Search

joi, 30 decembrie 2010

Mafia Băsescu - Udrea

O hartuieste opozitia sau toti  jurnalistii care de-a lungul timpului au încercat sa faca lumina în afacerile ei necurate, inclusiv de la Evenimentul Zilei si pentru care avem absolut toata stima? Pentru absolut toti care au scris câte ceva despre Elena Udrea avem absolut toata stima. Indiferent de ce alte opinii total contrare celor ale noastre ar avea în rest. De aia si e libertate de expresie.
Numai ca atunci când vine vorba despre o ancheta serioasa care sa arate ceva concret, munca aceasta migaloasa si profesionista a colegilor de presa este în totalitate de apreciat. Pai haideti sa vedem ce anume avem de împartit în mare cu Elena Udrea, ca sa ne lamurim cu totii, în afara de perdelele cu preturi stabilite dupa modelul Necolaiciuc si care au socat o Românie întreaga, mai putin pe sustinatorii înraiti ai lui Traian Basescu, nici macar ai PD-L-ului în sine!
Sunt chestiuni arhicunoscute, dar de care toata lumea se preface ca a uitat. Unde s-a lansat Elena Udrea? La Golden Blitz. Nimeni nu mai vorbeste, însa, din nefericire, despre Golden Blitz si mi-e greu sa cred ca am devenit o tara de amnezici sau mai degraba de jurnalisti si politicieni amnezici. Pe lânga escapadele ei de la Golden Blitz, mai e de relatat ceva. Ceva ce presa vremii a scris, iar noi chiar ne-am propus sa facem o sinteza a celor scrise despre ea, pe parcursul a mai multor zile si poate chiar saptamâni. E foarte mult de lucru si mai avem de relatat si de analizat si altele. Dar e chiar necesar sa se întretina vie "flacara" aceasta a problemelor legate de Elena Udrea.
 Ce e cu Golden Blitz si cu Primaria Capitalei? Asa cum se cunoaste si - repet - s-a mai scris (nu spunem acum noutati, dar nu suntem nici tara de amnezici, cum tot timpul Basescu ne considera de minte si manipuleaza din cuvinte dupa bunul sau plac), Elena Udrea si-a obtinut profiturile fabuloase în urma afacerilor cu oamenii apropiati PSD-ului. Sotul ei, Dorin Cocos, este un afacerist celebru îmbogatit din diverse surse la care a avut accces. Legaturi între Dorin Cocos si Sergiu Vladimir Ionescu (apropiat al PSD-ului, fost consilier al lui Miron Mitrea) au existat si la WEST TOUR 98 SRL prin actionariat si între Dorin Cocos si Dan Besciu, patronul de la Golden Blitz, pe de alta parte tot prin actionariat. Sa nu uitam si faptul ca Elena Udrea a detinut inclusiv 50% din actiunile de la SC Dalli International Co SRL, firma care a moopolizat parcarile din Capitala foarte multi ani si înca mai sunt probleme legate de contractele oneroase ale acestei firme pe perioade uriase de timp si în detrimentul bucurestenilor si al bugetului Primariei Capitalei.
 Mai departe, presa din 2005 a scos la iveala numeroase probe care atestau partenriatele de afaceri dintre Elena Udrea si Dorin Cocos cu oameni din gasca lu Miron Mitrea. Credeti oare ca egeaba a sustinut Mitrea musai si neaparat alianta PSD cu PD-L? Sigur, acum PSD-ul s-a întors împotriva Elenei Udrea, dar asta nu are nicio importanta, deoarece nu anuleaza ceea ce a fost cândva. De asemenea, Dorin Cocos era un apopiat si un partener de încredere în afaceri cu Alexandru Bittner, un alt afacerist cunoscut si fin al lui Adrian Nastase. Firmele unor afaceristi gen Andrei Popovici, Dan Besciu sau Sorin Vulpescu (de asemenea actionar la Golden Blitz) carora Elena Udrea le-a servit drept paravan au capusat bugetul Capitalei fie prin Administratia Strazilor, fie prin alte institutii publice aflate în subordine ani de-a rândul.
 Au facut tot felul de manevre (o sa le si explicam concret) ba cu firme de apartament, ba cu licitatii trucate, ba cu o sumedie de alte chestiuni. Toaletele ecologice supraevaluate, stâlpii si marcajele rutiere ca sa nu mai vorbesc despre asfalturi au fost doar câteva dintre "ingeniozitatile" lor. Euro Construct Trading 98 din nou este celebra, din nou se leaga de Golden Blitz, aceleasi probleme legate de banul public. Euro Construct era experta în câstigat licitatii pentru reabilitarea strazilor, Elena Udrea era, la acea vreme, consilier general în Primaria Muncipiului Bucuresti. Alte legaturi dubioase ale Elenei Udrea i-au vizat inclusiv pe fratii Camataru, cei de la închisoare, dar sunt lucruri despre care prea putin se vorbeste acum si oamenii lui Basescu ne întreaba tot pe noi ziaristii cu o nesimtire fenomenala ce avem oare cu "biata victima" Elena Udrea de împartit.
 Ei, uite ca avem cam multe de împartit! Implicatiile ei au vizat inclusiv transportul, domeniu adjudecat inclusiv de Traian Basescu, asa cum se cunoaste, inclusiv de Ludovic Orban. Despre afacerea Fly Taxi poate prea putini îsi mai aduc aminte. Ei, acolo, actionari erau exact patronul de la Golden Blitz, Dan Besciu si Ilie Cobrescu, cel care a subjugat un întreg transport de persoane prin licitatii trucate si a paralizat inclusiv transportul cu RATB între Bucuresti si Ilfov, caci nu-i ajungeau licitatiile trucate în aviditatea sa. Pe spezele oamenilor saraci si lipsiti de alternativa care faceau naveta trebuia sa câstige el si mai mult! Asa cum însusi Dan Besciu afirma în 2005, firma West Tour 98 nu a functionat niciodata, dar trebuia sa devina o mare firma de turism. Nu este singura, de altfel, din "portofoliul" Elenei Udrea, asa cum toata lumea stie. Dar despre incompatibilitate nu a auzit absolut nimeni niciodata nimic. Nici ANI, nici Parchetul, nici nimeni. Cum nici de infractiunile de fals si uz de fals nu a auzit niciun procuror.
 Credem ca ar trebui sa le facem cadou o editie din Codul Penal, poate îl lectureaza putin acesti procurori si-si dau seama nitelus mai bine! Ce au mai facut prietenii Elenei Udrea si ai lui Traian Basescu? Italrom Export Import era o firma care îi avea ca actionari pe Costin Minculescu, Sorin Vulpescu si Dan Besciu, care se ocupa cu transportul rutier de marfuri. Românii nu au spus-o, au musamalizat ca de obicei. Au spus-o, în schimb altii, la vremea respectiva si anume cei de la Greenpeace: Giantonio Savelli, primul ascoiat al celor trei în prima lor afacere deschisa în anul 1991 a exportat la mijlocul anului 1992 deseuri radioactive catre firma Italrom, cu destinatia România. Transportul a fost, însa, interceptat la Trieste. Sorin Vulpescu si Dan Besciu, în România, pentru asta n-au patit nimic. Savelli mai detinea la acel moment 22% din Italrom.
 Mai departe, printre clientii firmei de avocatura ai Elenei Udrea s-au numarat, de-a lungul timpului Rompetrol Downstream, Iridex Group, SC Dalli Exim SRL, SC LUXTEN Lighting Co SA, SC Servicii de Salubritate Bucuresti SA, SN Tutunul Românesc SA, Compania Nationala Imprimeria Nationala SA, SC Ziua SRL, Asirom. Si multe altele. Niciuna dintre aceste firme nu va spune nimic? Chiar era un avocat atât de renumit Elena Udrea încât sa aiba nevoie de consultanta de la ea? Nu, era o alta metoda de batjocorire evidenta a banului public. Iar asta nu e tot, desigur, mai sunt si multele altele. O sa le vorbim despre ele mai întâi în mare apoi o sa le luam pe rând, amanuntit. Se mai întreaba oare cineva ce avem, de exemplu, în calitatea noastra de cetateni români pâna la urma, nu neaparat de ziaristi, de împartit cu aceasta "biata victima hartuita" Elena Udrea? Sa nu se mai întrebe niciodata de ce!Faptele sunt relevante si revoltatoare.

