Search

marți, 29 noiembrie 2011

De ce s-a dus Traian Băsescu în Qatar?

Material preluat de pe siteul Surse.org
Vizita  pe care tocmai a încheiat-o Traian Băsescu, în Qatar, a avut şi un scop oficial secret. Conform unor surse din anturajul presedintelui, într-o discuţie privată, avută la încheierea vizitei, cu emirul statului Qatar, Hamad Bin Khalifa Al Thani, presedintele Băsescu a pus problema obţinerii de către Statul Român a unui împrumut de 1 miliard de dolari, pe care România să îl ia anul viitor din sistemul de bănci islamic.

De ochii lumii, banii se vor duce în finanţarea deficitului  dar, în realitate, ei vor fi tocaţi pe programe electorale, al căror scop este ieşirea cu bine a găştii portocalii în 2012. Sursele noastre spun că demersul lui  Băsescu este unul disperat şi vine după ce FMI-ul, prin Jeffrey Franks, la ultimele discuţii de la începutul lunii, a refuzat să acorde orice împrumut financiar, care să poată fi deturnat către alegeri. Înainte ca Traian Băsescu să apeleze la emirul Qatarului, la sfîrşitul săptămînii trecute, pentru acelaşi miliard de dolari s-a deplasat, discret, în SUA, o delegaţie din Ministerul de Finanţe, condusă chiar de ministrul Gheorghe Ialomiţianu, care, într-o serie de întîlniri cu reprezentanţii unor bănci private americane, a încercat să facă rost de bani. Demersul a fost un eşec, bancherii americani apreciind România ca nesigură pentru un împrumut. Revenind la discuţia pe care Băsescu a avut-o cu emirul Qatarului, sursele noastre spun că el nu a fost refuzat, mai ales că  i-a propus gazdei  ca aceia care îi pot da împrumutul să vină să cumpere, la preţ de chilipir, societăţile care vor fi scoase la privatizare în sectorul energetic sau feroviar. Cei doi au stabilit ca discuţiile să se mute într-o comisie, alcătuită la nivelul Ministerului de Finanţe, care va negocia împrumutul cu reprezentanţii unor bănci islamice, indicate de şeic.

19 comentarii:

  1. Asta ar mai trebui,sa ajungem la mina arabilor cu energia.Or sa fie ca riia,nu ne mai scapa nimeni de ei.Pentru ca actuala coalitie sa reuseasca ar fi in stare sa ne vinda si diavolului.Niste TRADATORI.RUSINEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! Imi este greata de oamenii astia,pentru ca isi doresc functiile in continuare de FRICA celor ce ar urma dupa pierderea alegerilor.Base ar pleca pe mare ,ca asa a spus ca va face dupa ce-si termina mandatul,dar restul????????????

    RăspundețiȘtergere
  2. O inrebare comentariului anterior: Americanilor si evreilor,in special, nu te deranjeaza ca li s-a dat moca totul? Ei de fapt detin tara acum

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mda, asa este :)) ne trezim comentant aiurea, bazandu-ne pe articole de 2 lei, ca si cel mai sus mentionat, dar nu vedem lucru evident din fata noastra. ne bazam pe presupuneri si niciodata pe date concrete si ne mai miram ca am ajuns unde am ajuns. de ce nu plateste iliescu? tariceanu? nastase?? doar pdl-ul a vandut tara? serios??

      Ștergere
  3. RASPUNS:spre deosebire de ceilali pe care i-ati dat exemplu,arabii sunt fanatici,ca sa nu mai spun ca ne considera niste prosti,salbatici si in ochii lor nu valoram nimic decit daca te pot exploata la maxim si cu asta am spus tot. Daca e sa fiu exploatat de cineva sa fie de aceeasi culoare cu mine.Chiar nu vreau sa ajung la mina lor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Guvernul vrea sa mai faca un imprumut ca sa plateasca dobanzile de la alte imprumuturi. Ce mai afacere. Romanii - sclavi buni de plata.

    RăspundețiȘtergere
  5. SE FURA PENTRCA ORICE CREDIT CARE SE SOLICITA PENTRU ACOPERIRE D E F I C T U L U I trebuie sa se inregistreze la cap. VENITURI din BUG. de STAT se fura mai putin.

