la 04:06

    Daca ziaristul Ohanesian si-a permis sa deconspire ofiteri de mare calibru ai SIE (ceea ce se traduce prin INCALCAREA GRAVA A SIGURANTEI NATIONALE prin dezvaluirea “fantomelor” active ale Romaniei pe teritoriul altor tari) si sa puna in pericol fara precedent cadrele operative ale spionajului romanesc - ofiteri de marca care mor pentru Romania prin tari straine si pentru un salariu de mizerie - nu vad de ce Romanialeaks.org nu ar dezvalui apartenenta, pe statele de plata ale SIE, ale unor cozi de topor precum Mugur ISARESCU! DA, ati citit bine: “trilateralul”, asasinul sistemului bancar romanesc, spionul Illuminati la Bucuresti, hotul aurului de la Rosia Montana, mincinosul din fruntea BNR, fabricantul de alcool contrafacut pe care-l vinde prin restaurante de lux la preturi ce sfideaza bunul simt, ISARESCU in persoana, primeste leafa de la SIE (in speta de la sluga lui Patriciu, recte Razvan UNGUREANU), in cuantum de 50.000 RON/luna, in calitate de... “ofiter”. Ofiter de care?!
    Mugur Constandin Isărescu, a mai fost “ofiter”. Cu state de plata întocmite de fosta Direcţie a Securităţii Statului, si apoi transferate pe sest la... Serviciul de Informatii Externe. Transferate CAND? Cum “cand”? pai imediat cum omul lui Dinu PATRICIU, adica spelbul Razvan UNGUREANU, a fost uns de catre presedintele Romaniei (domn’ Traian, aveati toate tiglele pe casa cand ati semnat “numirea” asta???). Pana ne va chema numitul ISARESCU in instanta ca sa ii aratam IN SEDINTA PUBLICA LEGITIMATIA de la SIE, prezentam intregul tablou infractional al individului, cu consecinte grave nu doar asupra Romaniei, dar si asupra politicii monetare internationale:
    devalizarea BANCII DACIA FELIX
    cumnat colonel DIE (fost lucrător la ambasada României din USA), asociat in afaceri cu familia Adrian NASTASE, pion principal in acte de santaj politic;
    premiile în bani acordate membrilor CA al BNR între 1991 – 2006;
    cumpărarea ilegala a SC Progresul SA de către BNR;
    autorizarea noilor bănci şi ”omorârea” tuturor băncilor româneşti;
    circulaţia în paralel a două emisiuni bancare (mult prea mult timp);
    ştanţarea de monezi periculoase (prin dimensiuni) şi totodată toxice (prin aliaj), în 2005;
    falsă “monedă” – adică bonurile de masă – tolerată pe piaţă;
    falsa bancnotă de 500.000 (cea semnată de Emil Iota Ghizari – şi costurile înlocuirii sale);
    bancnotele de plastic cu “durată de viaţă” garantată la 7 ani, care devin “ilizibile” după trei ani de folosire;
    emiterea bancnotei de 2000 lei (Eclipsa) + moneda + costuri ştanţare/tipărire; transport; asigurare transport, etc.;
    falsificarea raportulului Curţii de Conturi a Romaniei din 1994 pana in prezent;

    RăspundețiȘtergere
  174. Despre Masonul Isarescu - 24 august 2011 la 04:09

    sponsorizările de un anume tip…
    reglementarea activitătii de control şi îndrumare abia în ultimii ani;
    conturile lui Ceauşescu, conturile Crescent (şi cum au fost aduşi aceşti bani în ţară);
    falsificarea conturilor DIE şi respectiv DIA;
    licitaţiile pentru lucrări efectuate (inclusiv restaurarea BNR), mobilier, birotică, parc auto, consumabile, cu atenţie la achiziţiile direcţiei de informatică (director Cristian Croitoru, nepot) de tehnică, birotică, etc.;
    sponsorizările ilegale ale clubului “Progresul”;
    ajungerea – în 1999 – a României în prag de incapacitate de plată!
    confiscarea valutei particularilor ( efectul Ghiba);
    relaţiile cu Leonida Teohari (grupul Darianne) – credite luate de Leonida Teohari şi garantate de BNR, deşi era interzis prin lege ca BNR să crediteze particulari sau să deruleze programe agricole;
    idem 1992 Elvila International srl! credite de 2,8 miliarde lei de la BRCE cu care a achiziţionat 6,6 milioane $, deşi era interzis de regulamentul valutar (226lei/$);
    BRD vândută cu 135 milioane $ (Statul Român fiind obligat prin contract să cumpere acţiunile deţinute de Société Generale la banca Franco-Română!);
    plasarea banilor CEC la Credit Bank, Columna, FNI;
    numirea Mariei Constantinescu vicepreşedinte la Bancorex;
    contractul BNR cu HCS srl (tatăl lui Mugur Constandin Isarescu = reprezentant HCS SRL) pentru transport bancar specializat ;
    HCS SRL – importul materialelor necesare (pentru ştanţarea monezilor de 1, 5, 10, 20, 50, 100 lei şi pentru tipărirea bancnotelor de 500, 1000, 5000 lei) prin HCS srl (in 1991 – 1992 ~ 31,1 miliarde DM + 10 milioane franci elveţieni;
    înscrierea în bilanţul BNR a sumei de 523 milioane $ (plus dobânda = 888,1 milioane $) fără evidenţe contabile, ca plăţi externe autorizate de Dan Pascariu (fost şef Bancorex);
    deturnarea (în 1991) a sumei de 652,2 milioane $ de la FMI şi donarea sumei către BRCE la cursul de 60 lei/$, deşi legea cerea ca operaţiunea să se facă la cursul pieţei (300 lei/$);
    tipărirea de bani fără suport real (1993) încercând să înşele FMI şi îndatorând bugetul statului cu 3.000 miliarde lei;


