Search

marți, 7 decembrie 2010

Băsescu şi Mafia din Romania

Basescu si-a sters datoriile la banci

Presedintele Basescu a promovat pe când era ministru al Transporturilor o ordonanta de urgenta a Guvernului prin care familia sa scapa de returnarea unei datorii de circa 200.000 USD plus dobânzi catre Banca Agricola, obtinuta în mod preferential pe când era parlamentar.
Sursa

CARTE DE VIZITA ? Contrabanda, tranzactii suspecte, casa din Mihaileanu...

Despre cinstea domnului Traian Basescu vorbesc faptele sale. Sustinute cu declaratii proprii si cu documente. În cazul domniei sale, proverbul cu minciuna care are picioare scurte s-a dovedit extrem de potrivit. …
(….)
AFACERI SUSPECTE CU CASUNEANU. Pe acest fond, apareau extrem de suspecte tranzactiile dintre el si omul de afaceri Costel Casuneanu, cunoscut acum drept "Regele astfaltului", pe atunci client al Ministerului Transporturilor, de la care obtinea licentele de transport pentru circa 100 de tiruri pe care le detinea. Si… "bun amic" cu actualul sef al statului, dupa cum declara chiar Traian Basescu.
La 9 august 2000, Traian Basescu cumpara un teren intravilan de 3.700 de metri patrati în Padurea Baneasa (Aleea Privighetorilor, zona Gradinii Zoologice), pe care plateste, cu banii jos, potrivit contractului publicat de Jurnalul National, circa un miliard si jumatate de lei. O adevarata afacere: 13 dolari metrul patrat, când agentiile imobiliare cotau zona la circa 200 de dolari/mp. Ciudat, Costel Casuneanu cumpara si el în aceeasi zi, de la acelasi proprietar, parcela învecinata, egala ca suprafata, dar pe care platea de circa trei ori mai mult: aproape cinci miliarde de lei vechi.

O luna mai târziu, Traian Basescu cumpara de la Casuneanu un Mercedes-Benz, fabricat în 1997, înmatriculat în România cu doar zece zile înaintea vânzarii, pe care primarul plateste 390 de milioane de lei. 13.000 de dolari adica. "E un pret, nu a fost degeaba", explica Basescu chilipirul.
MINCIUNA. Doi ani mai târziu, ca sa poata justifica banii cu care cumpara vila din Otopeni, Traian Basescu vinde terenul din Privighetorilor unei anume Gabriela Blaj, coincidenta, tot din Oituz, precum Casuneanu. Primeste de zece ori mai mult decât a dat: circa 12 miliarde de lei vechi. Jurnalul National detinea atunci informatii potrivit carora Gabriela Blaj era cumnata lui Casuneanu. Traian Basescu afirma însa: "Habar nu am cine este aceasta doamna. Eu am vândut terenul prin notar". Surpriza! Memoria îi joaca feste domnului Basescu si, în mai 2007, într-o emisiune la TVR, îi da replica lui Victor Ciutacu: "Eu nu am cumparat un teren de la Casuneanu, eu i-am vândut. Si i-am vândut sub pretul pietei".
CASA DIN MIHAILEANU. Paravanul Gabriela Blaj nu a fost unic. Traian Basescu s-a folosit de propria fiica, Ioana, pe post de paravan. La 21 octombrie 2002, el cumpara vila din Otopeni, pentru ca trei saptamâni mai târziu sa o doneze fiicei sale. Eliberat de calitatea de proprietar al unei locuinte în Bucuresti, primarul Basescu îsi repartizeaza casa de la Primarie. Celebra deja locuinta din Stefan Mihaileanu nr. 2. Când presa îl acuza ca a intrat ilegal în posesia acesteia, în februarie 2005, Administratia Prezidentiala face public, printr-un comunicat de presa, angajamentul presedintelui de a da înapoi aceasta casa, din "respect fata de bucuresteni" si pentru ca, în calitate de sef de stat, are locuinta pe viata de la statul român. Aparat în instanta de Elena Udrea, Traian Basescu se razgândeste: ramâne proprietar!
(….)
Sursa

Mafia din jurul lui Traian Basescu


WikiLeaks.ro documente

6 comentarii:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=lcHjCL5YlBY

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,numai asa poti atrage prosperitatea si abundenta in viata personala!

   Ștergere
 2. eu cred ca ar trebui sa se faca niste fluturasi [flaiere] si sa se distribuie pe strazi sau sa se mediatizeze cu tot ce a facut aceasta pramatie ,si spun asta ptr ca nu toti au posibilitatea sa citeasca pe net sau ff multi nu cunosc toate magariile ;oameni batrini ,femei, adolescenti si multi altii care nu au intrat pe acest sait.trebuie facut ceva .

  RăspundețiȘtergere
 3. Vasile Butnaru: Domnule Traian Basescu,mana intinsa a actorului basarabean este de fapt Mana Lui Hristos care Va Cheama la Mantuire.

  RăspundețiȘtergere
 4. (ACTORUL VASILE BUTNARU)Traian Basescu:Vasile,"Schimbarea la fata a Romaniei" a visat-o Emil Cioran!Eu sunt un realist! In urma mea raman numai Lucruri Frumoase! Si toate acestea fac parte din "Schimbarea la fata a Romaniei!"

  RăspundețiȘtergere
 5. Marea_defrisare._Cine_se_afla_in_spatele_dezastrului_din_paduri._Partea_3_6047

  bagati pe youtube sa vedeti mafia defrisarilor miliarde de euro la negru si distrugerea tarii singuri care protesteaza este tv de ungaria si ungurii , mafia este mixta romanii si unguri dar ca de obicei capul rautatiilor romani, 90% din unguri sunt inpotriva si protesteaza si 1000 in % din romani cata si danseaza pe ritm de manea

  RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Follow by Email