    RăspundețiȘtergere
  6. ca e arab, ca e german, ca e american, ca e rus....TOT UNA EEEE... Deschide-ti ochii si vedeti ca toti trag pielea de penoi si de pe parintii si copii nostri. Uitati-va-n fabrici.. cea mai ramas din ele,cum oamenii se chinuie zi de zi sa faca rost de o paine... Si e din vina alesilor nostrii.NU mai dati fratilor vina DOAR pe PDL,TOTI sunt hoti... Astia doar mai fura ce mai pot din tara asta,, FEN, CDR, PSD, PNL...TOTI s-au perindat la putere si toti au ros din 'ciolanu' tarii..RUSINE SA LE FIE...Fratilor haideti pe ei, sa le aratam a cui e TARA ASTA. Sa le dam foc in Casa Poporului ;a toti 'boierii' tradatori.. Fiti uniti..fara partide politice... Ar fi mai bine.. DESCHIDETI OCHII si sa punem acum piciorul in prag...

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar nu conteaza ce culoare are, Sclavia e tot sclavie, iar faptul ca acuma suntem sclavii statului roman e tot una. Cat despre faptul ca suntem considerati prosti si si salbateci nu am ce sa comentez daca asa ne vad cred ca stiu ei de ce. Da votul e antic are 2.000 de ani dar romanul tot nu stie sa al foloseasca.

    RăspundețiȘtergere
  8. o fi votul antic, dar la vot iese cine vor ei nu cine votam noi.Concluzie,votul este o unealta prin care ei iti dau de inteles ca parerea ta conteaza ,dar nu este asa.Daca nu ar lasa aceasta portita lumea s-ar revolta pentru ca nu este ascultata,si atunci ar avea de infruntat cu adevarat masele,pe cind asa ne fraieresc si noi stam cuminti stiind ca am facut alegerea singuri.CE PACALEALA BUNA,CE MOD MAI ELEGANT DE A NE MANIPULA EXISTA.NICI UNUL,PENTRU CA IATA INCA MAI SUNT NAIVI CARE CRED CA VOTUL LOR CONTEAZA.POATE CINDVA ODATA ASA ERA,DAR ACUM CU NEVOIA DE A NE TINE IN FRIU,NU MAI ESTE ASA.IESE CEL CE ESTE AGREAT,USOR DE MANIPULAT,SI DE LA CARE SA NU INTIMPINE PREA MULTE PIEDCI ATUNCI CIND VOR SA PUNA MINA PE BOGATIILE UNEI TARI.ASA CA THINK AGAIN.NU CONTAM SI CAM ATIT.

    RăspundețiȘtergere
  9. BUCURESTIUL ASTEAPTA sa iasa tzaranii de la Hărpăşeşti in ulitza ?
    sau IAR asteptati sa iasa Timisoara?
    INCEPETI VOI, revolta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Discurs incendiar in Parlamentul european!!

    http://www.youtube.com/watch?v=H_o_lyrSuBs

    RăspundețiȘtergere
  11. eu nu inteleg dece romania nu investeste in tehnologie ..nu inteleg dece guvernul romaniei nu doreste acest lucru ..acum ce facem mergem sa ne imprumutam sa ne putem platii datoriile la FMI ..pai bagamiash pula in mortii lui de presedinte si de guvern ..in cine va mai plati vreo taxa in tara asta ..Cat de prost sa fi ma frate sa faci asa ceva ..nici fimiu nu ar gandi asa si ar avea o strategie buna .Daca nu se va schimba nimik in 2012 in decembrie si nu ma refer la calendarul maias..eu voi fi primul roman care va protesta in strada si sper ca toti romanii sa o faca cu mine ..iar BASINOSII CARE AU MASINI MAI SCUMPE DECAT CASELE UNDE LOCUIESC ..SA TERMINAT CU VOI! PROMIT
    semnat
    http://killuminati.isgreat.org/index.html

    RăspundețiȘtergere
  12. In urma cu 2 ani Emil Boc spunea ca toti banii imprumutati vor merge in investitii, nicidecum la plata salariilor, pensiilor si a altor cheltuieli guvernamentale... Desi in toate institutiile statului nu se fac nici angajari, nici achizitii, ministerul transporturilor detine ultimul model de Audi A8 (masina de lux).
    Mai trebuie demonstrat ca nemernicii care sunt la putere nu au nicio legatura cu administrarea tarii, ci doar cu furatul ?!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt doua tabere in lumea asta, una care stie ce face si una care face ce i se spune....problema este ca prima stia ce face doar pentru ea...uita ca de fapt distruge totul pentru bani:oameni, pamant, apa, aer...problema nu e doar la noi...e peste tot...si nici ideea unei revolte, a unui razboi, nu cred ca ajuta..mor niste oameni pentru a ne demonstra ca tot altii sunt mai puternici, solutia este in fiecare dintre noi...sa nu incercam sa castigam nimic prin pile, sa nu dam spaga, sa nu irosim, sa nu murdarim..sa fim demni si drepti...mai stie cineva ce inseamna asta?dreptate, onestitate, mila, omenie...LUME E MULTA IN ZIUA DE AZI DAR OAMENI, OAMENI..TOT MAI PUTINI!