     ascunderea diferenţelor favorabile rezultate (în 1991 – 1992) din reevaluarea stocurilor de aur şi argint (347,6 miliarde lei) şi neevidenţiate în bilanţurile anuale;
     înregistrarea inventarului scriptic egal cu inventarul faptic;

    cu focalizare pe:
    1990 - declaraţie în fals (despre vechimea obligatorie în sistemul bancar) pentru a fi numit guvernator BNR;
    1990 - a găsit în stoc 470 t argint fin şi în conturi peste 2 miliarde $ plus peste 4 miliarde $ în creanţe;
    - a schimbat 470 t argint fin pe 6,6 t aur pe care l-a depozitat în Elveţia (în ce condiţii?)
    - tot în Elveţia a ajuns (daca a ajuns) şi aurul cumpărat de Ceauşescu în martie 1989 din Iran: 21 t aur pur;
    1991 - deturnarea destinaţiei fondurilor (652 milioane $);
    1996 - emitere de monedă/bancnotă fără acoperire (5,6 mii miliarde lei);
    1997 - prejudicii de 2,7 mii miliarde lei;
    1998 - prejudicii de 1,7 mii miliarde lei;
    2000 - emisiune de monedă/bancnotă fără acoperire;
    - formarea ilegală de resurse financiare;
    - nu a regularizat cu bugetul diferenţele rezultate din reevaluările activelor/pasivelor BNR;
    1999 - avizul dat pentru distrugerea pădurii Comorovca, când era premier.
    SI MULTE ALTELE!

    RăspundețiȘtergere
  175. Basescu a ras cand i s-a zis ca pensionarii pot sa-l dea jos

    Dupa ce a primit portia de huiduieli la Iasi si la Focsani, in special din partea pensionarilor militari ale caror pensii au fost diminuate, seful statului s-a retras spre limuzina care l-a adus la eveniment cam dezamagit. La un moment dat, unul dintre cei prezenti in multime a strigat intrebandu-l daca nu-i este frica de o revolta a pensionarilor, care ar putea sa-l dea jos de la putere.

    Unul dintre aghiotanti a schitat un gest de a-l scoate mai repede din zona pe presedintele Basescu. Acesta insa s-a intors spre locul de unde ii venise intrebarea, a stat putin pe ganduri dupa care a ras si a parasit locatia. Nu inainte, insa, de a-i spune aghiotantului ceva legat de pensionari,..." ca nu are cum sa-i fie frica de niste batrani care au trait pe banii statului. Asta ar fi culmea!"

    Totusi, presedintele si-ar putea reaminti ca actualii pensionari, si nu numai cei militari, au fost cei ce l-au dat jos pe Ceausescu de la putere, tot ei au reactionat imediat la taierea pensiilor si au demonstrat la Cotroceni, sunt singurii care s-au luat la bataie cu jandarmii,sunt singurii care nu mai au nimic de pierdut. Umbla zvonul ca atunci cand vor vedea facturile la caldura, odata cu sosirea iernii, aceste proteste din trecut vor fi nimic pe langa determinarea care-i va face sa nu mai tina cont de nimic, razvratindu-se pe scara nationala.

    Scenariul prevede un val de proteste sustinute, si pe fondul unor eventuale noi greve, suprapus pe faptul ca si bugetarilor li s-au blocat lefurile pentru 3 ani, razmerite locale ce se vor alimenta prin solidaritate si ar putea degenera in ample revolte populare, de nestavilit, similare cu cele inregistrate in revolta impotriva Ceausestilor, cand securitatea (si ea nemultumita) l-a abandonat multimii.

    - Acest scenariu este cunoscut de Basescu, deoarece a fost elaborat la cererea sa, in mai multe scenarii de nemultumire populara, de catre consilierul de securitate nationala in colaborare cu SPP.

    RăspundețiȘtergere
  176. O veste importanta
    Presedintele Basescu este cercetat pentru terorism de institutiile specializate din Romania.
    CETATEANUL ROMAN TRAIAN BASESCU CERCETAT PENTRU TERORISM
    IN ROMANIA !
    NESECRET
    MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
    Bucureşti Nr. 89.779 din 21.12.2010 Ex. nr. 1.
    INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE DIRECŢIA MANAGEMENT ORGANIZATORIC, STRATEGII
    ŞI RELAŢII CU PUBLICUL
    C ă t r e , Domnul HORVATH ROBERT
    kirostudio@yahoo*editat*
    Urmare memoriului adresat Guvernului României şi remis instituţiei noastre, vă aducem la cunoştinţă faptul că acesta, în conformitate cu prevederile art.61 din O.G. nr.27/2002, aprobată, cu modificări şi completări, prin Legea nr.233/2002, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, pentru analiză şi competentă soluţionare. Cu stimă, DIRECTOR, Comisar şef de poliţie PANTILIE ION Bucureşti, Str. Mihai Vodă nr. 6, sector 5 Tel./ Fax: 021/316.51.26, e-mail – cabinet@politiaromana*editat*

    RăspundețiȘtergere
  177. Aşa au fost furate alegerile în judeţul Neamţ
    ______________________________________________
    „SCHEMA PINALTI”
    - Conform informaţiilor scurse voit, provenite din mai multe surse din Serviciile Secrete, la alegerile parţiale de duminică, PDL a testat două scenarii de fraudare a voturilor electoratului total diferite, scopul fiind acela de a vedea care este cel funcţional, în vederea executării lui la următoarele cicluri de alegeri. Dacă în Maramureş s-a încercat clasica schemă a cumpărării voturilor cu atenţii electorale, urmată de rotunjirea rezultatelor de către STS direct din programul informatic care centralizează şi numără voturile, o schemă ce s-a dovedit insuficientă în actualul climat social, la Neamţ, sub bagheta lui „Pinalti”, PDL a testat un nou tip de „suveică electorală”, care se poate dovedi fatal pentru Opoziţie.

