Search

joi, 23 decembrie 2010

Afacerea "Voicu" si "Fetele Presedintelui"

Ohanesian spunea...
Nu stim daca senatorul Catalin Voicu, arestatul numarul 1 al României, este vinovat sau nu.
Probabil ca nu vom afla niciodata daca stenogramele ce-l incrimineaza (aparute în presa ) au transpirat de la Serviciul Român de Informatii sau de la DNA. Un lucru este cert. Cu aceasta afacere, Traian Basescu a mai batut un cui la cosciugul democratiei noastre originale. Desi nu se cunoaste cu exactitate motivul pentru care a fost umflat cu surle si trâmbite ditamai senatorul, (vicepresedinte al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala) si general SPP în acelasi timp, toata lumea se grabeste sa arate cu degetul catre Parlament si Justitie. Acolo este coruptia, nu la Cotroceni !
Tocmai despre coruptia la nivel înalt a vorbit  senatorul PSD Valer Marian, dezvaluind putin din itele afacerii de mai sus, prin declaratia sa politica intitulata “Abuzuri, diversiune si santaj în cazul Voicu”. Desi colegul de partid al arestatului a spus multe în plenul Senatului, partea nevazuta a dosarului Voicu ramâne încadrata la Strict Secret de Importanta Deosebita. Sa fie vorba cumva despre milioanele de dolari scosi din fondul operativ SIE cu ocazia “Rapirii din Irak”, pentru care generalul Isac Adrian a refuzat sa semneze ? Sau despre judecatorul Florin Costiniu a carui sotie a avut curajul sa-l înfrunte pe Basescu în sedintele CSM, dupa spusele senatorului Valer? Nici gând. Problemele lui Voicu vin de unde nu va asteptati. Surse din serviciile secrete spun ca totul a început odata cu preluarea de catre gorjeanul Toni Grebla a presedintiei Comisiei Juridice din Senat. La vremea aceea s-au gasit în seifurile fostei sefe Norica Nicolai, niscai înregistrari sensibile cu fetele presedintelui. Este vorba despre actiunea “vânzari anterioare – Casuneanu” din care Ioana Basescu s-a ales cu un apartament de 1 milion de euro în complexul lui Puiu Popoviciu, dar si despre “succesurile” intime ale fiicei mai mici Elena. Casetele cu pricina ar fi fost furnizate Noricai de comisarul Remus Span (protejatul minstrului de interne Blaga si al multor alti demnitari cu sortulet), un doctorand cu nota mare la “oral” alaturi de colegul sau Gelu Drajneanu. Ca urmare, imediat dupa reinvestirea sa la Ministerul de Interne, “Buldogul” PDL si-a trecut prietenul în rezerva, legându-i de gât doua pietre de moara : acuzele de divulgare de secrete si favorizarea infractorului. Cum de o fi uitat Norica Nicolai înregistrarile cu fetele marinarului în seif, nu se stie. Deocamdata, casetele fac parte din partea secretizata a dosarului Voicu, cea despre care presa centrala nu vorbeste. De aici si executia sumara de care a avut parte senatorul chiar din partea colegilor sai pesedistii acoperiti, cica specialisti în drept la Senat si la Comisia Juridica. Grebla si ai lui trecând cu vederea încalcarea legilor fundamentale ale tarii, politia politica si abuzurile comise în cazul Voicu. Noi avem o explicatie pentru orbirea de moment a specialistului în drept Toni Grebla, finul lui Goeru-Elicopter. S-a dat ordin pe unitate.
23 decembrie 2010, 23:24


7 comentarii:

  1. cinste voua da tii inainte sinteti cei mai buni dar pacat ca nu va citeste toti romanii si din cei ce va citesc multi nu va inteleg zic in gindul lor ca asa trebuie sa fie ca asa ne am nascut nenorciti si trebuie sa suferim bafta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ramane cum am stabilit. Sa le luam famiile'n pula !

    RăspundețiȘtergere
  3. Obsedatu de serviciu12 februarie 2011 la 05:14

    Eu vreau ca EBA si cu Elena Uda sa-mi faca MUMU. Mult MUMU! Sa le curga MUMU pe buzele alea cu silicoane! Si lu Elena Uda sa-i dau si pe craci tot cu CREMA de MUMU!

    RăspundețiȘtergere
  4. nesanatosi si dementi
    jegos orinari

    RăspundețiȘtergere
  5. asteas afacerile statului pe banii nostri.traiasca taxele si impozitele,nu de alta da poate mai e vreo curva in parlament care vrea apartament.....

    RăspundețiȘtergere
  6. CATA MARSAVIE IN POLITICA ASTA ROMANEASCA!!!
    PENTRU DOUA PARASHUTE PROASTE, PRECUM FETELE
    BASESCULUI CARE SI-O TRAG CU TOTI TZIGANII, PRIN
    TOT FELUL DE SPELUNCI, TREBUIE SA STEA INCHIS UN
    DITAMAI SENATORUL AL ROMANIEI, CATALIN VOICU SI ASTA NUMAI FIINDCA, ASCHIILE NU SAR DEPARTE DE GARD, IMBECILELE ASTEA NENOROCITE, PROASTE SI URATE CA DRACUL, SI-O IAU PRIN TOATE GAURILE POSIBILE SI IMPOSIBILE...IAR PENTRU CA SE STIE DEJA ACEST LUCRU DE NOTORIETATE, CATALIN VOICU
    TREBUIE SA ISPASEASCA PENTRU CELE DOUA MAIMUTZE ALE LU'BASESCU,BLESTEMAT SA FIE TOT ACEST KLAN DAMNAT, SA-I ARDA FOCUL PE TOTI SI SA NU MAI AUZIM NICIODATA DE ACEST NUME...PUTUROS! LA GROAPA CU VOI, FAMILIE DETRACATA, DE LA CEL MAI MIC PANA LA TARTORUL CEL MARE!IN FOCUL GHEENEI SA MURITI CU TOTII !!! HOTZI,MINCINOSI, TOTI O SLEAHTA MARE DE TZIGANI IMPUTITI !

    RăspundețiȘtergere
  7. KLANUL BASESCU & MAIMUTZELE LUI SA MOARA IN IAD!KLANUL BASESCU & MAIMUTZELE LUI SA MOARA IN IAD!KLANUL BASESCU & MAIMUTZELE LUI SA MOARA IN IAD!KLANUL BASESCU & MAIMUTZELE LUI SA MOARA IN IAD!KLANUL BASESCU & MAIMUTZELE LUI SA MOARA IN IAD!KLANUL BASESCU & MAIMUTZELE LUI SA MOARA IN IAD!KLANUL BASESCU & MAIMUTZELE LUI SA MOARA IN IAD!KLANUL BASESCU & MAIMUTZELE LUI SA MOARA IN IAD!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source