    RăspundețiȘtergere
  14. anonim 2 dec 2011 08:27.Bine punctat."LUMEA R MULTA DAR OAMENII,OAMENI...TOT MAI PUTINI",de acord.Pina nu ne vom reaminti sa dam o mina de ajutor cui are nevoie,cind are nevoie si nu cind ai tu chef,sa ne respectam si sa nu mai avem atitudinea de SA MOARA CAPRA VECINULUI CA A MEA E BINE MERSI(oare pina cind?)si sa avem curajul de a ne asuma actiuni care sa ne scoata din impas fara a deranja pe cei din jur,si daca pt aceste actiuni te ia cineva in raspar(intotdeauna se gasesc prieteni care sa te ia in ris si sa spuna ca esti prost,dar in general cei mai prosti recunosc alti prosti,pt ca desteptii le mai acorda o sansa), tu sa spui ca nu tu ai fost ,ci pisica vecinului,nu cred ca vom avansa vreodata catre lucruri bune.Doar vom stagna in cel mai fericit caz,daca nu cumva alunecam la vale fara posibilitatea de a ne intoarce.

    RăspundețiȘtergere
  15. incercam sa aducem la cunostinta media ,aceasta informatie?cum?

    RăspundețiȘtergere
  16. Este necesar la noi, mai mult ca la oricine constituirea unui tribunal economic- financiar care sa poata trage la raspundere penala pe toti gascarii din politica romaneasca postrevolutionara pentru toate fraudele si crimele financiare pe care le-au comis asupra averii si patrimoniului statului si poporului roman.Este timpul ca toti acesti analfabeti si ageamii politici sa fie judecati de aceste tribunale sau de tribunale ale poporului special infiintate pentru ca alte generatii de parveniti sa nu mai aiba curajul sa viseze macar la politica.Iar faptele penale care au crestat adanc in memoria si inima neamului, sa nu se mai prescrie ci sa fie judecate cu aceeasi asprime cu care i-am trata pe dusmanii tarii.Traiasca regele.Numai el ne mai poate scoate din mizeria in care traim.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ar fi bine sa distrugem cumva aceasta Caracatita care a sugrumat tara noastra..Cum?Sa ne organizam si sa facem atentate asupra lor pe rind,dar asta nu se discuta aici..

    RăspundețiȘtergere
  18. Pai mai fratilor usor este sa vorbim si cam toti cunoastem cu stau lucrurile ,dar ce.i facem cu faptele ?Stim cu toti ca nemernicii de tradatori ne.au vandut dusmanilor nostri .pe noi si pe copii copiilor nostri dar aduce.ti.va aminte vorba lui mos Ion Roata ;puterea sta in unire dragii mei .Concluzie ; Maine ies in Piata Revoutiei si.mi voi striga toate nemultumirile impotriva criminalilor natiunii Romane .Epilogul va fi eu voi fi arestat amendat si toate calvarurile posibile si imposibile se vor abate urgent asupra mea si a familiei mele si asta din cauza ca nu ma va sustine nici un frate de.al meu Roman. Dar daca am renunta o zi cu toti acei ce suntem asupriti de catre otreapele astea, sa renuntam la frica si sa fim uniti ,numai cu prezenta ptr.ca sunt impotriva violentei credti.ma i.am spulbera cu o basina .Ei bine dragii mi ;ei stiu ca ne e frica si nu suntem uniti si la fiecare din noi ne.au luat deja masura la sicriu si urmasilor nostri .E singura solutie si daca nu o facem acum mai tarziu ne vor blestema copii nostri .ca ei o vor face sigur ptr.noi dar va fi prea tardiv ;nu vor mai avea tara.Sa ne dea bunul D_zeu gandul cel bun.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam INSISTENT sa nu folositi un limbaj obscen. Nu ne obligati sa stergem unele mesaje, sau sa restrictionam comentariile. Va multumim.

Surse.org Blog Un Proiect Open Source

Surse.org Blog Un Proiect Open Source