    Concret, PDL-ul lui Gheorghe Ştefan au bătut coclaurile, împărţind cadouri electorale în schimbul buletinelor sau al datelor de identitate ale persoanelor care au acceptat şi al promisiunii că, în ziua votului, nu vor călca în secţia de votare. Aceşti oameni au fost centralizaţi în Tabele de lucru, pînă cînd numărul persoanelor sfătuite să stea acasă a fost de două ori mai mare decît estimările privind rata prezenţei la vot. Pe baza acestor date colectate dinainte, duminică au fost organizate adevărate „batalioane de asalt“, care au fructificat datele de identificare colectate şi care au fost cărate în secţiile de vot cu autobuze, microbuze şi autoturisme, pentru a vota în numele absenţilor. Schema a fost pusă la punct cu complicitatea membrilor conducerii anumitor secţii de vot, chiar nominalizaţi de Opoziţie şi care au fost plătiţi să închidă ochii la această operaţiune.

    Cu mici disfuncţiuni, ea s-a dovedit imbatabilă. Astfel, în orice moment al zilei respective, indiferent de numărul celor prezenţi la urne, PDL a controlat totul, venind la urne cu un număr de buletine în favoarea sa, egal cu prezenţa benevolă la vot, indiferent cu cine au votat benevolii. Concret, dacă pînă la o anumită oră, într-o secţie de votare veneau 10 alegători, pedeliştii aduceau cu încă 10 persoane, care votau în favoarea candidatului PDL, pe buletinele deja colectate, indiferent de ce opţiuni electorale îşi exprimaseră cei venit la urne de bunăvoie.

    Astfel, se explică prezenţa aproape dublă la vot din judeţul Neamţ în comparaţie cu Maramureşul, precum şi diferenţa uriaşă dintre primul şi cel de-al doilea clasat. Această nouă metodă de fraudare, testată duminică la Neamţ şi preconizată să fie aplicată în 2012 în majoritatea colegiilor electorale din România, combinată cu modificarea Legii electorale, care va permite alegerea parlamentarilor dintr-un singur tur, va fi principala schemă de menţinere la Putere a găştii lui Traian Băsescu.

    RăspundețiȘtergere
  178. ULTIMA STIRE, Autoritatile Romane sunt Reptilieni !

    http://www.news20.ro/articol_Autoritatile-Romane-sunt-reptilieni_-la-fel-ca-si-in-celelalte-tari-E_U__18156.html

    RăspundețiȘtergere
  179. Mai las-o balta cu reptilienii astia.Chiar ne crezi tampiti pe toti?.

    RăspundețiȘtergere
  180. De ce sustine Băsescu viitoarea exploatare de aur de la Certej.
    ------------------------------------------------
    Apar legături între PDL si firma Deva Gold Ltd din Barbados ! Traian Basescu
    a dezinformat in mod grav opinia publica interna si externa. Deliberat. Atunci cand s-a referit la alte exploatari de aur decat Rosia Montana si care ar apartine statului roman. Si ar putea aduce mari cantitati din cel mai pretios metal in tezaurul BNR. El s-a referit la societatea Deva Gold SA. Aceasta este detinuta, in proporte de 80 %, de Deva Gold Ltd din Barbados. Deci Basescu stie bine ca societatea nu apartine statului decat in proportie de 20 %. Si cu atat mai putin romanilor.

    Barbados e o mica insula din Caraibe. Prin intermediul careia sunt rulate operatiuni ilegale.Afacerea de la Deva este pusculita de bani a PDL si Cotroceni.Secretarul de stat Alexandru Patruti este presedintele Agentiei de Resurse Minerale. Acesta a vorbit despre zacamantul de la Certej, spunand ca "are peste 50 de tone de aur", scrie CorectNews. T.Basescu a sustinut, si pe ascuns si pe fata, proiectul Rosia Montana, atat de mult contestat. Singura certitudine, este ca T.Basescu nu face niciodata nimic dezinteresat.Aici insa e vorba de subterane legaturi intre aur, Basescu si PD-L.

    Gold Corporation, care intentioneaza, cu sprijinul direct al lui T.Basescu, sa treaca la exploatarea de la Rosia Montana, e o societate in proportie de 80 % canadiana, listata pe Bursa din Toronto. Din ce se va exploata, doar 8 tone aur revin Romaniei. Si Deva Gold SA e construita identic. Numai 20 % din ea e detinuta de Agentia Resurse Minerale. Restul, NU. Si Deva Gold e listata pe Bursa din Toronto. Romania se va alege doar cu 4 % din aurul ce poate fi extras.

    Afacerea e profitabila pentru proprietarii majoritari. Pentru ca, pe Bursa din Toronto, desi nu a fost extras deloc aur la Certej, actiunile au crescut, in 2 luni, de 5 ori. Iar ca urmare a enuntului lui T. Basescu, efectul va fi o noua crestere enorma.Deva Gold SA, societate din Barbados apartine in proportie de 80 % de European Goldfield Ltd si, restul 20 %, anonimi romanii din Barbados. European Goldfield Ltd apartine lui Aktor SA din Atena, al carui proprietar, e grecul Dimitrios Koutras.