11 comentarii:

  1. Ia dati clic pe numele meu de user si sa vedeti ce face Bazesqu cu Urdea!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,Elena Udrea este foarte buna! Aceasata iubita o sa ma bage cu zile in mormant!

      Ștergere
  2. Nutzy Uda sa-mi faca felatie la greu! Lu asta i-as da mumu nonstop! ce bot are de panarama penala si paceaura! voi nu vedeti ca e facuta in doru' pwlii? ! Deci asta l-a tampit pe Base complet cred ca i-a dat sa bea ciclone alfel nu se explica cum asta ii canta in struna ca un dobitoc! lu Elena asta i-as da numai CREMA cu CACAO sa suga! ii trebuie mataranga de roman adevarat pana ii iese pe nas fitzele! pana vomita CREMA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Declar OFICIAL ca vreau ca UDREA sa-mi SUGA KOKARUL!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. esti sigur?pote te suge de te lasa schelet..femeia asta-i ca vampiru,vrea tot;bani putere, functie..uita-nu de alta da alai cu un picior in groapate la base cum arata..esti sigur ca vrei sa ti-o suga parasuta?

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate vrea si el sa-i dea LIN-BI ... (!!!!) lu' Udrea....

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu vreau sa-i dau MUMU lu Udrea! In buzele alea de muiere rea! Sa-i curga pe buze! Sa simta samantza de ruman adevarat! HAAAAAAAAAAAAA!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ahhhhhh! UDREA!!!!! Vreau sa fac TOT cu eaaaaaa!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. voi nu vedeti adevarul ... va fu.. ea pe voi, pe noi pe toti si tot nu se satura!!! asa ca mai votam o data ... ca ne place sa ne-o luam!

    RăspundețiȘtergere
  9. AHHHH UDREA CE BUNA E! LABA PT EA!!!!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source