    Acest grup, pe vremea mandatului lui R.Berceanu, a incheiat un contract pentru constructia tronsonului de autostrada Ploiesti-Brasov. Lucrarile nu au mai fost insa realizate pentru ca, Radu Berceanu, a cerut un “comision” exorbitant.Adica spaga ! Ulterior, A.Boagiu a anulat contractul. Acum insa ca sa se ajunga,la semnarea unui nou contrac de extragerea aurului nu era posibil decat cu existenta unor relatii interesate intre grupul Aktor de la Atena si varfuri PD-L, chiar pana la varful varfului, adica T. Basescu, pentru ca acesta nu numai ca sprijina proiectul Rosia Montana, dar si proiectul in oglinda Deva Gold SA.

    Exista multe nume importante aici.Ne aflam la inceputul unui urias scandal, in care Baasescu e vioara intai, direct interesat. Boc stie ca afacerea e necurata, banuieste si traseul banilor negri unde se vor duce si ca jurist, cunoaste riscurile in care poate fi tarat guvernul daca da curs rapid proiectului la insistentele lui Basescu, omul care la final de cariera politica, cauta sa ofere un viitor financiar imbelsugat, familiei si fiicelor sale.

    RăspundețiȘtergere
  181. Basescu o fi reptilian.... nu stiu ce sa zic, dar Nuzzy Urdea e cu siguranta! Face parte din specia de serpi veninosi numita VIPERA SUGATOARE.

    RăspundețiȘtergere
  182. are dreptate tipul cu reptilele.toti sint niste tiritoare ordinare si nu stiu daca e vreo subspecie unde pot fi clasati.cert e ca poporul asta nu a meritat sa fie condus de asa sleata de lighioane.problema tuturor guvernarilor a fost :cum sa jefuiasca si sa spolieze avutul tarii cit mai repede.nu le pasa de urmasi.pentru ei important e prezentul,gentutele masinile de lux,traitul bine azi.pentru ei nu sintem POPORUL ACESEI TARI ci POPULATIA,POPOR IN LIMBA ROMINA SEMNIFICA SUFLETE,CONSTIINTE IN VREME CE POPULATIE -TE REDUCE LA NUMAR.si asta sintem noi azi pentru aceasta sleata de tradatori.de noi depinde sa-i facem sa ne respecte.ei sint slugile noastre si noi ii platim BINE ca sa ne apere interesle atit ale noastre cit si ale copiilor nostri.
    ar trebui o lege penrtru cei ce vor sa ne conduca.cinevrea functii sa plateasca cu viata pentru tradare.nu poti jefui un popor fara sa patesti nimic.nu poti jefui averea unei tari fara sa fii judecat si condamnat.cine nu edemn si cinstit n-are ce cauta la conducerea unei tari si a niciunui popor.

    RăspundețiȘtergere
  183. Ba vedeti ca nu e o gluma, sunt reptilieni ! (vedeti aici, daca nu stiti ce-s aia reptilieni: http://www.youtube.com/results?search_query=reptilian+shapeshifter&aq=f)

    RăspundețiȘtergere
  184. U.S. Revolution

    Hello. Currently, the U.S. economy is in the worst situation in history. Below I will expose several methods for improving the economy, ask to be taken only as recommendations.

    1. Fed by its banks should offer loans for regional banks loans these banks can create a banking product to offer U.S. citizens loans worth no more than 15,000 dollars at a rate not exceeding 10%. Requirements for such loans will be:

    a. Be a citizen of the United States;
    b. Is already employed no less than five months;
    c. Demonstrate the financial capacity to pay of credit;
    d. Have a permanent job;

    After the implementation of such product in the banking system will begin to consume the citizens more and more, will increase demand for services and products will be new hires. But attention should be given loans to 100% maximum attention only eligible candidates. This method will provide a major boost to U.S. economy.

    2. At this time the U.S. needs more SMEs to attract as much labor. So regional banks must have flexibility in financing and financial support to these enterprises. To apply this measure should allow the U.S. Congress that the Federal Reserve in the U.S. economy to pay an appropriate amount of money to support young economic sector.

    3. U.S. should reduce or in some cases to settle charges arising from military actions. These actions are a priority, but now they attract high spending. In the future they may be resumed. Otherwise the U.S. is likely to disappear from the global map. If these costs are not balanced risk that the U.S. would have no profit from them. These costs are excessively high compared to the moment you will generate income from.

    4. U.S. must settle its debts with China starting tomorrow. Otherwise the U.S. is likely to depend entirely on China. In the future I see the U.S. as a huge market selling Chinese products. U.S. will have to''swallow''all Chinese products. That would lead to loss of U.S. identity and the future to trigger a revolution that could destroy U.S. identity.

    5. U.S. should begin an exchange of bonds in EU countries (Greece, Spain, Portugal). Change bonds but not sale them. Saving the U.S. is in Europe and the European Union is saving in the U.S.. Japan, China, Russia, EU and U.S. must come to a plan to bring the world economy afloat.

    I know that the U.S. has other plans to save the economy but these plans go only to the economic downturn and rising unemployment. In these circumstances the U.S. would disappear from the global map. I do not want to think of it.
    I'm with the American people in these difficult moments. I want to help restore the economic, social and political United States of America.

    RăspundețiȘtergere
  185. Da, sunt reptilieni, sunt exact ca astia:

    http://www.youtube.com/results?search_query=reptilian+shapeshifter&aq=f

    ASTIA SUNT MA:

    http://www.youtube.com/watch?v=tq1SgXIKI3U

    treziti-va din somnul cel de moarte !

    Se si vede la "televizor" ca sunt mascati dupa un fel de holograme.

    RăspundețiȘtergere
  186. Da. E una acolo in film care e exact elena udrea. Reptiliana sugatoare

    RăspundețiȘtergere
  187. Ce reptilieni ma, despre ce vorbiti voi aici ?

    RăspundețiȘtergere
  188. BASESCU VINDE URANIUM PENTRU TERORISTII COLUMBIENI FARC

    Odata cu venirea la putere a lui Traian Basescu, in anul 2005, Bucurestiul a devenit locul preferat de negociere al gherilelor columbiene FARC cu traficantii de arme. Acoperiti de catre SRI, la ordinul lui Basescu (operatiunea a fost coordonata de insusi generalul Florian Codlea), teroristii FARC au avut tupeul sa vina in Romania chiar in preajma summit-ului NATO , desi locul era impanzit de servicii secrete din toata lumea.
    Numarul doi al Fortelor Armate Revolutionare din Columbia (FARC), Raul Reyes, ucis intre timp de catre armata coumbiana intr-un bombardament desfasurat pe teritoriu ecuadorian, a fost in Bucuresti in urma cu doi ani, chiar in preajma sumitt-ului NATO. El a negociat cumpararea unei cantitati de uraniu, direct cu Traian Basescu, la care a ajuns prin interlopul ucrainean Semyon Yukovich Mogilevich, care facea parte dintr-o grupare mafiota rusa, pentru a construi o “bomba murdara” (Mogilevich este dat in urmarire generala in toata lumea de catre FBI, FSB si CIA, iar sursele noastre spun ca acesta s-ar afla in Romania, intr-o locatie a familiei prezidentiale, in judetul Constanta – nota redactiei).
    In Romania urma sa se discute detaliile tranzactiei, livrarea urmand sa fie facuta in alta tara. Reyes a venit in Romania sub un alt nume, cu un pasaport venezuelan fals. Surse din Serviciul de informatii britanic MI6 spun ca „Reyes voia sa foloseasca uraniul vandut de catre presedintele Romaniei pentru fabricarea unei bombe (vezi foto) pe care sa o foloseasca intr-un atentat impotriva presedintelui columbian Alvaro Uribe, dusmanul de moarte al FARC si cel mai fidel aliat al Statelor Unite in America de Sud. Teroristul Reyes, pe numele sau real Luis Edgar Devia Silva, a negociat cu un membru de frunte al unei organizatii mafiote condusa de Semyon Yukovich Mogilevich, iar acesta l-a introdus la Cotroceni”. Potrivit FBI, Statele Unite si mai multe tari europene au emis mandate de arestare pe numele lui Mogilevici, printre ale carui principale “afaceri” se numara prostitutia, traficul de droguri si de persoane.
    De la dizolvarea Uniunii Sovietice, gruparea condusa de Mogilevich a stabilit ceea ce raportul MI6 numea “o relatie de lucru cu Al-Queda”. “Se stie ca organizatia condusa de Osama ben Laden este prezenta in Venezuela si in alte tari sud-americane guvernate de reprezentanti ai stangii populiste, care se opun Statelor Unite”, se arata in raportul MI6. Tocmai legaturile dintre Al Queda si gruparea lui Mogilevich au fost cele care au alertat oficiali ai MI6 aflati la Bucuresti asupra faptului ca FARC a cumparat “o cantitate considerabila de uraniu pentru a fabrica o bomba murdara”. Organizatia rusa condusa de ucraineanul Mogilevich, descris de serviciile secrete britanice si americane drept “unul dintre cei mai periculosi criminali ai lumii”, trafica uraniu imbogatit. Sursa: Romania.
    Conform serviciilor occidentale furtul de 73 kg de la Bihor sa facut pe aceiasi filiera.
    Pe de alta parte, si arestarea generalului israelian de origine româna, Shimon Nahor (un alt important pion al lui Basescu în traficul cu armament catre teroristi), care a dat declaratii complete referitoare la implicarea presedintelui României în Reteaua Mortii a lui Bout, a aprins spiritele la Washington DC, seful CIA spunându „SUA nu admite un al doilea Ceausescu în România!”.
    El a lasat sa se înteleaga ca Basescu face obiectul unor ample investigatii în Statele Unite, dar si Rusia..........ca pentru infractiunile de sprijinire a gruparilor teroriste ale lumii prin furnizarea de armament, pedeapsa este scaunul electric.
    Robert Horvath Deva
    Cosespondenta speciala pentru Nipon PRESS

    RăspundețiȘtergere
  189. Am fost batut de politist de mi s-au rupt dintii din gura,am fost legat in lanturi si la maini si la picioare si o bara de fier legata de lanturi,timp de 81 de zile,colegi de celula ma stergeau la fund,cand mergeam la wc,nu am avut voie sa ma spal pe corpul meu,eram plin de pureci si bube,am demonstrat asta la CEDO,si acum cand am depus reclamatie impotriva lor mi sa respins ,pe motiv ca s-au prescris faptele,si nu are ce sa le faca a spus judecatoarea,eu am depus cerere la CEDO in termenul legal,guvernul a fost instintat,trebuia sa suspende prescrierea pana la decizia CEDO,dar vad ca nu se tine cont nici de hotararea de la CEDO,am depus reclamatii impotriva lor si sa dat NUP,si m-au amenintat ca ma impusca.Ce sa mai fac?

    Magistratii romani sunt cei mai periculosi infractori ai societatii ,incalca legea cu buna stiinta ,CEDO ne da dreptate si pentru magistrati se prescriu faptele ,de ce mai trebuie sa acceptam aceste abuzuri in societate ,noi suntem sclavi societatii ?

    Justitiarul de Hunedoara

    http://www.youtube.com/watch?v=RiJ0YqLFCio&feature=share

    ASTAZI AVEM LA GAZETA DE PERETE PE CEI MAI PERICULOSI INFRACTORI AI SOCIETATII

    Acesti magistrati sunt urmatorii INFRACTORI PERICULOSI AI SOCIETATII DIN HUNEDOARA SI DEVA, DEVENIND INTERLOPI CU LEGITIMATIE DE LA STAT

    1,JUDECATOR BULIGAN MIHAELA
    2.JUDECATOR GHERMAN CALIN
    3.JUDECATOR BOROSESCU MARIA.
    4.JUDECATOR GHILEA RODICA
    5.ZDRENGHEA ELENA
    6.PROCUROR HERBAN DOREL
    7.PROCUROR BACEANU IOVITA
    8.JUDECATOR DANA GHITOAICA -C.ALBA

    Acesti politisti sunt urmatorii INFRACTORI PERICULOSI AI SOCIETATII DIN HUNEDOARA SI DEVA DEVENIIND INTERLOPI CU LEGITIMATIE DE LA STAT

    8.COLONEL CLONDA VASILE
    9.COLONEL COZMA DORU
    10.COLONEL ROSCA
    11.COLONEL FILER ADRIAN
    12.CAPITAN ENESCU.
    13.CAPITAN CERNAT
    14.CAPITAN BUTUNOIU
    15.KISS DANIEL
    16.ENACHE ADRIAN
    17.AGENT SUR LAURENTIU

    tel.0721758747 vili rupa din hunedoara

    RăspundețiȘtergere
  190. Vizita pe care tocmai a încheiat-o Traian Băsescu, în Qatar, a avut şi un scop oficial secret. Conform unor surse din anturajul presedintelui, într-o discuţie privată, avută la încheierea vizitei, cu emirul statului Qatar, Hamad Bin Khalifa Al Thani, presedintele Băsescu a pus problema obţinerii de către Statul Român a unui împrumut de 1 miliard de dolari, pe care România să îl ia anul viitor din sistemul de bănci islamic.
    De ochii lumii, banii se vor duce în finanţarea deficitului dar, în realitate, ei vor fi tocaţi pe programe electorale, al căror scop este ieşirea cu bine a găştii portocalii în 2012. Sursele noastre spun că demersul lui Băsescu este unul disperat şi vine după ce FMI-ul, prin Jeffrey Franks, la ultimele discuţii de la începutul lunii, a refuzat să acorde orice împrumut financiar, care să poată fi deturnat către alegeri. Înainte ca Traian Băsescu să apeleze la emirul Qatarului, la sfîrşitul săptămînii trecute, pentru acelaşi miliard de dolari s-a deplasat, discret, în SUA, o delegaţie din Ministerul de Finanţe, condusă chiar de ministrul Gheorghe Ialomiţianu, care, într-o serie de întîlniri cu reprezentanţii unor bănci private americane, a încercat să facă rost de bani. Demersul a fost un eşec, bancherii americani apreciind România ca nesigură pentru un împrumut. Revenind la discuţia pe care Băsescu a avut-o cu emirul Qatarului, sursele noastre spun că el nu a fost refuzat, mai ales că i-a propus gazdei ca aceia care îi pot da împrumutul să vină să cumpere, la preţ de chilipir, societăţile care vor fi scoase la privatizare în sectorul energetic sau feroviar. Cei doi au stabilit ca discuţiile să se mute într-o comisie, alcătuită la nivelul Ministerului de Finanţe, care va negocia împrumutul cu reprezentanţii unor bănci islamice, indicate de şeic.

    RăspundețiȘtergere
  191. Cum a ajuns România să fie zonă tampon” între SUA şi Rusia? Unde va duce toată tensiunea dintre cele două puteri din jurul scutului antirachetă? Povestea scutului antirachetă este surprinzător de scurtă. La 17 septembrie 2009, preşedintele SUA a anunţat că a luat decizia de a dezvolta un sistem de apărare antirachetă în Europa, pe o bază conceptuală nouă, menită să consolideze apărarea forţelor desfăşurate în teatrele de operaţii, precum şi pe aceea a aliaţilor, partenerilor şi a teritoriului SUA. La sfîrşitul lui octombrie, deja vicepreşedintele american Joe Biden discuta cu şeful Statului, Traian Băsescu, despre el. Oficialul american s-a declarat încîntat de deschiderea preşedintelui român în vederea participării la noul sistem antirachetă. Astfel, la începutul lui februarie 2010, SUA a invitat oficial România să participe la scutul antirachetă şi, pînă în mai 2011, au urmat 7 runde de negocieri şi consultări tehnice româno-americane. În septembrie 2011, cu mare fast, în presa română şi în cea internaţională, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, şi secretarul de Stat american, Hillary Clinton, au semnat, la Washington, Acordul privind amplasarea unor elemente ale scutului antirachetă în România, la Devaselu, în judeţul Olt. După acest moment, acordul a fost dat pulicităţii. El stipulează atît că baza de la Deveselu rămîne în proprietatea şi sub jurisdicţia suverană a României, în timp ce Statele Unite vor avea autoritate exclusivă asupra operaţiunilor de acolo, cît şi că România şi SUA îşi impart costurile pentru bază. Toate sînt bune şi frumoase cînd este vorba de relaţia SUA-România, însă trebuie să luăm în calcul toate reproşurile Rusiei şi încercările ei de a fi şi ea parte din această operaţiune. Cum SUA nu au oferit nici o garanţie îndeajuns de mulţumitoare pentru Moscova că scutul antirachetă nu este îndreptat împotriva Rusiei, oficialii ruşi avertizează şi ameninţă, de cînd s-a semnat Acordul, că vor găsi o manieră să riposteze la nivel strategic şi militar. Astfel, preşedintele rus, Dmitri Medvedev, a şi anunţat săptămîna trecută că este posibil să ia anumite măsuri pentru distrugerea sistemelor de detecţie şi de control din cadrul scutului antirachetă al NATO. El a ameninţat că Rusia ar putea instala sisteme de rachete nucleare Iskander în enclava Kaliningrad, dacă Statele Unite vor continua să aplice fără concesii planul scutului antirachetă din Europa. Nu ar fi ceva ieşit din comun ca Rusia să procedeze aşa, în conditiile în care, în octombrie, Ucraina anunţase deja că este dispusă să contribuie la crearea scutului antirachetă european, dacă acest program este dezvoltat în cooperare cu Rusia.... va urma

    RăspundețiȘtergere
  192. (urmare)... Să nu uităm că Rusia şi-a păstrat aproape majoritatea statelor din fosta Uniune Sovietică şi, probabil, acestea, pe modelul Ucrainei, ar sări în ajutorul ei pentru a construi un nou sistem anti-antirachetă. Pe lîngă Ucraina şi Rusia, nici colegii din UE, cîndva prieteni apropiaţi, francezii, nu au fost foarte încîntaţi de decizia României de a accepta construcţia scutului pe teritoriul nostru. Pentru ei, eficienţa scutului este îndoielnică şi se simt atraşi într-un război al americanilor mai mult decît al europenilor. Potrivit experţilor, scutul antirachetă este o premiză pentru un nou război rece şi o cursă a înarmărilor. Este adevărat că SUA au folosit pretextul că scutul este îndreptat împotriva unei acţiuni militare ofensive a Iranului, însă cît de înarmat este Iranul, să ajungă să bombardeze Occidentul? Se pune întrebarea dacă mişcarea SUA nu este mai degrabă una politică, de intimidare, decît una care ţine de securitate. Pe de altă parte, ce le sperie atît de mult? În plină criză economică, SUA investesc milioane de euro nu numai în construcţia sistemului, ci şi în menţinerea lui. Au fost şi încă mai sînt tentative de conciliere pe această temă între SUA şi Rusia, NATO şi Rusia, România şi Rusia. Toată lumea se preface că doreşte să o împace pe Rusia. Dar dacă privim global toate evenimentele internaţionale din ultima vreme, nu neapărat din ultimii ani, este atît de evident că Rusia şi SUA se poziţionează în toate problemele în mod diferit. Ele se află în tabere opuse în problema Iranului, a Siriei, a Palestinei. Pînă şi în contextul revoltelor din Libia au avut abordări diferite. Să nu uităm că de partea Rusiei, de cele mai multe ori, se află China. Cum să vedem acest tablou? Este un război între Occident şi Orient, în care România este la mijloc, fericită că are americanii de partea ei? Ea a arătat de atîtea ori că doreşte să poarte un dialog cu Rusia, însă aceasta din urmă aproape de fiecare dată, a luat-o peste picior. Problema se pune că România s-a plasat între o putere care se simte ameninţată şi vrea să-şi păstreze statutul de cea mai mare putere a lumii şi o alta, care şi-a pierdut acest statut şi nu acceptă că nu mai este bagată în seamă la luarea oricărei decizii de ordin militar.
    Situaţia României este una delicată. Ea este prieten foarte bun cu SUA, însă e aproape vecină” cu Rusia. Deci, chiar dacă la nivel de securitate stăm cel mai bine acum, dacă Moscova îşi duce la bună aplicare planurile, noi este posibil să fim doar un pion” în războiul personal” dintre cele două puteri, care încă mai menţin atitudini de război rece şi care a fost început, cel puţin în legătură cu sistemul antirachetă, de SUA.

    RăspundețiȘtergere
  193. ma intreb de cativa ani,dece tot se "lupta"politicieni pentru putere,daca tot,se lauda toti ca vor binele tari,dece nu se alatura,si condut toti tara ,asa sunt multumiti toti ,si poate asa tara o sa mearga pe drumul cel bun,si tot de cativa ani ,ma tot intreb ,oare dece suntem considerati,descurcareti,si facem bani si din piatra seaca,si cand vine vorba de a alege un "conducator" suntem prosti facuti gramada.

    RăspundețiȘtergere
  194. dezvaluiri socante despre Gogirnoiu Gheorghe si mica clica din DGFP Valcea care submineaza economia nationala prin dezastrul produs la mina Ocnele Mari din Valcea furind motorina care trebuia introdusa in cavernele ce ramineau goale in urma extractiei de sare,motorina find vinduta de catre firma lui Maria Tudor prin firma Oil Tudav.Gogirnoiu Gheorghe stie de toate miscarile si eliberarile de autorizati de comercializare produse petroliere catre diverse firme fantoma din vilcea astfel prejudicind statul romin cu peste 3.000.000.milioane de euro din comercializarea motorinei de la Ocnele Mari.Ce nu stiu multi este faptul ca asa a dobindit Maria Tudor colosala avere de a pus mina pe multe propietati ale statului romin prescum statiunea Baile Olanesti,Hotel Alutus,Uzina Mecanica,plus alte hoteluri din Constanta un mic fis,mai nou a pus mina si pe izvoarele din statiunea Olanesti dar nu se opreste aici a mai construit un hotel in Olanesti linga Hotel Livadia doar are spate pe directorul Gogirnoiu Gheorghe care a fost sluga ei vremelnica si in plus acesta o rasfata prin ai oferi totul ca i se cuvine.Relatile lui Gogirnoiu cu un alt mafiot Patru Nicolaie un mare escroc inbogatindu-se prin frauda vinzind griu subventionat de la rezerva statului Romin si sustragindu-se de la plati de taxe si inpozite dar ce nu stiu aliti ca acesta detine fabrici de cherestea care au taiat padurile Rominiei sub protectia marelui Guvernator Mugur Isarescu care la ajutat pe Gogirnoiu sa fie si el mason ca doar e omul lui Blejnar si cotizeaza si el la bugetul PDL.va urma lucruri socante.

    RăspundețiȘtergere
  195. Miercuri seara, în jurul orelor 19, în cel mai mare secret cu putinţă, Traian Băsescu s-a întors de la Predeal la Bucureşti şi a făcut o vizită la Spitalul Militar, scopul fiind acela al efectuării controlului medical obligatoriu pentru şeful statului. Conform surselor noastre, scopul deplasării la spital a lui Basescu nu a fost acela al unei vizite medicale serioase, pentru că Traian Băsescu ştie foarte bine de ce boli suferă, din controale medicale mult mai amănunţite, efectuate în ultimii ani la diverse clinici din străinătate - ci unul de imagine, adică medicii de la Spitalul Militar să îi dea patalamaua care să ateste că e sănătos tun“ (?!), pentru a închide gura celor care îşi pun întrebări legitime cu privire la capacitatea lui de a-şi executa mandatul, mai ales în anul electoral 2012.
    Conform surselor noastre, după ce a fost drastic securizat perimetrul în care Băsescu s-a învîrtit prin spital, de peste 30 de cadre ale SPP, pacientului i s-au făcut analizele complete ale sîngelui, precum şi o tomografie. Vizita a durat circa o oră, iar cadrele medicale au minţit, din nou, zicînd, ca şi în alţi ani, că Traian Băsescu este sănătos tun“. După vizita medicală, Traian Băsescu s-a retras la Vila Lac 2 unde, începînd cu orele 20,30, circa 3 ore a băut cu Vasile Blaga, cu care a discutat despre posibilitatea ca la începutul anului viitor acesta să facă o vizită oficială în SUA. Motivul acestei vizite este acesta: Blaga să se prezinte americanilor ca un potenţial candidat la Preşedinţia României, un continuator de nădejde al politicii obediente dusă de Traian Băsescu vis-à-vis de yankei.

    RăspundețiȘtergere
  196. PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU UMBRELA DE SPRIJIN PENTRU AL QUEDA !
    Domnule Dan Voiculescu
    Pe data de 3 Ianuarie a aparut un atac furibund la adresa persoanei mele pe blogul dumneavoastra.
    Iata ce spuneti "Domnul Robert Horvath, luptă zelos împotriva mea cu… Interpolul pentru că nu i-au apărut niste comentarii .  Cam in aceeasi maniera, Traian Băsescu vorbea, in campania din 2009, despre cum vreau eu să mă înfrupt din sarea României, împilând pe cale de consecintă poporul. " Am cerut un Drept de Replica care a aparut triunchiat. El poate fi citit in intregime pe blogul meu personal
    http://devanewyork.blogspot.com/
    Voi incepe cu o clarificare . Aceste comentarii nu erau oarecare. Ele faceau parte din Dosarul criminal si terorism Traian Basescu remis catre FBI.
    De fiecare data cand eforturile mele jurnalistice se apropie de mafia armamentului cenzura devine totala.
    Nu v-am denuntat la Interpol si voi face acest lucru numai cand voi ajunge
    la concluzia ca a-ti facut un blat politic cu presedintele inca in functie impotriva securitatii si interesele Romaniei.
    Comparatia persoanei mele cu un bataus de port o consider obscena .
    BUCURESTI CENTRU AL QUEDA !
    .Nu demult a aparut un comunicat oficial al guvernului SUA care declara Romania ca centrul financiar AL Queda . Un imperiu financiar bazat pe trafic de alcohol, droguri si armament functioneaza nestinghetit din 2007.
    Seful AL DULAYMI este facut scapat de Basescu impreuna cu 250 teroristi.

    Domnule Voiculescu
    Sunteti la ora adevarului. Spargeti cenzura si preluati acest caz avand calitatea de Vice presedintele senatului sau va declar facand parte dintr-o conspiratie a servicilor romanesti in favoarea Al Queda ?
    Robert Horvath Deva jurnalist de imvestigatie New York.

    RăspundețiȘtergere
  197. Foarte important!16 ianuarie 2012 la 05:52

    Am primit pe mail urmatoarea stenograma pe care v-o prezint aici. Mentionez ca stenograma reprezinta inregistrarea facuta cu telefonul mobil al unui taximetrist din zona Universitatii, a carui statie de emisie-receptie fusese setata pe frecventa utilizata de politie si jandarmerie.
    Din cele prezentate reiese in mod clar ceea ce s-a spus deja la unele posturi de televiziune si pe internet, anume faptul ca a existat o complicitate si o coordonare intre fortele de ordines si protestatarii violenti care au produs deturnarea mitingului pasnic de la Universitate:
    [...]:"Unu" pentru "Doi" si "Sapte": Avansati spre Piata Sf. Gheorghe! Am vorbit cu "Alfa-Mobil" si a ordonat retragrea jandarmilor catre Coltea..
    [...]: Receptionat. Avansam in doua minute! "Alfa-Mobil"... ( sunete parazite) receptie!
    [...]: Sunt "Alfa-Mobil" pentru "Baza"... confirm replierea in dispozitiv! Pentru toti corespondentii ... intensificati actiunile! Repet, intensificati actiunile!
    [...]: Da am inteles.
    [...]: Bai "Elias" ce dracu faceti acolo ma?! Mai cu inima ce dracu! Ca nu stam aici pana maine!
    (sunete parazite)
    [...]: Pentru toti corespondentii: Pastrati disciplina in sistem! Comunicati doar cand e nevoie!
    [...]: "Alfa-Mobil" receptionat.
    (sunete ce sugereaza faptul ca se receptioneaza un apel telefonic pe mobil, retransmis prin statie...)
    [...]: Pentru toti corespondentii "Nicotina": Limitati traficul radio! Avem receptie exterioara! Repet,avem receptie exterioara!
    (sunete parazite... inregistrare intrerupta)

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source